ITSEAJAVA AUTO, MILLON SAAMME SEN?

tämäsevasta

http://www.talouselama.fi/uutiset/pian se tulee googlen itseohjautuva auto/a2284771

Olen niin väsynyt ajamiseen ja alituiseen ajan tuhlaukseen auton ratissa,
kun autoni ajaa itse voisin keskittyä tärkeimpiin hommiin, esim reenaamiseen
salilla.
Tankkauskin voisi tapahtua itse auton tekemänä samoin maksaminen, autolla pitää olla oma pankkitilikin. Mulla säästyy rahaa.
Automatisaatio vapauttaa ihmisiä turhista ressaavista hommista, enempi aikaa
rentoutumiseen, seurusteluun, sohvilla löhöämiseen jne.

25

<50

  Vastaukset

  • Voisiko auton opettaa myös käymään töissä, kun itse en jaksa enkä viitsi?

   • Syrjäyttää muuten taksikuskit nämä autot.


  • Sillä olisi kiva pöräyttää lähi pubista 2 promillen kännissä kotiin niin Poliisillakaan ei olisi mitään sanomista kun itse olisi pötköllään takapenkillä.

   • Toihan on muuten tosi hieno juttu kun ei varsinainen ajaja ole ajokunnossa, niin robotti vie kotiovelle. Jep! Ei muuta kuin bileet pystyyn tällaisessa autossa!


  • Entä kolaritilanne - ajajaahan ei voida katsoa korvausvelvolliseksi ; oma vakuutus autolle mutta miksi maksaa auton töppäilyistä? Lasku valmistajalle?

  • No onko todella tuo " itseajava auto " tarpeellinen ? Noita " ajokyvyttömiä " varten on taxit, bussit ja junat tai pysykööt kotonaan. Että silleen.

   • Muuta sitten luolaan takaisin, pitääkö olla noin näköalaton, jos maailma olis sinunlaisia "ruudinkeksijöitä" täynnä ei kännyköitäkään olisi varmaan keksitty!


   • oletkoihanpihalla kirjoitti:

    Muuta sitten luolaan takaisin, pitääkö olla noin näköalaton, jos maailma olis sinunlaisia "ruudinkeksijöitä" täynnä ei kännyköitäkään olisi varmaan keksitty!

    Eikä tätä kommentointimahdollisuutta. Mitähän vajakkeja täällä oikein kirjoittaa?


  • Robottiautot eivät vapauta ketään, robottiautot vievät vapauden tavallisilta ihmisiltä.

   Robottiautot tuodaan ensin versiona jossa auto hoitaa vain ajamisen, mutta sen jälkeen tuodaan versio jossa autoa ei saa käytettyä ilman hyväksyttyä matkasuunnitelmaa ja matkaoikeutta.

   Robottiautoista tulee täysin etähallittuja. Tarkoitus on viedä ihmisiltä liikkumisen vapaus jotta ihmisiä voidaan valvoa ja kontrolloida tehokkaammin.

   • Orwell oli ihan oikeassa ennustuksissaan kirjassaan " Orwelliläinen maailma " .
    Että silleen.


   • "mutta sen jälkeen tuodaan versio jossa autoa ei saa käytettyä ilman hyväksyttyä matkasuunnitelmaa ja matkaoikeutta."

    JA PYH! Vainoharhaista höpinää! Tottakai auton saa aina käsiohjaukselle tarvittaessa, esimerkiksi kun tulee "hätä"tilanne, ja vaikka tiellä näkyy jokin ylimääräinen este, eläin, lapsi tms tms.

    Mutta isoimmilla baanoilla varmasti automaatio-autot ovat kova juttu, kun ei enää tarvitse ajaa monisataisia ja tuhatkilsaisia välimatkoja pitkästyttävillä baanoilla enää, vaan voi keskittyä ihan johonkin muuhun kuin väsyttävään ohitteluun ja jarrutteluun. Tämä tulee muuttamaan autojen sisätilojen muotoilua paljon, niin että auton sisällä voi liikkua paljon enemmän edes-taas, ja jotkut matkailuautot tulee olemaan kova juttu joissa voi olla ja asustella koko ajan, kuten huonetilassa.


  • Itse kulkevat autot ovat niitä Uuno Turhapuro juttuja !

   Late Lapista. SSSS Ry!

   • Mikä ihmeen "SSSS" ???


   • siismitäh kirjoitti:

    Mikä ihmeen "SSSS" ???

    Sontaläjään Syntynyt Surkea Somali. Lapin Somalin yksinoikeus.


