Kommunismi ja uskonto

Isakiel

Miksi te, hylkäätte Jumalan, Pyhän hengen ja Jeesuksenne tahallaan elämästänne? Ettekö ymmärrä, mitä He ovat tehneet puolestanne? Jeesus kuoli teidän tähden ristillä, mutta olette päättäneet olla antamatta Hänelle kunniaa teostaan. Entäpä Jumalalle? Hän, joka teidät on luonut, tai Pyhälle hengelle, mikä tarjoaa teille kirkollisen opetuksen.
Te joudutte ikuiseen kadotukseen, ellette käänny ja kirkasta kasvojanne Jumalalle.

Te opitte tuntemaan totuuden, ja totuus tekee teistä vapaita.
Johannes 8:32

9

579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LeninStalinJeesus4

      Entäs se kommunismi??????

      • Isakiel

        Kommunismi on harhaoppia


      • Absalom116
        Isakiel kirjoitti:

        Kommunismi on harhaoppia

        Niin ovat uskonnotkin. Ne kieltävät systemaattisesti järjen valon. Kommunismi on uskonto - Pyhä Puolue.


    • Orvokkinitummasilmä

      Halloo! Hiukan voisit ajatella - jos sinulla ei olisi lahkosi kieltoa terveen järjen käyttämisestä. Tekstisi on taas niin tyypillistä mitään tarkoittamatonta uskontojargonia, ainoa sisältö on, että povailet muille ihmisille jotakin ikävyyksiä kuoleman jälkeen. Lopettaisit jo tuon skeidan jauhamisen ja ympäristösi rasittamisen alituisella uhkailulla. Oletko ajatellut, että jumalasi ehkä pistää sinut tilille siitä, että olet puuttunut toisten asioihin ja yrittänyt tehdä heidän elämästään kurjaa!? Jospa ihan vaihteeksi olisit ystävällinen muita ihmisiä kohtaan etkä pelottelisi heitä omilla haamuillasi.

      • Isakiel

        Jos Jumala rankaisisi minua pakanoiden/harhaoppisten käännyttämisestä, olisin martyyri, jolloin pääsisin automaattisesti taivaseen. Enemmänkin toivon Hänen tekevän minulle näin.


    • Anonyymi

      Totuus tekee teistä vapaita. Vapaita mistä?

      Aikoinaan kova juttu oli Nooa. Rakensi arkin, sai osakseen naurua ja pilkkaa. Nooa rukoili, ettei Jumala jättäisi maan päälle yhtäkään Jumalatonta. Niin kävi. Nooaa ei syytetä holokaustista ihmiskuntaa vastaan.

      Sitten tuli Mooses. Häntä vastaan nuristiin myös, ja oli vähällä ettei kansa surmannut. Ja Moosesta ei nykyäänkään pidetä murhaajana, vaikka hän murhasi.

      Jeesus. Sama juttu, vieläpä tapettiin. Häntä pidetään messiaana ja Jumalan poikana, vaikka hän kehoitti surmaamaan ne, jotka kääntävät lapsia pois Jumalasta.

      Entä seuraava?

      Kummallista kaikessa näyttää olevan, että massiivisia ihmeitä tapahtuu, mutta kansaa ei näytä edes ihmeet kiinnostavan, vaan yksinomaan omat jutut, oma talous, käsissä olevat vehkeet ja omaisuus - aivan kuten lapsi, joka elää päivä kerrallaan, ja on pääosin kiinnostunut leluistaan.

      Raamatussa puhutaan kaikista Mooseksen Jumalan avulla tekemistä ihmeistä. Onko niissä perää lopulta? Luulisi tieto siirtyneen perimätietona eteenpäin, että meri jaettiin kahtia! Jumala taas leikkii ihmisillä ja paaduttelee heidän sydämiään. Näin saa uskonnolliset kaipaamansa vihollisen ja syyn tuomitsemiseen. Pääosa raamatusta keksittyjä juttuja kirjanoppineiden vallan lisäämiseksi?

      Seuraa rahaa. Ellei ole tarpeaksi ollut omaisuutta ja naisia, pistetään sota pystyyn. Kohteena olevia helppo syyttää mitä mielikuvituksellisimmista synneistä.

    • Anonyymi

      Niin sanotaan raamatussa, että "tähdet sotivat Siiseraa vastaan".
      Taivaan valtakunta on laskeutunut alas tietokoneiden muodossa. Taivaan planeettojen sijainnit on luettavissa suoraan netistä, kuten Jeesus sanoi, että merkit tulee olemaan planeetoissa (käytän nykyaikaan soveltuvaa suomennosta, koska tuolloin luultiin kaikkien pienten valojen taivaalla olevan tähtiä).

      Avaruuden säteily näyttäisi olevan vakiota. Kauhuissani katselen, mitä sekopäitä mm. lohikäärmeen vuonna syntyy! Ja ihmiset puhuvat vapaudesta! Kukaan ei ole vapaa, vaan luonteensa piirteiden alainen. Kun tämä tajutaan yleisesti, ihmiset alkavat ymmärtää toisiaan, ja hyväksyminen lisääntyy. Ihmiset verkostoituvat toistensa kaltaisten kanssa.

      Kristityt ja komut tekevät todellisen karhunpalveluksen tuomitsemalla kumpikin kilpaa toisiaan ja taivaan lakeja.

    • Anonyymi

      Sinenmaa, joa pidän yhtenä Suomen suurimmista ajattelijoista, sanoi, että Jumala ei puutu mihinkään.

      Jumala ei tarvitse palvelusta.
      Jumala ei tarvitse kumarteluja.
      Ylistää voit. siitä ei ole haittaa, paitsi todistat itsellesi uskoasi.

      Ihmishallitsijat tarvitsevat tekoja nähdäkseen ovatko heidän alamaisensa uskollisia. He määräävät uskonnon, ja haluavat nähdä teot, jotka todistavat, että heidän käsityksensä ovat "oikeita".

      Se, josta en ole kenenkään nähnyt määräävän, on astrologia. Kaksosille ja vesimiehille ei ole eri lakeja, ei eri asuinalueita...
      Ei vielä.

      Kristinusko on opettajiensa vaikutuksen alainen, koska alaisilla uskonnoissa on ollut aina tarve kuunnella johtajaansa, varsinkin kun kyse on "oikeasta opista".
      Jeesuksen pitäisi edustaa kristityille "oikeaoppisille" harhaoppisuutta, koska hän profetoi, että auringossa, kuussa ja tähdissä näkyy merkkejä hänen tulemuksestaan. Miksi hän sanoisi että taivaissa tulee olemaan "merkkejä", ellei hän tarkoittanut meidän etsivän niitä ja tietävän kuinka tulkita niitä?

      https://docplayer.fi/33792447-Elainradan-anatomia-kuvituskonsepti.html

      "katolisen kirkolla oli palkattuja astrologeja, joiden neuvoja papit ja piispat kuunteliva... 1600-luvulla alkoi astrologian uusi aika, sillä keksittiin kaukoputki. Vanhan maapallokeskeisen maailmankuvan tilalle astui maailmankuva, jonka keskellä on aurinko...

      Nykypäivänä astrologian harjoittaminen filosofiana tai tieteenä ei ole paheksuttua tai kiellettyä, mutta sen suosio näkyy aivan muualla kuin tieteellisissä piireissä. Astrologiasta on tullut laajalle levinnyt viihteen muoto ja suosiosta ammennetavat niin viikkolehdet kuin populaarikulttuuri. Harvan astrologiaan syvemmin perehtyneen henkilön mielestä lehtihoroskooppien ennustuksissa on mitään astrologian kannalta todellista."

      Miksi astrologiaa kohdellaan niin? Mitä siinä on sellaista, joka pitäisi peittää, aivan kuten satanismikin, josta ei nykyään pahemmin puhuta? Sitä sanotaan, että helpointa paholaiselle pysyä piilossa on kieltää olemassaolonsa.
      Helpointa astrologian saloille on pitää ne piilossa tekemällä siitä hölynpölyviihdettä?

      Kun siis katsotaan sitä, mihin vallan käyttö on keskitynyt, huomataan syiden olevan paljolti uskonnollisia ja materiaalisia, joiden kiihokkeena ovat osin luonteenpiirteiden huonot puolet.

      Rotta on säälimättömän vallanjanoinen ja kaipaa varmuutta ja varastoja. Se on psykopaatinen luonne. Sen vuonna on syntynyt poikkeuksellisen paljon myös itseään Jeesukseksi väittäviä, Alvaro Thais, Father Divine, Vissarion... sekä mies, joka otti henk.todistukseensa kuvan siivilä päässään (lentävän spagettihirviön kirkon tunnus)

      Härän vuonna syntyneissä on eniten diktaattoreja, joiden elämää hallitsee "uhka/palvonta" -sana "muu", sillä ne katsovat hallitsijoina aina mitä "muut".
      Hevosen ja lohikäärmeen vuonna syntyvät yleensä räiskyvimmät julkkikset.

      Niin kauan kun tätä ei oteta huomioon, valtaan tulee vielä joku helvetinmoinen "muu", joka määrää jäljittämään ja tuhoamaan noi "muut".
      Mutta ei hätää, kivan näköinen mies, uhosi ottavansa ohjat käsiinsä ja lupasi mukavia, äänestetään siis häntä hallitsijaksi (ei ole edes naapuri, jonka ennalta tuntisi)!

      Tässä ei ole uskonnolla mitään tekemistä. Ei myöskään kommunismilla.

      • Anonyymi

        Uskonnolliset ja poliittiset hallintajärjestelmät ei ole muuta, kuin melkein sama kuin automerkit.

        Pointti on tässä: Jokainen luonne löytää itselleen sopivan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe