Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Avioliiton ulkopuolinen suhde sinkkuna

ei.niin.vahva.sittenkään

Olen pidättäytynyt seksistä vuosikausia, kaiken sen ajan kun olen ollut sinkkuna. Sitten yksi periksiantamaton mies sai minut harrastamaan seksiä kanssaan muutamia kertoja lyhyen ajan sisään tapaamisestamme.
Sukupuoliyhteydessä ei oltu, mutta muunlaista seksiä oli.
Kyseinen mies on minusta kiinnostunut muutenkin, mutta en voisi ajatella seurustelua hänen kanssaan, kun olemme niin erilaisia, enkä usko että suhde kestäisi kauan.

Teillä, jotka olette langenneet vastaavaan, kuinka kauan on kestänyt, että asian on pystynyt jättämään taakseen, niin että tuntuu taas edes vähän samalta kuin ennen tapahtumia? Eihän sitä kokonaan saa pyyhittyä, enkä sitä tarkoitakaan. Tällä hetkellä surullinen ja ristiriitainen olo näistä tapahtumista.
Sitäkin ihmistä jäi kaipaamaan, muuten kuin seksuaalisessa mielessä,
ja ikävähän toinen on jättää sen toisenkin takia.

En koe olevani nyt huono nainen tämän johdosta, vaan pyrin jatkamaan elämää tämän jälkeen, kuten ennen tapahtumia, kunnes olen valmis seurusteluun. Epäonnistuin vaan tämän kerran. En olisi uskonut itsestäni, en sitten yhtään.
On ehdoteltu seksiä säännöllisen usein, ja seurusteluakin joskus, mutta hyvin olen torpannut kaikki ehdottelut tähän mieheen saakka.

Vaikka ei odottaisi ihan avioliittoon saakka, niin jokatapauksessa olisi hyvä tapailla muuten pidemmän aikaa ja tutustua kunnolla, ennen sänkyyn menoa.
Nyt ajattelin jo ensimmäisen päivän jälkeen, että mies ei kiinnosta minua seurustelumielessä ja välttelin häntä, mutta sitten kävi kuten kävi.. Olen todella pettynyt itseeni.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sjifogps

      Taivas on auki Golgatan kohdalta edelleen. Joh. 3:16

      • sjifogps

        Finnair vie taivaaseen GPS:llä ja takaisinkin sieltä,

        Raamattu helvettiin. eikä tuo takaisin.


        Usko minua, minä olen GPS, näytän sulle tietä!

        SjifoGPS. 25.4.2015 : 23:22


    • to_y

      Jesaja 40: 30,31
      Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat;
      mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.


      Kaikki ihmiset uskovaisetkin kompastelee se on inhimillistä. Kerro asiasta Jumalalle rukouksessa niin saat syntisi anteeksi Jeesuksen nimessä.

    • Jumalan_armo

      Jumalan armo on enemmän kuin seksi tai ihmisten mielipiteet tai mikään maailmassa oleva asia, ja Jumalan rakkaus on osoitettu Jeesuksen ristillä eikä kukaan ihminen voi sitä tyhjäksi tehdä mitenkään. Tietenkin on ihmisen hyvä palvella Jumalaa hyvällä omallatunnolla ja sen tähden olkoon jokaisella miehellä oma vaimo ja vaimolla oma mies, ettei syntyisi mitään haureutta ihmisten keskuudessa.

    • Raamatussa_todistus

      Raamatussa todistus ja opetus myös tästä: jos joku tekee syntiä niin Puolustaja on Isän tykönä eli Jeesus syntiemme sovittajana.

    • parannuksen_askeleet

      Ei sinkkuna oleminen ole mikään ihmistä huonontava asia. Minä en aikoinaan kyennyt edes harkitsemaan seurustelua, koska asialle ei ollut raamatullisia perusteita ja liikaa risikitekijöitä. Siinä oli pakko olla jokin haureudellinen elementti. Ehkä se liittyi vastakkaisen sukupuolen kauneuteen, jossa oli jotain demonista. Jokin haureuden saastutus ajaa ihmisiä yhteen, ja avioliittokaan ei ole tae mistään siveydestä. Aina on jokin saastaisuuden elementti, mielenliike, ajatus, tunne. Ja jokaisesta tällaisesta asiasta voidaan johtaa joku muu paha asia, ja siitä kumpuaa lisää pahuutta loputtomiin yhtä loputtomissa ketjuissa. Yhdessä vaiheessa uskoin, että olin aiheuttanut pahuudellani avaruussukkula Challengerin räjähdyksen. Seurakunnan pappi ymmärsi hyvin tämän dilemman. Ne olivat elämäni yksinäisimpiä vuosia. Toisella puolella painosti Kiusaaja, toisella puolella yhtä ehdoton ristiin naulittu Kristus.

      Jeesus opetti minulle hyvin varhain, että kristityn aidoin ja tavoiteltavin mielenlaatu on masennus ja ilo väliaikainen mielentila, josta on hyvin lyhyt askel haureuteen, paatumukseen ja ikuiseen kadotukseen. Ehkä sinäkin voisit kanavoida mielen saastan johonkin käytännön toimintaan, niin kuin minä aikoinaan. MInä keräsin aikoinaan hengellisen musiikin kokoelmani sorakuopalle ja poltin bensiinillä, koska Kristus kertoi omatunnolleni niissä olevasta saastasta. En tosin koskaan järjellä ymmärtänyt, mitä pahaa Don Franciscossa tai Pro Fidessä oli, mutta pimeiden voimien palvontaa ne olivat. Tai revi vaikka kirjahyllyn kirjat silpuksi. Tai nykyäänhän voi myös hakea kirjaston kierrätyshyllystä kirjoja ja repiä niitä, jotta ei saata muita kiusaukseen. Yhdessä vaiheessa omatuntoni soimasi minua, koska oli naarmuttanut jäätä kadulla. Helpotti, kun sai korjata naarmut vedellä. Toiminta sovittaa teot ja estää uutta pahuutta,

      Voit myös kokeilla asioiden visualisointia. Minä piirsin aikoinaan kadotuksen liekkeihin hukkuvia ihmisiä kaikkiin papereihin, joita käsittelin. Tai etsi, niin kuin minä, mahdollisimman paljon tietoa kadotuksesta. Se avasi Jeesuksen valkohehkuisen vihan syvimmän olemuksen, ja tämän rinnalla kaikki maallinen oli kovin mitätöntä. Ehkä näin voisit unohtaa koko ajatuksen seurustelusta ja puhdistua.

    • kesääkohden15

      Samalla tavalla kävi itsellenkin pari kertaa, hyväilyseksiä (ei yhdyntää). Mies oli tullut uskoon vuosi ennen tapaamistamme. Tiedän, että minun on vaikea olla täysin ilman seksiä ja välillä pelkään sortuvani yhdyntään asti. Kuitenkin luotan, että Jeesus auttaa ja hänen avullaan pystyn vastustamaan kiusausta. Valitettavasti uskovaisissakin miehissä on nykyään paljon esiaviollisen seksin kannattajia... Toki naisissakin. En ole ylpeä itsestäni, mutta sentään pahin ei tapahtunut. Vaikka seksi yhdyntöineen on kaunis asia avioliitossa.

    • Ihminen413

      Mene ja tee asiassa parannus. Pyytämällä saat tekosi anteeksi ja olisi hyvä antaa anteeksi myös itsellensä. Pääasia, että tämän lankeemuksen opetus jää kuitenkin mieleen, jottei anna vastaavaa tapahtua enää.

    • parannuksen_askeleet

      Kun Jeesus aikoinaan opetti minulle, että todellinen usko on syvimmiltään katumusta ja seurustelu syntiä, löysin lohdun tutkimalla kadotuksen olemusta ja toistamalla lausetta "Jeesuksen nimessä, väisty sielunvihollinen". Ja kuten tätä aiemmin kerroin, pastorimme hyvin ymmärsi naisen muodon iljettävyyden ja tuskan, jonka se tuo ihmiselle. Siksi taistelin seurustelua vastaan ja tuhosin jopa hengellisen musiikkikokoelmani, koska uskoin muusikkojen salassa palvelevan sielunvihollista.

      Seurustelu ei perustu mihinkään todelliseen uskoon. Jos ihminen, kuten minä, tutkii sieluansa, sen takana on lihallinen himo ja salainen toive päästää avioliittoon toteuttamaan mieleen vuosien patoutunutta saastaa. Se on siis lihallisuutta puettuna kristillisyyteen.

      Siksi parannus voisi olla rituaaleja ja "väisty sielunvihollinen" -lauseen toistamista. Piirrä paperille kadotuksen liekkeihin hukkuvia ihmisiä, kuten minä ja pidä niitä näkyvillä muistutuksena onnettomasta iankaikkisuudesta. Luovu radiosta, irtisanoudu maailmallisista ystävistäsi ja suhtaudu veljeesi ja sisareesi Kristuksen rakkaudella, mutta kuten maailmaan: siedä sitä, mutta älä kiinnity, koska kadotuksen kuningas voi pukeutua hurskaaksi ihmiseksi.

      Jeesu myös käski minun tehdä iltaisin rituaaleja, jotta voisin vastustaa kiusausta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe