Kauhajoen lukio

sjkinen

Kandeeko tulla? Onko hyvät opet? Onko kiusaamista? Saako kavereita vai syrjitäänkö muualta tullutta?

30

225

  Vastaukset

  • Kepun jäsenkirja pitää olla,muuten ei kannata tänne tulla...

   • Sun kannattaisi mennä hoitoon Kepon jäsenkirjasi kans


  • En tiedä mutta minä juon nyt viinaa. Se auttaa joka pulmaan.

  • No miksei kannata tulla opiskelemaan? Rohkea rokan syö.Tule ihmeessä!

  • kuin että Kauhajoki on Suomen rumin kylä. Niillä siellä on kaupunkisuunnittelu varmaan jotenkin juovuksissa, ympärikännissä taikka krapulassa - - - eli siis ei ole kaupunkisuunnittelua ollenkaan. Tuollaisessa ympäristössä saattaa nuorelle ihmiselle, lukiolaiselle, aiheutua elinikäisiä harhoja, traumoja, vainoharhoja ja ties mitän kaikkia myrkkyjä. Jos Sinulla on muita mahdollisuuksia, ytitä vältellä Kauhujokea, jos henkesi ja terveytesi ja mielenterveytesi on sinulle kallis.

  • Mielestäni kauniimpaa kaupunkisuunnittelua saa hakea tosi kaukaa jos vertaa Kauhajokeen.Kirkonkylän keskusta on kuin Pariisin Bulevardi.Kyllä kelpaa asua hienossa ympäristössä.
   En viitsi mainita mitään erityistä paikkakuntaa jossa on todella rumat maisemat,mutta niitä on hyvin paljon jos siis vertaa tähän .
   Ne traumat ynnä muut tulevat paikoissa joissa ei ole mielekkyyttä asua.Ei ole kuin betonilähiöitä.Kuka niissä viihtyy?
   Ihmiset kaipaavat laatuasumista,jota muuten löytyy täältä.

   • Älä jaksa naurattaa. Kirkonkylän keskusta on täynnä toinen toistaan ankeampia röttelöitä, jotka pitäisi mitä pikemmiten purkaa maan tasalle. Tästä esimerkkinä mm.vanha poliisiaseman rakennus. Täytyy olla näössä tai mielenterveydessä vikaa jos kokee kirkonkylän muistuttavan "Pariisin Bulevardia".

    Monissa muissa kaupungeissa myös joen rantamaihin on osattu panostaa, mutta Kauhajoelle tätä ei ole vieläkään saatu aikaan, vaikka puhetta asiasta on riittänyt. Vain surkeaa ryteikköä saamme joen tienoolla katsella.


  • voi päätellä minkälaisiksi kauhajokiset on opetettu ja minkälainen se on maisemiltaan.

  • Niin että ota tästä nyt sitten selvää

  • Mielestäni kauhajokea voisi verrata Ranskan Rivieraan. Rakennukset ovat kummassakin tasokkaita, sekä laadulla valmistettuja. Pariisin bulevardi olikin toinen hyvä ilmaisu, mutta itse kallidtun Rivieraan. Pidän erityisesti aninkoulusta, mahtavaa suunnittelua parhaalla sijainnilla. Koulukeskus on todella ylellinen, kuin suoraa italian maksullisista yliopistoista. Järvi ja jokimaisemat ovat upeat, vesi kiiltää ja on puhdasta. Lukioikäiset eivät kiusaa toisia, ei ainakaan pitäisi. Nyt tänävuonna pari " hollisteria " pääsee ylioppilaaksi niin meno hieman rauhoittuu. Kauhajoelle pitäisi tulla monta uutta hotellia, jotta turistit kautta suomen ja koko maapallon löytäidi tänne hiekkarantojen ihmeelliselle kauhajoelle. Nummijärvikin on niin kaunis ja vesi kuin silkkiä vaan. Mieli ja sielu lepää mökkeillessä keskustan tuntumassa kauhajoen varrella, loukon takana. Upeat puitteet ja olisi hyvä laajentaa suureksi asuinalueeksi.

   • Kauhajoella juopot jyrää, tänäänkin Topeekalla yrittivät käydä käsiksi.


  • En ole nähnyt juoppoja kauhajoella ikinä. 40 asuinvuoteni aikana. Tyhmä kylvää tuollaista soopaa!!!

  • on varmaan tyytyväinen, kun sai kysymykseensä asiallisia vastauksia!

  • Ne tietyt jotka tänne kirjoittaa aina haukkumisia on ne jotka oikeasti tarvitsevat mielenterveyspalveluja.
   Se on huomattu vuosien mittaan.Mistä saavatkin niin erikoisia aiheita valittaa joka asiasta??????

   • Sen kun tietäisi!


  • Kannattaa tulla Kauhajoen lukioon, sillä siellä ei ole yhtään mustalaisia. Tai noh.. Tuskin niitä löytyy mistään kouluista tai työpaikoilta.

   • Kaikki muut rodutko ovat tervetulleita? Ikävää tälläiset kommentit,kun et ole huomannut,että tässäkin ryhmässä opiskellaan ja käydään töissä.


   • ent.lukiolainen kirjoitti:

    Kaikki muut rodutko ovat tervetulleita? Ikävää tälläiset kommentit,kun et ole huomannut,että tässäkin ryhmässä opiskellaan ja käydään töissä.

    Oikeastaan kaikki rodut ovat tervetulleita. Kaikki paitsi raiskaavat somalit ja mustalaiset. Somaleita ei täällä pikkukylällä näy; mutta ikävä kyllä romaaneja sitäkin enemmän.


   • ent.lukiolainen kirjoitti:

    Kaikki muut rodutko ovat tervetulleita? Ikävää tälläiset kommentit,kun et ole huomannut,että tässäkin ryhmässä opiskellaan ja käydään töissä.

    Harvat romanit opiskelee ja jos, niin erityisopetuksen tasossa. Tämä tosi. Uskokaa jo.


   • Hyvä kun on erityisopetusta-kaikilla ihmisillä oikeus opiskeluun-aina ei ole ollut niin. Mielestäni ns.tavisten ei ole mitään syytä luokitella ihmisiä-johan sen sanoo YK:kin päätökset ja Suomen peruslaki.


  • Kauhajoen lukiossa on tosi hyvät mahdollisuudet opiskella luonnontieteitä tai psykologiaa. Eli, jos sellaiset kiinnostaa kannattaa tulla tänne. Koulurakennus on aika kehno, mutta eikai siinä muuta.

   • Mikä kehno se on, ihan ok


   • niitten opiskelulla verotuloja ja nostaako niitten opiskelu Suomen lamasta? Mielestäni ei, koska oikean työn tekeminen tuo myös verotuloja.


   • Tulleeko kirjoitti:

    niitten opiskelulla verotuloja ja nostaako niitten opiskelu Suomen lamasta? Mielestäni ei, koska oikean työn tekeminen tuo myös verotuloja.

    Luonnontieteilijät ovat keksineet historian saatossa monia taloudellisesti ja muutenkin hyödyllisiä innovaatioita joten äläpä höpise paskaa. Psykologialla taas voidaan ratkoa ihmisten henkisiä ongelmia ja näin parantaa työkykyä.


  • näkyy tämän jutun yhteydessä? Kiitos Seppo Myllis Pylliksen ym. vähä-älyisten, siinä se syy on.

   • Joisit sinäkin viiniä niin saattaisit jopa viisastua. Eipä vaan taida olla varaa mokomallakin elätillä.


  • Pääsin Kauhajoen lukiosta ylioppilaaksi muutama vuosikymmen sitten. Itselläni on paljon ikäviä muistoja muutamista opettajista ja muutamista koulutovereista. Oli muutamia röyhkeitä ja ammattitaidottomia opettajia ja öykkäröiviä koulutovereita. Tunnen vielä nykyäänkin katkeruutta kouluajastani. Nykyään varmaan on tilanne aivan toinen. Kenenkään ei pidä sallia opettajien eikä koulutoverien taholta huonoa kohtelua.

  • Onneksi siellä ei ole enää opettamassa niitä opettajia, jotka olivat 1960-luvulla. Nykyään opettajat ovat ammattitaitoisempia, oikeudenmukaisempia ja tasokkaampia.

  • Mäkin olin 60-luvun lopulla Kauhajoen lukiossa. Siellä oli todella huonoja opeja silloin. Ikävä, etten voi nimetä niitä, kun se ei ole kai sallittua. Minulla oli ylihuono todistus lukiossa, mutta yliopistossa menestyin loistavasti, kun siellä oli oikeudenmukaiset ja hyvät opettajat

  • Ei kannata ellet ole kepulainen tai muuten vaan ahdasmielinen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   60
   3460
  2. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2794
  3. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2647
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   61
   1679
  5. Onko Martinalla tuparit?

   Ja onkohan niihin kutsuttu Stefu ja Sohvi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   942