Turpiin tuli, vaikka saatin hyvä tulos

Turpiin-tuli-taas

Niinpä tietysti.
Kärsijänä palkansaaja, pienyrittäjä ja muut pienituloiset. Ne kaikkein huono-osaisimmat.
Sosiaalietuuksia leikataan eli 10 miljardia imetään köyhimpien peräsuolesta.
Vaan voi vittu kunhan tulee seuraavat vaalit. Sitten on Timo Sonni taas niin saatanan viisasta.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keskiverto

      Miksi köyhät aina äänestävät väärin?

    • wallenalles

      Silloin kun maalla menee huonosti, eivät köyhät voi äänestää oikein. Jos halutaan säästää, niin juuri heiltä otetaan tai ei edes heiltä oteta, eihän heillä ole mitä ottaa, vaan rajoitetaan heille tuotettavia ilmaisia palveluja. On väärin sanoa että köyhiltä otetaan koska mitä persaukisilla olisi mitä ottaa. Heille vain annetaan vähemmän kun valtiolla ei yksinkertaisesti ole rahaa kaikkiin heidän tarpeisiinsa, vaan heidän tulisi myös itse yrittää jotain.

      On pelkkä fraasi että pitää ottaa rikkailta, kun juuri rikkaat jo ennestään maksavat köyhien kulut. Jos otetaan enemmän se olisi sosialisointia ja silloin muutettaisiin jo yhteiskuntajärjestystä jolloin yksittäinen omistaminen ei olisi sallittua.

      Silloin kun maalla menee hyvin, kun vienti vetää, kun ihmisillä on töitä, yritykset takovat voittoa, niin silloin pitää äänestää vasemmistoa, niin tätä hyvää jaetaan tasapuolisesti sekä rakennetaan elämää myös niille, jotka eivät pärjää tai eivät halua pärjätä elintasokilpailussa.

      Köyhälle hyvä ratkaisu ei ole äänestää, vaan tehdä jotain elämälleen.

      • VelipuoliVelka

        Loistava kommentti, mutta vasemmistoa voi äänestää hyvänä aikana vain, jos vasemmisto ymmärtää, että on oltava myös velan maksun aika, eikä vain velan oton aika.


      • VelipuoliVelka kirjoitti:

        Loistava kommentti, mutta vasemmistoa voi äänestää hyvänä aikana vain, jos vasemmisto ymmärtää, että on oltava myös velan maksun aika, eikä vain velan oton aika.

        Itselleni opetettiin muistaakseni joskus yläasteella, että kun taloudessa menee hyvin, maksetaan velkoja/säästetään ja kun menee huonosti, niin käytetään säästöjä.


      • Kwittg
        pepep kirjoitti:

        Itselleni opetettiin muistaakseni joskus yläasteella, että kun taloudessa menee hyvin, maksetaan velkoja/säästetään ja kun menee huonosti, niin käytetään säästöjä.

        Se järkitouhu loppui, kun alkoi tämä uusi uljas aikakausi v. 2003, ensin varovasti mutta kokoajan kiihtyen, ja pahimmillaan sitä kutsuttiin ylväästi globaaliksi markkinataloudeksi, sitten siitä tuli kasvutalous ja sitten lama.
        Tuo ihanuus uusi uljas talous oli itseasiassa sama kuin holtiton velkaantuminen, koska koko läntisen maailman talous perustuu pörssiin, siis uhkapeliin.
        Maailmallahan meni helvetin hienosti, pyörät pyörivät ja talous "kasvoi", vain harvat ymmärtivät, että rakennettiin velkakuplaa, kun loppuivat luottokelvolliset jolle lainaa voisi myöntää - alettiin pelamaan uuporikasta ja rutiköyhää. Vuodesta 2003 olemme velkaantuneet, ja viime hallitusten aikana meidän velkamme on noussut 50 miljardia ja vastuumme kaikenmaailman pelirahoituksista n. 70 miljardiin -> lopputulosta ei tiedä viellä kukaan.
        Muutosta on siis saatava, mutta onnistuuko Kepulta/Kokoomukselta jotka ovat olleet suomessa koko pelitalouden puuhamiehiä.


    • Jo-vain_saas_nähdä

      https://www.suomenuutiset.fi/soini-koyhan-asia-unohtunut-vanhoilta-puolueilta/

      Perussuomalaiset eivät hyväksy leikkauksia pienituloisimmilta. Tuloveroja ei ole varaa laskea ylimmissä tuloluokissa. Verot on asetettava maksukyvyn mukaan.

      Vaalilupausten kanssa varmimman päälle pelasivat perussuomalaiset, jotka lupasivat kaikille oikeuden viedä lapsensa päivähoitoon (päivähoito-oikeuden myös silloin, kun toinen vanhemmista on työttömänä ts. päivähoito-oikeus on subjektiivinen) sekä sitoa lapsilisät indeksiin. (edellinen eduskunta hyväksyi lapsilisän indeksiin sitomisen, ensimmäiset indeksikorotukset vuoden 2011 alusta) Myös lapsivähennyksen palauttaminen verotukseen ”esimerkiksi yhteensä alle 4 000 euroa kuukaudessa ansaitseville perheille”

      Suomen eläkeläiset ovat tyhmempiä kuin luonnoneläimet, nekin huolehtivat toimeentulostaan. Eläkeläiset huolehtivat elintasonsa laskusta jokaisessa eduskuntavaalissa. Timo Soinille sanottiin vaalien aikana, että vaikka saisit 50 edustajaa eduskuntaan, kun menet hallitusneuvotteluihin ja sanot, että taitettu indeksi on kynnyskysymys, niin sinun neuvottelusi loppuvat siihen. Soini vastasi, että valitettavasti asia on niin. http://lvs.fi/2015/03/26/elakelaiset-eivat-huolehdi-toimeentulostaan/

      Vaikeina aikoina ei tule myöskään jättää heikoimpia ilman puolustajaa ja turvaa tulevaisuudesta. Tulemme olemaan vahva suomalaisten työntekijöiden turvallisuuden ja toimeentulon puolesta taisteleva luottamusmies myös hallitusneuvotteluissa, Slunga-Poutsalo kertoo.

    • vartiainenjanne

      Eikös perussuomalaisilla ollut ehdotus että alle 1000 euron kuukausituloista ei mene veroa lainkaan? Jos joku niin se auttaa köyhiä, niitä, jotka sinnittelevät vähillä tuloilla tai joilla on vain satunnaisia tuloja ja tuskin valtiokaan siinä kovin suuria summia menettää.

      Velanotto tulee suhteuttaa aina bruttokansantuotteeseen ettei käy samalla tavalla kuin Kreikalle. Eihän koskaan aikaisemmin ole mikään valtio ollut sillä tavalla konkurssikypsä kuin se. Se tavallaan jopa köyhempi kuin kehitysmaat, jotka eivät sentään ole korviaan myöten veloissa ja joilla saattaa olla luonnonrikkauksia. Ja nyt hieno EU maa tässä jamassa. Se häpeällistä sekä osoittaa sen miten mätä järjestelmä se on.

      Aivan köyhimmistä voidaan pitää huolta jos yhteiskunnan rattaat pidetään pyörimässä ja uusista sukupolvista tuotetaan veronmaksajia eikä vain luusereita maleksimaan kaupungilla ja vonkaamaan tukia. Jos kaikki haluavat tekeytyä köyhiksi ja pitävät sitä hyvänä tapana elää, ei se köyhistä huolehtiva hyvinvointimalli tule toimimaan millään laskutoimituksilla.

    • nakrattaa

      Meitä hallituspuolueita se vaan naurattaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      171
      3002
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      60
      1308
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      40
      979
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      50
      946
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      94
      863
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      52
      813
    7. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      69
      797
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      64
      775
    9. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      75
      754
    10. Olet mulle koko maailma

      Voisin vaikka luopua ihan kaikesta, jos sinut saisin.
      Ikävä
      39
      750
    Aihe