Apupyöriäkin tarvittaneen hallituksessa

AnalyysiäPolitiikasta

Soini on nyt ilmoittanut, että hallitus voidaan muodostaa kolmesta suurimmasta puolueesta eikä mitään "apupyöriä" tarvita, mutta mutta nyt meidän tulee toki muistaa, ettei Soini ole mikään hallituksen muodostaja! Jos ajattelemme nimenomaan perussuomalaista puoluetta, niin väistämättä meille tulee mieleen, että apupyöriäkin tarvitaan, ja niitä tarvittaneen lähes kaikissa tärkeimmissä asioissa.
Persuthan eivät ole mikään kykypuolue, se on lähinnä rupupuolue, joka on halunnut taistella parlamentarismia vastaan sellaisella innolla, joka johtuu vain suuresta tietämättömyydestä ja asiantuntemattomuudesta! Muistelkaapa vain showpainija Halmeen uhoa, kun hän kuvitteli tulevansa eduskuntaan diktaattorin valtuuksilla järjestämään kaikki asiat mielensä mukaiseen kuntoon.
Suomi on pieni maa ja me olemme nyt vaikeassa tilanteessa, joka ei parane mitenkään, jos perussuomalaiset kokeilevat hallituksessa omia mielihalujaan ymmärtämättä ollenkaan miten maailma toimii! Apupyöriä siis tarvitaan, tarvitaan ehkä vihreät että RKP, sillä meillä ei nyt ole varaa tyytyä vain persujen oletettuihin taitoihin, me tarvitsemme siis ihan oikeita taitoja ja asiantuntemusta!

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naalipersu

      Persujen poliittinen epäluotettavuus ja sen edustajien heikkolahjaisuus ja osaamattomuus ovat niin suuri riski, että sanoipa Soini mitä tahansa, Sipilän tulisi jättää tuo roskasakki oppositioon opettelemaan ihmistapoja.

      Kun hallitus vihdoin saadaan kasaan, isänmaalla ei ole varaa siihen, että hallitus kaatuisi muutaman kuukauden jälkeen siihen, että persut eivät kykene Soinin hallituskiimoissaan lupaamiin asioihin.

      • Tekiniintainäin

        Ai, viimeksi tuli kovat haukut vastustajilta kun ei menty hallitukseen ja omat tykkäsivät ja nyt kun omat tykkäävät että mennään hallitukseen, niin vastustajat eivät hyväksyisi sitä millään, vaikka pesimme kaikki hallituspuolueet ja paransimme sijoitustamme yhdellä neljän suurimman joukossa. ???


      • AivanNiinTodellakin
        Tekiniintainäin kirjoitti:

        Ai, viimeksi tuli kovat haukut vastustajilta kun ei menty hallitukseen ja omat tykkäsivät ja nyt kun omat tykkäävät että mennään hallitukseen, niin vastustajat eivät hyväksyisi sitä millään, vaikka pesimme kaikki hallituspuolueet ja paransimme sijoitustamme yhdellä neljän suurimman joukossa. ???

        No mutta sentään, kyllä me haukumme tälläkin kertaa, jos ette mene hallitukseen! Kysymyshän on periaatteesta. Hallitukseen ei voida ottaa oikeaa politiikkaa taitamattomia populisteja, ja toisaalta persut ansaitsevat aina haukkumiset, kun he jollakin verukkeella vielä pyörtävät päätöksensä mennä hallitukseen!


      • sinikkataina

        Jokainen eduskuntapuolue on populisti puolue. Ulkopuolelle jääneetkin ovat populisteja.


      • 1220

        Jospa Sipilä kuitenkin kunnioittaa äänestystulosta. Toimivaa hallitusta ei saa kasaan ilman perussuomalaisia. Se nähtiin jo viime kaudella.


      • Vesimies84

        Missä asioissa Persut ovat varteenotettava hallituskumppani? Ihmettelen suuresti kansan poliittista makua, se on aika karvas. Vai onko niin että YK:n ihmisoikeusjulistus on tullut tiensä päähän ja nyt ihmisviha on avainsana. Voi helkkari teitä puupäitä!


    • huuhahhuuhah

      Apina matkii laumaa, joka on tuleva oppositio, JYTKY JYTKY JYTKY JYTKY!!!!

    • Ei_näin

      Ei synny hallitusta kolmesta suuresta puolueesta vaan kokoonpano tulee olemaan seuraava:
      Keskusta, Persut, Vihreäs ja RKP. Mitäs siihen sanotte?

      • Verenä hiekkaan / ei voi kestää. - Toni Wirtanen


    • Vesimies84

      Persujen fiksaatio on hämmentää soppaa ja pistää pakka sekaisin. He eivät ole piilofasisteja he ovat fasisteja ahdasmielisine maahanmuuttoluonnostelmineen. Kyllä niitä mamuja väkisinkin näkee täällä Helsingissä, mutta herran jumala, en minä niitä nyt alkaisi ilokseni ja riemukseni lahtaamaan kuin ihmisiä lahdattiin jo ihan tarpeeksi v. 1918. Haluan pysyä täysijärkisenä kansalaisena ja vaalia mielenterveyttäni enkä mennä mukaan jokaisen pikku-Hitlerin älyttömyyksiin. :\

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      162
      2610
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      60
      1218
    3. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      50
      906
    4. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      32
      801
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      85
      755
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      48
      745
    7. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      67
      742
    8. Olet mulle koko maailma

      Voisin vaikka luopua ihan kaikesta, jos sinut saisin.
      Ikävä
      39
      690
    9. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      57
      687
    10. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      68
      686
    Aihe