Tmi SF Trading kokemuksia?

jaaaska

Onko kukaan asioinut ko. autokaupan kanssa? Ulkoisesti siistin näkösiä autoja eivätkä hinnatkaan ole korkeimmasta päästä, mutta onko kellään mitään positiivista tai negatiivista sanottavaa ko. puljusta? Itseäni kiinnostaisi yksi heillä myynnissä oleva Audi...

31

10791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyytyväinenasiakas

      Hyvä firma ja hinta laatu parasta mitä löytyy. Voi ostaa huoletta

    • tyypillistä
    • Rohkeee

      id numeron perusteella auto ollut myynnissä hänellä ainakin vuoden jo. tosin näinä aikoina autot saattavat hyvinkin seisoa liikkeessä vuoden päivät eli katsomaan rohkeasti!

    • audiv8

      Penkit sen näköiset, että oikeasti autolla ajettu mittarilukema kertaa kaksi. Lienee tuontipeli? Ei A8 Audissa mene nahat noin kurttuun 200tkm ajettuina.
      Autoliikkeestä ei mitään pahaa sanottavaa, osta jos himottaa se Audi. Kyyti on varmasti hyvää!

    • kamuxonparas

      En suosittelisi tekemään kauppoja. Mahdollisesti autot ovat juuri sitä miltä näyttävät, mittarit tuplasti rullanneita ja niistä vain saadaan hyvä vaikutelma myynti ilmoitusten perusteella. Mahdollisesti itse autokauppias vastaa palstoilla, antaakseen loistavan vaikutelman saadakseen lisää kauppoja aikaiseksi! Suosittelen että autokauppoja tekee ainoastaan isompien liikkeiden kanssa. Jos edes mielessä käy ajatus tietojen todellisuudesta, kannattaako kauppa silloin? Keneltä varmistat asiat? Kyseiseltä liikkeeltäkö? Voit olla varma että vastaus on epäilyjesi vastainen. Uskokaa vaistoihinne ja unohtakaa ko liike

    • eikannataostaa

      Lähisukulaiseni autossa ilmeni vakava vika puolentoista kuukauden kuluttua auton ostosta. Autokauppias ei suostu perumaan autokauppoja, eikä vastaa puhelimeen. Kuluttaja-asiamiehenkin kanssa kauppias lopetti puhelun kesken kaiken, eikä ole enää sen jälkeen vastannut kuluttaja-asiamiehellekään puhelimeen. En suosittele.

    • kauppakäysavunousee

      Näyttää autojen hinnoittelu suhteessa ajettuihin kilometreihin ja vuosimallehin olevan ok, normaalia eurooppalaista, myös ruotsalaista tasoa.

    • Anonyymi

      Ei vittu todellakaan kannata ostaa autoa, ostin auton sieltä 2pv eteenpäin turbo, turbon säädin paskaks molemmat, nyt auto seissy pihassa ja ukko ei tuu asiassa yhtään vastaaan vitun mulkku

      • Anonyymi

        Kannattaisikohan kertoa että kyseinen Audi oli ajettu lähes 350 tkm sekä 13 vuotta vanha ja veit sinne automaattilaatikko vikaisen ja kolaroidun Audin joka näyttää olevan vieläkin liikkeen pihassa eikä myynnissä! Ja auto oli ohjelmoitu minkä ostit eli tiesit että ei ole vakio. Sinulla varmasti oli autosi vika tiedossa eikä myyjällä autosta joka oli tullut hänelle vaihdossa! Eli tässäkin tapauksessa se asiakas on oikeasti se mulkku kun jättää kertomatta oleelliset asiat mitkä ovat tärkeitä kertoa että saa asioista oikean kuvan!


      • Anonyymi

        Suurilla ajomäärillä ei mene jauhot suuhun kuin ostajilla, virhevastuu ei merkitse enää mitään paljon ajetuissa


    • Miksi ihmiset eivät ymmärrä, että kaikki nämä ongelmat syntyvät nimenomaan siitä, että kauppaa käydään 350T ajetuilla autoilla.
      Ellei ole varaa ostaa alle kymmenenvuotiasta autoa, sitten on vain käytettävä bussia.

    • Anonyymi

      Rehellinen autokauppias osa ostajista itse huijaa vaikka millä kosntein.

    • Anonyymi

      En suosittele tätä liikettä. myy autoja sitten kun tulee vikaa. Ei ota vastuuta ja ei korjaa ongelmaa.

      • Anonyymi

        Pässi. Ostatko liikettä myyjiä vai autoa. Liikkeet myy edellisten rehellisten käyttäjien piiloviattomia autoja. Soita edelliselle rehelliselle omistajalle kertoo varmaan miksi paino käytetyn vaihdossa. Käyttäjät kusettaa toisiaan liike korjaa hyvän katteen välistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pässi. Ostatko liikettä myyjiä vai autoa. Liikkeet myy edellisten rehellisten käyttäjien piiloviattomia autoja. Soita edelliselle rehelliselle omistajalle kertoo varmaan miksi paino käytetyn vaihdossa. Käyttäjät kusettaa toisiaan liike korjaa hyvän katteen välistä.

        Näihin huutokaupoihin tuodaan juuri piilovikaiset, joista myyjällä ei ole takuuta vastuuta eikä palautusoikeutta , näillä ehdoilla teet huutosi, AJATTELE ENSIN.


    • Pitkästä aikaa hyvä kommentti!

    • Anonyymi

      Moi, sinä epäluuloinen. minä olen vuosien aikaan käynyt useasti ja olen todennut luotettavaksi, ainakaan nykyisen omistajan aikaan ei ole syytä epäillä mitään vilunkia vallankin jos itse vielä osaa kysyä. itse suosittelisin luottamaan, ( hyvät kokemukset P.)

    • Miksi nämä palstat vuodesta toiseen täyttyvät niiden kirjoittajien vuodatuksista, jotka aivan tosissaan ovat ostamassa autoliikettä?
      Useinkaan autoliike ei ole myynnissä, vaan ainoastaan siellä myynnissä olevat autot.
      Joskus on ollut esillä sekin, että yleisesti ottaen - riippumatta siitä mikä kaupan kohde on - ei aina kannata ostaa halvinta.
      Ostajan kannalta on tärkeä osata arvioida, miten hyvin se toinen osapuoli - eli myyjäliike - kykenee selviytymään kaupan käyntiin liittyvistä laillisista
      velvoitteistaan.
      Aina löytyy alisuorittajia, mutta niitä on vain osattava välttää.

    • Anonyymi

      Asiakaspalveluasenteessa on melkoisesti parantamisen varaa. Tai oikeastaan todella paljon. Maailma ei pyöri autokauppiaan navan ympärillä, vaikka autokauppias näin voi luullakin, asiakaskunta vain saattaa rajautua samalla. Palvelun tuottajalle tärkein henkilö on asiakas. Asiakas maksaa palvelun tuottajan palkan.

      En ylläty keskustelujen sisällöistä, enkä siitä että myyjä itse kommentoi täällä. :D

      • Anonyymi

        Huonot on kokemukset täälläkin....

        Älkää asioiko kyseisen "kauppiaan" Kanssa.


    • Anonyymi

      Samat kokemukset myös täällä!

      • Anonyymi

        Sama täällä. Ostin auton jonka piti olla täysin toimiva, mutta hajosi ensimmäisellä viikolla, en suosittele!!


    • Anonyymi

      Yritin ostaa autoa, mutta omakehu meni ylitse ja hänen yksilönsä oli tarjonnan paras. Virhevastuun perään kysellessä ei kuitenkaan voinut vastata autosta vaikka se olikin tarjonnan paras. Suosikeissa oli 5 samanlaista autoa, joista yhden ostin pois ja tradingin sekä toisen kauppiaan autot vielä roikkuu tuolla. Loput on myyty. Ihme juttu että autot seisoo hallissa. :D

      Hyvää on se, että sain hyvän, vähemmän ajetun ja siistin ajoneuvon kun tästä ei päässyt kauppoihin, joten kiitos Sami sulle. :D

      • Anonyymi

        Täysin sama kokemus itsellänikin;)
        Kehui oman autonsa parhaaksi ja netin edullisimmaksi yksilöksi, tarjosi täysin naurettavan vaihto hyvityksen autostani.

        Hain vastaavan, pienemmillä kilsoilla, parempi kuntoisen ja kattavammilla varusteilla olevan auton toisesta liikkeestä.
        Jälkeenpäin tämä myyjä lähetti vielä sähköpostiini jotakin kitinä viestejä, kuinka hänen autonsa on paras ja siinä on spoileri yms paskaa... 😂

        Vieläkin näyttää tämä netin paras, edullisin ja ainutlaatuisin yksilö roikkuvat liikkeen sivuilla...


    • Anonyymi

      Pitää olla pätäkkää myyjällä, kun koin autoja löytyy. Mutta asiakas maksaa aina firmojen kulut ja menot.

    • Anonyymi

      Erittäin huono kokemus, ei maksa kuluttajariitalautakunnan määräämää korvausta rikkoutuneesta vaihdelaatikosta ja käyttäytyy töykeästi.

      • Anonyymi

        Pakko kommentoida tähän tapaukseen liikkeen edustajana että olisi hyvä että kerrotteisiin miten asiaoikeasti meni. Eli asiakas itse toi vaihdossa auton mitä kehui siistiksi ja hyväksi koska kehui olevansa todella tarkka autoistaa nmutta kaupanteko hetkellä toi auton todella likaisena sateisena päivänä ettei auton todellista kuntoa päässyt toteamaan. Sitten kun auto saatiin pestyä niin paljastui totuus tästä siististä autosta eli auton takalokasuojat sekä ovet molemmin puolin ja taka puskuri sekä luukku oli maalattu spay maalilla. Ostetun auton laatikko hajosi asiakkaan mukaan reilun kk päästä ja hän haki korjaamosta kustannus arvion. Sanoin että olen valmis maksamaan osuuteni korjauksista jos hän korvaa myös maalauksen koska oli auton tuonnut valheellisessa kunnossa tietoisesti vaihtoon. Asia meni kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi ja minun osuus olisi toteutuneesta remontista 1000 euroa. Lupasin maksaa sen mutta pyysin kuittia remontista todisteeksi. Hän sitä ei suostunut toimittamaan enkä ole siksi sitä vielä maksanut koska koin asiakkaan epärehelliseksi kun huijasi vaihto autossakin ja eikä ole autoa korjauttanut siellä mistä oli kustannus arvion. Myöskin kirjanpitäjäkin on ohjeistanut että tarvitaan myös korjauksesta kuittia.


    • Anonyymi

      Oli asia mikä tahansa, niin edelliselle kirjoittajalle tiedoksi, että mikäli kirjoittelee täällä, kannattaisi edes oppia käyttämään asioista niiden oikeita ilmaisuja!
      Kuluttajariitalautakunta ei kuitenkaan määrää, vaan ainoastaan suosittelee.
      Mikäli myyjä päättää olla toimimatta lautakunnan suosituksen mukaan, se on
      täysin sen oma valinta.
      Ne ns. "määräämiset" tapahtuvat Käräjäoikeuksissa, eikä ole mitenkään kirkossa kuulutettu, että oikeus näkee asian samoin.
      Lisäksi oikeuskäsittelyn kustannukset ylittävät usein erimielisyyden arvon.
      Ostakaa kalliimpia autoja, ettei täällä tarvitse marpattaa.

    • Anonyymi

      Maanantaina auton ostin ostin kyseisestä autoliikkeestä asiallinen kauppamies toki autossa oli enemmän käytön jälkiä kun mitä kuvat anto ymmärtää mutta eihän sitä uudenveroista autoa saa kymppi tonnilla kyseessä kuitenkin 10v vanha auto ja lähes 300tkm ajettu.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      170
      3400
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      63
      2822
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2692
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      38
      2157
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1997
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1617
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1595
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1538
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1409
    10. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      187
      1301
    Aihe