  • Itseajavat autot tulee kunhan hallitusherrat keksii niille hyvän ja kasvusuuntaisen verotustavan.
   Pelkona lienee se, että itseään ajatteleva "älyauto" keksii oivallisen keinon välttää veronmaksua.
   Älykästä autoa ei voida verottaa, siksi ne verot on kohdistettava TYHMÄÄN auton omistajaan tai auton haltijaan.
   Kun tämä ratkeaa niin markkinat ovat auki "älyautoille". Yksi ratkaisumalli on jo esitetty eli autovero poistuu kokonaan ja tilalle tulee autoveron poiston korvausmaksu. Ja tämän maksavat kaikki.

   • Itseohjautuvat autot tulee olemaan ongelma kun terroristit alkavat käyttää niitä . Laittavat pommilastit autoon ja ajattavat ne sovittuun kohteeseen. Miten estetään ettei terroristit pysty käyttämään autoja ???!


  • Kuten tunnettua, tekniikka ei petä koskaan, joten luotan itseajavaan autoon kuin pässi suuriin sarviinsa. White Star Line yhtiön tekniikkaan sokeasti uskova edustaja lausui ne kuuluisat sanat " Tätä laivaa ei jumalakaan voisi upottaa".

  • Oikein, oikea aloitus, hyvin ajateltu, kohta automaatio hoitaa kaikki monotonisimmat hommat autoilussa, ja ihmiset voi keskittyä vain siihen mitä haluavat mieluiten tehdä.

   Eniten odotan itse MATKAILUAUTOJEN kehitystä, koska nehän on samalla myös asuntoja!

   Näin ihminen voi asua ja nukkua ja kokata asuntoautossaan, ja samaan(esim yöllä) aikaan robotti vie koko jengin kohteesta A kohteeseen B, ihan niinkuin aikoinaan noustiin Interreilillä iltajunaan, ja aamulla juna oli perillä toisessa kaupungissa.

   Vänkää! Mielenkiintoista! Mihinkähän kehitys vielä johtaa! Odotan innolla!

  • Ois kiva kattoa terasseilta kun autot ajaa rundia ja kattoo mimmejä.
   Aika aavemaista. Mitä tuolla touhulla oikeen meinataan?
   Ajamisessahan se ilo onkin.
   Keksisivät ennemminkin itsepesevät vaatteet.

   • "Keksisivät ennemminkin itsepesevät vaatteet."

    Katsos, on olemassa sellainen keksintö, robotti, automaatti, jonka vatsan sisään laitetaan kaikki pyykit, ja yllätys yllätys, sepä pesee ne kaikki, ei tarvitse enää läträtä veden kanssa ollenkaan, tämä robotti ottaa itse veden putkistosta, lisää itse pyykin sekaan oikealla ajalla pesuaineet ja huuhteluaineet, ja pyörittää ja pyörittää, eestaas pyykkejä kunnes lika varmasti irtoaa niistä. Ja sitten lopuksi kiihdyttää vaatteet aivan hirveään vauhtiin että vesi lentää niistä pois, ja sitten sä vaan avaat tämän robotin vatsan auki ja otat enää kosteat vaatteesi ulos sen vatsasta, ei enää siis sun käsipesua.

    (Ps. Ei voi kuin ihmetellä mitä urpoja täällä oikein kirjoittelee, kun eivät enää tajua ihmeellisiä itsestäänselvyyksiä ympärillään, aivan idiootti jengiä.)


   • "Ajamisessahan se ilo onkin."

    Jos sää vedät viis tuntii putkeen jotain samaa tylsää baanaa, päivästä ja kuukaudesta toiseen, niin eiköhän se ole jo helpotus kun on robotti ohjaamassa. Voi katsos itse tehdä jotain muuta mielenkiintoista samaan aikaan.


  • kolareitakin saa tulla kun ei tule henkilövahinkoja,hyötyähän tuosta on.
   vai eitaida kolareiakaan tulla kun automatiikka hoitaa hommat.
   vakuutuksetkin oienenee.

  • itseajavat polkupyörät ois kivoja katella kajulla

  • Eihän se itseohjautuvuus tuo mitään säästöjä kun kumminkin ajetaan jokainen omalla autolla ja tosiaan usein vain yhtä ihmistä kyydissä..ei järkevää..
   Tiet pitäisi saada ENSIKSI KUNTOON , se olisi olennaista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4883
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   99
   3111
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   98
   3001
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   32
   1478