Nepalissa maanjäristys, jumalan julmuutta jälleen

jumalapelkääihmistä

Pitäisikö itkeä vai nauraa kun uskovat puhuu jumalan rakkaudesta. Jälleen kerran maapallon rakenteen vuoksi tuli tuhoisa maanjäristys joka kylvi kuolemaa ja tuskaa. mikään pakkohan kaikkivoipalla ei ollut luoda maapalloa joka aiheuttaa aina maanjäristyksiä.

pitäisikö rukoilla näin: Jumala, luovu pahuudestasi ja ala rakastamaan. käytä kaikkivoipaisuuttasi nyt äläkä taivaassa vasta. älä anna ihmisten elää uskossa sillä usko on mitätöntä. usko on pelkkää höttöä. totuus ja tieto on arvokasta. sillä niinhän lukemattomat uskovat väärin uskonsa vuoksi. jumala, tule esiin ja tee ihmeitä, vai etkö uskalla?

42

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyväjapaha

      Kaikesta tuosta, mitä maapallolla tapahtuu on paljon kirjoitettu ja netistä löytää monenlaisia hyviä Raamatullisia kirjoituksia, miksi Jumala sallii pahoja asioita. Siksi en ala tässä analysoimaan enempää. Jumalan lopullinen suunnitelma on hyvä. Emme me pysty selittämään, miksi tällaiset vaiheet maapallolle piti tulla, miksi ei suoraan menty täydelliseen iankaikkisuuteen - sitähän aloittajakin tuossa edellä pohtii. Miksi hyvä Jumala sallii pahan, miksi tapahtuu kamalia asioita mon illa tavoilla, osa ihmisen toimesta, osa luonnon katastrofien aiheuttamana, miksi Jumala ei jouduta täydellisen toteuttamista?
      Jumala on nyt toiminut näin oman päätöksensä mukaan, hän on luonut olentoja, joilla on vapaa tahto ja Jumalan alkuperäinen hyvä on olentojen vapaan tahdon valinnan takia mennyt pilalle - Jumalalle tuli siis iso ongelma siitä, että hän loi enkelikunnan ja ihmisen, joille antoi vapaan tahdon. Miksi hyvän tunteneet enkelitkin lankesivat pois, miksi ylpeys ja vallanhalu turmeli enkelikunnankin, niin että he halusivat Jumalaksi Jumalan paikalle - todellisia vastauksia ei täällä ajassa vielä ole, ne selviävät vasta perillä. Miksi Jumala loi ihmisen ja antoi hänet alttiiksi pahan houkutuksille, ei siihenkään todellisia vastauksia ole, näin Jumala vain teki. Ehkä kerran perillä vastaukset selviävät, ehkä silloin selviää kaiken lopullinen tarkoitus ja tämän ihmisen matkan tarkoitus täällä, jossa jokainen joutuu kuolemaan ja vasta kuoleman kautta siirtymään uuteen vaiheeseen.

      Meidän tehtävämme on rukoilla nepalilaisten puolesta ja erityisesti siellä olevien suomalaistenkin puolesta, on hyvä muistaa Anne-Maria ja Derekiä, jotka ovat siellä lähetystyössä, heistäkään ei ole vielä mitään kuulunut maanjäristyksen jälkeen.

      Ei meillä ole selityksiä sille, että jotkut mannerlaattojen rajapinnat ovat alttiita maanjäristyksille tai sille, että tulivuoret ovat joissakin kohtaa maapallolla - me täällä Suomessa olemme tuollaisilta säästyneet toistaiseksi, vaikka Pohjanmaalla maa nousee, joka tarkoittaa, että jonkinlaista painetta on olemassa Suomenkin alapuolella (jääkausiteoria ei ole totta tuossa kohtaa, maapalloa peittävä kallioperä on niin paksu, että se ei painu kilometrienkään korkuisten jäämassojen painon alla). Vastauksia meillä ei ole, meillä on vain se sana, minkä Jumala on Raamatussa meille ilmoittanut. Jumala tekee niin kuin tahtoo, puuttuu joihinkin ja on puuttumatta joihinkin - suurelta epäoikeudenmukaisuudeltahan se tuntuu ja sitä se onkin. Täällä ajassa ei toteudu oikeudenmukaisuus, pahuus ei saa palkkaansa, eikä hyviä palkita - täällä vääryys voi menestyä ja hyvän tekijä murhataan.

      Kerran kuitenkin kaikki asetetaan kohdalleen, siitä on lupaus!

      • itsekkyysuskossa

        "Kaikesta tuosta, mitä maapallolla tapahtuu on paljon kirjoitettu ja netistä löytää monenlaisia hyviä Raamatullisia kirjoituksia, miksi Jumala sallii pahoja asioita."

        itse asiassa jumala ei salli vaan hän aiheuttaa maanjäristykset, sairaudet ja kärsimykset. sikäli jos on olemassa. sallimuksella yritetään kiertää jumalan vastuu.

        uskovat selittelee kaikenlaista kun eivät kykene katsomaan totuutta silmiin. nimittäin sitä ettei jumalaa ole. heille ei kelpaa kuin se vaihtoehto jossa jumala on olemassa. itsekästä.


      • itsekkyysuskossa kirjoitti:

        "Kaikesta tuosta, mitä maapallolla tapahtuu on paljon kirjoitettu ja netistä löytää monenlaisia hyviä Raamatullisia kirjoituksia, miksi Jumala sallii pahoja asioita."

        itse asiassa jumala ei salli vaan hän aiheuttaa maanjäristykset, sairaudet ja kärsimykset. sikäli jos on olemassa. sallimuksella yritetään kiertää jumalan vastuu.

        uskovat selittelee kaikenlaista kun eivät kykene katsomaan totuutta silmiin. nimittäin sitä ettei jumalaa ole. heille ei kelpaa kuin se vaihtoehto jossa jumala on olemassa. itsekästä.

        Militantti ateisti joutui tässä justiinsa kuuntelemaan Jarkko Aholan ave maria vedon. Tippa tuli linssiin, niin kaunis on tuo kappale ja niin helevetillisen hyvä on veto. Sanoitus ei paljon paina, mutta voin huvitella mielessäni millaisia ajatuksia uskovaisen päässä liikkuu tuollaista kuunnellessa.

        Jumala on julma ja julma on jumala. Tai jumala on olematon, kyvytön, munaton, geriatrisessa tulissa istuva kääkkä, jonka kaikkikyvyttömyys ei pysty tämänkään viestin jul... just vihlaisi pahasti tuosta vemppauslihaksesta, mut enköhän pysty vielä viimeisillä voimillani painamaan tuota lähetä nappia...


    • ettiedäaikaasi

      Raamattu puhuu meille kaikille, että onnettomuuksia ja maanjäristyksiä tulee. Ihmisen pitää olla joka päivä ja hetki valmis jättämään ajallisuus ja kohdata iankaikkisuus. Ihan turha on syytellä ja kapinoida Jumalaa vastaan.
      Sen tähden, niin kuin Pyhä Henki sanoo: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne, niin kuin teitte katkeroituksessa (maailmassa ja kapinoidessa) Hebr. 3.8.
      Kun asiaa mietit: pysähdy ja lopeta tuollainen niskurointi armon ajassa.

    • rukoillaanvaan

      Onneksi Anne-Marilla ja Derkillä ei ole hätää, odottelevat Kabulissa, että viranomaiset antavat luvan mennä kotiin takaisin.

      • autetaanheitä

        Fida on aloittanut keräyksen Nepalin ahdinkoon. Soita ja lahjoita, tekstaa fida20 numeroon 16155 tai fida10 (jos 20 euroa on kukkarollesi liikaa)


    • terveisinyksvaan

      Onkohan tässä taas joku ateisti syyttämässä Jumalaa, jonka olemassaoloon hän ei edes usko. Missä logiikka jos kysymyksessä on ateisti.

      • vaihtoehtottt

        lähinnä pointtina taitaa olla osoittaa uskoville miten perusteetonta jumalaan uskominen on, eikä suinkaan syyttää jumalaa jota ei ole olemassa. on nimittäin vain kaksi vaihtoehtoa. jumalaa joko ei ole tai hän on luonteeltaan paha eikä kaikkivoipainen.


      • terkukas

        Missä on sinun logiikkasi, kun uskot jumalaan joka on luonut maanjäristyksiä ja on muka hyväntahtoinen?
        Vastaa.


    • kärsimyksiäon

      Job halusi panna Jumalan tilille niistä onnettomuuksista, mitä hänelle tapahtui, mutta mitenkäs siinä lopulta kävikään ...
      Avaapas Raamattusi ja lue sieltä Jobin kirja, ehkä jotaikin ymmärrystä se sinullekin antaa ..

      • kärsimyksiäon

        Job heittää Jeesuksen alas Taivaasta niskalenkillä ja Jeesus iskeytyy maahan kiljuen.
        Kiljulla pehmennyt Jeesuksenliha paistetaan Nepalissa innolla ja sen läskipää ravitsee
        kaikki.
        Muistakaa:, Savonarola nimim. sanoo teini-murteeella
        "Jeesux" = Jeesus haisee(JeeSucks) = Jeesus on Paha

        ..ja tämä on YLISYSSANA


    • tieteentuntija

      Nää maanjäristyksethän tuli siis vasta sen jälkeen kun ihminen oli töpeksinyt paratiisissa. Sitä ennen ei ollut maanjäristyksiä, ei mitään muutakaan kärsimystä eikä kuolemaa, mutta syntiinlankeemus vapautti pahan tuhovoimat.

      Kato peilistä kenen syytä on maanjäristys. Sieltä näkyy syntinen ihminen.

      • uskommekaikkimitävaan

        tyypillistä selittelyä. kaikki laitetaan ihmisen syyksi ikäänkuin kausaliteetti olisi luonnollinen. se että vaikka ihminen töpeksisi ei tietysti pakota jumalaa suunnittelemaan maapalloa uudelleen sellaiseksi joka tuottaa toistuvasti maankäristyksiä. sitä paitsi se ei olisi johdohmukaistakaan koska luonnonlait on monelle pätevä peruste nähdä ettei rakkauden jumalaa ole olemassa. ja jumala kuitenkin toivoisi uskoa. se usko on luonnonlakien valossa perusteetonta jos jumala halutaan nähdä rakastavana.

        ja tuo kun sanot ettei ennen ollut maanjäristyksiä on uskomuksesi. niitä on ollut aina. mutta lapselliset tietysti uskoo kaikenlaiset sadut ja niiden yksinkertaistavan maailmanselityksen koska totuus ei heille kelpaa.


    • Näkökulmaa

      Se on vasta alkua.Jumalan kärsivällisyys on lopuillaan,sillä Hän ei siedä enään nimeään pilkattavan.
      Voit odottaa tulevaksi maailmanlaajuisia katastrofeja.Talous tulee sortumaan koko maailmassa,
      Tulee nälänhätää,sairauksia joita emme voi edes kuvitella.Meteori osuu maahan,tai komeetta.
      Vitsaukset tulevat olemaan toinen toistaan pahempia.
      Ihmiset tulevat olemaan niin kauhuissaan ja epätoivoisia että yrittävät tappaa itsensä,mutta koska ovat Jumalan vihollisia kuolema pakenee heitä.
      Älä enään pilkkaa,vaan ala etsiä kristusta.
      Säästyt niin vihanajalta,vaikka jonkun aikaa joudut ahdistuksen ajassa elämään,ja on mahdollista,että kuolemaasi asti,mutta pelastat kuitenkin sielusi.

      • Pulinaukko

        Niin tulee käymään,koska kansakunnat vainoavat kristusta.
        Jumala on kyllä rakkaus,mutta on myös ANKARA Herra


      • raadollisuus

        herraa ei näy eikä kuulu. hän ei ole milloinkaan paikalla. mutta hän suuttuu armottomasti jos ihmiset eivät koko ajan uskossaan mielistele häntä. jokin mättää?

        tulisi nyt edes paikalle niin voisi saada kaipaamaansa huomiotakin. mutta ei. ei näy.

        uskovat ei tunnu lainkaan käsittävän miten raadollisen kuvan he puheillaan jumalastaan antavat. pitävät sitäkin oikeudenmukaisena että ihminen joutaa hellvettiin jos hän ei ole uskonut. sairasta.

        he puhuuu vapaasta tahdosta mutta he romuttaa koko idean itse. vapaa tahto ei toteudu jos toisesta valinnasta saa kovia sanktioita.


      • Näkökulmaa
        raadollisuus kirjoitti:

        herraa ei näy eikä kuulu. hän ei ole milloinkaan paikalla. mutta hän suuttuu armottomasti jos ihmiset eivät koko ajan uskossaan mielistele häntä. jokin mättää?

        tulisi nyt edes paikalle niin voisi saada kaipaamaansa huomiotakin. mutta ei. ei näy.

        uskovat ei tunnu lainkaan käsittävän miten raadollisen kuvan he puheillaan jumalastaan antavat. pitävät sitäkin oikeudenmukaisena että ihminen joutaa hellvettiin jos hän ei ole uskonut. sairasta.

        he puhuuu vapaasta tahdosta mutta he romuttaa koko idean itse. vapaa tahto ei toteudu jos toisesta valinnasta saa kovia sanktioita.

        Kyllä uskovatkin samoja asioita joita esitit pohtivat.Se pitääkö uskova helvettiä oikeudenmukaisena?.
        Minä en pidä,enkä ole vakuuttunut siitä että Jumala kiduttaa ihmisiä ikuisesti.
        Jos niin olisi,miksi sitten raamattu sanoo"Jokainen tuomitaan tekojensa mukaan"
        Tätä raamatunkohtaa on selitelty mitä kummallisimmilla tavoilla.Helvettioppi on kai lähtöisin katoliselta kirkolta,joka niin rahasti rahvasta pelolla halliten.
        Ane kauppa rehotti,ja paavi perkele on edelleen heille jumala.


    • papitpuhukaa

      papeilla ei ole mitään kantaa näköjään asiaan ja ongelmaan. luulisi että jotain sanoisivat kun saavat palkkaa näiden ongelmien seliselittelystä ja ihmisten harhakäsitysten ylläpitämisestä.

      • pulisija

        kun kerran alkuasenteesi on jo se,että raamatus sana on harhakäsitys,mitä he voisivat sinulle sanoa..Vai tarkoititko tuota oppia helvetistä?


    • ug4pkk5887

      Rakastava Jumalanne luo jatkuvasti kaikenmaailman pöpöjä päämme menoksi. On Ebolaa, on Hiv/Aitsia jne. Joka vuosi tulee uudet flunssa aallot. Näihin kaikkiin kuolee miljoonia ihmisiä joka vuosi.

      HALOO, Kuka tälläistä mielipuoli jumalaa joku voi rakastaa?

      Terv. Mirka (onneksi en ole uskis).

      • Niinjuuri

        Onneksi et ole.Jos olisit liittyisit johonkin vapaakirkkoon jäseneksi,ja alkaisit vainota Jumalan pyhiä,kuten kouvolassa oli tapana heidän tehdä.Kirotut menystysteologiset yhteisöt.


    • leimukukka
      • Missä-on-Jumalanpelko

        Jumala tuhoaa epäjumalanpalvelijoita roppakaupalla luonnonmullistuksin ja sodin.

        Nepalin maanjäristys, Haitin maanjäristys muutama vuosi sitten Japanin maanjäristys 2011, Indonesian suurjäristys 2004 Bamin järistys 2003.
        Islamilaisen maailman jatkuva sota kaikkia vastaan.

        Meneehän siinä sivussa hieman kristittyjäkin.

        Tämä on vasta pientä alkua Jumalan epäjumalienpalvelijoiden hävitysvimmasta, näköpiirissä on miljardien tuhoaminen.


      • Näkökulmaa
        Missä-on-Jumalanpelko kirjoitti:

        Jumala tuhoaa epäjumalanpalvelijoita roppakaupalla luonnonmullistuksin ja sodin.

        Nepalin maanjäristys, Haitin maanjäristys muutama vuosi sitten Japanin maanjäristys 2011, Indonesian suurjäristys 2004 Bamin järistys 2003.
        Islamilaisen maailman jatkuva sota kaikkia vastaan.

        Meneehän siinä sivussa hieman kristittyjäkin.

        Tämä on vasta pientä alkua Jumalan epäjumalienpalvelijoiden hävitysvimmasta, näköpiirissä on miljardien tuhoaminen.

