Perrin parka

topi23

Järkyttävää oli Jyväskyläläisenä huomata että Perrin menee TPS:n päättämään uransa. Perrin on mm. hehkuttanut että TPS on ollut johtava seura jne...okei 1990-luvulla näin olikin kun Jokereiden kanssa finaaleissa pelasivat, mutta esim. 2004 vuodesta alkaen TPS on ollut runkosarja huonoin joukkue 640 pelin aikana, varsinaisella peliajalla lähes 100 tappiota enemmän kuin voittoa, maaliero 300 maalia pakkasella ja pisteita/ottelu 1,27. JYPin lukemat on lähes päinvastaiset.

Ericillä ei tule olemaan annettavaa TPS:lle, Ericin sydän on Jyväskylässä. Tuntien TPS:n tekemät virheet vuodesta toiseen, ei ole kovinkaan suuri ihme että kuningas II palaa häntä koipien välissä Jyväskylään ensi kaudella, ehkä jo yllättävän aikaisin.

On kerrottu että TPS teki 2 miljoonan tappiot viime kaudella, ei näytä hetkauttavan yhtään. Lopputulos vain ei ole kaunis, ja pahinta ettei edes hirmuriskeillä saada urheilullista tulosta kun ehkä kerran kymmenessä vuodessa.

1

<50

  Vastaukset

  • Nokun me ollaan iso seura isosta kaupungista! Te vain pikku seura pikkukaupungista. Niin suuri mahtava ja mahtava JYP on voittanut yhden mestaruuden enemmän kuin TPS tuon maagisen vuoden 2004 jälkeen. Kieltämättä Tepsi on kontannut, pettänyt kannattajansa ja ollut alisuorittaja suuren osan tuosta ajasta. Myös kahden miljoonan tappiot pitävät paikkansa. Mutta hei, HIFK:n ja Kärppien ohella TPS on ainoa seura joka kykenee selviämään moisesta tappiosta!
   Kuten tulevalla kaudella sen huomaa; TPS ei suuresti karsi kulujaan, ainoastaan Supercell hankki isomman omistuksen seurasta. JYP taas pudottaa budjettiaan lähemmäs omaa tasoaan.
   Meneppäs kysymään nyt vaikka vanhemmiltasi millaista oli olla JYP-fani ennen vuotta 2009 ja aikaa ennen epäjääkiekonkehittämistä.
   Perrin? Njoo. On meillä paljon kovempiakin jätkiä ollut. Toivottavasti tuo johtajuutta ja jättää kiukuttelun.

  SEISKA.FI

  • Sofia Belórf nautti useita drinkkejä! Kohukaunotar istui tuntikausia baarissa ennen Niko Ranta-ahon kotiin pyrkimistä – Stefan Therman juhli kahden blondin kanssa!
  • Atleettinen muusikkokomistus Jared Leto tihkuu seksiä: pyykkilautavatsan uurteet ovat lähes käsin kosketeltavia - katso kuvat!
  • Illan Magic Mike -tähti Channing Tatum, 40, on hurjassa kunnossa! Tältä superkomean näyttelijän vatsalihakset näyttävät nyt: &quot;Isi on palannut!&quot;

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10710