Keskirtysleirien salattu totuus

Eialle16v

Tv. Teema.
Nyt.

20.00 Historia: Hitlerin juutalainen naapuri Kats

21.00 Teemalauantai: Holokaustin muisto

21.01 Keskitysleirien salattu totuus

22.15 Auschwitzin seitsemän kääpiötä

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Husshusss

      Nyt katsomaan dokumenttia.

      • Nytten

        Nytten heti.


    • kbkbjcgxfzxgcvjb

      http://en.wikipedia.org/wiki/Ashkenazi_Jews
      AshkeNAZIM or AshkeNAZI Jews are literally German Jews
      AshkeNAZI tarkoittaa kirjaimellisesti Saksan juutalaista

      1933 Adolf Hitler nousi valtaan Saksassa. Zionistit olivat saaneet aikaan vapaamuurareiden avulla ns. Versaillesn rauhansopimuksen, joka oli syössyt Saksan työttömyyteen ja taloudelliseen ahdinkoon. Tämä yhteiskunnallinen tilanne suosi radikaalipuolueita

      Äärioikeistolaisen Stern-liigan terroristin Avraham Stern kirjoitti kirjeen NAZI-Saksan hallitukselle, jossa hän ehdottaa liittoa Saksan kanssa Englantia vastaan päämääränään Israelin itsenäistyminen:

      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/SternGang-Doc-Nazi-Collaboration.jpg


      Beirutissa, Saksan juutalais-NAZIen kanssa, solmittujen salaisten sopimusten mukaan, Lehi aloitti toisen rintaman sodan brittejä vastaan, vastapalveluksena Saksan juutalais-ashkeNAZIt auttaisivat erottamaan Euroopan juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Lehi_(group)#Contact_with_Nazi_Germany

      Hitlerin juutalaiset sotilaat
      100 000-160 000 juutalaista marssi Hitlerin armeijassa, myös kaksi sotamarsalkkaa.
      http://www.kansaspress.ku.edu/righit.html
      http://www.revisionisthistory.org/jewishnazi.html

      http://www.youtube.com/watch?v=wK1y37WL-V4 WW2 150,000 Jewish Soldiers Served Hitler and the Nazis

      http://www.wordsandwar.com/2008/02/19/25-nazi-descendants-petition-for-more-dead-jews/
      Frankfurter Rundschaussa julkaistussa, 25 saksalaisen professorin allekirjoittamassa manifestissa kehoitetaan Saksaa lopettamaan Israelin "erityiskohtelun", koska muiden syiden ohella maa auttoi Israelin perustamisessa mm. erottamalla juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten

    • karmavuori

      hullu psykopaatti tuo juutalaisten jumala, tapatti natseilla 6 miljoonaa omaa kansaansa. Olisi estänyt sen holokaustin.

    • Kristus ei ole juutalaisten jumala vaan kristittyjen.

      • 876789

        Ketkä kristityt pitävät Jeesusta Jumalana? En ole kuullutkaan moisesta.
        Sen tiedän että että juutalaiset tapattivat Jumalan pojan, Jeesuksen ja Jumala kosti sen heille Holokaustilla.


      • 876789 kirjoitti:

        Ketkä kristityt pitävät Jeesusta Jumalana? En ole kuullutkaan moisesta.
        Sen tiedän että että juutalaiset tapattivat Jumalan pojan, Jeesuksen ja Jumala kosti sen heille Holokaustilla.

        Vastaus kysymykseesi: kaikki


      • 876789 kirjoitti:

        Ketkä kristityt pitävät Jeesusta Jumalana? En ole kuullutkaan moisesta.
        Sen tiedän että että juutalaiset tapattivat Jumalan pojan, Jeesuksen ja Jumala kosti sen heille Holokaustilla.

        "tietosi" puolestaan on puutaheinää. Natsien hirmoteot eivät tietenkään olleet Jumalan tahto, kaikkea muuta.


      • 876789
        Tipale kirjoitti:

        "tietosi" puolestaan on puutaheinää. Natsien hirmoteot eivät tietenkään olleet Jumalan tahto, kaikkea muuta.

        Raamatun mukaan kosto oli Jumalan koska juutalaiset eivät ottaneet vastaan Jeesusta.
        Tämän jälkeen Jumala sanoi alistavansa juutalaiset kaikkien kansojen kiusattaviksi kunnes he nöyrtyvät ja palaavat jumalansa luo. Ja näinhän kävikin. Ei pelkästään natsit vaan koko maailma oli ja on heitä vastaan. Juutalaisia annettiin ilmi ja heitä luovutettiin natseille. Syy ei kaikille ollut se että he tapattivat Jeesuksen vaan maalliset ja poliittiset syyt.
        Tämän tiedon sain helluntailaisilta kauan kauan sitten ja tarkastin se raamatustani.


    • Maailmanhistorian järkyttävin, käsittämättömin, julmin, suoranaista kauhua herättävä kansanmurhaaminen on tapahtunut kristillisessä maailmassa .

      Tavallisten ihmisten naapurustoissa.

      • historiikki

        Ei pitäisi yksinkertaistaa, ei kansanmurhaaminen vaan kansojen murhaaminen. Sota on rikos.
        Tv-dokumentti "Keskitysleirien salattu totuus" näytti luurangoiksi laihtuneita ihmisiä, kuolleina ja elävinä. Katselija mietti, että miksi heitä pidettiin elossa, kun ruokaa ei ollut, ja tappaminen olisi sujunut kovin helposti. Saksassa nähtiin nälkää niinkuin monessa muussakin eurooppalaisessa maassa, eikä noista onnettomista vangeista ollut enää työntekijöiksi.

        Mitä enemmän dokumentteja viime maailmansodasta lukee, sen synkemmäksi kuvio muuttuu, mutta on parempi katsoa erilaisia näkemyksiä kuin luottaa vain yhden kansan kertomuksiin.
        Toisen maailmansodan kokonaisuhrimäärän on arvioitu olleen suunnilleen 62 miljoonaa ihmistä. Siviilejä näistä oli noin 37 miljoonaa ja sotilaita noin 25 miljoonaa. Liittoutuneet menettivät noin 51 miljoonaa ihmistä ja akselivallat noin 11 miljoonaa, suurimmat luvut: Neuvostoliitto: 10 700 000 sotilasta, 11 500 000 siviiliä, Saksa: 5 500 000 sotilasta, 1 840 000 siviiliä. Muut on jo unohdettu, juutalaisuhrit muistetaan, lukumäärä tilastoissa edelleen melkein 6 miljoonaa.

        Päiväkirjoihin perustuva ”Nainen Berliinissä” on järkyttävää luettavaa naisten kohtelusta nälkään kuolevassa kaupungissa voittajajoukkojen saapuessa sinne.

        http://www.patriootti.com/yhteenvetona-keskitysleireista/

        Auschwitzissa ja ympärillä olevilla Auschwitzin kompleksiin kuuluvilla työleireillä kuolleet:
        1. Turisteille tarkoitettu info: ”Neljä miljoonaa ihmistä kärsi ja kuoli täällä natsimurhaajien käsissä vuosien 1940 ja 1945 välisenä aikana.”

        2. Uusi teksti on tällainen: ”Olkoon tämä paikka, jossa natsit murhasivat noin yksi ja puoli miljoonaa miestä, naista ja lasta, pääasiassa juutalaisia eri Euroopan maista, ikuisesti epätoivon huuto ja varoituksena ihmiskunnalle".

        3.Miksi lukumääriä oli pienennetty? Väitteen mukaan pahat neuvostoliittolaiset ”[…] tarkoituksellisesti yliarvioivat Auschwitz-Birkenaussa kuolleiden ei-juutalaisten määrän moninkertaisesti. Kommunismin päättyessä Puolassa ja entisessä Neuvostoliitossa virkailijat Auschwitzin museossa ovat tarkasti laskeneet kuolleiden lukumäärää täsmäämään arvioita historioitsijoilta, jotka vuosia ovat väittäneet, että Auschwitz-Birkenaussa kuoli yhdestä puoleentoista miljoonaan ihmistä, 80–90 prosenttia heistä juutalaisia.
        Intensiivisen kirjoituskampanjan jälkeen neuvostoliittolaiset lopulta julkistivat jäljellä olevat Auschwitzin kuolleiden kirjat, jotka he olivat ottaneet haltuunsa vuonna 1945. Niin sanottu neljä miljoonaa, joka oli tarkistettu 1,5 miljoonaan, on kutistunut 74 000 todistettuun kuolleeseen. Kaikki tarkasti kirjattuna – nimi, päivämäärä, kansallisuus, uskonto, aika ja kuolinsyy.
        Saksalainen tutkija Tjudar Rudolf, joka hallitsee sujuvasti saksaa, englantia, ranskaa, jiddišiä ja puolaa ja ymmärtää useimpia slaavilaisia nimiä ja kieliä, on tunnollisesti käynyt läpi kaikki nämä neuvostoliittolaisten Auschwitz-luettelot ja laskenut kuolleiden juutalaisten määrän nimen ja uskonnon perusteella – hyväksyen joukkoon myös slaavilaistetut nimet. Lopputulos? Vähän yli 30 000 Auschwitzissa kuollutta juutalaista.

        Siis 4 miljoonaa -> 1,5 miljoonaa -> 30 000 juutalaista, muita 44 000. "Eikö ole hyvä uutinen, pikemminkin kuin huono uutinen, että miljoonat eivät kuolleetkaan Auschwitzissä? Eikö siitä ole syytä iloita?"


    • Ei järjetelmällistä aseettomien siviilien keräämistä ja kuljettamista vankilan kaltaisiin olosuhteisiin, jossa on suunniteltu ja järjestetty tuhoamiskoneisto, voi verrata sotaan, tai sodassa kuolleisiin.

    • Leirit ovat valtavia, joten rakennusvaiheessakin on täytynyt olla paljon tavallisia saksalaisia töissä, onko ketään elossa tai koskaan haastateltu.
      Eikö kukaan heistä ihmetellyt, että mitä näistä oikein tulee, mikä näiden tarkoitus on ?

      • kysyn_vaan

        Onko kukaan Yhdysvalloissa ihmetellyt Fema-leirien tarkoitusta?


    • Muutama_viikko

      sitten Saksan tv-kanavilla näytettiin enemmänkin filmimateriaalia keskitysleireistä. Rankkaa materiaalia jossa näytettiin massojen murhaamista ampumalla, hirttämällä sekä kaasuttamalla. Juutalaisten joukossa oli paljon sotavankeja, erityisesti neuvostoliittolaisia. Viikko sitten näytettiin Normandian maihinnousua estämään lähetetyn osaston toimintaa Ranskassa. Ihmisiä hirtettiin jopa katuvalopylväisiin. Mielenkiintoista oli nähdä että hirtettäviä kiskottiin jopa jaloista alaspäin kun haluttiin niiden hirttäytyvän nopeammin. Samoin näytettiin kun suureen rakennukseen, olisikohan ollut elokuvateatteri, ahdettiin satoja naisia ja lapsia, ovet lukittiin ja rakennus sytytettiin tuleen. Ulos pyrkivät ammuttiin ja elävältä poltettavien meteli oli kova. Vastaavaahan tapahtui muidenkin kuin saksalaisten toimesta. Kuinkahan monta suomalaista venäläiset partisaanit murhasivat samalla menetelmällä. Nyt ollaan Saksassa jo siinä tilanteessa että asioista uskalletaan puhua ja niitä analysoida avoimesti. Tehokas kansa, mitä sitten tekevätkin.

    • Pakko se on uskaltaa puhua, koska dokumettia on niin paljon, että kieltäminen tai kaunisteleminen ei kannata.

    • 876789

      Onkohan laskettu muiden keskitysleireillä tapettujen määrää, esim, kehitysvammaiset, poliittiset vangit,aseistakieltäytyjät(jehovan todistajat), sosiaalidemokraatit, vapaamuurarit,kommunistit,rojalistit,ammattiyhdistysväki,siirtolaiset,romanit,homot,lesbot,asunnottomat,työstä kieltäytyneet,alkoholistit,narkomaanit,kerjäläiset,pedofiiilit,raiskaajat,juutalaiset.
      Vai onko nämä kaikki laskettu tuohon lukuun sisältäen myös juutalaiset.
      Onko missään laskelmia ja miksi tapettujen ryhmittymät vaikkapa kehitysvammaisten vanhemmat ja edustajat eivät ole nostaneet samanlaista hälyä kuin juutalaiset, vai ovatko? mutta se on hukutettu juutalaisten äänien alle. Onko tietoa luvuista ja hälyistä sunmuista?

      • Onkohan laskettu ' muiden'... ?

        Niin, juutalainenhan ei tietenkään voi olla homo, tai lesbo, alkoholisti, narkomaani, kerjäläinen, kommunisti, demokraatti, asunnoton, vammainen, kehitysvammainen, mielenvikainen tai muutenkaan täydellisestä poikkeva.

        Kyllä voi, näytti olevan jopa juutalaisia lyhytkavuisia, eli kääpiöitä.


      • oletKuvottava

        hyvä kapo...


    • eiMaailmanVahvinUhri

      tunnusta mustalaisiakaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      654
      4814
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3519
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3241
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      169
      2498
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2329
    6. 255
      1899
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1467
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1363
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1359
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe