oi kallis suomen maa.

kusessaollaan

Suomi tämä pieni valtio, tarvitsee suojelua säilyttääkseen kielensä, itsenäisyyden, kulttuurin ja koulutuksen korkean tason. Me olemme se sorrettu kansa joka joutuu ikeen alle jos ei nyt tule oikeutta uuden eduskunnankautta. Pahoin pelkään että selkärangattomia nuo päättäjät ovat.

Kun tuolla jossain valitetaan sitä vaali mainosta jossa luki: Suomi suomalaisille. Somali somalialaisille. Sehän on ihan totinen tosi ettei täällä heitä kaivata.

Niin miksi toimitus pyytää sitä anteeksi. Eikä totuus ole se etteivät tunne koti-ikävää. Jokanen suomalainen joka on ollut jonkun aikaa ulkomailla, kaipaa takaisin kotimaahansa.. Jo se että somalit eivät sitä tunne kertoo heidän kykenemättömyytensä herkkiin henkisiin tunteisiin.

Vielä kauheampaa on se ettei sos,v henkilökunta ymmärrä omien tekojensa seurausta. Paapomalla saa aikaanvain viaista katkeruutta, koska sama laiki ei ole meille. Nuo mamut menevät joka jonon ohitse ja meillä vanhukset kuolee nälkään.

Ottamalla tänne niitä jotka heittävät välimerellä kristittyjä veneestä veteen kuolemaan. Näin ei edes alkueläimet käyttäydy.

Pidetään suomi suojeluksessamme .

MARTTYYREJÄ OVAT NE KRSTINUSKONSA TAKIA TAPETUT

9

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylläjämpionnäin

      Muslimien maahanmuutto tarkoittaa suomeksi sanottuna väkivaltarikollisuuden lisääntymistä. Heimoyhteiskunnan ja Koraanin säännöillä pelaavat muslimit eivät pidä kantaväestön fyysistä koskemattomuutta suuressa arvossa. Jopa Suomessa, jossa maahanmuutto on ollut muuta Eurooppaa vähäisempää, muslimien rikollisuus on moninkertaista kantaväestöön verrattuna.

      Muslimien maahanmuutto on taakka myös veronmaksajalle. Ikääntyvä väestö ja kasvava joutilas maahanmuuttajaluokka rasittavat hyvinvointivaltion yhä hupenevaa rahoituspohjaa. Eurooppa ei ole pystynyt tarjoamaan muslimimaahanmuuttajille töitä, eivätkä he töitä haluaisikaan, eli he jäävät yhteiskunnan elätettäviksi.

      Pisteenä i:n päälle tulokkailla on myös vaatimuslista asioista, joihin isäntäyhteiskunnan pitää sopeutua. Muslimioppilaiden pitää saada vapautus koulun liikunta- ja musiikkitunneilta, eläinten rituaaliteurastus pitää sallia ja alkoholin myynti ruokakaupoissa lopettaa. Ja tuo on vasta alkua. Lopussa häämöttää islamilainen yhteiskunta sharia-lakeineen.

      Myös länsimaisen yhteiskunnan perusoikeudet, kuten sananvapaus ovat uhattuna, mikä parhaiten näkyi Charlie Hebdon toimitukseen tehdyssä terrori-iskussa pari kuukautta sitten. Profeetan kuvaaminen, arvostelu ja leikinlasku profeetan kustannuksella ovat jumalanpilkkaa, joka on kiellettyä. Islamin arvostelijat leimataan rasisteiksi ja islamofobeiksi ja heidän henkeään uhataan. Tarkoituksena ei ole vakuuttaa ketään islamin ja sen profeetan erinomaisuudesta, vaan yksinkertaisesti pelotella arvostelijat hiljaisiksi.

      Euroopassa lapsia syntyy kaikissa maissa vähemmän kuin kaksi aikuista naista kohden. Käytännössä tämä tarkoittaa, että väestö vähenisi luonnollista tietä ilman maahanmuuttoa. Muslimimaahanmuuttajien keskuudessa syntyvyys on naisen alistetun aseman ansiosta suurempaa, mikä tarkoittaa, että tämän vuosisadan loppuun mennessä muslimit luultavasti muodostavat väestön enemmistön osassa läntisen Euroopan maista.

      Tässä vaiheessa ei tarvitse edes mainita terrorismia, jota islamilaiset ääriryhmät käyttävät tavoitteidensa ajamiseen. Terrorismi ei itse asiassa ole läheskään niin paha asia kuin muslimien maahanmuutto, koska sitä vastaan poliisi ja muut turvallisuusviranomaiset pystyvät taistelemaan. Muslimimaahanmuuttoa vastaan kukaan johtava poliitikko ei uskalla sanoa halaistua sanaa, koska tällöin hänet leimattaisiin välittömästi rasistiksi, ksenofobiksi ja islamofobiksi. Ne, jotka uskaltavat tästä huolimatta avata suunsa, joutuvat elämään ympärivuorokautisessa poliisivartioinnissa.

      Laajamittainen muslimien läsnäolo Euroopassa tekee siis ei-muslimien elämän epämiellyttävämmäksi, kalliimmaksi ja fyysisesti vaarallisemmaksi, kuin se olisi ilman tätä läsnäoloa. Tässä tiivistyy muslimien maahanmuuton perusongelma.

      Euroopan ei-muslimeilla on siis täysin perusteltu syy olla huolissaan kehityksestä ja pyrkiä vastustamaan sitä. On täysin oikeutettua kysyä, mitä Euroopan muslimiväestön kasvu tarkoittaa meidän lapsille ja lastenlapsille. Saavatko he elää yhtä rauhallisessa ja vauraassa Euroopassa, kuin me olemme saaneet?

      Valitettavasti poliittinen eliitti ei tunnusta oikeutta vastustaa muslimien maahanmuuttoa, vaan pyrkii asettamaan kaikin keinoin edistämään suuren muslimiväestön syntymistä Eurooppaan.

      On siis aika vaihtaa eliitti. Muista äänestää huhtikuun 19. päivänä.
      Ilmianna
      Jaa

      ajat_muuttuvat

      23.3.2015 08:03

      Ranskassa äärioikeisto sai äänivyöryn vaaleissa. Rekyyli iskee odotetusti.
      Ilmianna
      Jaa

      tuttumies

      23.3.2015 08:10

      Joskus 1800-luvulla joihinkin Euroopan maihin on saapunut tataareja ja muita pienryhmiä, jotka ovat säilyttäneet islamin uskonsa, ehkä kotouttamalla sen. Tämä ei kuitenkaan toimi nyt ennusteen pohjana, koska tuolloin ei maahanmuuttajille jäänyt satelliittilautasen kaltaista napanuoraa lähtömaahansa ja sen valtakulttuuriin.

      Toisaalta kyse on myös uskonnollisen tyhjiön täyttymisestä, mistä voimme kiittää sekularisteja.
      Ilmianna
      Jaa

      höpöhöpö

      17.4.2015 09:14
      Uusi

      Eurooppa ei tarvitse yhtään noita murhaajia ja raiskaajia jotka puolustelevat noita tekojaan muka uskonnolla. Islam ei ole uskonto, se on suurten ihmismassojen hallintakeino jossa itse kansa hoitaa toisin ajattelijat pois päiviltä imaamien käskystä . Että silleen.
      Ilmianna
      Jaa

      Poistohukkaputkille

      17.4.2015 10:36
      Uusi

      Jos kerran vierasperäset kasvit ovat haitaksi Pohjolanluonnolle ja niitä ei saa päästää

      leviämään, vaan ne pitää tuhota ja hävittää.Samoin on myös vierasperäiset ihmiset ,jotka

      eivät kuulu eliöstönä maahamme,on poistettava ,ennenkuin ne lisääntyvät ja tuhoavat maamme.Esm:myös kanit ja kanadanmajavat ,mitä niistä on seurannut maalemme ja luonnolle.

      Jokaisella lajilla on oma paikkansa maapallolla,mihin heidät on tarkoitettu,ei niitä pidä levittää sinne,mihin laji ei kuulu tai siintä seuraa tuho.
      Kommentoi
      Ilmianna
      Jaa
      1 VASTAUS:
      Uusi

      höpöhöpö

      17.4.2015 10:39

      Luonnon järjestystä ei pidä mennä muuttelemaan. Että silleen.
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa

      höpöhöpö

      17.4.2015 11:49
      Uusi

      Ylös. Että silleen.

      • HeiHeiCheerUp

        Ei me missään kusessa olla, jos et itse suostu sinne seisomaan. Muslimimaahanmuuttajat nauraa meille ja ihan oikein nauraakin. Tsuhna tsuhna.

        Eurooppalaiset on nöyryytetty puolustuskyvyttömiksi omalla maallaan. Omien johtajiensa toimesta. Ei sen tarvitse niin olla.

        Vastaus on Muutos2011 tai Perussuomalaiset. Valitse vapaasti.


      • HeiHeiCheerUp

        Niin ja hyvä kirjoitus, "kylläjämptionnäin"


      • MuitakinLähteitä
        HeiHeiCheerUp kirjoitti:

        Ei me missään kusessa olla, jos et itse suostu sinne seisomaan. Muslimimaahanmuuttajat nauraa meille ja ihan oikein nauraakin. Tsuhna tsuhna.

        Eurooppalaiset on nöyryytetty puolustuskyvyttömiksi omalla maallaan. Omien johtajiensa toimesta. Ei sen tarvitse niin olla.

        Vastaus on Muutos2011 tai Perussuomalaiset. Valitse vapaasti.

        Etkö ole seurannut amerikan-ruotsalaisen naisen videota mitä mieltä hän on euroopan tulevaisuudesta. Juutalaisena hän uhkuu esimiehenä olemista,
        korostaen kuinka EUun tulevaisuus on tärkeiden juutalaisten käsissä. Lukisitte
        muitakin lehtiä, kuin " Erkon hesaria " ?


      • Tyhjänäänestäminen
        HeiHeiCheerUp kirjoitti:

        Ei me missään kusessa olla, jos et itse suostu sinne seisomaan. Muslimimaahanmuuttajat nauraa meille ja ihan oikein nauraakin. Tsuhna tsuhna.

        Eurooppalaiset on nöyryytetty puolustuskyvyttömiksi omalla maallaan. Omien johtajiensa toimesta. Ei sen tarvitse niin olla.

        Vastaus on Muutos2011 tai Perussuomalaiset. Valitse vapaasti.

        Suomalaiset itse eivät ratkaise suomen tulevaisuutta, vaan ulkomaiset voimat, joita
        on maassa jo vankasti perustettuina, kansalaisoikeuksin. Asia meni hanskoista jo
        vuosia sitten, siihen lisäät EU liittymisen mikä heikensi heti itsemääräämisen
        nollille, eikä kansa sitä vieläkään käsitä, koska ei halua sitä tyhmyyksissään myöntää. Herrakansan kumartelu ja tittelien edessä polvistuminen on johtanut
        täydelliseen tietämättömyyteen hallinnollisissa asioissa, missä edustajien pitäisi
        olla kansan palvelijoita eikä päinvastoin. Siinä on syntyjä syviä pohdittavaksi
        vaaliuurnille.


      • LOLStupid

        Se juna meni jo. Myöhäistä ajaa maasta kansalaisuuden saaneita. Olisitte olleet
        hereillä ensimmäisen lastin saapuessa rantaan. Sitä niittää mitä kylvää.LOL.


    • SivustaSeuraajat

      Mikään noista yllämainituista ei sovi suomeen. Sisua oli ennen Veikko Hakulisen
      hiihtäessä voittoon juuri ennen Pavel Koltsinia. Pekka tiilikainen selosti itku silmissä
      " Suomen poika tulee ja vie kultaa ",koko kansa oli siitä haltioissaan.
      Nyt on kiinnostus urheiluun lamakaudessa. Käsivarsien lihakset voimistuvat tuoppia
      nostellessa pupissa. Pornon linkitykset ja deittisivut vaativat oman aikansa, työttömille
      kansan rasituksille. Homot ja lesbot hilluvat kirkoissa, ja politikoilla riittää tarinat.
      SISU ja VANAJA entisiä vankkoja kuormureita. Sisu lähtee hyvin pesukoneessa.

    • ÄänestäMAMUTulos

      Valituksia kuulee joka nurkasta. Menkää äänestämään mamurakkaat ulos maasta.
      Ruotsalaiset menivät vipuun ennen suomea, eikö sekään opettanut mitään ?

    • aikansaelänyt

      Mielestäni maamme kehitys alkoi mennä huonompaan suuntaa juuri niihin aikoihin kun luovuttiin savupirteistä ja laitettiin savupiiput. Kun tulisija toi savut ja kitkun silmille niin mieli pysyi matalalla. Savupiippujen tulon myötä kaikki on mennyt vaan huonompaan suuntaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2324
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2177
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1981
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe