Aihe

Perussuomalaiset lupaavat poistaa autoveron!!!!

Persuit

Tämä jos mikä saa järkevät ihmiset äänestämään perussuomalaisia! Vihdoinkin kunnon lupaus! Kaikki äänestämään siis perussuomalaisia innolla!! Ostan heti saksasta hienon auton kun tuo lupaus toteutuu.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kunkkukustaavi

   oletko katsonut mitä kaikkea muuta kaikki puolueet lupaa? mutta tuskin mikää toteutuu,toi autovero lupaus oli viime vaaleis jonkun muun puolueen mainos.sillon ps ei uskaltanu lauteille ja hyvä niin katotaan ny..

  • Paitsi_että

   Järkevän ihmisen valinta on SDP

  • qgwesabefrghgah

   Autoveroasiassa on kysymys uusien autojen verosta. Miksi auto pitää uutena ostaa Saksasta, kun täältäkin niitä saa.
   Ja veron poisto tarkoittaa sitten tietenkin bensan hinnan hurjaa nousua, ja käyttöveron vieläkin hurjempaa nousua. Ja koska luultavasti persujen äänestäjät eivät ole niitä kaikkein rikkainta väkeä, niin huonosti tulee käymään. Että onnea vaan äänestyskoppiin.

  • honghoito

   Tyhjiä lupauksia on persut antaneet kautta aikojen

   • völvönen

    nämä heput lupaa mitä on mahdoton toteuttaa, siinä kun pitää olla muutkin mukana, autoverosta ei muut juuri huastele yhtikäs mitään, mutta tällä on heleppo tyhmää juoksuttaa!


  • puupersu

   persut tarkoittaa vuosittaista "tilapiäistä" autoveroa, ja sitten rikkovat senkin lupauksen...

  • gjkvjjj

   Aloittajalle oletko noin tyhmä.todellinen pässien kuningas. En luota persuihin pätkääkään. Maassa on valtavasti mätää ei se autovero siinä ole kuin murunen.

  • kaaaaak

   siinä tyypillinen aivo pesty persu!

  • Bbbbbbbbbbbbb

   Jos ylipäätään ja muutenkin jokin taho poistaisi autoveron, niin mitä sitten? Varmuudella se raha kerättäisiin muualta ja mistä tahansa. Nostetaan esim. Tk-maksuja, omavastuita jne. mitä tahansa. Vain mielikuvitus rajana. Äänestämisen "vaikutus" :DDDDDD

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15853
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5629