Aihealueet

Listaukset

  Punto torino 1.2 8v -06

  mamman

  ei käynnisty ilman että painaa kaasupoljinta , hetken päästä käy normaalisti.

  5

  <50

   Vastaukset

   • haittaaks tuo

   • Ruisku koneessa kaasun painaminen käynnistäessä voi aiheuttaa seoksen liiaallisen rikastumisen käynnistäessä ja näin ollen jatkuvalla toistolla seurauksena koneen karstoittuminen ja pahimmassa tapauksessa venttiilivaurio. Että painele menemään vaan. Tai sitten osta OBDII vikoodinlukija (29€) halvimmillaan ja vaihda vikakoodin mukainen osa. Antanee jonkun koodin vaikka valo palaisi, jos kaasua tarvii starttiin.

    • Nykyaikaiset autot eivät käynnisty, jos sattuu vahingossa painamaan kaasua. Tietokone pitää huolen, että seos on aina oikeanlainen. Kaasupolkimen painaminen vaikuttaa kaasuläpän asentoon ja sitäkin ohjataan nykyautoissa sähköisesti.

     Vikahan voisi olla vaikka tyhjäkäynnin säätöventtiili, joka on jumissa. Tai tyhjäkäynnin säädin tai säätömoottori.. monta nimeä.


    • Harvinaisen tyhmästi ohjelmoitu moottorinohjaus jos sähköisen kaasupolkimen painaminen vaikuttaa sähköisesti ohjatun kaasuläpän asentoon siten, ettei moottori käynnisty.

     Tosin nykyaikaiset autot eivät käynnisty jos sattuu painamaan kaasua, koska ainakin minun autossa lähtee vain virrat päälle starttinappia painaessa jos ei paina kytkintä ja jarrua. Ja tällöinhän ei edes ole mahdollista painaa kaasua kun ei ole kolmea jalkaa.


    • Opelin ecotec moottoreissa homma toimii juuri noin. Vittumaisia vehkeitä. @päslr93


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10338
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    234
    4767
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    868