Onko arpinen nainen enää kaunis?

Nimimerkkk

Eipä näyttänyt pikaisella katselukerralla missään vastaavaa aihetta olevan :d Huoh, eli mulla on paljon arpia ja jokunen palovamma, mikä estää esim. bikinien ja napapaitojen pitämisen, ja välillä shortsien. Mua ne ei kovin haittaa mutta en niitä esitelläkkään halua. Yks iso palovamma (parin kämmenen kokoinen, tapaturma) sijaitsee selässä, ja sen näkee ja tuntee. Pikkujälkiä on käsissä, vähän on myös vasemmassa reidessä ja nilkassa (sama tapaturma). Arpia on käsivarsissa, jaloissa ja keskivartalossa, erottuu tietyssä valossa, ja saa hyvin peittoon. Huolettaa se että ne tuntee aika hyvin :( Muuten oon ok, laiha ja kurvikas vaikka ite sanonkin, pätkä 159cm enkä siitä enempää kasva. Häirihteekö tää miehiä, vaikka kosketellessa? Joo tiedän, että jos häiritsee eikä voi minun kanssa olla sen takia, ei ole se oikea minulle mutta haluisin silti kuulla mielipiteitä :) ! Pysytään aiheessa

63

967

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ettäsemmottoo

      No minä ainakin valitsen Naisen, en Arpea.
      Mitäpä teen sillä korealla ulkokuorella, pakkauksella jos sisältö on p:tä.

      • ihannamia

        ainaki tuo kuvan nainen on kaunis.ei sitä syntyissään tiedä mitä matkalla sattu,eikä tuo kuvan nainen enää kauniimmaksi tule.on ihan mukavan näköinen misu eikä ne kolhut mataa estä nam nam


      • karmallista
        ihannamia kirjoitti:

        ainaki tuo kuvan nainen on kaunis.ei sitä syntyissään tiedä mitä matkalla sattu,eikä tuo kuvan nainen enää kauniimmaksi tule.on ihan mukavan näköinen misu eikä ne kolhut mataa estä nam nam

        En nähnyt kuvaa, mutta kaikki ihmiset ovat kauniita, kun he itse uskovat itseensä. Hymyile, saat aikaan positiivistä tunnelmaa, joka kertautuu.


    • stemorsblomster

      Minä olen kolmen tytön äiti, naimisissa onnellisesti.
      Mulla on molemmat jalat polviin asti palaneet saunanpadassa 5-vuotiaana. Mummo kotona hoiteli, tulos sen näköinen.
      Mutta menoa ei ole haitannut. Elänyt olen täysilla, arpisia jalkojani vain suojellut auringonpaahteelta. Ei mulle kukaan mies ole koskaan valittanut.

    • ei-ongelmaa-m

      Kyllä minusta arvet ovat sangen luonnollisia. Tärkeä on herttainen luonne ja vapautuminen seksissä. :)

    • Seurusteleva

      Ei ne arvet haittaa. Oma kultani on hyvinkin tapaturma altis eli kolhii itsensä vähintään kolmesti päivässä jotenkin mikä on kyllä omalla tavallaan myös hiukan suloista :D
      Mutta asiaan eli ei ne arvet haittaa. Hänelläkin on mm. kämmenessä pitkä arpi kun kerran jotenkin ihmeessä onnistui viiltämään sen auki keraamisella veitsellä yrittäessään tehdä ruokaa. Jalasta löytyy arpi kun hän kolhi sen joskus nuorempana kuulemma johonkin terävään kiveykseen ja sitten on vähän noita aknearpia, mutta ei paljon.

      Minulla itsellänikin on arpia. Osa jo lapsena kun sairastuin ensin leukemiaan ja sitten epilepsiaan. Niistä ajoista on jäänyt päänahkaan, rintakehään ja yhteen kohtaan lantioon arvet sekä hiusrajassakin on yksi arpi. Arvet jäivät johdoista joissa olin ollut kiinni. En ole koskaan ajanut itseäni kaljuksi niin en tiedä montako arpea minulla on tuolla hiusten seassa piilossa enkä ehkä haluakkaan tietää. Tulevat sitten esiin kun vanhana hiukset lähtee. Autokolarista on arpi oikeassa kädessä sekä joskus teiniangstin vallassa kerran viilsin itseäni käteen veitsellä (oli muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta ja idiootti teko), oikeassa isovarpaassa arpi kun lasipullo hajosi jalan viereen ja iso lasinpala viilsi varpaan auki, selässä ja kasvoissa vähän aknearpia vaikka niitä ei enää pahemmin huomaa, omat kissat on kanssa kynsineet kumpaankin käteen muutamat arvet ja selkäänkin pari, mahassa on paloarpi kun yksi kissa kerran kamppasi ja kaaduin hellaa päin ja osuin vatsa edellä suoraan tulikuumaan pannuun mikä oli hellalla. Oikeassa pakarassakin on pitkä arpi ja sillä taas on hieman koominen tarina: olin aikeissa alkaa nukkua tyttöystäväni kanssa ja makasimme valmiiksi jo sängyssä ja minä lojuin vatsallani. Yksi noista kissoista makasi sillon ahterini päällä ja yritin nousta vaihteekseni asentoa niin katti upotti kyntensä nahkaani ja minä tietysti nousin hirveällä vauhdilla niin kissa veti kynsillään minulle arven. Arpi alkaa oikeasta pakarasta ja päättyy oikeaan takareiteen. Ulottuu melkein polven kohdalle, mutta ei ihan. Siinä on ollut joskus hauska selittää ihmisille mm. uimahallissa miksi persiistä asti lähtee arpi :D
      On noita arpia selässä myös krhm....naisen kynsistä. Tulleet touhutessa.

      Eikös se niin mene, että arvet kertovat elämästä :)

    • Nimimerkkk

      Ompa kiva kuulla noin myönteisiä mielipiteitä (: Paljon rennompi ja vapautuneempi olo

      • ehkäjoskusvielä

        Minulla on kasvoissa arpia 2. Koira kävi päälleni kun olin pieni. 20 vuotta myöhemmin häpeän niitä. Ne rajoittavat elämääni. Ehkä vielä joskus osaan olla niiden kanssa ilman että häpeän jatkuvasti.


      • Arpinen

        Olen käynyt läpi useita leikkauksia ja arpia löytyy pitkin kehoa. Häpeän niitä, enkä esiinny uimapuvussa, enkä paljastavissa asuissa. Kesä on inhottavaa aikaa, kun osa arvistani näkyy. Kumppanini ei niitä noteeraa eivätkä ne häiritse häntä.


      • naarmuton

        Arpitatuoinnit ne vastenmielisiä onkin..


      • Arpia

        Itselläni on arpi mahassa leikkauksesta ja palovamma arpi kädessä ja lonkassa, ne on osa minua ja elettyä elämää. Silti pidän itseäni kauniina. Jos arpeni jotain miestä häiritsee niin se mies ei ole minun arvoinen koska kertoo miehen pinnallisuudesta katsoa vain ulkonäköä.


    • unohda

      Hei! Ei haittaa mitään. Itse olen nainen, jolla arpia vartalossa (näkyvät selvästi yhä) ja kasvoissa (haaleita, meikillä menee piiloon) onnettomuuden takia. Nuorempana häpesin, nyt voin huoletta kulkea rannalla bikineissä. Arvet kertovat vain elämästä. Kun sen itselle oikean ihmisen tapaa, niin ei se niistä arvista välitä! Onnea sinulle elämässä eteenpäin!

    • Juudas

      Ei yläänsä ole arvet lihavuus tai laihuus mua kauhistuttanu. Mutta ihmisten luonne on se mitä nykyään en ymmärrä:(

    • kivatsulle

      Ei todellakaan. Kaikki pienetkin,kauneusvirheet ällöttää. Raskausarpinen roikkuva naha ja tissit,,,, ei voi koskee. Hyvä et olet löytänyt miehen joka saa tyydytystä rumasta vartalosta.

      • Nimimerkkk

        Kellehän tän tarkoitit? Itselläni ei kyllä miestä ole :) Älä puhu kaikkien puolesta, puhu vain itsesi. Kaikki eivät nää sitä "rumana" vartalona, niinkuin sinä ehkä.


      • VoiLuojaSentään

        Oletpa median kaunesihanteiden aivopesemä ääliö! Jopa monilla malleilla, misseillä ja julkkiskaunottarilla on raskausarpia, luomia, näppylöitä ja muita luonnon luomia pieniä virheitä kasvoissa ja kehossa. Syy miksi niitä et usein näe on se että heistä otetut kuvat muokataan niin rajusti ettei se vastaa todellisuutta lainkaan. Kaikilla ihmisillä on ulkonäkövirheitä, jopa kaikkein kauneimmilla. Täydellistä ihmistä ei ole olemassakaan, kun luopuu tuosta täysin utopistisesta ajatuksesta on elämä ja itsensä hyväksyminen paljon helpompaa.


      • BUUUUUUUUUUU

        Onpa siinä taas lapsi päässyt itseään ilmaisemaan. Muista tuo asenteesi, sinäkin voit olla jo illalla sairaalassa hoidossa vaikkapa auton alle jääneenä tai mopolla kaatuneena, voi olla ja tulla (paremmassa tapauksessa) vain vekkejä naamaan, vähän lujita poikki, hampaat tiellä ja tuollaista muuta pientä kivaa, mutta ulkoiset jäljet onkin lopun ikää näkyvissä. Korviesi väliin ei enää vahinkoa voi aiheutua, sitä näyttää olevan sinulla ihan syntymälahjana


    • Oikeestikoikeesti

      Ei sit niin mitään merkitystä. Vaikea olis kuvitella kuitenkin kiinnostuvansa ihmisestä jolla on joku näkyvä arpi vaikka naamassa, mutta tälleen nettideittiaikana, jolloin kirjoitellaan ja tutustutaan niin ensin, niin sekin saattais onnistuu.

    • jvcji64fyhgg

      Ei miehiä haittaa raskaus ym. arvet, jollei nyt mikään batmanin Two face ole. Enemmän häiritsee naisten niiden häpeily.

    • damaskos

      Voi tautinen, onko arpinen mies kaunis, hurraa suomen miehet, jotka olette naisiksi muuttumassa, inhoan miehessä tuollaista naismaisuutta, vaikkei naisetkaan ole noin ilkeitä ja tietämättömiä, tää on vain sanonta, mies kuin nainen. Laita hame ja korkkarit mene leikkauttamaan jo munat pois hyvä miehen kuvatus.

    • Joo.. kyllähän noita arpia on jokasella, väittäsin. Toisilla enempi. Oon kans sitä mieltä, että jos ne arvet jotakuta haittaa, sillä on ongelma, ei sulla.

    • ..;;))) "Nimimerkkk", ei ainakan minua Sinun arpesi häiritse mitenkään..;;)))
      Sinun sisäinen kauneutesi ob se ratkaiseva puolesi..;;)))
      Jos ja kun Sinä haluat jutella vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa kaikista asioista bapaasti ja luotettavasti, eivät Sinun kehosi arvet häiritse mitenkään.
      Ja jos ne häiritsevät jotain ukkelia, ei hänellä itsellään ole asiat kunnossa.
      Iloa elämääsi ja hymyjä kaikille Sinun suloisen naiseutesi ihanille huulille.

    • KEntietäää

      muutama niitti naamarissa ja tatuoinnit ovat joillekkin yäk .

      • Muna-Pertti

        Koska tahansa valitsen ennemmin arvet kuin kroppa täynnä vitu n rumia tatuointeja.


    • Ei haittaa arvet naisilla olipa sitten palo tai muuten tullut ja eikö se Leevikin laula kappaleessaan että arpikin tässä naamassa on kaunistus.

    • ählämmmmmääää

      muslimikaapu naisille päälle jos on pienikin mustelma! oppiipahan olemaan

    • urts

      Anna arpisten naisien olla, heitä kuitenkaan pitää et saa. On tuloksena kuitenkin nolla, ei he lempeä kanssasi jaa....(sävel: "anna arkisten haavojen olla")

    • arpikeho

      Mulla on sydänleikkauksien jäljiltä keho täynnä arpia,isoja ja pieniä. Ei ne kauniita ole mutta enpä niille itse mitään voi. Olisinko mielummin arpinen vai kuollut...kas siinäpä kysymys????
      Olen tavannut miehiä joita ne ei ole haitannut (exät) ja niitä joita on haitannut(tosin eivät sitä ole koskaan ääneen sanoneet,teot tai jättämättä jätetyt teot on kertoneet kaiken). Ainoa mikä harmittaa on että kesällä ei voi pitää toppeja ym joista näkee.En halua olla tuijotettavana.
      Vielä kun löytyisi se joku jolle kelpaan tälläisenä,arpisena.

    • Jalopeurastaja

      Arvet naisilla on kauniita.

    • Juntti32

      Voi kiesus! Noh, tämähän on tällainen pintaliitäjien ja muiden tollojen pesä. Tekstit ovat sitä luokkaa. Epäilen kuitenkin, että kysyjä on nuorempi, joten vastaan: Ei ole mitään merkitystä arvillasi tai muilla jäljilläsi. Elokuvat on oma asiansa: niissähän kuka vain voi olla mitä vain ja kaikki on täydellistä. Elämä on jotakin muuta. Jos jälkesi ovat ongelma jollekin, niin se joku on väärä sinulle. Vaikutat olevan muuten tyytyväinen "kuoreesi". Älä siis keskity turhuuksiin, syvenny mielummin tärkeämpään: "sisältöösi". Siinä on aina kehitettävää ja parannettavaa, jokaisella meistä.

      Itsellä on arpea niin leikkauksesta kuin tapaturmista. Jeps, olen mies, mutta mitä sitten. Eiköhän nainenkin voi joutua leikkaukseen tai tapaturmaan. Jos jotakuta häiritsee arpeni, niin seuraavaa ei. Ei muuta kuin eteenpäin...hophop!

      • arpikeho

        Just niin, jos jotakuta häiritsee niin mitään ei menetä sellaisen takia.
        Jotenkin tulin hyville mielille tuosta loppu kommentistasi :)


    • arpikudos

      Eiväthän arvet ketään rumaksi tee, ne ovat vain elämän jättämiä jälkiä, mutta ITSE AIHEUTETUT vammat, siis tatuoinnit ja lävistyskorut ovat yleensä hyvin vastenmielisen näköisiä.

    • Tutkija75

      Ei häiritse arvet, on niitä minulla itsellänikin ja lyhyys on söpöä.

    • awesompro

      Meissä kaikissa on virheitä..minussakin on se virhe että minusta puuttuu se virhe..pakko vain jaksaa elämää eteenpäin..

    • Scar_lett

      Emännässä oli rekkakolarin jäljiltä 242 tikkiä. Minulle hän on edelleen kaunis.

    • osKari61

      Kyllä kaunis nainen on kaunis arvilla tai ilman .

    • Arpi.a

      Piti oikein alkaa miettimään, että mitä arpia sitä onkaan: Vesirokkoarpia siellä täällä, yläselässä aknearpia, lantiolla raskausarpia, jaloissa hyttysenpistoista arpia kenkien hankaumista, pohkeessa pitkä viiltoarpi, sormessa, kämmenessä ja ranteessa leikkausarvet samoin lantiolla. Ei ne häiritse enää mun miestä, mutta kyllä hän on joskus niistä huomautellut. Olen kokenut sen loukkaavana.

    • Kuka tahansa ihminen tekee itsestään kauniin käytöksellään ja luonteellaan. Minä pidin edellistä tyttöystävääni maailman kauneimpana naisena minulle, en välittänyt hänen vatsansa arvista, kilpirauhasleikkauksen arvesta kaulalla taikka arvesta kädessä ja hänen rinnallaan. Hän murehti asiasta ihan liikaa, vaikka niillä ei ollut mitään väliä minulle. Olisin yhä ottanut hänet rinnalleni elämään ilman kysymyksiä.

    • määvaan

      itelläkii arpia ja vammoja siel tääl.. parta rehottaa ja karvoja joka paikas.. no en oo monee vuotee jaksannu seuraa ettii mu mua toisen arvet haittais

    • mies30vuot

      Arvet ovat mielestäni seksikkäitä ja kertovat eletystä elämästä. Olen käsityölainen mies ja tykkään puuhastella kaikkea. Kyllä pikku arpia kertyy elämässä jos ei elä jossain ihme pullamössäkuplassa koneella vai aina jumittaen.

      Omalla vaimollani on muutamia arpia ja hienoja ne vaan ovat.

    • Ei ulkonäöllä loppuen lopuksi niin paljoa ole merkitystä jos haluaa pidemmän suhteen. Se mikä on pään sisällä ratkaisee enemmän. Omat mielipiteet ajatukset herkkyys jne. on paljon parempi kuin mallin vartaloinen tuulitunneli.

    • Arvet ovat vain merkki kokemuksista, joita on elämänsä aikana kokenut, Itsellä pään alueella arpi jos toinenkin. Pääpointtini on kuitenkin se, että on myös ihmisiä, jotka kiinnittävät huomion muuhunkin kuin "ulkoiseen täydellisyyteen". Usko itseesi ja KEEP GOING!

    • pcd

      hei


      no ei todellakaan noi häiritse vaan tuntuvat vivahteina iholla... siis jos ihminen on tavallisen hoikka ja on nainen, ni ei mitään huolta...

      • BUUUUUUUUUU

        "ei häiritse, jos on vaan hoikka"... Niinpä. Kuinkahan monta hoikkaa naista tässäkin maassa on, jotka "maksaisivat" itselleen vaikka 25 kg lisää painoa vastineeksi esim rinta- tai kohtusyövälle , menetetylle kädelle tai jalalle tai kuolleelle lapsellensa. On tuo niin suhteellista, mutta suosittelisin jokaisen (miesten ja naisten) ajattelemaan, mitä jos se osuisi omalle kohdalle. Meistä kukaan ei tiedä miten voi käydä tänään, huomenna


    • ScarLover

      Minä Rakastan arpisia naisia!

    • mullikkav

      paskoo tuomonen , täys järkistä haittoo! tervetulloo seurustelleen..

    • mullikkav

      mitä helevettii tuo hoikka tuossa tekköö?? rasismii

    • BUUUUUUUUUUU

      Reilusti bikineissä ja åaöjastavissa vaatteissa. Ei pidä hävetä arpiaan (oli sitten nainen tai mies). Elämässä sattuu ja tapahtuu ja jokaisen pitäisi ymmärtää, että hengissä oleminen on se kaiken a ja o. Sinäkin rypistyt ja rumenet päivä päivältä ihan luonnostaan, joten elämää se vain on ja sen elämän vietät hengissä. Huonomminkin olisi voinut käydä. Muista kohottaa itsetuntoasi, se on opittavissa ja ajattele positiivisesti

    • Murhviiina

      Minulla on monia hienoja arpia, jotka mukanani kulkevat; tapaturmista, sairauksista, onnettomuuksista. On ranteessa pitkä arpi, kun jouduin onnettomuuteen, rinnoissa pitkät arvet kasvainten poiston jäljiltä, vatsassa arpi umpparin poiston jäljiltä jne.. Vaikka arpeni ovat vielä nk. leveitä keloidiarpia, niin kannan ne ylpeydellä. Niistä näkee, että mun kroppa on käynyt läpi kaikenlaista ja silti vielä porskuttaa. Uimahallissakin tulee käytyä pari kertaa viikossa, enkä ole ajatellut, että kukaan edes noita tarkemmin olisi huomioinut. Joskus joku lapsi on saattanut kysyä, että "miksi sinun tississä on tuollainen?". Silloin selitän, että niissä on ollut pipi, jonka lääkäri leikkasi pois ja siksi jäi jälki.

    • hymysuu45v

      moikka
      Uskon,että joillekkin arvet pelottavat..Mutta minä henkilökohtaisesti sanon ,että ompa sexikästä ja kaunista..
      Olen 45v aistikas,ymmärtäväinen.liikuntaa harrastava mies..Kuten sanotaan urheilija/Liikkuja ei tervettä pvää näe..Onhan usealla liikunnanharrastajallikin arpia,kolhuja jne.
      Mä sanon siis että kyllä on "kaunista"kun on arpia

    • KaunisArvistaViis

      Omasta mielestäni arvet kaunistaa, etenkin jos takana on jokin rikkaampi tarina ja jos henkilö itse on muuten mukava. En siis itse missään nimessä kavahtaisi naista, jolla sattuisi olemaan arpia, enkä toki sellaistakaan, jolla niitä ei olisi. Kunhan vaan sanon mielipiteeni, että ei ihmisen ulkomuoto mielestäni ole niin tärkeä kuin sisäinen kauneus, vaikka arvet edelleen mielestäni tekevätkin ihmisestä persoonallisemman :)

    • Kukaaneiriitä

      Mies saa olla ihan minkä näköinen ja miten huonosti käyttäytyvä tahansa, mutta hän kyllä kirjoittaa tänne nettiin, että suomalaisnaiset ovat liian lihavia ja rumia ja pukeutuvat rumasti ja hyi oksennus! Tatuinti, arpi, liikakilot, kaikki ovat miesten mielestä kamalia.

      • BUUUUUUUUUUU

        Noinhan se menee, mutta eipö nuo naisetkaan huonommaksi jää. Pysytääs nyt asiassa: Jokaikisellä iikalla on arpia ja ihan luonnostaan. Kyllä me kaikki ollaan kakaroina kohellettu polvet ruville ja verille, hampaa katkeillut, hypitty sieltä ja täältä jne... Harvapa meistä on pumpilissa kasvatettu ja lisää saatu leikkausten ym muodossa. Aivan tyhjänpäiväistä repostelua. Kuka helvetti näitäkin oikein keksii tänne, on täyttä järjen köyhyyttä ja idiotismia. Hankkikaa elämä itsellene ja eläkää sitä parhaimmalla katsomallanne tavalla, yhtä saakelin rumia te itsekin olette. Yksikään kaunokainen tai adonis ei varmasti täällä ole turpa levällään, minä itse mukaanlukien. Tavallisia tollukoita, mutta hankkikaa elämä itsellenne ja lopettakaa nämä tyhmääkin tyhmemmät kirjoittelut. Saako nämä trollit palkkaakin paskanjauhannasta?


    • RUÅTTALAINEN

      toivottavasti emma stone EI KOSKAAN TULE SUOMEEN!!!, hän on sisältäruma kuinmyös päältäkin!!!:(, ei ole kuorikaan kummoisennäköinen :(

      No, saahan hän olla mitämieltähyvänsä maastamme, ja niin MMinunkin on lupa olla omaamieltäni tuosta rääpäleestä, kuvssa ainakaan ei ole mitään naisellista, ei ole laaksoaeikukkulaa leidissä:D

      PS. ja sitten vastaan kysymykseenne ; elämässä tulee arpia ihmiseen, joten ihminen on ihminen ARPINEENPÄIVINEEN :)
      ITSELLENI ei ole tullut raskausarpia, kiitos maalaistytön elämästäni, jossa KEHO joutui jokapäivä kuntoilemaan, niin avioliitonmyötä lastentekokin on pitänyt kehon kondiksessa :), eiooreppeemiä, mutta kenellä on, niin tuskin hän yhtään huonompi on ihmisenä kuin arveton :)

    • scarman

      Arpiset naiset ovat seksikkäitä.

    • Bastrado

      Elämässä sattuu ja tapahtuu. Muutama Arpi sinne tänne, ei haittaa pätkääkään.

    • Arvellinen

      Arvet on seksikkäitä. Arvet on elämän merkkejä jos jotku pitävät arpia rumina niin toivon etteivät telo itseään tai muuttuvat rumiksi .

    • kaunis_arpinen

      Minulla on vatsdassa vasemalla puolella pitkä leikkausarpi. Sen pitkän arven ansiosta olen elossa ja mieheni rakastaa arpeani, hänellä ei tulisi mieleenkään sanoa rumasti arvestani. Itse en edes arpea enää mieti, siinä se on ja näkyy kyllä. Siitä huolimatta käytän paljastavia vaatteita ja kuljen bikineissä, kyllä olen katseenkestävä enkä häpeile vartaloani.

    • Arvetonelamaa

      Täällä myös eräs arpinen pätkä nainen. Ikääkin jo on.
      Ei ole juuri elämäni miehiä arvet haitanneet. Vatsassa leikkausarpia, kasvoissa yksi pitkä arpi muistona lapsuudesta (sen saa vahvalla peiteaineella piiloon tarvittaessa) jne. Kesällä kyllä kehtaa muuten hoikkaa runkoaan paljastaa hyvän maun rajoissa ja usein ne ovat naisia, jotka riekkkuu toisten arvista muuten. "Hyii mikä arpi tuossakin" on jo tuttu lause. Noh mielipidevapaus on Suomessa ja ajan myötä menee korvast sisään ja toisesta ulos. Mielummin arvet vatsassa kuin syöpä levinneenä ympäriinsä on näkemykseni.

      Toki on niitä muutamia hupsuja miehiä tullut vastaan jotka kavahtaneet näitä elämän jälkiä mutta pääosin ei ole ketään haitannut. Päinvastoin, yleensä jutun juurta saa tuosta kasvojen arvesta jos ei muuta joku keksi. En ole loukkaantunut ;)

      Mielestäni silti ihminen ei ole yhtään sen huonompi vaikka jonkun arvet haittaisikin. Jokainen saa valita seuransa! Samoin kuin tissimiehen ei kannata tuhlata aikaansa pienirintaiseen, koska siitä tulisi vain surua pitemmän päälle suhteessa koska ei aidosti ihailisi kumppaniaan. :) Meille kaikille on ottajansa oman maun mukaan.. Se fyysinen ja sisäinen kauneus on molemmat tärkeitä, makuja on monia niin ei siitä nillittää tarvitse jos ei jostakin tykkää.

      Ap varmasti olet kaunis arpiesi kanssa. :) Se oma asenne omaa kehoaan kohtaan on paljon merkityksellisempää kuin mitä muut ajattelee. On osattava olla armollienn itselleen, se kaunistaa!

    • Nimimerkkk

      Onpas yhtäkkiä tullut paljon vastauksia, laidasta laitaan. Kokonaisuudessaan taitaa olla enemmän positiivista :) Hienoa kuulla toisten kokemuksia asiasta, ja miten voittaa pelkonsa ja miten yleensä muut ovat suhtautuneet ja ja ja.. En olis kyllä
      voinu yhtään parempaa vastausta saada mun tiedusteluihin, tuli oikein monipuolinen tietopakkaus! Kiitos kehuista, ja hyvää kesää teille, mikä joskus ehkä sieltä tulee :)

    • mun mielestä on äärimmäisen kaunista ja kiihottavaa jos naisella on arpia..
      olen ihan heikkona esim. sellasiin naisiin joilla näkyy kasvoissa arpia aknesta..

    • Itse arvostan sisäistä kauneutta, joten arvet eivät haittaa itseäni.

      • calmettemonttu

        Rokotusarvet ovat kiihottavia katseltavia ja kosketeltavia


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      109
      2159
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      119
      1633
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      120
      1142
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      30
      1060
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      969
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      167
      907
    7. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      36
      824
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      781
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      52
      763
    10. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      178
      752
    Aihe