Mikä on S-joen paras grilli?

ulkopaikkakuntalainen

Sellainen mistä voi hakea hyvät mätöt vaikka baari-illan jälkeen?

155

7493

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiljaistaon

      Hyviä ei ole enää jäljellä. En tiedä onko kebabbilat vieneet markkinat, vai miksi näin on. Entiset hyvätkin grillit muuttuneet heikoiksi.

      • SandelsIV

        Vielä on yksi vanha grilli jäljellä, jota ei ole myyty ja tuotevalikoima on jalostunut vuosien mittaan. Harva edes tietää mikä tai missä: Halliska grilli kioski. Viittaisko nimi vuoritiehen? Omistajapariskunnan mukaan tämän tästä aloittelevat grillailijat käyvät kuvaamassa heidän tuotehinnastojaan - duudsoneiden vakipaikka. Eivät mainosta, kun ei ole tarvetta - laatu/hinta-suhde puhuu puolestaan.
        Surullinen tapaus tuo nykyinen Jerico, ajetaan entisetkin asiakkaat pois (uusia ei edes haluta). Samburgerkin on ollut oma entinen edullisin suosikki, mutta laatu vaihteli niin paljon kun nuoret tytöt vaihtuivat kokeneiden tilalle. Hymyilevälle ja tervehtivälle omistajalle terkkuja.


    • Yksbaarikärpänen

      Jerikolla parhaat ruuat. Etenkin lounaslautanen.

      • NasseSetä

        Ei ole Jeriko enää hyvä paikka kun se pitkäaikainen omistaja lopetti ja tilalle tuli todella tyly. Hinnat nousi ja annokset pieneni. Uuren omistajan täytyy äkkiä kyniä kauppasumma takaisin.


      • nälkäinenmatkailija
        NasseSetä kirjoitti:

        Ei ole Jeriko enää hyvä paikka kun se pitkäaikainen omistaja lopetti ja tilalle tuli todella tyly. Hinnat nousi ja annokset pieneni. Uuren omistajan täytyy äkkiä kyniä kauppasumma takaisin.

        Näin on, annokset pieniä ja mausteita säästeliäämmin. Ja asiakaspalvelu surkeaa, ei hymyn häivää. Ei tartte enää mennä. Samburger paljon parempi, kunnon annokset


      • Anonyymi

        Vieläkös siellä Törnävänsaaressa on se rilli jossa rillataan sähköllä..


    • ughugh

      Ei oo enää hyviä.

    • grilliherkut

      Maija-Liisan grilli aikoinaan..... herkulliset hampuraiset sun muut herkut. Jäin syvästi kaipaamaan :(

    • vaihtoehtoja

      Kaikki krillit on samanlaasia, ei mun mielestä mitään eroa. Kaikis sama rasvaan kastettu ohueksi litistetty "sämpylä", ja välis atrian kamaramössöpihvi, sinapit ja ketsupit sekä sipuli ja juusto. Oksennus tulee jo vähemmästäkin.

      Parhaat hampurilaiset löytyy tätä nykyä mäkkäriltä, tosin vain se kampanja-ateria on riittävän suuri.

      Kuitenkin. Tänne olis tarvetta sellaiselle hampurilaiselle, ettei sitä ole kastettu rasvaan, ja pihvi sais olla jotain muuta kuin atriahöttöä, sämpylä sais olla paksu ja niitä siemeniä päällä, salaattia ja majoneesia välis. Eli yleistettynä jotain Mäkkärin ja Amarillon välimaastosta. Sellaisiakin grillejä löytyy, monesta paikkaa maakuntamme ulkopuolelta. Eikä hinta ole yhtään korkeampi, korkeintaan pari kolkyt senttiä, eikä se nyt varmaan monellakaan ole siitä kiinni. Saisi olla edes vaihtoehtoja, ettei kaikki paikat oo rasvaankastopaikkoja.

      • kolestroli

        Kuule käyppä Jykällä.Ei kastella rasvahan.


    • Hannahhh5

      Tätä palstaa lukiessa ei tule muuta mieleen kuin "Hannan Grilli".

    • Jukseri_123

      Äiteen grilli Sahalammen parkkipaikalla on ollut omaan makuun. Hinta on mielestäni kohtuullinen laatuun nähden ja plussaa aina ystävällisestä palvelusta.

      • Näläkä_siirty

        Sämpylävarasto vanahas varmariautoos? En tiärä oliko vaa se kerta ku itte satuin rillille vai ruukaako se aina teherä nua? Notta kaharesti on sillä rillillä käyny, ensimmääse ja viimmeese. Minen osaa laatuu tai hintaa kommentoora kunenoo koskaa syäny.


    • jytrewdf

      Ei juuri eroja. Oma lemppari ehkä Samburger, lähinnä sijainnin ja Koskenlaskija-juuston takia.

    • ErkkiPetteri36

      Miten joku voi kehua Äiteen grilliä??? Pelkkä pikkupihvi ja sämpylä maksaa saman kuin muualla iso kokonainen hampurilainen. Äiteellä pitää kaikki ostaa erikseen. Mitään ei kuulu hintaan.

