Pekka Perho seinikselle

tunterb

30

2531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rauhallisesti

      Jer.17: 5." Näin sanoo Herra: Kirottu on se mies, joka turvaa ihmisiin ja tekee lihan käsivarreksensa ja jonka sydän luopuu Herrasta. 6. Hän jää alastomaksi arolle eikä näe mitään onnea tulevan; hän asuu poudan polttamissa paikoissa erämaassa, asumattomassa suolamaassa. 7. Siunattu on se mies, joka turvaa Herraan, jonka turvana Herra on. 8. Hän on kuin veden partaalle istutettu puu, joka ojentaa juurensa puron puoleen; helteen tuloa se ei peljästy, vaan sen lehvä on vihanta, ei poutavuonnakaan sillä ole huolta, eikä se herkeä hedelmää tekemästä..."

      Apt.14:11. "Kun kansa näki, mitä Paavali oli tehnyt, korottivat he äänensä ja sanoivat lykaoniankielellä: "Jumalat ovat ihmishahmossa astuneet alas meidän luoksemme". 12. Ja he sanoivat Barnabasta Zeukseksi ja Paavalia Hermeeksi, koska hän oli se, joka puhui. 13. Ja kaupungin edustalla olevan Zeuksen temppelin pappi toi härkiä ja seppeleitä porttien eteen ja tahtoi väkijoukon kanssa uhrata. 14. Mutta kun apostolit Barnabas ja Paavali sen kuulivat, repäisivät he vaatteensa ja juoksivat ulos kansanjoukkoon, huusivat 15. ja sanoivat: "Miehet, miksi te näin teette? Mekin olemme ihmisiä, yhtä vajavaisia kuin te, ja julistamme teille evankeliumia, että te kääntyisitte noista turhista jumalista elävän Jumalan puoleen, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on..."


      1.Kor.14: 5. Soisin teidän kaikkien puhuvan kielillä, mutta vielä mieluummin soisin teidän profetoivan; sillä profetoiva on suurempi kuin kielillä puhuva, ellei tämä samalla selitä, niin että seurakunta siitä rakentuu. 6. Jos minä nyt, veljet, tulisin luoksenne kielillä puhuen, mitä minä teitä sillä hyödyttäisin, ellen puhuisi teille ilmestyksen tai tiedon tai profetian tai opetuksen sanoja? ................. 12. Samoin tekin, koska tavoittelette henkilahjoja, niin pyrkikää seurakunnan rakennukseksi saamaan niitä runsaasti. 13. Sentähden rukoilkoon se, joka kielillä puhuu, että hän taitaisi selittää. 14. Sillä jos minä rukoilen kielillä puhuen, niin minun henkeni kyllä rukoilee, mutta ymmärrykseni on hedelmätön. 15. Kuinka siis on? Minun on rukoiltava hengelläni, mutta minun on rukoiltava myöskin ymmärrykselläni; minun on veisattava kiitosta hengelläni, mutta minun on veisattava myöskin ymmärrykselläni. 16. Sillä jos ylistät Jumalaa hengessä, kuinka oppimattoman paikalla istuva saattaa sanoa "amen" sinun kiitokseesi? Eihän hän ymmärrä, mitä sanot. 17. Sinä kyllä kiität hyvin, mutta toinen ei siitä rakennu..."

    • omena.piirakka

      Pekkahan puhu ihan asiaa viimeisessä sateet lähetä tilaisuudessa. Katsoin netistä.
      Siunausta Pekalle ja muillekkin S.joen väelle.

    • näytä_värisi

      Paita jäi kummastuttaan

    • urpoileva

      juu pitäähän p¤rk¤lettä uskovan mainostaa,kuuluu tähän lopunajan uskovien teskentelyyn..usko ja politiikka sopii yhtä hyvin yhteen,kun tämä tasavertaisuus laki samaa sukupuolta edustavan kanssa

    • DoctorT

      Seinäjoen meno ei ainakaan parane Perhon osuudella!

      Täydellinen huuhaamies! Sjoella heitä riittää ainakin kahteen eri porukkaan.

      Olen odotellut, milloin kunnon saastesade ropsauttaa loat helluntairikon niskaan Sjoella!

      • * Mikä seinajokea risoo, kun sinne hakeutuu kaikki huuhaa/luulo-profeetat, torontosta on ennenkin tullut soopaa, ja taitaa pekkaparkakin olla niitä samoja takinheiluttajia, ?


    • Ihmettelen

      Kyllä puhuu asiaa. Olkaa iloisia, että muutti Suomeen. Kanadassa kovasti kaivataan.

    • ihmetouhuilua

      Miksi ei Alaskasta otettu seinänjoelle jotain ihmemiestä!`?

      Eihän suomalainen nyt voi elää uskossa ilman ihmemiehiä jostain todella kaukaa, eihän.

      Mitä kauempaa sen parempi, eikös se niin mene!

    • JeesusonHerra

      Uskotteko ihmisiin ja seurakuntiin vai Jeesukseen? Usko Jeesukseen on se tärkein asia. Siihen ei seurakuntarakennusta tarvita.

      • Paljonkaan

        On totta, että usko Jeesukseen Kristukseen, Jumalan Poikaan on kaikkein tärkein asia jokaiselle ihmiselle, joka taivaaseen haluaa.
        Mutta Jumala on antanut myös eri tavalla armoittamiaan palvelijoita uskovien rakentumiseksi hengellisessä elämässä.


    • DoctorT

      Kiiluvasilmäinen höpisijä!! Ihan täydellinen Harhaopettaja ja heitähän Sjoella on riittänyt.

      • PasVrai

        Itsekin kuuntelin Perhon yhden saarnan U-turn konfferenssista ja ei voi kuin ihmetellä, että miten häntä enää edes kutsutaan kristillisiin seurakuntiin puhumaan? Hänhän opetti nuorille, että New Age on varastanut meiltä kristityiltä menetelmät, joilla mm. kuulla Jumalan ääni ja meidän täytyy nyt vallata mm. Mielikuvaharjoitteiden tekeminen "takaisin" New Ageltä. Ettäkö Kaikkivaltias Jumala ois epähuomiossa unohtanut sanassaan kertoa meille kuinka hänen kanssaan tulee kommunikoida ja sallinut lisäksi kommunikointiin tärkeiden metodien joutua vääriin käsiin? Nyt sitten yli 2000 vuotta Pyhän Hengen lähettämisen jälkeen pyhät saavat jotain uutta ilmestystä siitä, että voi, meidän kristittyjen kuuluukin käyttää noita samoja menetelmiä kuin noiden ei - kristittyjen kuullaksemme oman Jumalamme ääni? Ihan tosiko? Varmaan myös henkioppaat, kristallit ja muu huuhaa onkin siis vain vääriin käsiin joutunutta kristinuskoa? Hey, come on?! Ja tää menee täydestä? Mihin Perholta et co. unohtui periaate" Ei yli sen mitä kirjoitettu on?"


    • kaikilla

      1.Kor.14:26. "Kuinka siis on, veljet? Kun tulette yhteen, on jokaisella jotakin annettavaa: millä on virsi, millä opetus, millä ilmestys, mikä puhuu kielillä, mikä selittää; kaikki tapahtukoon rakennukseksi..."

      Eihän siinä näin kehoiteta?
      "Kuinka siis on, veljet? Kun tulette yhteen, on "pastorilla" jotakin annettavaa: milloin on virsi, milloin opetus, milloin ilmestys, milloin puhuu kielillä, milloin selittää; muut istukoon hiljaa vuodesta toiseen ihmetellen yhtä ainoaa ja passivoitukoon yhäti lisää..."

      Mitä varten srk:ssa on mm."pastorit" ?
      Ef. 4: 7. Mutta itsekullekin meistä on armo annettu Kristuksen lahjan mitan mukaan. 8. Sentähden on sanottu: "Hän astui ylös korkeuteen, hän otti vankeja saaliikseen, hän antoi lahjoja ihmisille". ............. 11. Ja hän antoi.....toiset paimeniksi ja opettajiksi, 12. tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen, 13. kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään, 14. ettemme enää olisi alaikäisiä, jotka ajelehtivat ja joita viskellään kaikissa opintuulissa ja ihmisten arpapelissä ja eksytyksen kavalissa juonissa; 15. vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus, 16. josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on..."

    • Tottahantoki

      Jokaisella on jotakin annattavaa ja noilla palveluviroilla tärkeä tehtävä uskovien valmiuttamisessa palveluksen tehtävään, Kristuksen ruumiin rakentamiseen, jotta pääsisimme täyteen aikuusuuteen uskossa.

    • jukuri

      Kylläpä noita arvostelijoita ja vikoilijoita jotka ovat niin pyhiä jotta sormenpäistä pyhyys tippuu tuntuu olevan paljon !
      Olette vain kateellisia ja panettelioita kun Seinäjoella Jumalan Henki tekee työtään ja Jumala lähettää hyviä työmiehiä Helluntaiseurakuntaan jotaka ovat antautuneen palveluksen työhön !

    • Kunniaa

      Kunnia hänelle, jolle kunnia kuuluu!
      Siis kunnia Jumalalle! Ja kiitos työntekijöistä, joita Hän antaa!

    • isokirja

      viime syksynä meitin srk:sta kävi muutama immeinen isossa kirjassa viikonlopun tapahtumassa jossa oli selkomaa ja perho. Kun nämä tulivat sieltä ajattelin että nyt on hyvä tehdä Herra töitä kun nämä tyypit ovat "virtaa" täynnä. Olivat olleet siellä rukousjonossa ja kumpainenkin olivat siellä kaatuneet. Ku sitten tein töitä heidän kanssa toinen sairastui kuukausiksi ja oli tosi kauan pois kuvioista. Toinen oli monissa tapahtumissa aina hapan ilme päällä. se herätti miettiin että mikähän tuo tapahtuma lopuksi oli. tapahtuma ei ollut virvoittava vaan päinvastoin. kaatuminen ja taito puhua ei ole mittään. Aito Hengen läsnäolo virvoittaa ja voimaannuttaa.

      • Ihmineneivoi

        Ei pidä ihmisiltä odottaa vaan Jumalalta. Ihmiset ovat vajavaisia, Jumala täydellinen ja Hän käyttää vajavaisia ihmisiä.


    • DoctorT

      Kuten jo aiemmin tuolla painokkaasti mielipiteeni Perhosta totean, todistavat myöhemmät kirjoittajat sen lähemmin todeksi!

      Toinen vastaava on Patrick Tiainen.Ihan samanlainen kiilusilmä kuin Perhokin!

      Srkssa ei ole enää henkien erottamisen lahjoja ja jos onkin, niiden haltijat on kivitetty kuoliaiksi.

      Seinäjoki on KAIKEN SAASTAN PESÄ OLLUT JO VUOSIA. Kuvottava tunkio!

      • Jumalallekiitollinen

        Sanoisin nimimerkki DoktorT:lle, että tee parannus. Nöyrry ja ota vastaan syntien anteeksiantamus ja Pyhän Hengen täyteys niin voit tehdä oikeat arviot!


      • Mielenkiintoisetpuheet

        Kaksi erittäin hyvää nuorta puhujaa.
        On hyvin mielenkiintoista kuunnella heitä. Itsekin innostun elämään uskoani arkielämän keskellä.


      • voikauheaasentään
        Mielenkiintoisetpuheet kirjoitti:

        Kaksi erittäin hyvää nuorta puhujaa.
        On hyvin mielenkiintoista kuunnella heitä. Itsekin innostun elämään uskoani arkielämän keskellä.

        no voi sentään että ihan nuoren puhujan piti se tulla se sanomaan niinkö heh!
        milloin viimeksi avasit Raamattusi, muisteleppas sitä, siellähän se kehoitus on maannut jo partuhatta vuotta, etkö tiennyt sitä!


      • Mielenkiintoisetpuheet

        On henkien erottamisen armolahja ja hengelliset aistit ovat harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta. Siksi en millään voi tuomita kyseisiä puhujia. Joka tunnustaa Jeesuksen Herraksi lihaantulleeksi Jumalan Pojaksi ja sydämessään uskoo, että Jumala herätti Jeesuksen kuolleista, pelastuu. Näin tekevät kyseiset puhujat.


      • oletvääränhengenvanki
        Mielenkiintoisetpuheet kirjoitti:

        On henkien erottamisen armolahja ja hengelliset aistit ovat harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta. Siksi en millään voi tuomita kyseisiä puhujia. Joka tunnustaa Jeesuksen Herraksi lihaantulleeksi Jumalan Pojaksi ja sydämessään uskoo, että Jumala herätti Jeesuksen kuolleista, pelastuu. Näin tekevät kyseiset puhujat.

        Voi olla, että erotat valheen isän lapset yhteisen hengellisen pimeyden kautta. Jumala ei valehtele, joten omat sanasi tulevat tuomitsemaan sinut.


    • Totinen.Profeetta

      Mieleeni tulivat sanat: Haskadapaskadahullullullulluuuugreihyydenkaipryytprööt. Loytyykö selitystä?

      • kunkerranpyysit

        Selitys löytyy: Tilaa mitä pikemmin aika psykiagtrille ja tutkituta pääsi. Tässä oleppa hyvä.


    • Olenkiitollinen

      Tosi hyvä, että hän tuli Seiniksille. Avarakatseinen kristitty, olen saanut kasvaa paljon uskossa häntä kunnellessa. Jeesus on tullut rakkaammaksi ja tärkeämmäksi hänen opetusten kautta.

    • violaluna17

      Varjele ja auta,rakas Taivaallinen Isä,Seinäjoen helluntailaisia ja johdata Kristus tielle eksyneet! Aamen.

    • Rjdjjdjd

      Yksi skitsofrenian oire voi olla päänsisäinen ulkopuolinen puhe.

    • HELL.pervo.666

      Kuka perkele on Pekka Pervo?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe