Toimittaja ymmärsi väärin

paraspolanal

Ilta-Sanomien toimittaja väittää, että Sipilän on PAKKO ottaa persut hallitukseen. Eihän niin todellakaan ole vaan persupuolueen voi korvata kummalla tahansa, SDP:llä tai Kokoomuksella.

Persupuolue teki todella pahan virheen pettäessään Sipilän luottamuksen heti alkumetreillä. Ensin käytiin luottamukselliset neuvottelut jossa molemmat kättä päälle lyöden hyväksyivat reunaehdot. Seuraavana päivänä niistä ei näkynyt enää jälkeäkään. Kuinka Sipilä voi luottaa hallituksessa puolueeseen joka pettää näin heti aluksi?

Kun Isänmaata pelastetaan, on parempi, että hallitus kootaan puolueista joiden sana pitää. Sekä Kokoomus että SDP ovat jo kertoneet voivansa olla samassa hallituksessa. Jos niiden sana pitää, on varmaa, että persupuolue on ulkona. Päähallituspuolueet tulevat olemaan Keskusta, Kokoomus ja SDP. Lisäksin ruotsalainen kansanpuolue RKP saa puolustusministerin paikan.

Se on siinä.

Tässä linkki toimittajan persuharhaiseen maailmaan:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1430538065007.html

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskomatonta

      Eihän se noin ole. Eiköhän Perussuomalaisilla ollut vaaliohjelma kysytyistä asioista. Olihan ne tiedot Sipilän tiedossa.

      • PSisout

        Sipilä on käymässä hallitusneuvotteluja. Se mikä niissä sovitaan, on pidettävä. Onneksi persupuolueen petollisuus tuli heti ilmi. Hallituksessa se olisi tullut kalliiksi.


    • IltaSoiniSanomat

      Ulla Appelsin ei hylkää persuja vaalien jälkeenkään. Soinin säätiömiljoonat ovat tehneet tehtävänsä, joten Appelsin pahoittaa mielensä persujen puolesta jatkossakin.

      • Melkoista persutusta.


    • AntipersunDiipaDaapaa

      Niin, kyllä tuolla kompetenssilla jota antipersu edustaa, on vähintäänkin turhaa antipersun pyrkiä analysoimaan kenenkään aikomuksia, ja tietoa antipersulla tuskin on siitä mitä ja miten sovittu kenenkin kanssa, eli siltäkin osalta antipersun puut ovat lähinnä pelkkää lerppatenssiä.

      • tietääkö.kukaan

        Mikä on antipersu???


    • persutapapetos

      Eiköhän hallitus nouse helposti ilman persuja! Persut kokkarit demarit on samankokoisia joten Sipilä voi valita yhteistyökykyisimmän.. Ja persut petti heti, miten muut?

    • 109

      Persut eivät pettäneet äänestäjiään. Onko jollain muulla väliä? Kokoomis tai demarit eivät pelkästään riitä keskustan tueksi. Eivätkä tule edes toimeen keskenään. Eivätkä osaa hoitaa asioita kuntoon. Se jo nähtiin. Ja kansa nimenomaan ei äänestäneet niitä.

      • oikeusjakohtuuskaikessa

        Ei tässä kansa hallitusta tee vaan Sipilä. Persut petti Sipilän. Kun se petetään joka hallitusta tekee, petetty pettyy ja valitsee luotettavan.


      • Petetäänkö_kansa

        .

        "Saas nähdä petetäänkö Suomen Kansa jälleen uudestaan"

        .


    • AivanTodellakin

      Aivan, todellakin! Eihän Sipilän tai kenenkään muunkaan hallitusneuvottelijan tarvitse ottaa hallitukseen mitään puoluetta, joka ei halua eikä edes pysty toteuttamaan hallituksen ohjelmaa isänmaan pelastamiseksi. Luultavasti perussuomalainen puolue haluaa nyt vain vakuutella ehdottomuuttaan äänestäjilleen, mutta kyllä tällainen populismi vielä äänestetään oikeaan arvoonsa myöhemmissä vaaleissa.

      • Nänkö_toimien

        Populismia, jos pitää kiinni ohjelmasta jolla äänet kerätty? No, edustaahan tuo sellaista joustavaa demriajattelua, voidaan tehdä ja toimia aivan erit avalla kuin on äänestäjille luvattu ;) Uups - ei voikaan, meni 8 paikkaa eduskunnasta ;)


      • Hallituskaa

        Populismia on antaa höttöisiä lupauksia joista ei ole mitään mahdollisuutta pitää kiinni. Kuten nyt vaikka autoveron ja ruuan alvin lasku. Ynnä samalla öyhötetään eläkkeiden ja sos turvan nostolla. Plus vielä armeijalle lisää hilloa.

        Ei yksi plus yksi ole kuusi. Persut ovat tässä Kreikan Syrisan linjoilla. Annetaan poskettomia lupauksia ennen vaaleja joita on mahdotonta toteuttaa. Sitten ei mennä hallitukseen kun ei "saada" omia vaatimuksia läpi.

        Kysymys kuuluu kuinka monta vaalilupausta Soinin porukka toteuttas tulevalla vaalikaudella oppositiossa? Viime jaalikaudella lukumäärä oli puhdas nolla. Sama linja jatkuu edelleen ilmeisesti.


    • poltHki

      Nyt varsinkin SDP ryhtiä! Lopettakaa riitely heti ja ottakaa järki käteen. Nyt on puhallettava yhteen hiileen Kokoomuksen ja Keskustan kanssa. Persupuolueesta ei ole näin kovaan paikkaan.

      • SelkeäLinjaHallituksessa

        Hallituksessa tulee olemaan Keskusta, Kokoomus, Demarit ja RKP, näin saadaan koottua yhteen kokemusta ja todellista asiantuntemusta, eikä yhtään innokasta rapakuntoista harjoittelijaa tai edes Väyrystä tarvita pilaamaan Suomen mainetta.


      • SelkeäLinjaHallituksessa kirjoitti:

        Hallituksessa tulee olemaan Keskusta, Kokoomus, Demarit ja RKP, näin saadaan koottua yhteen kokemusta ja todellista asiantuntemusta, eikä yhtään innokasta rapakuntoista harjoittelijaa tai edes Väyrystä tarvita pilaamaan Suomen mainetta.

        Tuosta esittämästäsi kokoonpanosta puuttuu nimeenomaan ASIATUNTEMUS jota löytyy PerusSuomalaisista joka alalle.


      • totuusjulkiseksi
        j.jussiW-T kirjoitti:

        Tuosta esittämästäsi kokoonpanosta puuttuu nimeenomaan ASIATUNTEMUS jota löytyy PerusSuomalaisista joka alalle.

        Voihan vittu! Perpanssit ovat asiantuntioita vain räyhäämisessä. Persuräyhäämiselle on oma nimikin - öyhöttäminen.


    • näinsevainon

      Kannattaa muistaa edellisistä hallituksista joissa kok ja kepu olivat yhdessä. Tuolloin kepu sai nokkiinsa totaalisesti ja kentän marina ettei koskaan enää samaan hallitukseen.

    • kenttä.kysyy

      Kenet Timo Soini seuraavaksi pettää??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      103
      2840
    2. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      251
      1993
    3. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      120
      1942
    4. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      136
      1668
    5. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      93
      1420
    6. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      25
      1014
    7. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      37
      974
    8. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      96
      968
    9. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      46
      828
    10. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      43
      804
    Aihe