      Halliska on tosiaan hyvä piilossaoleva paikka ja nimi tulee tietenkin Hallilanvuoresta. Annokset herkullisia ja isoja ja takuulla lämpimiä tai suorastaan tulikuumia. Harmi vain että menee aikaseen kiinni.

      Samburger vaihtelee rajusti ja viime aikoina ei ole enää ollut maineensaveroinen. Hampurilaiset toisinaan kuivia ja karrelle palaneita. Se kallein 10e hampurilainen pikkuinen kun Jykältä saa 9 eurolla 2-3 kertaa isomman Sitä sun tätä burgerin-

      Ja Jeriko meni sekin pilalle kun omistajat vaihtui. Tuoteet pilalla, kallis ja palvelu tylyä.

      Jykän grilliä oikeastaan suosittelen vaikka sekin on huonossa paikassa ja menee aikaseen kiinni ja toinen hyvä olisi Halliska.

      Mutta ei täällä enää mitään todella kunnon paikkaa ole.

      • erikoishampurilainen

        Jykän Grillissä on paras mättö.Se laittaa keskustaan kulemma toisen Grillin joka on aamullakin auki.Kannatan jos näin tapahtuu.


      • Jykälle

        Mulle se on ainakin sama missä se Grilli on Seinäjoella.Auto kulkee...


    • pisisisis

      muutan huomenna seinäjoelle ja perusta grillin....... nimikinon valmis.
      MURHA-GRILLI

      • jepuis

        Nigerialaisittainko???


    • eiolehyviäenää

      Samaa kuraa nämä Seinäjoen grillit tarjoo, niitä atrian jäännöspihvejä, ketsuppi, sinappi, kurkkusalaatti. Yksi hyvä ellei jopa parhaimpia, oli se Best hamburgers, oli siinä veroviraston nurkilla. Hampurilaisissa oli kunnollinen naudanjauhelihapihvi, salaattia, tomaattia, vähä niinku X-Mealin hampparit. Nam! Annoksissa ranskalaiset oli rapeita eikä mitään puoliraakoja liiassa rasvassa uivia löysiä tikkuja. Harmi vaan kun ko. grilli jäi jonku helvetin viraston alle .

    • paskamaha2

      Tälläänen sais olla meilläkin. http://www.nalkalanautogrilli.fi/

      Olen joskus tuolla käynyt, kun tulee ajeltua pitkin maata. Ja ne hampparit oli ihan oikeasti samannäköisiä, kuin tuon sivuston kuvissa. Käykääpä kattomas vielä hinnasto, niin ei sekään päätä huimaa. Ja laatu oli paljon parempi kuin mihin oomma tottunu. Tuolla kun käy, niin ei voi sen jälkeen kuin ihmetellä, miten joku voi syödä sitä kuraa mitä meidän grilleiltä saa, ja vielä maksaa siitä. Käykääpä joskus vaikka ihan huviksenne, jos sattumalta tuolla päin maata ajelette. Saa sisätiloissa syödäkin. Porukka siellä on samanlaisia paskamahoja kuin täälläkin, ei se mikään hienostopaikka siis ole.

    • onparas

      Sisu-krilli

    • Silläijätäööläi

      Hannan grilli? Onks parhaat burgerit:)?

      • Öökköstysväivä

        Kurkkusäläättiä ön jöö


      • Kylläpäkyllä

        Valkokastike ja hampparit kanssa kevät tuo sisulla


      • Eikämikäänhannan
        Kylläpäkyllä kirjoitti:

        Valkokastike ja hampparit kanssa kevät tuo sisulla

        Eikun se onkin Sannan...


    • Huutinenska

      "Yksi hyvä ellei jopa parhaimpia, oli se Best hamburgers, oli siinä veroviraston nurkilla. Hampurilaisissa oli kunnollinen naudanjauhelihapihvi, salaattia, tomaattia, vähä niinku X-Mealin hampparit. Nam! Annoksissa ranskalaiset oli rapeita eikä mitään puoliraakoja liiassa rasvassa uivia löysiä tikkuja. Harmi vaan kun ko. grilli jäi jonku helvetin viraston alle ."
      ----------------------------------------------------------------------------------
      Eikös se muuttanut Koulukadulle siihen missä ennen oli joku Old Grill Pub?
      Siis jossain tuolla: (en kyllä edes ole siellä käynyt sen jälkeen kun muutti)
      https://www.google.fi/maps/place/Koulukatu 36, 60100 Seinäjoki/@62.784098,22.84385,3a,44.3y,103.88h,88.62t/data=!3m4!1e1!3m2!1sou2IHMdo1ZKvUAONUZ5YPA!2e0!4m2!3m1!1s0x4687cb9923f0e311:0xd53aa748e2444219!5m1!1e4!6m1!1e1?hl=fi

    • Huutinenska
    • Grillimestari

      Ei muuttanut Old Grill Pubin tiloihini, kyseinen pubi on vielä pystyssä. Besti muutti uppa pubin yhteyteen eikä kauaa siinä ollutkaan, taso laski hurjasti muutettuaan sinne. Parhaat nykypäivänä on varmaan Halliskan grilli ja Jykän grilli, mutta menevät aikaseen kiinni. Läheltä keskustaa sitten jos päästävä niin Samburgeri, mutta sieläkin laskenut taso mahdottomasti, kuivia känttyjä vain ainakin omalle kohdalle osunut, tosin viime kerrastakin on jo aikaa.

    • Jeffel

      Samburger oli isän aikana eli vuosikymmeniä kylän ykköspaikka mutta romahti kun se siirtyi pojalle. Mätöt ei häävejä. Sämpylät varsinkin usein palaneita ja joskus pihvitkin. Hlökunta näkyy nykyään vaihtuvan joka viikko kun aina kun menee on joku uusi harjoittelija ja homma kestää kestää ja kestää. On siellä jokunen huippuhyväkin tekijä mutta usein joku aloittelija.
      Hinnatkin nousseet rajusti kun 15-20 senttiä kaupassa maksava pikkukäriste maksaa siellä 10-kertaisen hinnan.

      • älä_mollaa_aloittelijoit

        Omasta mielestä taso lähinnä noussut. Hyvien mättöjen lisäksi myös hyvännäköisiä tyttöjä vanhojen kurppien tilalla.

        Vinkki: ke-su iltaisin ja joskus lounasaikaan siellä on useampi työntekijä, kannattaa mennä silloin. Varmasti kestää jos joku tyttörukka yrittää yksin tehdä sekä autokaistaa että sitä toista luukkua.


    • TarjontaaOnVaanEiLaatua

      Joo toi Best Hamburgers oli hyvä ja ruuat hyviä sillon kun oli viä siinä entisellä paikalla, ei siis ollu mitää atrian kuraa. Taso tosiaan laski kun muutti sinne kuppilan yhteyteen, joskus kun kävin siellä niin listalla oli kolme annosta joista olis pitänyt valita! Ei ole Seinäjoella yhtään hyvää grilliä vaikka tarjontaa on kyllä ainakaan keskustan alueella.

    • karpoo

      Voi vittujen kevät, läskit täällä kuola valuen ja silmät kierossa jauhaa grilleistä, vitun jauhojuntit maalaiset

    • kasperintyttö

      Käykää lappajärvellä isot annokset ja ehkä suomen halvimmat hinnat Suosittelen

    • Kokolihahampurilainen

      .
      Seinäjoelle uusi hampurilaispaikka? Ilmeisesti joku amerikkailainen ketju??? Etsivät Seinäjoelta sopivaa tilaa...alla mainos! THATS A BURGER ! ! !
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=hVt-6TeSXgA
      .
      Ilmeisesti erikoistunut hampurilaisiin eikä rankiksia tarjolla ollenkaan?
      .

    • Nando_s

      Nando's ?

      .....

    • Ulkopaikkakuntalainen

      Infoa?

      Mikä on MÄTTÖ ja miltä grilliltä saa?

      Vety ja Atomi ovat Lappeenrannasta tuttuja mutta MÄTTÖ...?
      .

    • bnghfgh

      fhghgh

    • ykköshuonoin

      Samburger .... oli pettymys. Ananashampurilainen mauttomalla pihvillä. Ananasviipale suoraan purkista väliin. Kyllä noi ananakset muualla on kyllä paistettu makeaksi, niin että pinta saa kauniin värin, eikä muutenkaan jäähdytä hampurilaista. Pihvissä oli outoja sivumakuja.......... laimeeksi jäi.... hyi

      eipä tarvi enään käydä....

    • NiinKatoaa

      Samburger oli ennen loistopaikka nuttei enää kun omistaja vaihtui. Samoin hlökunta vaihtuu joka viikko ja aina on joku opettelija.

      • Ruokaa

        Koska se on ollut hyvä.Kananmunat valmiiksi paistetuja.Sämpylät kastetaan rasvaan.henkilökunta opettaa toista,joka on ollut viikon vasta.


    • Masetoria

      Samburgerin taso on todella laskenut. Ei Seinäjoella ole hyviä grillejä enää. En ole Halliskaa tai Jykää kokeillut, tai Äiteetä...
      Se mikä oli ennen siinä missä Jykä on nyt, niin siitä sai ainoana grillinä Seinäjoella makkaraperunat rapeilla ranskalaisilla, muualla ne on semmosii lötköjä. Myös annoksen sai tuoresalaatilla, joka oli tosi hyvä kokonaisuus.

      Maakunnasta löytyy parempia ja hinnat ovat selkeesti halvemmat. Jo Lapuan Keskusgrillillä käytiin 80-luvulla kun ei muita ollut, siellä on yhä edelleen hyvät ruuat.

    • UskoAsiantuntijaa

      Halliska paras! On makua ja kokoa.

      Samballa kylmät hampparit, huono kastike, jäistä salaattia. Monet kerrat sama juttu.

      Jykällä kuivat ateriat.

      Jerikolla peruskamaa.

      Katukokilla huono maku.

      Grilliäitee aivan suolesta.

      • grillienkannattaja

        Et ole varmaankaan käyny edes Jykällä.Meidän porukan ainut grilli minne mennään.Ennen käytiin muualla.Piste.


      • 131
        grillienkannattaja kirjoitti:

        Et ole varmaankaan käyny edes Jykällä.Meidän porukan ainut grilli minne mennään.Ennen käytiin muualla.Piste.

        Kerran olen käynyt 'jykällä'. Ei ole kehumisen arvoinen. Iso sämpylä joka on reunoilta tyhjää täynnä. Keskellä pieni normi jauhelihapihvi. Kyllä minullekin ensivaikutelmana tuli kuiva.

        Joskus sai keskustassa hamppareita joissa oli väissä salaattia ja itsetehtyjä kastikkeita. Vieläkin kaiholla muistelen 'seinäjokista pippurikastikkeella'.


    • ristusss

      Taxilla Lapualle ja vanhan matkahuollon grillille! Hietalan Grilli

      • Mehiläinen____

        Tää on se ainut oikea valinta


    • venynytvatsalaukku

      Ehdottomasti Äitee. Kerroserikoinen tai Issee ja nälkä lähtee isommaltakin mieheltä! Majoneesi aivan omaa luokkaansa. Hampurilaisia ei voi verrata mihinkään kuiviin bulkkiburgereihin muilla grilleillä. Sitten jos Äitee on kiinni, suosittelen Samburgerin Premiumia.

      • purkeri

        Samburgerin premium on pikkuruinen pikkuburgeri ja maksaa sikamaiset 10 EUROA kun Mäccärilta saa samankokoisia 2 eurolla.
        Osta ennemmin Jykän sitä sun tätä. Maksaa 9 euroa ja moninkertaisesti isompi ja paremman makuinen.
        Tai toinen vaihtoehto Halliskan Halliska burger.


    • jo.uppi

      Jykä jyrää -muut nolaa!

    • hähhähhäähä

      Nakkifakiiri on paras vaikka aika kaukana.

    • Simppuliiina

      Pajukipsaa parempaa grilliä ei oo, menkää tutustumaan.

      • nälkäinen

        Huonoa asiakaspalvelua pajukipsalla ,en mee toista kertaa.


      • kdkks
        nälkäinen kirjoitti:

        Huonoa asiakaspalvelua pajukipsalla ,en mee toista kertaa.

        Missä on pajukipsa?


      • alaikäinen

        Kärjessä. Punainen Marlboro ja sisuaski


    • elkepappi

      Pajukipsa on lopettanut jo 10 vuotta sitten eli ei taida usein käytyä? ;)

    • sianpää4

      Grillit on tarkootettu juntiille, rehupuntiille ja paskamahoolle. Niille jotka ei osaa käydä ravintolois, ja ravintolaympäristö on vieras. Tosin joskus juntti paskamaha eksyy ravintolaankin, sen tunnistaa siitä ettei se osaa odottaa pöytäänohjausta, vaan lompsii ensimmääseen vapaaseen pöytään. Sitten kolloo paskamaha kattelee hetken ympärillensä, ja lompsii sitten vähän epävarmoin askelin tiskille ja munaa ittensä kysymällä tyhmiä. Perusjuntti ei osaa alkeellisimpiakaan käyttäytymissääntöjä, vaan osaa mennä ainoastaan eläimen tavoin johonkin mistä saa tarpeeksi yksinkertaisesti jotain mahantäytettä. Grilli on juuri sellaanen paikka, pitää vain osata sanoa "hampurilaanen" tai "ranskalaaset", ketsuppi ja sinappi sekä maito. UGH. Rehupuntti paskamaha on yhtä yksinkertaanen kuin joku alkuasukas, joka on juuri laskeutunut puusta. Röyhtäillä pitää, ja sinapit pyyhitään hiansuuhun.

    • eläk.74

      70-luvulla oli e-peen puhelimen vieressä grilli mistä sai kylän parhaat pöperöt

    • kolme_plus_kaksi_on_5

      Se pesisstadionin lähellä oleva grilli, oisko justiin samburger? Se on oikeen hyvä. Seksikkäät tytöt plussana. Siinä kun ne tekee mättöjä mä aikanikuluksi koskettelen munaani. Monesti ne huomaa ja siitä luukun kautta tarjoo auttavaa kättä ja runkvisteeraa mua samalla ja toinen tekee paskoja. Ihanaa. on se kivaa. Hampurilaisissa on joskus räkää ja karvoja mutta se kiihottaa vaan lisää.

      • hgtrefrg

        loppu meni vähän överiksi mutta se on kyllä totta, että samburgerilla on seinäjoen grilleistä varmaan parhaimman näköiset myyjät


      • karutotuus
        hgtrefrg kirjoitti:

        loppu meni vähän överiksi mutta se on kyllä totta, että samburgerilla on seinäjoen grilleistä varmaan parhaimman näköiset myyjät

        Totta mutta siinä grillissä ei oo kyllä muuta hyvää kun myyjätyttöjen perseet


    • eläkeläiselle

      "70-luvulla oli e-peen puhelimen vieressä grilli mistä sai kylän parhaat pöperöt"

      Kansan keskuudessa se tunnettiin nimellä Salmonella Grilli koska se ainakin pariin otteeseen määrättiin suljettavaksi salmonella-epidemian vuoksi. Paikan virallinen nimi oli ja on edelleen Jerikon Grilli ja se muutti vain toisellepuolelle Anttilaa ja nykyisillä omistajilla ei ole mitään tekemistä salmonellan kanssa vaikka jotkut sen edelleen muistaa tuolla loheen viittaavalla lempinimellä ;)

    • Säynätsalo

      Muistaakseni sen EP:n puhelimen vieressä olevan grillin lempinimi oli Apärä Grilli.

    • SalmonellaÄpärä

      Rakkaalla lapsella on monta nimeä, Äpärä, Salmonella ;)

    • Taikinasampylä

      Kuinka joku voi hehkuttaa Jykän grilliä!
      Hampurilaiset aivan kamalia ja mauttomia, suuret taikinasampylät ja pieni pihvi välissä. En tunne ketään kuka olisi hampurilaisista pitänyt makkaraperunat aivan Ok.

    • Eimuuta

      Jykän grilli on paras ja oikeastaan ainut aito grilli Seinäjoella.

    • liikaajonoa

      Sikamaisen hidasta Jykällä kun piti kerroshampparia jonottaa melkein TUNNIN!!!

    • gourmeeetown

      ääsjoella taitaa olla väkilukuun nähden suomen eniten grillejä ja vähiten sellasia ruokaravintoloita.,.huom en tarkoita piikkiä,raxia,abc...mihin mennään hotkii vartissa kaikki mitä näkee...

      • maakunnanvaiva

        Ja ihmiset syö roskaa.

        Mäkkärin autokaista kans kovassa käytössä.

        Ristus meillä on kohta paljo ylipainoosia ja sairaita.


    • Sylvitär

      Ei ole enää niin hyvää grilliä kuin silloin ennen vanhaan oli. Se mahtava Eiran grilli.

    • Gayjuha

      Paras grilli on häijyn lämpö käissyt on sit hyviä. Nam nam

    • huygtyftrderstryjiolpoju

      Kaikki oli ennen paremmin.

    • Kaksiparasta

      Samburger special Sampalta, sekä Myhi Halliskan grilliltä.Nam nam

      • PalloPeliPete

        Samburger specialissa on suuri ero, ostaako sen Seinäjoelta vaiko Kauhavalta. Molemmissa tulee silloin tällöin käytyä, ja jostain syystä sama hamppari on Kauhavalla parempaa. Mistä voi johtua, raaka-aineet kuitenkin periaatteessa samat.


    • VeibiBeis

      Noista "mäkkäreistä" tulikin mieleeni. Seinäjoellahan ei ole kuin 1 McDonalds, sekä 3 Hesburgeria. Vertailun vuoksi muita kaupunkeja...
      -Pori: 1 McDonalds, 8 Hesburgeria.
      -Jyväskylä: 2 McDonaldsia, 7 Hesburgeria.
      -Hämeenlinna: 2 McDonaldsia, 5 Hesburgeria.
      -Lahti: 2 McDonaldsia, 8 Hesburgeria.

      Nojoo, Seinäjoki taitaa olla enemmänkin Rauman ja Raision kanssa samaa sarjaa, 1 McDonalds sekä 3 Hesburgeria. Puskagrillejähän täällä toki on, mutta on niitä yhtälailla muuallakin.

    • kanta-asiakaskortillinen

      Kyllä katukokki on paras. sieltä erikois hampurilainen sulatejuustolla niin avot.

    • mässäilijä53v

      Katukokilla parhaat makkaraperunat.Iso annos ja 0,5 maito.Nälkä lähtee.
      Hampurilaiset ei mielestäni niin erikoisia.Jykälläkin ihan ok.Pitää vaan ottaa lisukkeita ja täytteitä.Sämpylä on tosi iso ja hyvä.Samburger .Halliska ja äitee myös hyviä.Jerikko on mennyt vähän alas kuten el kepokin,Annoskoot pienentyneet.
      Bat enivei.Hyviä on grillit.Eiralla 70-80 luvulla oli parhaat hampparit ja maksoi muistaakseni 1983 kokonaiset 4.50 markkaa.Epon pubis lapinkultaa pullo 4,90 mk

      • Hogo44

        Kaikissa Seinäjoen grilleissä on jostain kumman syystä hampurilaiset rasvaan kastettuja ja litistettyjä. Se jo yksinomaan pilaa koko hampparin. Sitten kun ne lisukkeet on kaikki ns etikkapohjaista tai muuta väkevää, niin huh huh minkä närästyksen siitä saa. Mutta kai se on sitten paikallisten mieliteko, rasvaa ja rasvaa.

        Tarttis olla seesaminsiemen sämpylällä (ilman rasvaankastoa), kokolihapihvillä, välissä sitten pekonin ja munan lisäksi myös raikasta salaattia tomaattia ja majoneesia. Tällaisia saa (tämän maakunnan ulkopuolelta) SAMAAN HINTAAN mitä täkäläisiä lättänä-hamppareita. Ja oli niin suuri ettei meinannut leukaa saada tarpeeksi auki.

        Halliskaa en ole vielä testannut. Jossain sanottiin että siellä vois olla parempia. Tarttis varmaan joskus käydä, mutta kun ei ole ollut asiaa sinne suuntaan.


    • ennenoliostovoimaa

      Muistan kun sain 84 vuonna palkkaa noin26 markkaa tunnissa.Sillä sai esim eiralta 6 hampurilaista.Nyt normipalkka on noin 15 euroa tunti.Ei saa kun hätinä kolme kipaletta normihampparia.Köyhyys on koittanut ja meitä kusetetaan.

    • maistuupahalle

      <jeriko on ihsn pilalla. >En tiedä mistä raaka-aineista tuotteet tehdään mut heti maustakin huomaa et jotain halpaa. >Laatu puuttuu

      • Sinivuokkoko

        Jerikko mennyt alaspäin. Jykä aivan hyvä,mutta esim viimeksi minun makkaraperunat ui mausteissa vaikka kehotin laittamaan aivan vähä maustetta. Myyjän pitäisi miettiä söisikö itse tuollaisen mössön,mitä muille tekee?
        Cafe mondeo ei varsinaisesti grilli,kuitenkin tosi hyvät ruuat. Nakkikori tai kebab...mausteita kohtuudella ja käyttävät aitoa sipulia(ei vetistä pakastesipulia)salaattia runsaasti. Suosittelen!


    • juntitkotaas

      Ei kannata syödä roskaruokaa.

    • OstakaaOstakaa

      Samburger, Halliska, Jykä Kalmun grilli.Siinä top 3 .Niitä sämpylöitä ei tosiaan kannattaisi LITISTÄÄ kasaan.Ilmavaksi ja tuoretta salaattia paljon.
      Sami Hedbergin grillit huurussa oli monta erinomaisen kuohkeaa hampparia.
      Hampurilainen kokolihapihvillä ja salaatilla ei ole roskaruokaa.
      Rasvassa paistetut ranskalaiset jossa x-tra lenkistä makkaranpaloja.Se on roskaruokaa.

    • MattiSuviviita

      Seinäjoen grilleillä on moni saanut kuonohon!

      • Massa1234

        El kebo meni pilalle, kun uusi omistaja vaihtoi kai lihamöykyn toimittajan johonkin turkkilaiseen lattialla pyörineeseen, lämmössä muhineeseen lihaan. Ei ole ollenkaan sama herkku, kuin ennen ja vuosia ollaan laitettu kebabit itse sen takia.


      • TuvinAukki
        Massa1234 kirjoitti:

        El kebo meni pilalle, kun uusi omistaja vaihtoi kai lihamöykyn toimittajan johonkin turkkilaiseen lattialla pyörineeseen, lämmössä muhineeseen lihaan. Ei ole ollenkaan sama herkku, kuin ennen ja vuosia ollaan laitettu kebabit itse sen takia.

        Ei kebab ole lihaa, vaan puristetta jossa on lihaa tietty prosentti. Liha on sellaista tavaraa jossa on lihassyyt. TAUKKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • Hmmmmll

      Jerikossa tuntuu että ei olisi safkat enää niin hyvää kuin joskus aiemmin oli. Plussaa nopeasta asiakaspalvelusta ja kunnolla lämmitetystä ruoasta. Lukemattomia kertoja täällä asioinut mutta nyt viimeaikoina ei ole enää tehnyt mieli mennä.

      Jykän grillillä käynyt vain pari kertaa mutta hinta-laatusuhde todella hyvä ja ruoka kunnolla lämmintä. Asiakaspalvelu oli myös suht ripeää vaikka kävimme viikolla parhaaseen lounasaikaan.

      Samburger oli iso pettymys, testattu muutaman kerran. Aina ruoka haaleaa ja suht mautonta. Ja suurin miinus jota ihmettelen ettei täällä kukaan ole maininnut; asiointi tilauksineen ja ruoan odottamisineen ihan järjettömän pitkä. Viimeisellä kerralla en jaksanut odottaa vaan lähdin jonosta pois.

      • PunaSipuli7

        Kaikissa Seinäjoen grilleissä on väärä tapa tehdä hampurilainen. Hampurilainen yritetään tehdä yhdeksi ja samaksi mössöksi. Suurin virhe on sämpylän kastaminen rasvaan ja litistäminen koppuraksi. Toine virhe on että sisältö on kaikki etikkapitoista, ja sipulikin on jostain ihmeen syystä murskaa. Sipulimurskahan eltaantuu hyvin nopeasti, ja sen rakenne vain pahentaa hampurilaisen mössömäisyyttä. Lisäksi punasipuli sopisi maultaan hampurilaisen kanssa paremmin, hintakin on sama mitä tavallisella sipulilla. Kolmas virhe on että perusvaihtoehdoissa käytetään einespihviä, ja kokolihan saa vain erikoishamppareissa. Kokolihapihvi ei maksa suurissa erissä merkittävästi enempää mitä einespiffit. Eräässä grillissä näin kuinka ananashamppariin laitettiin ananas suoraan purkista, kylmänä ja valuvana, huh huh, kyllä se ananas nyt pitäisi käyttää parilalla sen verta että neste lähtee pois.

        Parannusehdotuksia.
        -Oli sämpylät mitä tahansa, älkää litistäkö niitä, pelkkä kuumennus riitää.
        -Laittakaa kurkkusalatin ja sipulimurskan sijasta esim salaattia tomaattia ja punasipulirenkaita.
        -Käyttäkää pelkkiä kokolihapihvejä, unohtakaa einespiffit kokonaan.
        -Paistakaa erikoishamppareihin pekonit, munat yms, tuoreeltaan, älkää paistako niitä jemmaan koska niiden maku muuttuu pahaksi.

        Eikä tämä tule yrittäjälle sen kalliimmaksi, pieniä muutoksia nämä loppujen lopuksi on. Olen syönyt jossain Tampereen lähellä eräällä autogrillillä sellaisen hampurilaisen, jossa oli 2kpl kokolihapihviä, muna, pekonia, juustoa, tomaattia, punasipulirenkaita, salaattia, hampurilaiskastiketta. Maku oli lihaisa mutta raikas, hampurilaiskastike toi siihen vielä oman makeutensa päälle. Hinta oli joku 6 euroa, mutta laatu ja koko muistutti enemmän Amarillon burgereita, jotka maksaa Amarillossa sen 15 euroa. Kuitenkin koko paljon suurempi vrt SamburgerSpecial, jonka hinta on 5,90.

        Ero on lähinnä tekemisen laadussa. Hampurilaisen voi tehdä monella tapaa, hyvin, huonosti, ja hyvin huonosti. Eikä sämpylöidenkään tarvi olla sesaminsiemenisiä, nuo samburgerin sämpylät on riittävän hyviä, kunhan niitä ei vain litistettäisi ja kastettaisi rasvaan. Toki osalle asiakaskunnasta muutos voisi olla shokki, koska aina on totuttu syömään mössöä eikä tiedetä paremmasta.


    • samburgerspecial

      Jyvä kirjoitus ja kaikki asiat pitää prikulleen paikkansa mitä kirjoitit.
      Tästä nyt hyvät ideat jakoon ja eikun pykäämään kunnon hampurilaisia.
      Ehdottomasti punasipulilla.

    • pianentinenasiakas

      Samburger oli isän aikana kylän paras paikka mutta taso laskenut sen jälkeen kun poika alkoi sitä pitää. Ei edes itse ole siellä hommissa kuin kerran vuodessa.

      Samburger Special oli viimeksi ihan karrelle poltettu eikä ollut ainoa kerta
      Kerrankin oli pihvi hiilenä ja molemmat sämpylät poltettuina. Se oli niin karmea että myyjä takuulla oli huomannut millaista paskaa tuli tehtyä mutta piruuttaan laittoi sen pakettiin kun asiakas tilasi sen mukaan eikä voinut heti valittaa.

    • hyvääoli

      Keskiviikkona hain samppa specialin ananaksella vaihteeksi.Pari likkaa teki ja oli oikein hyvä,ei karrelle poltettu.Useampi oli jonossa joten kait se maistuu niiden tekeleet.Makupalaa.Herkkupalaa ja makkaraperunat juustolla oli muiden tilaukset.

    • Kortonkionhyväjuttu

      Nunnun grilli kasperis isot annokset.

    • omagrilliparas

      Mikä ihme on Nunnun Grilli??? Koskaan kuullutkaan? Jonkun takapihalla?

      • Nälkäonkova

        Nunnun grilli kympin talossa,aukaastu n.viikko sitten.


    • Pitsataihamppari

      Pohjan purtavalle syömään

    • tulinälkätaas

      Samburgerilla ne duudsonitkin käy.Sinne vaan.Lapualla on huonommat grillit.
      Välilihagrilli taitaa olla paras.Rintamäen Eiran grilli oli joskus suosituin mutta siitä on aikaa.Itte käyn Halliskalla ja Samburgerilla.Kotikokilta sitten makkaraperunat.

    • palapohjan

      Pohjan purtavasta ei kannata hakea hampparia. Niiden pihvit ihan hirveitä. Mutta lounasruoka siellä on todella hyvää päiväsaikaan.

    • Lihanväliin

      Törnävän eli piirin pallopoikien grilli oli hyvä.Se sijaitsi siinä törnävän taksitolpan kohdalla.Ranskalaiset maksoi 1973 1,95 markkaysiviis.Heti grilli siihen samaan paikkaan ja gourmet annos nimeltä lihapiirakka makkaralla ja kahdella pallolla.

    • Upasta

      Sisu-rilli ja Eiran-rilli

    • Anonyymi

      Pohjan Pikaburger & Pizza!! 🍔🍕🌭

    • Anonyymi

      Jykällä on Seinäjoen parhaat hampurilaiset.
      Niitä ei lintata.Vihersalaatinkin saa kun maksaa 50 centtiä lisähintaa.
      Kananmunalätty myös sopii hyvin.
      6-7 eurolla saa erinomaisen hampparin.
      Ransalaiset ym ei ittelleni siellä maistu.

      • Anonyymi

        kyllä ne lintataan,niitä vain ei kasteta rasvaan.kuivaa pullaa ovat jos sattuu ettei tekijä laita tarpeeksi mausteita väliin.


