Punto torino 1.2 8v -06

ei käynnisty ilman että painaa kaasupoljinta , hetken päästä käy normaalisti.
Ilmoita


haittaaks tuo
Ilmoita
Ruisku koneessa kaasun painaminen käynnistäessä voi aiheuttaa seoksen liiaallisen rikastumisen käynnistäessä ja näin ollen jatkuvalla toistolla seurauksena koneen karstoittuminen ja pahimmassa tapauksessa venttiilivaurio. Että painele menemään vaan. Tai sitten osta OBDII vikoodinlukija (29€) halvimmillaan ja vaihda vikakoodin mukainen osa. Antanee jonkun koodin vaikka valo palaisi, jos kaasua tarvii starttiin.
3 VASTAUSTA:
Nykyaikaiset autot eivät käynnisty, jos sattuu vahingossa painamaan kaasua. Tietokone pitää huolen, että seos on aina oikeanlainen. Kaasupolkimen painaminen vaikuttaa kaasuläpän asentoon ja sitäkin ohjataan nykyautoissa sähköisesti.

Vikahan voisi olla vaikka tyhjäkäynnin säätöventtiili, joka on jumissa. Tai tyhjäkäynnin säädin tai säätömoottori.. monta nimeä.
Harvinaisen tyhmästi ohjelmoitu moottorinohjaus jos sähköisen kaasupolkimen painaminen vaikuttaa sähköisesti ohjatun kaasuläpän asentoon siten, ettei moottori käynnisty.

Tosin nykyaikaiset autot eivät käynnisty jos sattuu painamaan kaasua, koska ainakin minun autossa lähtee vain virrat päälle starttinappia painaessa jos ei paina kytkintä ja jarrua. Ja tällöinhän ei edes ole mahdollista painaa kaasua kun ei ole kolmea jalkaa.
Opelin ecotec moottoreissa homma toimii juuri noin. Vittumaisia vehkeitä. @päslr93
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Punto torino 1.2 8v -06

ei käynnisty ilman että painaa kaasupoljinta , hetken päästä käy normaalisti.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta