suomalainen nainen

itkettäävieläkin

Sisulla olen selvinnyt hengissä lapsuuden perhehelvetistä/ väkivallasta, koulukiusauksesta, ikävistä parisuhteista. Turpiin on kyllä tässä elämässä tullut ihan kiitettävästi. Tälläiset onnettomat menneet miehet nostattavat minun suomalaista sisuani: en tarvitse niitä, pärjään paljon paremmin ilman niitä.

19

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pullapojnjikjo

      niin meitä on muitakin, koulukiusaamista, perhehelvettejä ja väkivaltaa. Pitäisiköhän tästä miesten tekemistä väkivallasta puhua enemmän. nyrkin heiluttaminen ei asioita ratkaise!

      • niinpäniinniin

        Pitäisköhän puhua siitä, miksi valitsette sellaisia miehiä.

        Kiltit pojat saa tunnetusti ryystää oluttaan baaritiskillä lopun ikäänsä, kun ravakammat turpiinvetäjät vie naiset. Siinä täytyy olla jotain hyvin alkukantaista...


      • nainenminäkin

        Olen samaa mieltä, jospa naiset itse jättäisi nuo väkivaltaiset miehet nuolemaan näppejään, siitä ei enempää tarvitsisi puhella. Asia muutu miksikään ja kyllä jos itse on tarpeeksi täyspäinen väkivaltaisen luonteen näkee selvästi ja muutamassa minuutissa.


      • Hulluhurikaani

        Jaa-a en osaa sanoa, lyön aina itteäni jos siltä tuntuu


      • OhoNoVoihan
        niinpäniinniin kirjoitti:

        Pitäisköhän puhua siitä, miksi valitsette sellaisia miehiä.

        Kiltit pojat saa tunnetusti ryystää oluttaan baaritiskillä lopun ikäänsä, kun ravakammat turpiinvetäjät vie naiset. Siinä täytyy olla jotain hyvin alkukantaista...

        Kuuntelin kauan tätä teoriaa nuoruudessani kunnes jo keskiiän loppuvaiheilla tajusin että se on totta. Naisilla on alkukantainen viett joka saa heidät ihastumaan, renttuihin ja pelottaviin miehiin.

        Naiset hakeutuvat nimenomaan niitten miesten seuraan joista he kaikein eniten valittavat. Väkivaltaiset ja uhkailevat kerskat, mielellään fyysisesti kookas ja vahva. Parempi vain jos ovat väkivaltaisia muita miehiä kohtaan ja valloitavat baarin omakseen. Nainen on heidän mielestään seksiobjekti ja sen kun otettavissa. Hänen on oltava valmis riskinottoon ja uhrauksiin naishimonsa edestä mutta nainen saa olla pelkkä nussittava, kunhan nainen uskoo olevansa se ainut.

        Sitten naiset tulevat kilttien miesten luo ja valittavat. Mutta valitusten kuuntelemisesta et saa mitään. Alkiukantaisesti uskovat kait puhuvansa toiselle naiselle.


      • Polkupyörän.rasvari

        Tämä muuten pitää paikkansa sataprosenttisesti!
        Siksi minäkään kilttinä ja nössönä en saa naista. Tosin en enää haekaan, olenhan jo yli 70 v. Omaishoitajaksi tosin kelpaisin, mutta pelottaa...


      • patakattilaasoimaa
        niinpäniinniin kirjoitti:

        Pitäisköhän puhua siitä, miksi valitsette sellaisia miehiä.

        Kiltit pojat saa tunnetusti ryystää oluttaan baaritiskillä lopun ikäänsä, kun ravakammat turpiinvetäjät vie naiset. Siinä täytyy olla jotain hyvin alkukantaista...

        Puhut nyt koulukiusatuille naisille. Luuletko ettei sellaiset istuskele yksin lähtien koulusta ja mahdollisesti jatkuen sinne baarin nurkkaan? Monet tulee kiusatuksi kaikenlisäksi poikien taholta. Siinä kun olet lapsuutesi ja nuoruutesi opiskellut sitä kuinka et kertakaikkiaan kelpaa mihinkään yhteisössä jossa olet pakotettu olemaan niin yhtäkkiä pitäisi jostain tempaista terve suhtautuminen ja arvostus omaan itseen ja vastakkaiseen sukupuoleen, ja mennä vielä rohkeasti noukkimaan baaritiskiltä yksinäisyyttä potevat kiltit miehet? Katse peiliin, ei teitä poikia kiinnosta yhtään sen paremmin ne elämän seinäruusut, ette ole luultavasti huomanneetkaan kun kiroilette miksi koulun tai baarin kaunotar hengaa jonkun muun kanssa kuin itsenne. Ja jos joku käy ne seinäruusut sieltä noukkimasta niin siinä on todella hyvät mahdollisuudet siihen että jos kerran elämässä joku sanoo jotain kaunista niin se on menoa mutta myöskin jos valinta osoittautuu vääräksi niin ei ole oikein käsitystä missä kulkee rajat ja löytyykö sitä itsekunnioitusta tarpeeksi. Tai ylipäänsä mitään järjellisiä ihmissuhdetaitoja.


    • pitääainaajatellepit

      Ei Suomalaisilla ole sisua; aina persepitkällä myötäilemässä mitä tahansa.
      Missä menee raja?

      Tietäävaiei
      30.4.2015 23:30
      Miten paljon mielestänne ihastuksen taustoista voi ottaa itse selvää? Varmaan riippuu henkilöstä mikä on ok ja mikä sitten liian paljon.
      ” Seuraa ja kyttää siis joka ikistä joka "uhkaa" hänen keksimiä mielleyhtymiä ja sitä että hän näyttäisi surkealta bos.tä.
      Miksiköhän muuten tuollainen urkkiminen ulotetaan niin voimakkaasti ihmisiin liitettäviin ihmiseen? Kuten useasti ovat lesbot tehneet kiihkoon asti, vetäen muita mukaansa, kuvittelevat heitä loukattu ja uskovat aina jossain vaiheessa että asiat mitä joku tekee, kirjoittaa tai muuta on heille, heitä vastaan on se juttu vaikka tähtien asennosta taivaalla, valhetta panettelua huutavat he klaaniryhmänsä kanssa vihoissaan , tuollaista saa sanoa, tähdet muka taivaalla! Kostakaa sille ihmiset, panettelee meitä! Ei tähdet meitä uhkaa vaan se se!
      Mitä ajattelisitte sellaisen taustalla olevan? Stalkkaaja ei kestä kuvitelmaansa (vertailun kohteeksi joutumista) niin hänen ja klaaniryhmän on kuin pakotettuna pyrittävä halventamaan toinen mitä typerimmillä irvailulla, mikä iskee lähinnä kokemattomiin miehenalkuihin, ja varhaisteineihin jotka on opetettu uskomaan että tuollainen on normi, jotta osaa pysyä ryhmäpaineessa mukana, itsepetos naisiin jotka eivät halua uskoa mitä taustalla on. Siellähän keskenään kyttäävät ja kiemurtelevat "hyvässä seurassa" kuin uskoen siten pienen elämänsä näyttävän paremmalta.
      Jotain sairasta ei tämä tästä aukene eikä heidän pieni elämänsä paremmalta näytä, luoja paratkoon hehän alkavat tämänkin viestin jälkeen parkua, tämä koskee kaikkia heitä ryhmähali ryhmähali ulkopuolinen uhka tuli tähtien sodasta hyökkäävät!

    • faktat

      ensinnäkin pieni korjaus, väkivaltaista käytöstä EI näe aina ulospäin. Väkivaltainen mies voi olla jopa se ns. Kiltti hissukkakin kotiovien takana. Miesten on helppo puhua. Naiset eivät käytä väkivaltaa "ratkaisuna" asioihin. (poikkeuksiakin kyllä löytyy) mutta väkivalta on lähes aina naiselle suhteessa riski, ja varsinkin suhteen päättyessä. Väkivalta ei ole koskaan naisen vika. Vika on täysin ja ainoastaan väkivallan tekijällä.

      • OhoNoVoihan

        "Väkivalta ei ole koskaan naisen vika." Niinkö? Olet typerys!

        En yhdy tähän ikuiseen "nainen siis syytön", teoriaan. Koskien perheväkivältaa, syy voi hyvinkin olla molemmissa osapuolissa. Henkistä väkivaltaa voi olla kauan ennen fyysisen väkivallan alkua.

        Sitäpaitsi: Suomalaiset naiset hakkaavat ja murhaavat aviomiehiään kohtalaisen ahkerasti.


    • hienodkjso

      sinulle voimia "itkettää vieläkin", vielä sinulle tulee päivä että naurattaa. Sinun vikasi se ei ole jos joku käyttää , tai on käyttänyt väkivaltaa. ..kommenteista kuuluu hyvin miten väkivallan tekijä heti syyllistetään. EI TARVITSE TUNTEA SYYLLISYYTTÄ.

      • 13-6

        Totta kaikki, mutta se on tosiasia että jotkut naiset ovat erityisen alttiita miesten tekemälle parisuhdeväkivallalle.

        Yhden väkivaltaisen kun onnistuvat jättämään niin ottavat toisen.

        Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen ja ainoa asia mitä tulee sanoa parisuhdeväkivaltaa useissa suhteissa kokeneelle henkilölle. Ja sitä ei tule koskaan sanoa syyllistävässä tarkoituksessa.

        Syytä ilmiölle en tiedä, mutta se on todellinen ja sitä olisi tärkeätä tutkia.


    • väkivalta

      ja ilkkujille...siis väkivallan kokija...

    • 13-6

      Tilastojen mukaan naisten tekemä väkivalta on lähisuhteissa PALJON miesten tekemää väkivaltaa yleisempää.

      Naiset eivät tyydy vain miesten solvaamiseen ja hakkaamiseen, vaan tekevät samaa lapsilleen ja tappavat lapsiaan PALJON miehiä useammin.

      Tämä vain näille jotka väittävät miehiä väkivaltaisiksi ja sekä pelkäävät että vihaavat kaikkia miehiä.

      Väkivalta on aina väärin ja totuudessa pysyminen on ehdottoman tärkeätä väkivallan uhrien edulle esim näissä tilastoasioissa.

    • vakivalttaaaa

      vaikka nainen joutuisikin jokaisessa suhteessaan hakatuksi, se ei silti ole naisen vika. Mistä se kertoo? siitä, että hakkaaja miehiä on liikkeellä TODELLA paljon, ihmisiä jotka ratkaisevat ongelmat hakkaamalla. PItäisikö tätä tutkia miksi? kouluun oppitunti pojille????

      • oletkopuolueellinen

        naisten väkivaltaisuus on vielä isompi ongelma niin miksei tytöille tule opettaa väkivallattomuutta?


    • OhoNoVoihan
      • Niin.pä

        Ja kun otetaan huomioon että miesten ja lasten kokema väkivalta ei yleensä tule viranomaisten tietoon kun tekijä on nainen, niin naiset todella ovat huomattavasti väkivaltaisempia kuin miehet. Tästä on ollut mediassakin joskus harvoin tutkimuksiin perustuvia uutisia.


      • vahvatnaiset
        Niin.pä kirjoitti:

        Ja kun otetaan huomioon että miesten ja lasten kokema väkivalta ei yleensä tule viranomaisten tietoon kun tekijä on nainen, niin naiset todella ovat huomattavasti väkivaltaisempia kuin miehet. Tästä on ollut mediassakin joskus harvoin tutkimuksiin perustuvia uutisia.

        Ehkä naiset ovat oppineet miehiltä väkivaltaisuutta, tai sitten vaan uskaltaneet alkaa pitää puoliaan.
        Onhan tutkittu tosiasia , että Suomi-nainen on nykyään myös fyysisesti vahvempikuin mies. Psyykeltään vahvempiahan naiset ovat aina olleet,. kestäneet hakkaamista ja väheksyntää', silti hoitaneet työnsä, kodin ja lapset.

        Suomalainen nainen on nykysin enemmän mies kuin oikeat "miehet", käy kuntosalilla ja urheilee enemmän kuin miehet.
        Moni nainen käy armeijankin, ja on valmis tarvittaissa puolustamaan aseellisesti maataan. (Tosin jo sota-aikoinana naiset tekivät osansa lottina, sekä työkomennuksilla)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe