Miten ihannemiehesi pukeutuu

FashionNights

Kuvailkaapa palstan ihanat naiset miten ihannemiehenne pukeutuu. Ei nyt mitään "luonne on tärkein" juttuja, vaan nyt puhutaan vaatteista!

32

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fantastinenasu

      T-Paita ja suorat housut. Varoa ettei, kyrpä puristu.

      • helenaShelena

        Haalarit jonka alla Jussipaita, lippis ja kumisaappaat. Ajaa Hiacella.


    • ihannetta

      Mun ihannemieheni,eli oma mieheni pukeutuu yleensä istuviin tummiin farkkuihin,yleensä Diesel niihin yksinkertanen musta nahkavyö,siistit mustat kengät,ja slim fit kauluspaita,mieluiten eri sinisen sävyissä,sopii hänen silmien väriin,ja siihen hyvä hajuvesi, Hugo Boss ja JayZ Gold toimii.

      • tyttövaaan

        Mietin vain, miksi tyyppi, jolla on oma mies, kirjoittaa sinkkupalstalle. :D:D


      • ätmel

        Onneksi olkoon, olet saavuttanut maksimaalisen kokoomuslaisuuden.


      • Mies32veee

        Tää oli kyllä aika nolo. :,( Mutta jatkakaa... Sinkkupalstan ihmeellisessä palstassa hmmm.. wiufffff


    • pikkukukkab

      Siniset farkut .vyö.paita paita farkkujen päällä.paita voi valkoinen tai miehelle sopiva väri.kivat popot tuoksu pitää olla joku ihana.

    • GentleM

      Repäiskää nyt joku oikein kunnolla ja sanokaa jotain muuta kuin farkut :D

    • Uuuuuuh

      Siististi, jopa tylsästi, kauniisiin väreihin, jotka sopivat juuri kyseiselle ihmiselle. Insinöörityyliin. Toimistovaatteet, ulkoiluvaatteet, kotivaatteet kukin omalla paikallaan. Ei mitään trendikästä, ei liian hienoa, eikä rock-henkistä hevityylistä puhumattakaan. Ei kokonaan mustiin, ei metroseksuaalikuoseihin eikä varsinkaan mihinkään sellaisiin väreihin tai malleihin, mistä tulee 70-luku mieleen. Vaatteet eivät kuitenkaan saa olla ristiriidassa sen kanssa, millainen ihminen on kyseessä.

      Mutta oikeasti vaatteet ovat pelkkää pintaa. Luonne on tärkein. :)

    • YunaG

      Varsikengät, reisitaskuhousut tai tummat farkut, t-paita, joku pitkähihainen, huppari tai neule, nahkatakki. Minun ihannemieheni ei näytä siltä että hirveästi miettisi pukeutumistaan. Käytännöllistä, mukavaa, sään ja tilanteen mukaan.

    • Minusta miehen ja toki naisenkin hyvä pukeutuminen on semmoista joka sopii tilanteeseen parhaiten. Tietyllä tavalla se tarkoittaakin juuri sitä muotifriikkien vihaamaa massaan sulautumista, sillä todennäköisestihän suurin osa jollakin tietyllä alueella oleskelevista ihmisistä on pukeutunut olosuhteisiin nähden järkevästi, jolloin suuri poikkeama keskiarvosta suuntaan tai toiseen yleensä on jotain vähemmän optimaalista. Positiivisesti voi sitten erottua vaikkapa sillä että on valinnut siitä samankaltaisten vaatteiden joukosta juuri sen itselleen parhaiten sopivan mallin ja jopa oikean kokoisena.

      Vaatteiden hinnalla ei ainakaan minulle itselleni ole mitään merkitystä, vaan olen huomannut että kirppikseltä tai halpahallista ostettu vaate voi aivan hyvin olla parempikin kuin merkkiliikkeestä ostettu, jos se nyt vain sattuu sopimaan omalle vartalotyypille paremmin. En myöskään ymmärrä ihmisiä jotka maksavat vaatteesta maltaita pelkän merkin takia, eli jos vaate on kallis niin siinä on myös oltava jokin erityinen funktionaalisuus jota ei halvemmalla vastineella ole, muuten sen kantaja on mielestäni vähän yksinkertainen.

      • Ja niin, piti lisätä että hajuvesipilvessä kulkeva mies ei minua kyllä oikein sytytä, kun olen muutenkin vähän herkkä hajusteile. Paras hajuste on hiki, kunhan se hiki tuoksuu hyvältä. :)


      • realatmrealstyle

      • 1212

      • @stellaria81

        Fiksuja ajatuksia, fiksulta naiselta, eipä olisi voinut kyllä muuta odottaakaan...... :)


      • 1212
        PunaValkoRitari kirjoitti:

        @stellaria81

        Fiksuja ajatuksia, fiksulta naiselta, eipä olisi voinut kyllä muuta odottaakaan...... :)

        Olet kyllä nimimerkkisi veroinen :D


      • 1212 kirjoitti:

        Olet kyllä nimimerkkisi veroinen :D

        @1212

        =DD

        Jeps, en taida sopia mihinkään perus "muottiin", kun en näe asioita ihan samalla tavalla, kuin moni muu.....

        Naisilla ja miehillä on tällä palstallakin, niin kuin "oikeassa elämässä", paljon hyviä toteamuksia/ajatuksia, puolin ja toisin, sitten taas taas paljon jotain ihan muuta....

        Toivottavasti mahdutaan kaikki samaan "hiekkalaatikkoon". ;)


      • 1212
        PunaValkoRitari kirjoitti:

        @1212

        =DD

        Jeps, en taida sopia mihinkään perus "muottiin", kun en näe asioita ihan samalla tavalla, kuin moni muu.....

        Naisilla ja miehillä on tällä palstallakin, niin kuin "oikeassa elämässä", paljon hyviä toteamuksia/ajatuksia, puolin ja toisin, sitten taas taas paljon jotain ihan muuta....

        Toivottavasti mahdutaan kaikki samaan "hiekkalaatikkoon". ;)

        Sovit täydellisesti muottiin, olet kouluesimerkki valkoritarista. Naiset tykkäävät pitää valkoritareita ympärillään...mutta seksiä ei tipu koska et ole se särmikäs ja sytyttävä mies, ja suhteeseen pääset vain aisuriksi.


      • PunaValkoTrolli
        1212 kirjoitti:

        Sovit täydellisesti muottiin, olet kouluesimerkki valkoritarista. Naiset tykkäävät pitää valkoritareita ympärillään...mutta seksiä ei tipu koska et ole se särmikäs ja sytyttävä mies, ja suhteeseen pääset vain aisuriksi.

        @1212

        Saat vapauden mielipiteeseesi, siihen sinulla on oikeus, mutta totuus on ihan toinen. :)

        "Naiset tykkäävät pitää valkoritareita ympärillään"

        En voi kiistää tätä, mutta en ole heidän ympäröimä, enkä tule olemaankaan.

        "mutta seksiä ei tipu"

        Usko pois, että tippuu, olen vain hyvin valitseva, jopa yhdenillan suhteiden suhteen, enkä puhu vain ulkonäöstä.

        Kieltäydyn ja vetäydyn yleensä mahdollisuuksista, kun itselle se pelkkä seksi ei ole se asia mitä tarvitsen, vaan naisessa täytyy olla, jotain enemmän.

        "et ole se särmikäs ja sytyttävä mies"

        Tästä en osaa sanoa, enkä ole tätä muistanut keneltäkään naiselta kysyä, ketä minua on lähestynyt, asiaan varmaan tarvitaan vastauksia =D, joten seuraavalla kerralla kysyn naiselta miksi minua lähestyi ja miksi olen kiinnostava, jopa pelkästään petipuuhiin asti. ;)

        "suhteeseen pääset vain aisuriksi."

        Tämä jopa voi pitää paikkaansa, mene ja tiedä, mutta siihen en lähde, ainakaan siinä tarkoituksessa, miten sen käsitän, eli MGTOW on minun tie, jos en sitä kallis arvoista "aarretta" kohtaa.

        Kaikkea hyvää myös sinulle ja kiitokset viestistäsi! :)


    • atännä

      Asianmukaset treenivaatteet kuntosalilla tai muissa liikuntaharrastuksissa. Ei mitään puuvillapaitoja, puuvillasukkia tai halpahallin puuvillaverkkareita. Ihannemies pukeutuu urheilullisiin vaatteisiin, koska harrastaa liikuntaa.

      Asianmukaiset erävaatteet metsässä, ei mitään urbaani-vaelluskenkiä vaan kunnon mettäläisen kumisaappaat. Eikä mitään ihme teknisiä monen sadan euron päällysvermeitä jotka sulaa kuivatessa tulilla, vaan ihan oikeaa järkevää sarkaa.

      Jostain syystä pyjama on julmetun seksikäs vaate... siis nukkumaan mennessä.

      Hyväkroppaisella miehellä kaikki vaatteet näyttävät hyvältä.

      Mies pukeutuu tilanteen mukaan.

      Ja tietty vaatteiden pitää olla siistejä, ehjiä ja puhtaita. Samoin miehen. :)

    • N39
    • HC-ATM

      "Hyväkroppaisella miehellä kaikki vaatteet näyttävät hyvältä."

      Myös yli 180-senttisen miehen päällä kaikki vaatteet näyttävät hyvältä.

      • atännä

        Hyväkroppaisen alle 160 cm miehen päällä kaikki vaatteet näyttävät hyvältä.

        Yli 160 senttisen huonokroppaisen miehen päällä vaatekaan ei näytä hyvältä. Normaali alle 160 cm ei taida olla vielä mies.

        Jotta ei tarvitse saivarrella enempää, niin sovitaan niin että vaatteen koko on oikea, malli normaali, väri neutraali, tilanteeseen sopiva ja vaate on ehjä ja puhdas.


    • Näin sinkkumiehenä en juuri vaatteita tarvitse. Kotona ollessa ja tietokoneen ääressä istuessa huurteinen maistuu parhaimmalta ilman rihman kiertämää ja otan usein ihan maun vuoksi. En minä muutenkaan kotonani vaatteita tarvitsisi, mutta jos lähden kuljeskelemaan keittiön ja vessan välille, on jalkaan laitettava jonkunlaiset tohvelit. Lattiassa oleva tahmea törky tarttuu muutoin jalkapohjiin ikävällä tavalla ja lasinsirut tekevät kipeitä haavoja.

      Töissä ollessa, silloin harvoin kun olen, käytän määräysten ja asetusten mukaista työasua, haalareita ja hanskoja. En minä niitä niin tarvitsisi, mutta asiakkaat ovat vaatineet. Siis haalaria käytän tietysti, en ole nudisti, mutta jostain syystä asiakkaat eivät halua minun tyhjentävän naistenvessoissa olevia kuukautissuojaroskiksia paljain käsin. Itseäni asia ei vaivaa vähänkään vertaa. Usein jopa tutkiskelen keräämieni säiliöiden sisältöjä mitä suurimmalla mielenkiinnolla. Pahimpaan sinkkumiehen naisenkaipuuseen riittää yleensä pelkkä tuoksu, mutta joskus kääryleitä täytyy ihan hypistelläkin.

      Varmaan kuvittelette minun olevan joku yksinäinen hullu, erehdytte. Käyn treffeillä usein ja minusta pidetään. Viimeksikin, vain pari kolme vuotta sitten, puhuimme pitkään ja treffikumppanini hymyili lähes lähtöönsä asti. Mutta asiaan, tarkoituksena ei ollut kertoa treffeistä vaan pukeutumisesta.

      Kesäisin käytän yleensä nahkaisia varsikenkiä, suoria mustia housuja ja mustaa t-paitaa. Päässäni minulla on lippalakki. En ole ainakaan vuosikymmeneen ostanut uusia vaatteita, koska kierrätyskeskuksista löytää vaivattomasti tarvitsemansa ja halvalla. En periaatteesta kerää varastoja, joten hankin ainoastaan rikkoutuneen tilalle ehjää. Tottakai korjaan risaista niin kauan kuin se tulee halvemmaksi verrattuna ehjään vaihtamiseen. Alusvaatteiden käytämisen lopetin suurinpiirtein samaan aikaan kuin uusien vaatteiden ostamisenkin. En vain ymmärrä niiden tarkoitusta. En myöskään kanna mielelläni laukkua, joten käytän vihreää maastotakkia, jossa on paljon taskuja. Niihin puolestaan mahtuu paljon ruokaa, jota retkilläni löydän roskiksista ja muualtakin.

      Erityisiin ja tärkeisiin tilanteisiin puen t-paitani päälle kauluspaidan. Tällaiset tilaisuudet ovat kuitenkin viimeaikoina käyneet kovin harvinaisiksi, joten yleensä käytän vuodenaikojen vaihteluun perustuvaa arkiasua. Talvisin vaihdan lippalakin pipoon ja puen kesävaatteiden päälle paksun manttelin. Käsissä minulla on vähintään yhdet villasormikkaat ja talvisin niiden päällä on nahkarukkaset. Sormeni ovat joskus paleltuneet ja inhoan kylmiä sormia.

      Pidän tyylistäni. Siinä yhdistyy survival-henkisyys, monipuolisuus ja arkipäivän käytännöllisyys. Vaatetus ei saa olla este elämälle vaan sen pitää lisätä elossapysymismahdollisuuksia niin arjessa kuin myös päivänä jona valot sammuvat.

    • vihatipunen

      Mustiin.

    • Aika jännä juttu, miten naiset innostuvat vastaamaan tavallista akriivisemmin heti kun kysytään esim. minkälainen on unelmamiehesi tai miten ihannemiehesi pukeutuu. Vaatimuksia löytyy kyllä hetkessä paljon ja nimen omaan useimmilla todella paljon paria poikkeusta lukuunottamatta. Olisi kiva aina tietää minkälainen täydellisyys (omasta mielestään) on sellaisen vaatimuslistan kirjoittanut. Ei ole ihme että naiset ovat sinkkuina, kun niitä vaatimuksia miehiä kohtaan on niin paljon.

      • fwvnow

        Ihanne ei ole vaatimus.

        Siinä onkin sinkkumiehellä pohdittavaa, että naiset kirjoittelevat enemmän ketjuihin joissa naisille puhutaan ystävällisesti. Jännä ilmiö. Mihinköhän tätä voisi soveltaa?


      • fwvnow kirjoitti:

        Ihanne ei ole vaatimus.

        Siinä onkin sinkkumiehellä pohdittavaa, että naiset kirjoittelevat enemmän ketjuihin joissa naisille puhutaan ystävällisesti. Jännä ilmiö. Mihinköhän tätä voisi soveltaa?

        "Ihanne ei ole vaatimus."

        Aika monelle naiselle ihanne on vaatimus ja sen takia he ovat sinkkuina. Niin kuin moni nainen on sanonut: mielummin ilman kuin huonon miehen kanssa. Ja se huono mies naiselle on yleensä se, mikä ei täytä kaikkia epärealistisia vaatimuksia.

        "Siinä onkin sinkkumiehellä pohdittavaa, että naiset kirjoittelevat enemmän ketjuihin joissa naisille puhutaan ystävällisesti."

        Tietysti naiset tykkäävät kirjoitella perseennuolijamiesten kanssa, jotka ovat kaikesta samaa mieltä.


      • Uuuuuuh
        super-atm kirjoitti:

        "Ihanne ei ole vaatimus."

        Aika monelle naiselle ihanne on vaatimus ja sen takia he ovat sinkkuina. Niin kuin moni nainen on sanonut: mielummin ilman kuin huonon miehen kanssa. Ja se huono mies naiselle on yleensä se, mikä ei täytä kaikkia epärealistisia vaatimuksia.

        "Siinä onkin sinkkumiehellä pohdittavaa, että naiset kirjoittelevat enemmän ketjuihin joissa naisille puhutaan ystävällisesti."

        Tietysti naiset tykkäävät kirjoitella perseennuolijamiesten kanssa, jotka ovat kaikesta samaa mieltä.

        Jos aloittaja kysyy ihannemiehen vaatetuksesta, niin onkin tosi yllättävää, että vastauksissa kirjoitetaan ihannemiehen vaatetuksesta...

        Osa haluaa kokomustiin pukeutuvan ja osa ei missään nimessä. Osa haluaa metroseksuaalin ja osa ei. Etkö tosiaan näe tässä mitään ilahduttavaa ja lohduttavaa kaavaa? Lopputulos on se, että jokaiselle on ottajansa. Enpä usko, että kukaan mies on vaatetuksen takia jäänyt sinkuksi, jos ei se sitten ole likainen ja haiseva. Tai itse asiassa aika moni haisulimieskin on varattu.

        Ihannemiehen luonteestahan ei saanut kirjoittaa, mutta jos saisi, niin sanoisin, ettei se saisi olla tosikkomainen, ruikuttava tai aggressiivinen.


      • Uuuuuuh kirjoitti:

        Jos aloittaja kysyy ihannemiehen vaatetuksesta, niin onkin tosi yllättävää, että vastauksissa kirjoitetaan ihannemiehen vaatetuksesta...

        Osa haluaa kokomustiin pukeutuvan ja osa ei missään nimessä. Osa haluaa metroseksuaalin ja osa ei. Etkö tosiaan näe tässä mitään ilahduttavaa ja lohduttavaa kaavaa? Lopputulos on se, että jokaiselle on ottajansa. Enpä usko, että kukaan mies on vaatetuksen takia jäänyt sinkuksi, jos ei se sitten ole likainen ja haiseva. Tai itse asiassa aika moni haisulimieskin on varattu.

        Ihannemiehen luonteestahan ei saanut kirjoittaa, mutta jos saisi, niin sanoisin, ettei se saisi olla tosikkomainen, ruikuttava tai aggressiivinen.

        "Etkö tosiaan näe tässä mitään ilahduttavaa ja lohduttavaa kaavaa?"

        En.


    • Vaikkapavaikka

      Reisitaskuhousut, bändi t-paita, nahkatakki ja läskipohjat. Vaikka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      124
      1826
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1133
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1097
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      915
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      84
      822
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      779
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      724
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      700
    9. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      681
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      666
    Aihe