        On sentään odotettavissa jotakin.Ainahan jotkut purnaa miksi Jumala sallii kaiken pahan.Nyt kun on alkanut rankaisemaan pahoja,purnaavat siitäkin.He ovat pahasti eksyksissä.Ilmankos he etsivät "itseään"


      • varoituksiaonannettu

        Jumala ei rankaise ketään. Jumala on määrännyt päivän, jolloin vasta kaikki tuodaan tuomiolle. Se, että Jumala sallii tällaisia järkyttäviä asioita, on Jumalan varoitusta ihmisille, että on tehtävä parannus ja käännyttävä pois turhista epäjumalista palvelemaan oikeata Jumalaa ja otettava vastaan hänen pelastava armonsa Jeesuksessa Kristuksessa.


      • Näkökulmaa
        varoituksiaonannettu kirjoitti:

        Jumala ei rankaise ketään. Jumala on määrännyt päivän, jolloin vasta kaikki tuodaan tuomiolle. Se, että Jumala sallii tällaisia järkyttäviä asioita, on Jumalan varoitusta ihmisille, että on tehtävä parannus ja käännyttävä pois turhista epäjumalista palvelemaan oikeata Jumalaa ja otettava vastaan hänen pelastava armonsa Jeesuksessa Kristuksessa.

        Kyllä Jumala rankaisee.Esimerkkinä raamatunpaikka.

        TOINEN MOOSEKSEN KIRJA, luku 20

        7. Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimensä turhaan lausuu.


      • tekisipäniin

        Karmeata eläinrääkkäystä.Kävi todella sääliksi nuo eläinparat.Pisti oikein vihaksi nepalilaisia kohtaan.Saisi Jumala tuhota koko paskakansan olemattomiin maan päältä.


    • Jumala Raamatun alussa uudisti maapallon kauniiksi ja täydelliseksi. Synnin tähden maapallo jätettiin alttiiksi luonnonvoimille ja ihminen jätettiin alttiiksi monille sairauksille ja vaaroille.

      Jumala kuitenkin valmisti jokaiselle pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa. Jumala tuli Jeesuksessa ihmiseksi kertomaan ihmisille, millainen Jumala on, mutta vaikka ihmiset saivat nähdä Jumalan Jeesuksessa ilmielävänä ja näkivät hänen yliluonnolliset tunnustekonsa, he eivät uskoneet. Vain harvat ottivat Jeesuksen pelastajana vastaan ja lähtivät seuraamaan Jeesusta hänen opetustensa mukaisesti.

      Miksi Jumala viivyttää lopullisen hyvän maailmankaikkeuden asettamista? Jumala odottaa vielä niitä, jotka tahtovat tulla Jeesuksen luo (=Jumalan luo) ja tahtovat saada syntinsä anteeksi ja uudestisyntyä Jumalan lapsiksi. Jumala siis yhä odottaa sinua juuri, että sinäkin tulisit sisälle taivasten valtakuntaan.

      Jumalan tuomio on oikeudenmukainen. Ei ketään kiduteta loputtomasti, vaan tuomion jälkeen seuraa 'toinen kuolema' ja ikuinen ero Jumalasta.

      Niinpä sinullekin Mirka on annettu vapaus tehdä hyvää tai tehdä pahaa. Sinulle on annettu vapaus pilkata toisia tai kunnioittaa toisia. Sinulle on annettu vapaus uskoa niinkuin uskot ja toisille on annettu vapaus uskoa toisella tavalla.

      Mitä sinun uskosi lupaa ihmisille? Mitä he saavat, jos he lähtevät sinua seuraamaan?
      Ethän sinä vain halua varastaa ihmisiltä tulevaisuutta ja toivoa? Mitä sinä lupaat heille niiden tilalle? Ethän sinä halua varastaa keneltäkään sitä turvaa ja luottamusta, minkä usko ihmiselle antaa? Mitä sinä lupaat niiden tilalle? Jeesus haluaa viedä ihmiset totuuteen ja rehellisyyteen ja hyvän tekemiseen - voisitko sinä Mirka antaa elämäsi Jeesukselle ja osoittaa elämälläsi, kuinka Jeesusta tulee oikeasti seurata? Voisitko sinä Mirka, olla aivankuin uskovan esikuvana, jotta monet sinua katsellessaan ja nähdessän sinun hyvän elämäsi vaelluksen ja sinun hyviä sanoja ja tekoja katsellessaan ymmärtäisivät, millaiseen muutoksen Jeesus voi ihmiselle antaa? Voisitko Mirka tulla esimerkiksi hyvään? Tahtoisitko tulla?

      • uskomuksetniin

        "Jumala Raamatun alussa uudisti maapallon kauniiksi ja täydelliseksi. Synnin tähden maapallo jätettiin alttiiksi luonnonvoimille ja ihminen jätettiin alttiiksi monille sairauksille ja vaaroille"

        uskot siis että asioita voi syntyä ilman suunnittelijaa koska et usko jumalan suunnitelleen sairauksia ja luonnonvoimia. erikoinen näkemys uskovalle. jumala kyllä suunnitteli ne vartavasten päämme menoksi jos kerra on luoja.

        "mutta vaikka ihmiset saivat nähdä Jumalan Jeesuksessa ilmielävänä ja näkivät hänen yliluonnolliset tunnustekonsa, he eivät uskoneet. Vain harvat ottivat Jeesuksen pelastajana vastaan ja lähtivät seuraamaan Jeesusta hänen opetustensa mukaisesti"

        väitän ettet sinäkään uskoisi jos torilla joku höyrypää julistautuisi jumalan pojaksi. tervettä järkeä saa käyttää.

        "Miksi Jumala viivyttää lopullisen hyvän maailmankaikkeuden asettamista? Jumala odottaa vielä niitä, jotka tahtovat tulla Jeesuksen luo (=Jumalan luo) ja tahtovat saada syntinsä anteeksi ja uudestisyntyä Jumalan lapsiksi. Jumala siis yhä odottaa sinua juuri, että sinäkin tulisit sisälle taivasten valtakuntaan."

        eli jumala näkee että vain harva uskoo jeesukseen mutta odottaa silti että yhä enemmän ihmisiä päätyisi kadotukseen. hän on katsellut vuosituhansia että suurin osa ei usko kristityn tavoin ja edelleen odottaa ja odottaa eikä vihellä peliä poikki. outoa.

        "Mitä sinun uskosi lupaa ihmisille? Mitä he saavat, jos he lähtevät sinua seuraamaan?"

        aloitus ei ollut mirkan mutta totuusarvoja ei määritellä sen mukaan mikä uskonto lupaa eniten. tuolla logiikalla se olisi totuus joka lupaisi eniten.

        "Ethän sinä vain halua varastaa ihmisiltä tulevaisuutta ja toivoa? Mitä sinä lupaat heille niiden tilalle?"

        ei uskomukissa ole todellista toivoa ja tulevaisuutta ellei ne ole tosia. kristinusko ei ole jumalan sanaa.


    • Sinä sanot, ettei kukaan muukaan uskoisi, jos olisi nähnyt itse Jeesuksen. Moni kuitenkin uskoi ja moni ehkä vakuuttui vasta, kun näki Jeesuksen herättävän kuolleita ja parantavan sairaita. Sen kyllä uskon, että sinä et uskoisi, vaikka näkisit Jeesuksen herättävän kuolleita tänään. Tiedätkö miksi sanon näin. Koska sinä et usko, että on maailmankaikkeudessa yksi suuri valehtelija, joka pystyy tuomaan valheen sinun sisimpääsi niin, että sinä pidät sitä oikeana totuutena - etkä tuota totuutta uskalla lähteä arvioimaan etkä selvittämään, mistä se tuli sinun sisimpääsi. Siksi sinä et uskoisi, vaikka näkisit itse Jeesuksen herättävän kuolleen.

      Mutta miksi moni uskoi ja miksi he jättivät elämäntyönsä ja lähtivät seuraamaan Jeesusta, miksi he Jeesuksen ylösnousemuksen jälkeen lähtivät julistamaan tätä sanomaa, joka edelleen etenee maailmassa ja moni ottaa sen vastaan? Sinä et tätä mieti, etkä ajattele! Miksi he julistivat, vaikka he sen tähden menettivät henkensä ja heidät mestattiin julmasti? Eihän tämäkään sinua vakuuta mitenkään. Ei se vakuuta, koska olet päästänyt sisimpääsi persoonan, joka on saanut sinut uskomaan valheisiin.

      Sinä pidät Jeesusta valheena ja pidät niitä uskovien kertomuksia, kun he kertovat uskoontulostaan, arvottomina - ikäänkuin he vain jostain syystä haluaisivat uskotella ihmisille jotain olematonta. Ajatteletko koskaan, miksi joku haluaisi uskotella jotain olematonta toisille, jos ei ole mitään löytänyt, eikä saanut? Miksi ihminen alkaisi tahallaan valehdella, että on Jeesus, jonka hän on löytänyt ja kohdannut henkilökohtaisesti, jos ei niin olisi tapahtunut? Eikö se tunnu sinustakin aika hölmöltä, että ihminen omasta päästään keksisi Jeesuksen, että minäpä alan ihmisille julistaa tuollaista satua?

      Sinä et pysähdy siihenkään, että miksi ihminen etsii jotakin materian ja ihmistiedon ulkopuolelta? Miksi ihminen kaipaa jotakin enemmän, mitä tämä maailma ja sen tietoviisaus ei täytä? Miksi ihmisellä on tarve löytää jotakin enemmän, kuin mitä silmillään näkee ja korvillaan kuulee ja järjellään ymmärtää? Ja miksi jotkut niin valtavan kiivaasti vastustavat Jumalaa ja yrittävät tehdä Jumalasta hirviön, joka vain tekee julmaa tuhoa. Sitäkään sinä et ehkä mieti, koska sinun sisimpääsi on päässyt tuo valheen isä syöttämään valheitaan.

      Et kai sinä olisi vähääkään kiinnostunut tällaisista asioista, jos sinä olisit vain oman harkintasi varassa. Sinulle olisi aivan sama mitä kukin uskoo. Sinä vain antaisit kunkin olla omassa 'totuudessaan', etkä sinä vastustaisi Jeesusta, koska se olisi sinulle yhdentekevää ja sinä fiksuna ihmisenä kunnioittaisit toisia ihmisiä. Miksi sinulla on siis tarve selittää usko Jeesukseen valheeksi, saduksi - sitäkään et mieti, koska sinun sisimpääsi on tullut eräs, joka tahtoo sinun vastustavan uskoa ja Jeesusta. Mitä jos miettisit vähän, että miksi?

      Miksi Jumala valmisti pelastuksen Jeesuksessa, eikä jollain muulla tavalla? Hän on Jumala, joka toimii omien lakiensa mukaan, hän haluaa luoda täydellisen maailmankaikkeuden, jossa häntä palvellaan vapaaehtoisesti rakkaudesta käsin, eikä pakosta ja johon pääsee armosta, eikä tekojen kautta, jotta kaikki voisivat pelastua. Jumala siis tarkoitti pelastuksen joka ainoalle ihmiselle, enkä minä osaa sanoa, kuinka lopulta käy, koska en usko, että Jumala häviäsi iankaikkisuus ajatuksensa. Selvittämättömät kysymykset minä jätän Jumalan huoleksi.

    • Tuleetotuudenaika

      Moni vetoaa tieteeseen, että Jumalaa ei ole.

      He tarkoituksella unohtavat, että tiede ei missään sano, onko Jumalaa vai eikö ole!

      Jumala vain on nykytieteen ulottumattomissa, mutta tulee aika, jolloin Jumala todistaa vääjäämättömällä todistuksellaan, että hän on - silloin tiede tulee todistamaan, että Jumala on. Mitä sinä silloin uskot, jos saat silloin elää?

      • Tieteentekijä

        Tiede todistaa tutkimuksissaan ettei maailmassa ole yhtään sellaista tosiasiaa mikä antaisi aihetta edes epäillä jumalaa todeksi.
        Tämä todistaa aukottomasti ettei jumalaa ole.


      • huipposaavutettu

        'Tämä todistaa aukottomasti ettei jumalaa ole.'

        Olemme nyt tutustuneet maailman merkittävimpään tiedemieheen, yksikään tiedemies ei ole aiemmin sanonut noin. Missä yliopistossa sinä opetat, että voi tulla kuuntelemaan maailmankaikkeuden salaisuuksien paljastumsita?


    • rakkaudentodistus

      Nepalin maanjäristys ja ne järkyttävät ihmiskohtalot saavat ihmiset auttamaan ja lähettämään sinne apua. Siinä osoittautuu todeksi, että Jumala on antanut ihmiselle mahdollisuuden rakastaa. Siinä on yksi suurimmista todistuksista, että ihminen ei ole vain eläin ja ilman mitään tarkoitusta.

    • minkälainenmaailma

      Ville Suutarinen on esittänyt varsin selventävän ajatuksen blokissaan:

      'Raamatun mukaan Jumala, absoluuttisen voimakas ja rajoittamaton Persoona, on luonut kaiken; juuri siksi koska Hän on äärettömän voimakas ja viisas. Ollessaan myös äärettömän hyvä, Hän loi kaiken hyväksi. Pahuus on ei-haluttu vieras. Kuitenkin Jumalan oli sallittava pahuus; koska jos Hän olisi tuhonnut Saata.nan siltä istumalta, Hän ei olisi rakkaus. Rakkaus antaa mahdollisuuden valita. Paholainen valitsi oman tiensä. Jumalan oli annettava Saata.nan toivoman maailman seurauksien näkyä ajan kanssa.'

      • Näkökulmaa

        .
        Jumala loi maailman valmiiksi, ja sen jälkeen maailmasta tuli autio ,ja tyhjä.Ensimmäinen luotu maailma oli valmis,ja Jumala näki sen hyväksi.Jumala ei siis luonut maata autioksi ja tyhjäksi.
        Silloista maailmaa hallitsi langenneet enkelit,johtajanaan Saatana.He tuhosivat sivilisaation,niin perinpohjaisesti,että maailmasta tuhoutui kaikki.
        Aatamin ja Eevan luominen tapahtui myöhemmin.

        Joskus,ja ehkä jo lähitulevaisuudessa alkaa sota,joka on tuhoava nykyisen sivilisaation.

        Maapallo on paljon vanhempi kuin raamatun tutkijat väittävät,"käsittäen muinaisen maailman,ennen uuden maailman,ja uuden elämän luomista".
        Tutkimus maapallon iästä sisältää vain Aatamin sukujuuren.
        Siitäkin puuttuu ihmisten tytärten laskettu ikä,joita ei edes raamatussa mainita.
        Tämän virheellisen laskennan vuoksi he väittävät maapallon iäksi vain vaivaiset 6000 vuotta,joka on minusta järjetön väite.

        Jotta ei tule väärinkäsitystä,kerron etten ole evouskovainen.
        Uskon luomiskertomukseen kirjaimellisesti, x2


    • autaauttamaan

      Herra auta Nepalin kansaa, auta heitä surussaan ja auta kodittomia. Anna maailman ihmisille rakkautta auttaa tässä suuressa onnettomuudessa. Auta meitä auttamaan, niinkuin auttaisimme, jos tämä suuri onnettomuus olisi tapahtunut Suomessa.

      Jottei tämä hätä unohtuisi.

      • tuhoane

        Herra,tuhoa ne eläinrääkkääjät.


      • autaauttamaan
        tuhoane kirjoitti:

        Herra,tuhoa ne eläinrääkkääjät.

        Voisiko Herran tuhota, kun ei auta?


    • kurjuuksienkurjuus

      Uusi maanjäristys Nepalissa.

    • Bro14

      Tässä vähän vertailukohtia:
      Nepalin maanjäristyksessä kuoli 8.900 ihmistä
      Ruandan kansanmurha 800.000 tapettua
      AIDS joka johtuu ihmisen himosta tappaa 2 milj ihmistä vuodessa
      Toisessa maailmansodassa tapettiin 62 miljoonaa ihmistä
      Kun ihminen vihaa toista ihmistä, liittyy siihen lähes aina tarkoitus vahingoittaa toista.

      Ihmiskunnan ongelma on sen pahuus. Jumala on hyvä ja oikeudenmukainen, mutta ihmiskunta on Jumalan vihan alla koska se on paha. Siksi Raamattu ei koskaan julista ei-uskoville: "Jumala rakastaa teitä" vaan "Kääntykää, tehkää parannus, tuomio on tulossa."

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe