Yön sudet nöyryyttää Saksaa

russki

Venäläiset ovat maailman oikea herrakansa, vahvinta sorttia. He voittivat Saksan sodassa, raiskasivat nöyryytyksenä kaikki naiset idästä Berliiniin asti, ja nyt menevät voittoisana motoristijoukkona juhlimaan voittoaan:

http://yle.fi/uutiset/yon_sudet_saapuivat_saksaan/7969013

He ovat terästä. Vahvoja fyysisesti, henkisesti lujia ja kansallisaate vahvana mielissä. Tuollaisia ei muualla maailmassa enää ole. Saksalaiset häpeilevät nöyristellen ja sallivat venäläisten tulevan maaperälleen juhlimaan voittoaan ja sikailujaan, ja me suomalaiset -me olemme sieltä häntäpäästä: fyysisesti heikkoja läskejä, henkisesti lässyjä ja myötäilijoitä.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • efvrgbthuk

      Venäjä ei voittanut Saksaa sodassa vaan liitoutuneet voittivat Saksan sodassa joten otapa se historian kirja nyt kätöseesi ja lue siitä. Jos liittoutuneet eivät olisi olleetmukana niin Saksa olisi valloittanut neuvostoliiton vasemmalla kädellä. Joten ryssä ei ole voittanut mitään.

      Ja siksi toiseksi jos matkustusasiakirjat ovat kunnossa niin mitään estettä rajojen ylitykselle Euroopassa ei ole vaikka matkailija tulisi moottoripyörällä. Täällä pelataan lakien ja asetusten, mutta ei mielivallan perusteella kuten ryssänmaalla on tapana.

      • höpsis

        Ja pah. NL voitti Saksan, ei natsit pärjää karuissa aro-oloissa pakkasessa ja liejussa. Neuvostosotilaat ovat sitkeitä ja tottuneet koviin oloihin ja panssarivaunut käyttövarmoja. Hitler ei uskonut myöskään kenraaleitaan vaan teki pahoja strategiavirheitä.

        Venäläiset ovat herrakansaa. He pistäisivät samalla tavalla jenkit nöyriksi. Läski jenkkiplösö ei pärjää lihaksikkaalle ja karskiluonteiselle venäläiselle sotilaana yhtään mitään.


      • Järkijättää

        Hitler oli laisensa. Mutta jenkit hallitsevat nykyaseteknologiaa. Venäjältä karkaavat viimeisetkin aivojen rippeet, jotka voisivat kehittää yhteiskuntaa demokraattiseen sivistysvaltion tapaan. Putin kertoi itse omasta lapsuudentraumastaan. Nyt se ilman järkihoitoa kanavoi luonteen patologiansa aseisiin, suureen tuhovoimaan. Jospa siitä VP saisi nyt suurimmat orkut, mihin järki riittää - maailmanlaajuinen ydinsota!


    • iiltaksi

      Voi tokkiissa, venäläisiä rikollisjoukkoja on ollut pitkään ympäri maailmaa.

    • LapsellistaTouhua

      Natsien voittaminen on historiaa, jossa Venäjä oli mukana. Ok. Eikö tuo vouhotus mene "vähän" yli...
      Maailma on eri kuin silloin, turha mennä saksalaisia muistuttamaan natsimenneisyydestään tuolla tavalla.
      Voisivat käyttää energiansa oman maan parantamiseen ja valheiden oikaisuun. Myös Stalinin teot olisi hyvä kaivella esiin, jos on päässyt unohtumaan??

      Turha nostaa kauheaa kiistaa näistä lapsellisista ja tyhmistä pärisyttelijöistä. Sen kun ajelevat, saa muut nauraa. Kunhan eivät tee rikoksia.

    • NatsitVälikappaleina

      Venäläisiä kunnioitetaan.

      Motoristit kautta maailman ovat reiluja.

      Venäläiset motoristit juhlivat natsien kukistumista 70 vuotta sitten ja sekös päännii USA: ta ja NATO-maita jotka nyt tukevat natseja että ne tekisivät kiusaa ja haittaa venäläisille ja hyökkäisivät Venäjälle.

      • OutoaNatsiHypetystä

        Nykypäivän natseiksi kyllä haukkujia riittää vähän siellä sun täällä, mutta mitä sillä tarkoitetaan onkin sitten eri juttu.
        Millä lailla ne liittyy näihin Hitlerin hulluihin? Ei millään tavalla? Eihän ne juutalaisia halua eliminoida, paremminkin päinvastoin, eikös Amerikka ole niiden tukija?


    • höhjapöh

      Hirveä haloo nostettu muutamasta moottoripyöräilijästä, ylen pääutinen ollut jos viikon päivät. Siellä päristelkööt ja juhlkoot, mitä se meille kuuluu.

    • NovomotoristitVauhdissa

      Eiköhän nuo novonatsihöpinät ala riittämään jo vähäksi aikaa:
      Putler-Venäjällä juhlitaan taas kohta sitä kun aikoinaan Itä-Eurooppa pääsi yhdestä miehittäjästä ja sai toisen tilalle.
      2. maailmansodan aloittajista jäi valitettavasti se toinen ja koko ihmiskunnan kannalta pahempi kansallissosialistinen maa vielä jäljelle...

    • SuomenKireepipot

      aloittaja on joku impivaaralaispöllö.

      Räsästä ja Niinistöä tässä on pyöritelty ja ihan heidän omasta syystään.

      Tsekki, Itävalta, Saksa, Ruotsi päästivät venäläiset motoristit aluelleen ongelmitta. Suomessa ei päästetty ongelmitta vaan hirveä rumba ja kireepipo Räsäsellä ja Niinistöllä kun ohjeet piti hakea Pentagonista asti.

    • pahimmistapäästä

      Vai että oikein herrakansa? Valheiden valtakunta se on.

    • Surullista-seurata

      Ikävää, että Suomella on tuollainen naapuri
      kuin venäjä. Eihän sitä maantieteelle tietenkään mitään voi mutta eihän se maantieteellinen kysymys olekaan. Kyse on siitä järjen määrästä ja laadusta mikä venäjällä on käytössä. Olen monesti ihmetellyt, että mikä siinä kansassa on mennyt niin pahasti pieleen, että siitä on ajan saatossa kehittynyt tuollainen hirviövaltio, jossa ihmisoikeudet ja yleinen oikeudentaju ja humanismi on täydellisen rappeutunut? Ainoa asia mikä toimii, on rikollisuus. Niin kaduntasolla kuin valtakunnan johdossakin. Murhia, lahjontaa, kiristystä, luonnon saastuttamista, uhkailua, valehtelua. Näistä asioista koostuu tämän päivän venäjä. Miten yksi valtio voi ajautua noin täydelliseen rappiotilaan, varsinkin kun sillä olisi muitakin vaihtoehtoja. Olisi ainakin ollut jos olisi ymmärtänyt pelata korttinsa oikein. Koko venäjän historia perustuu valheeseen ja sama valehtelunkierre jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Putin valehtelee silmät puoliummessa maailman johtaville poliitikoille, "emme ole Ukrainassa joten emme voi sieltä vetäytyäkään". Luuleeko tuo idiootti muitakin yhtä idiooteiksi kuin mitä itse on? Käsittämättömän yksinkertaista järjenjuoksua. Onneksi on olemassa sivistynyt Eurooppa ja sivistynyt USA joiden varaan voi vielä rakentaa tulevaisuutta.

    • Vaikuttaa vähän siltä, että aloittaja nöyryyttää itseään.

    • älähorisejoutavia

      Venäläiset eivät koskaan ole olleet herrakansaa eikä heistä sellaista tule. Venäläiset ovat olleet pitkään maaorjia, joka näkyy nyt hitonmoisena rehvasteluna, kun vihdoin on saatu ihmisille minimitoimeentulo! Venäjä pärjäsi nipin napin Saksalle vain USA:n toimittamien kymmenien tuhansien autojen, tuhansien lentokoneiden jne jne massiivisen avun turvin. Sekä Normandiaan tehdyn historian valtavimman maihinnousun ansiosta. Silti tappiot olivat noin 20 miljoonaa ihmistä. Siitä suuren osan tappoivat Stalin ja hänen uskollisimmat KGB- ja politrukkilakeijansa.

      • Voi-ryssä-parkaa

        Pelkästään suomalaiset tappoivat ryssiä yli 4 miljoonaa kun suomalaisia kaatui 400 000. Siinä on suhteet kohdallaan. ryssillä on Suomen tuottamia "sankarivainajia" melkein yhtä paljon kuin Suomessa asuu ihmisiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      113
      3126
    2. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      158
      2422
    3. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      325
      2403
    4. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      129
      2231
    5. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      95
      1531
    6. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      31
      1347
    7. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      120
      1210
    8. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      38
      1137
    9. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      59
      1124
    10. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      47
      941
    Aihe