Kerro kantasi avioliittolaista

Sanavapaus

Hei

Kansalaisaloite avioliiton säilyttämiseksi miehen ja naisen liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamiseksi on julkaistu. Tässä lyhyesti tietoa siitä miten voit osallistua itse ja innostaa muita mukaan. Toimi nopeasti. Välitä tämä viesti eteenpäin mahdollisimman monelle.

Netissä - Kansalaisaloite.fi

Kansalaisaloitteen voit helpoiten allekirjoittaa oikeusministeriön Kansalaisaloite palvelun nettisivulla täällä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175 . Tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella. Tietosi eivät tule näkyviin nettiin. Sivuilla näkyy ainoastaan tehtyjen kannatusilmoitusten lukumäärä. Voit siis osallistua pelkäämättä, että tietosi näkyisivät julki.

Kansalaisaloitteen koko otsikko ja teksti mainitusta linkistä.

Paperilomakkeella:

Vaihtoehtoisesti voit täyttää paperisen kannatuslomakkeen, jonka voit printata TÄSTÄ http://aitoavioliitto.fi/kansalaisaloite.pdf . Jos olet osallistunut jo netissä älä täytä paperilomaketta.

Täytä kaikki kentät huolella (TIKKUKIRJAIMIN).

Huomaa, että jokainen henkilö allekirjoittaa yhden lomakkeen per henkilö. Nimiä ei kerätä mihinkään nimilistoihin tai adresseihin.

Palautus:

Paperilla tehdyt kannatusilmoitukset tulee palauttaa viimeistään 21.9.2015 osoitteeseen: Aito avioliitto ry, PL 155, 00171 Helsinki.

Jos keräät useampia kannatusilmoituksia ystäväpiirissäsi tai yhteisöissäsi ne voi kaikki postittaa yhdessä määräaikaan mennessä edellä mainittuun osoitteeseen.

Osallistu ja kerää nimiä:

Innosta ihmisiä mukaan joko lähettämällä heille sähköpostina tämä viesti jossa ohjeet osallistumiseen netissä tai paperilomakkeella. Printtaa ja monista paperilomakkeita niin paljon kuin haluat ja kerää niihin nimiä kaikkialla missä liikut ja tapaat ihmisiä, ystäväpiirissäsi, pien- ja harrasteryhmissä, kesäjuhlilla jne. Varmistathan, että he eivät jo ole osallistuneet, ennen kuin pyydät heitä täyttämään lomakkeen.

Käytä apuna tästä linkistä http://aitoavioliitto.fi/img/materiaalit/KaOhje.pdf löytyvää pientä esitettä, jota voit levittää monisteena tai sähköisesti. Esitteessä on tiivistettynä ytimekkäästi olennaiset tiedot kansalaisaloitteeseen osallistumiseksi. Voit käyttää apunasi myös tästä linkistä http://aitoavioliitto.fi/img/materiaalit/KA.ppsx löytyvää Power Point esitystä sekä tästä https://www.youtube.com/watch?v=rcKxAdsus9g ja tästä https://www.youtube.com/watch?v=AC4OW_Z46V0 löytyvää YouTube lyhytvideota.

Toimi nopeasti. Välitä viestiä eteenpäin. Avioliitto on säilytettävä miehen ja naisen liittona. Se on lapsen etu!

Ystävällisin terveisin
Jukka Rahkonen pj
Aito avioliitto ry.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dedee

      En allekirjoita, koska avioliitto säilyy miehen ja naisen välisenä tasa-arvoisen avioliittolain voimaantulon jälkeenkin.

      Lasten asemaan tällä uudella lakialoitteella sen sijaan ei ole minkäänlaista vaikutusta.

      • emmealistupainostukselle

        Eduskunta on päätynyt kannattamaan tasa-arvoista avioliittolakia äänin 105–92.

        Vasemmistoliitosta kaikki äänestivät lain muutoksen puolesta.

        Sdp:ssä tasa-arvoista avioliittolakia vastusti vain kaksi kansanedustajaa: Kari Rajamäki ja Harry Wallin. Lisäksi Raimo Piirainen ja Merja Mäkisalo-Ropponen jäivät pois äänestyksestä.

        Perussuomalaiset taas vastustivat lakimuutosta. Vain yksi, Arja Juvonen, äänesti muutoksen puolesta.

        Keskusta oli myös liki yhtenä rintamana sukupuolineutraalia avioliittolakia vastaan. Keskustasta lakia kannatti vain kuusi kansanedustajaa: Paula Lehtomäki, Mikko Alatalo, Kimmo Tiilikainen, Antti Kaikkonen, Tuomo Puumala ja Annika Saarikko.

        Kaikki kristillisdemokraatit vastustivat avioliittolain muuttamista.

        Kokoomuksessa oli enemmän muutoksen kannattajia kuin vastustajia. Kokoomuksessa kantaansa pantanneet Ilkka Kanerva, Pertti Salolainen, Marjo Matikainen-Kallström ja Sanna Lauslahti olivat kaikki tasa-arvoisen avioliittolain kannalla.

        Rkp oli vahvasti tasa-arvoisen avioliittolain puolesta, vain Lars-Erik Gästgivars oli lakimuutoksen vastustaja.

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288785773626.html


      • ettäsillätavalla

        "Lasten asemaan tällä uudella lakialoitteella sen sijaan ei ole minkäänlaista vaikutusta."

        Väärin. Vain ja ainoastaan siihen sillä itse asiassa ON vaikutusta. Isänsä ja äitinsä menettänyt lapsi voi vastoin omaa ja vanhempiensa tahtoa tulla homoparin adoptoimaksi. Tällöin lapselta puuttuu joko isä tai äiti. Sen sijaan hän elää muutamaa prosenttia väestöstä edustavassa maailmassa, joka perustuu samaa sukupuolta olevien ihmisten seksuaaliseen kanssakäymiseen.


      • miksi.vaiva
        ettäsillätavalla kirjoitti:

        "Lasten asemaan tällä uudella lakialoitteella sen sijaan ei ole minkäänlaista vaikutusta."

        Väärin. Vain ja ainoastaan siihen sillä itse asiassa ON vaikutusta. Isänsä ja äitinsä menettänyt lapsi voi vastoin omaa ja vanhempiensa tahtoa tulla homoparin adoptoimaksi. Tällöin lapselta puuttuu joko isä tai äiti. Sen sijaan hän elää muutamaa prosenttia väestöstä edustavassa maailmassa, joka perustuu samaa sukupuolta olevien ihmisten seksuaaliseen kanssakäymiseen.

        Voihan homot nytkin adoptoida lapsia, eli mikä muuttuu kun tämä laki tulee voimaan? Ja miksi "taistelette" kansan tahtoa vastaan?

        Ja homopareilla on jo lapsia, niin luulisi teiltä löytyvän todisteita väittämille. Mutta tiedän jo ettei löydy. Olen niitä kysynyt ja vastaukseksi saanut vain haukkumista.


    • SiunausOlkoonMyötä

      Olen informoinut tuttujani asiasta. Ja olen liittänyt siihen samanveroisesti, että jokainen tekee omat ratkaisunsa ja en halua tietää kunkin ratkaisua asiassa. Koen, että noin on oikein.
      Jumala siunatkoon tätä Hänen tahtonsa mukaista aloitetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      331
      3106
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2298
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1685
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      197
      1631
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      69
      1417
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      56
      1293
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      158
      949
    Aihe