Satuhäät telkkarissa

Kuntaseuralainen

Mihin uskonporukkaan he kuuluivat? Ei kai tavallisesta luterilaisesta noin vaan eroteta?

Kuusikymppiset Aliisa Tohni ja Pekka Mäkelä avioituivat viime lokakuussa Kuortaneella. Paikalle odotettiin puolensataa vierasta, mutta vain 30 osallistui. Esimerkiksi Aliisan lapset loistivat poissaolollaan.

70

3501

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haaha

      Alajärven Helluntaiseurakuntaan

      • Varn-maankin

        Alajärven Sala-rakas seurakuntaan.

        T. Alajärven Synnintekijät ry ja Alajärven Ankkurinnapit ry ja Alajärven Alasuojus ry.


    • EIP

      EI siinä mitään, jos eronneet menevät naimisiin? Mutta eipä käy kateeksi lapsia, joita molemmilla on edellisestä liitosta. Surkia on heidän asema, kun suku ei tälläistä hyväksy.
      Olen lapseton nainen, enkä ikinä ota miestä, jolla on lapsi tai lapsia. Tulee sitkua ja sotkua vaan.
      l

    • Suomi_kuilun_partaalla

      Ei lutterilaisessa kirkossakaan katsottu avioeroja hyvällä vielä 65 vuotta sitten. Mutta sitten tuli sosialismista kotoisin oleva seksivallankumous ja feminismi. Sodan jälkeinen uusvasemmiston kaupunkilaisten sukupolvi ja sosialismin arvot ovat ottaneet kansankirkosta niskalenkin ja nyt alle 50% enää uskoo edes Jeesukseen. Saa pelätä että pian kaikki kirkot lopettavat lähetystyön tekemisen ja alkavat rakentaa tähän maailmaan sosialistien (eliitin) paratiisia peräänkuuluttamalla sosiaalista oikeudenmukaisuutta, varallisuuden uusjakoa, kansainvälistymistä ja kestävää kehitystä. "Kaikki käy" asenne näkyy siinä miten esim. arkkipiispa Mäkinen tuki homoliittoja eli vasemmiston homovallankumousta.

      • TuttuJuttu11

        Ihan sama, antaisivat vain olla erossa näistä "vähemmistöjutuista" Muuten valtion pitäisi lopettaa veroje kerääminen millekkään uskontokunnalle, se olisi tasapuolista!


    • Sanonmä

      Hellarit ovat aivopestyjä.

    • Rukousapulainen

      Hellarit ne pahimpia pettäjiä ja jättäjiä ovat. Kokemusta on lähipiiristä. Hartaita uskovaisia ja pthyi.

      • bajatreffit

        Sano ny vielä se vitsi niistä kesäjuhlista... Bajamaja täynnä kortsuja hellareiden jälkeen...


      • kuuskymppisetnaimisiin
        bajatreffit kirjoitti:

        Sano ny vielä se vitsi niistä kesäjuhlista... Bajamaja täynnä kortsuja hellareiden jälkeen...

        Ei nämä kuuskymppiset kyllä enää lisäänny oli baja tai maja. Onko heillä yhteisiä lapsia vai ei? Ohjelmasta ei selvinnyt........


      • Anonyymi

        kuullu tästä joskus aikoja sitte hellas veronas käydes


    • Nimimerkki12

      Ei vaan kaikki tainnu mennä ihan niinku julkisuuteen kerrotaan...

      • Niminet

        Miten sitten?


      • Kaisa64

        Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Kyllä tämän naisen metkut tunnetaan. Uskovaisuus on ihan täyttä potaskaa kyseisellä parilla. Oikeudenmukaista käyttäytymistä, että heidät erotettiin helluntaiseurakunnasta. Hellarit eivät joukkoonsa kaipaa heidän kaltaisiaan ihmisiä, näin se vaan on. No, annetaan heidän yrittää huijata jokaista katsojaa. Eiköhän se totuus sieltä vielä kaikille valkene ja ihmiset ymmärtävät mistä täällä keskustellaan.


      • Komppaaja

        Nimenomaan, Kaisa64!


    • 220

      Kun naisen lapset eivät osallistu äitinsä häihin, jotain on todella vialla: he protestoivat koko äidin avioliittoa. Eivät lapset enää mahdu äidin sydämeen. He jäävät pakosta syrjään uuden miehen tullessa. NÄIN SE VAAN ON ! Olen sitä mieltä, että lapsiaan rakastava leski-tai eronnut äiti ei mene uusiin naimisiin. Lapset ovat ykkösasia. Näin olivat minun äidilleni !

      • Wannaknowrightnow

        Oliko miehen lapset häissä?


      • JKP.66

        törmäsin kyseiseen sulhaseen hengellisessä tilaisuudessa jouduin julkisen nöyryytyksen ja vitsailun kohteeksi. Menetin yöuneni viikoksi.


    • Kumpioliensin

      Vaikkei asianosaisia yhtään tuntisikaan, niin aikamoinen yhteensattuma että "perhetutuilla" ihan sattumalta tulee erot ihan samaan aikaan...jostain syystä

      • Joopajooooo

        Samaa ihmeteltiin ystäväni kanssa kun webisodia katsottiin! Jos on tarve tuoda julkisesti omat häänsä tv:seen, niin miksi totuutta pitää peitellä? Miksi he eivät puhu totta ja hyväksy tosiasioita. En usko, että kummankaan entiset puolisot ovat heitä toisilleen tyrkyttänyt, ei perhetutut toimi niin. Ensi viikon "Satuhäitä" odotellessa.. Hah..hah :D


      • Illaallasohvalle

        Onko tänä se tapaus, jossa pariskunnalla on yhteinen lapsi, jota salailtu ja peitelty nämä vuodet? Paljastuuko sekin ohjelmassa?


      • Komppaaja

        Kumpioliensin, sepä se! Kaikki fiksut voivat laskea yhteen nyt yks plus yks.


      • Hyväthyssykäy

        Hyvät hyssykät! Pitäisikö yhteinen salattu lapsi kuitenkin jättää koko härdellin ulkopuolelle eikä revitellä ja repostella koko Suomelle??? Mediahuo***mista tämä on. Pitäkööt salaisuudet salaisuuksina. Koko perhe revitään rikki ja riepoteltavaksi. En ihmettele, jos lapsi ei osallistunut hääjuhlaan.


      • Lehtimäki13

        Todellakin näin. Ovat olleet yhdessä jo kauan ja jäivät lopulta kiinni salasuhteestaan. Sitä en ymmärrä, miten kehtaavat valehdella televisiossa, kun koko kylä tietää miten asiat oikeasti on. Hakivat sarjaan varmaan näyttääkseen koko Suomelle kuinka "onnellisia" ovat. :D


      • ucrxknongf
        Joopajooooo kirjoitti:

        Samaa ihmeteltiin ystäväni kanssa kun webisodia katsottiin! Jos on tarve tuoda julkisesti omat häänsä tv:seen, niin miksi totuutta pitää peitellä? Miksi he eivät puhu totta ja hyväksy tosiasioita. En usko, että kummankaan entiset puolisot ovat heitä toisilleen tyrkyttänyt, ei perhetutut toimi niin. Ensi viikon "Satuhäitä" odotellessa.. Hah..hah :D

        Vai oikein tyrkyttänyt... Anna mun nauraa räkäisesti ja pitkään.


      • Anonyymi
        Illaallasohvalle kirjoitti:

        Onko tänä se tapaus, jossa pariskunnalla on yhteinen lapsi, jota salailtu ja peitelty nämä vuodet? Paljastuuko sekin ohjelmassa?

        Satuin katsomaan tämän tapaukse,vaikken yleensä ole katsonut tätä ohjelmaa.


    • Voiluojasentään

      Anteeksi, mutta mitä helv.. Vanha nainen korkkarit jalassa haravoi pihaa ja vielä Lehtimäellä vai missä Alajärvellä lie.. Voi hyvää päivää! Aion nauhottaa tulevat satuhäät aivan varmasti, saa vielä vuosien päästä nauraa rätkättää!!

      • tv7

        siis tykkääääät


    • Naapuri003

      Valehtelevat. Ex-puolisot jättivät heidät, koska heidän salasuhde paljastui. Ovat olleet yhdessä jo kauan. Siksi erotettiin myös seurakunnasta, koska pettivät ja valehtelivat.. Ja siksi lapset eivät osallistu häihin, koska äiti on tuollainen valehteleva petturi. Huhhuh mikä jakso!

      • Posliinipippelii

        Vieras tuntuu aina paremmalle!


      • Röyhkeämorsian

        Toivon heidän lapsilleen todellakin tsemppiä ja kaikkea hyvää elämään! On todella ikävää, että ovat saaneet tuollaisen äidin joka ei ajattele omien lapsien parasta. Voisi miettiä pienessä mielessään, että jotain täytyy todella olla vialla, kun omat lapset eivät tule häihin? Ei näyttänyt olevan naisen sisaruksiakaan häissä, sanotaanko näin että ymmärrän yskän.. :/ Heille myös kaikkea hyvää, älkää välittäkö vaikka yksi teistä on tuollainen sontakasa!


      • totuuseipalatulessakaan

        Toivon Jumalan suurta siunausta entisille puolisoille,heidän lapsilleen ja lastenlapsilleen!
        Ette ole vastuussa "uuden" pariskunnan puheista/teoista. Eräänä päivänä hekin seisovat Jumalan suuren tuomioistuimen edessä vastaamassa tekemistään vääryyksistä.


    • Tasapaksupötky

      Mitä tätä täälä ihmetellään. Morsianhan sanoi heti ohjelman alkuun syyn yhteen menemiseen. " Vaihtelu virkistää.." Ja eikös sitä vaihtelua ole haettu aikaisemminkin.

    • metsätie

      Lälkää tuomitko että teitä ei tuomita.Jokainen meistä joutuu omista tekoistaaan vastaamaan. Sillä rakkaus ei tee lähimmälleen mitään pahaa.Katselin ohjelman enkä tunne muuten tätä paria.Kun miehen sielunhoitaja on nainen niin näin useasti käy.

    • kovastionneaheille

      Mahtaavaa että menivät tuohon ohjelmaan ja kertoivat kuinka asiat oikeasti ovat. Tsemppiä ja kaikkea hyvää tuolle rehelliselle pariskunnalle!

      • kijkijk

        Kaikkea muuta kuin rehellinen pari. Tämän parin koko tarina on pelkkää valhetta ja huomasihan sen jo monista lipsahduksista. Olisivat menneet maistraatissa naimisiin ja olleet hissukseen ettei lapset olisi näin paljon kärsineet. Äitipuoliko oli hommaamassa Sannaa Eskooseen , jotta pariskunnalle jää ns.yhteinen elämä?


    • rikka

      Kyllä sitä tavallinen nainen ( ja mieskin) saa ihmetellä tälläisiä satuhäitä.--- JOTAIN ON TODELLA VIALLA: KUN LAPSET OVAT POISSA HÄISTÄ. Ehkä he häpeävät vanhempiaan....pakenevat, mutta ovat syyttömiä. Paha mieli heillä on.--- Ja vielä esitetään televisiossa nämä kekkerit. ---Mutta pitää muistaa, että karu arki tulee vielä tähänkin suhteeseen. JA TOTUUS PALASTUU, silloin voi olo olla nolo. Rakkaus ei kerskaile.
      Oikea rakkaus on hiljainen, ymmärtävä ja loistaa, että se näkyy ulospäin.---ANTAA AJAN HAMPAAN NÄYTTÄÄ, mitä tapahtuu, kun kuuseen kurottaa, voi alas kapsahtaa....

    • Sateentekijä1

      Taas ihmettelen. Eikö teillä tosiaan ole muuta tekemistä? Menkää pihalle, linnut laulaa sateisesta päivästä huolimatta ; )

    • Kuortanelainen59

      Suurta myötähäpeää tunnen heidän ja läheisten puolesta. Miksi mennä koko kansan eteen valehtelemaan noin kankeasti, koko paskainen tarina oli luettavissa rivien välistä. Jos kerran noin kovasti yhteen halusivat, olisivat menneet yhteen vain hissukseen asiasta sen kummempaa huomiota keräämättä. Sairasta, yäk!!!

      • Kotimatkallapohdiskeltua

        Kyllä tässä jotain erikoista on. En tunne pariskuntaa enkä sukua, mutta jos tämä olisi juuri alkunsa saanut rakkausliitto, niin nopeasti se kala katiskaan ui. Jumalan johdatusta tai itse houkuteltua. Epäilen jälkimmäistä tai sitten Jumala vetää kotiinpäin tai naapuriinpäin ja törkeästi pilaa kaksi liittoa yhden liiton takia.


    • Kuvottavaa touhua! Tämä on niin kauheaa, että tähän tarvitaan VIINAA!

    • Sateentekijä1

      Totta viinalla murheet pois. On se niin hirveää!

    • ihhailija

      Ihana pari.

    • Haishoo

      "suloista" kun yli 20 vuotta sitten jo piirtänyt tämän "perhetutun" kasvokuvan ja säästänyt sitä nämä vuodet...

      • Sattumaako

        Sitä ihmetteli moni muukin!!!!


    • ihanathäät

      Paras satuhäät jakso ikinä! Ihanan aito ja rehellinen pari. Huomasi heti että rakkaus kukoistaa.

      • kalliollerakennettu

        Kyllä joitakin ihmisiä on helppo vetää höplästä ja saada uskomaan, jos vaikka mitä.
        Jo Aadamin ajoista lähtien ihmisellä on ollut taipumus peitellä syntejään. Niin tässäkin ohjelmassa paljolla puhumisella yritettiin peitellä oma alastomuus. Jo ohjelmaan lähtemisen motiivi oli peittää omat aviorikokset. Ihminen voi valehdella toiselle ihmiselle, mutta ei pysty koskaan valehtelemaan Jumalalle, sillä Herra näkee salatuinpaankin saakka. Jos pariskunta olisi aidosti uskossa, he olisivat tunnustaneet syntinsä ja HYLJÄNNEET sen, niinkuin Raamattu sanoo selvästi:" Joka syntinsä tunnustaa ja hylkää, saa armon." Liikutaan hyvin vaarallisilla vesillä, jos kuvitellaan, että saa tehdä vaikka mitä ja sitten illalla pyytää Herralta anteeksi, mutta sama peli jatkuu seuraavana päivänä aina vuodesta toiseen.
        Ko. pariskunta rakentaa selvästi hiekalle ja mita Raamattu toteaakaan siitä!
        Onneksi entiset puolisot ovat päässeet heistä eroon ja saavat jatkaa elämäänsä Jumalan lasten vapaudessa!


      • Jeesustelua

        Se on hyvä ku oot täydellinen ja pystyt arvostelemaan toisten elämää.Ihana pari ja toisilleen sopivat.Kaikkee hyvää heille.


      • kikkurat
        Jeesustelua kirjoitti:

        Se on hyvä ku oot täydellinen ja pystyt arvostelemaan toisten elämää.Ihana pari ja toisilleen sopivat.Kaikkee hyvää heille.

        Mitä se raamattu siitä hiekalle rakentamisesta toteaa? En oo ikinä lukenu. Pyyhin vaa persettä sen sivuilla aina aamutortun päätteeksi. Ps. Kaikkea hyvää tuolle pariskunnalle, toivottavasti eivät piittaa ihmisten lätinöistä.


      • Anonyymi
        kalliollerakennettu kirjoitti:

        Kyllä joitakin ihmisiä on helppo vetää höplästä ja saada uskomaan, jos vaikka mitä.
        Jo Aadamin ajoista lähtien ihmisellä on ollut taipumus peitellä syntejään. Niin tässäkin ohjelmassa paljolla puhumisella yritettiin peitellä oma alastomuus. Jo ohjelmaan lähtemisen motiivi oli peittää omat aviorikokset. Ihminen voi valehdella toiselle ihmiselle, mutta ei pysty koskaan valehtelemaan Jumalalle, sillä Herra näkee salatuinpaankin saakka. Jos pariskunta olisi aidosti uskossa, he olisivat tunnustaneet syntinsä ja HYLJÄNNEET sen, niinkuin Raamattu sanoo selvästi:" Joka syntinsä tunnustaa ja hylkää, saa armon." Liikutaan hyvin vaarallisilla vesillä, jos kuvitellaan, että saa tehdä vaikka mitä ja sitten illalla pyytää Herralta anteeksi, mutta sama peli jatkuu seuraavana päivänä aina vuodesta toiseen.
        Ko. pariskunta rakentaa selvästi hiekalle ja mita Raamattu toteaakaan siitä!
        Onneksi entiset puolisot ovat päässeet heistä eroon ja saavat jatkaa elämäänsä Jumalan lasten vapaudessa!

        Hsk. Ei erota kun on sukulaisia papistos. Ei käy tasan. Saa käynä sutimas vaikka lappajärvellä


    • Mjm

      Ei tämä ole ensimmäinen uusiopari ja valitettavasti eimyöskään viimeinen.

      • yäk

        yäk


    • gake

      Siis miksi tämä hirveä mekkoa?

    • Hyihiisi

      On ne hellarit sitten aivopestyjä uskovaisia.

    • kaasoton

      Jo morsmaikun mauton ikäiselleen täysin sopimaton hääpuku kertoo pariskunnan ajatusmaailmasta.

      • naapurikuntalainen

        sulhanen omaa erikoisen ja narsistisen huumorintajun


    • neuvokaa

      Hei
      Miten saa tuon uuden tv kanavan näkymään. Olen laittanut kanavahaun päälle mutta ei löydä kyseistä frii- kanavaa. Minulla Samsungin tv. Kertokaa tyhmälle.

    • Hyi_hävetkää

      Kylläpäs täällä nyt on paljon hyviä, erinomaisia, kunnollisia, synnittömiä ihmisiä kirjoittelemassa. Omahyväisyys oikeen räjähtää silmille näitä teidän juttujanne lukiessa. Jo on lähimmäisenrakkautta tulvillaan niin helluntaiseurakunta kuin te arvoisat nimimerkit. Eikös se teidänkin suuri opettajanne opettanut teillekin: "Äläkää tuomitko,ettei teitä tuomittaisi... se joka teistä on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven." No niitä kiviähän te olette kyllä omassa erinomaisuudessa heitelleen ja PALJON! Ja vielä Suuren Opettajan opetus: Fariseukset kysyivät "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi."

      • dadaaa

        et kai sinä nyt vuorostasi tuomitse heh heh ja hoh hoijaaaaa


    • ruususjenkkaa

      Satan 666

    • 69-asento

      Ja nimimerkillä kirjoittelen

    • Tampere261

      Sairaimpia ovat pohjalaaset,täälä sen aistii....

    • Untamot

      Viäläkö tämä pari on yhyres

    • Anonyymi

      Olipas hyvä ohjelma!

    • Anonyymi

      ohhoo!

    • Anonyymi

      Kuka heittää ensimmäisen kiven...

    • Anonyymi

      Kuka heittää ensimmäisen kiven.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      4156
    2. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      79
      2337
    3. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1811
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      173
      1697
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1412
    6. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1408
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1291
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1158
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1094
    10. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1093
    Aihe