    • Anonyymi

      Ähtäris on lähin grilli, josta saa kunnon purilaisia, ilman linttaamista ja rasvaan kastamista. Oikeastaan, lähtipä Seinäjoelta mihin suuntaan tahansa, niin grillit paranee. Seinäjoki-Lapua-Kauhava akselilla on tämän maan surkeimat grillit, niissä on kaikissa se sama parilalla linttaamis sapluuna. Jos oikein herkkupurilaisia haluaa, niin Jyväkylä, Kajaani, Sastamala, niistä löytyy jo kaikenlaista, paras on mielestäni Sastamalassa se joku autogrilli, josta saa todella hyviä purilaisia. Jos siis liikkuu sattumalta siellä päin, niin kannattaa kokeilla. Jos ei kokeile, niin ei paremmasta tiedä, ja silloin samburgerin litistetyt einesläjät saattaa tynnyrissä kasvaneen mielestä olla "maailmanparhaita".

    • Anonyymi

      Mä ajelen usein Sastamalan läpu mut yleensä käyn Egen kebabis.No testaan sen grillin seuraavalla reissulla.Jykäl ja Sampas on ihan hyvät sämpylät mut ne salaatit ja kastikkeet ei maistu.

    • Anonyymi

      Mikä muka on Pohjan Pikaburger & Pizza´?
      tommosta paikkaa ole olemassakaan

    • Anonyymi

      Jerikon grillillä tulee käytyä ensisijaisesti, jos liian pitkä jono, niin sitten samburgerille. On tullut käytyä katukokissa ja Jykälläkin, mutta itse tykkään eniten Jerikon safkoista.

    • Anonyymi

      Mä käyn aina Salmonella grillillä niin ei tarvi käydä suolihuuhtelussa ja rahaa säästyy.

    • Anonyymi

      Salmonella Grillin sapuskat kulkee nopsaan ;)

      • Anonyymi

        mietin vaan näin ulkopaikkakuntalaisena että kun olet radalla ja lähdet pilkun jälkeen syömään kaippa olet että ruokapaikka on siinä noin 500m baarista? ja taxi niin että se tulee vartti sen jälkeen kun tilaat? itse olen kerran ollut dokaamassa seinäjoella ja silloin kaverilla oli kuski joten en tiedä? mutta vaasassa tämä onnistuu.


    • Anonyymi

      Jerikon grilli, suosittelen.

      • Anonyymi

        Tuntuu kyllä se ei oo muuttunu 20v tämä grilli asia on täällä kyllä todella tärkeä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuntuu kyllä se ei oo muuttunu 20v tämä grilli asia on täällä kyllä todella tärkeä

        Jos on nälkä, niin ruokaa pitää saada.


    • Anonyymi

      Jerigon rilli on hyvä.

      • Anonyymi

        Nimi on kylläkin Jerikon grilli.


    • Anonyymi

      Mäkkäri varma valinta.

      • Anonyymi

        Hyvä vitsi. Mäkkärissä hinnat vaan nousee, mutta purilaiset maistuu nykyään pahvilta. Kuka idiootti siellä enää käy?


    • Anonyymi

      Abc on varma valinta, saa olla lämpöises, on auki 24/7, ja valinnanvaraa riittää vaikka keskellä yötä. Voi syödä vaikka mehevän pizzan klo 03 yöllä, ja kahvit päälle. Siitä sitten kotioppäin maha täynnä.

      • Anonyymi

        Sjoen Abc yhteen asti yöllä auki


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sjoen Abc yhteen asti yöllä auki

        Mitämotämitä, koska se on nuan muuttunu, ennen oli läpi yän auki, mitä mota ihimetyä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitämotämitä, koska se on nuan muuttunu, ennen oli läpi yän auki, mitä mota ihimetyä?

        Et paljoa taida abc;stä tykätä kun et siellä käy. Ollut noin jo viitisen vuotta,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et paljoa taida abc;stä tykätä kun et siellä käy. Ollut noin jo viitisen vuotta,

        TARKENNUS:
        ABC menee kiinni jo klo 24 (SU klo 22)
        mutta Hesen autoluukku on avoinna 01 saakka


    • Anonyymi

      Kuka nyt enää syö tuollaista pullamössöä majoneesilla?

    • Anonyymi

      RIP Eira

    • Anonyymi

      Samaa mieltä muiden kirjoittaneiden kanssa: seinäjoelta ei saa hyvää. Syynä lienee se että paikalliset leipomot ei osaa tehdä kunnon sämpylöitä. X-Meal on ok, mutta muihin ei kannata.

      Ilmajoelta löytyy hyvä, eikä ole pitkä matka.

      • Anonyymi

        On käyty,hirvee mössöannos oli joku Happijokinen ainaki


    • Anonyymi

      Miksette käy äireellännä syämäs. Siältä saa maitoperunoota ja paksun lauvantai makkarasiivun kylykehen.

    • Anonyymi

      Jerikon grilli on myynnis.

    • Anonyymi

      Hampurilaiset Samburger, makkaraperunat ehdottomasti Katukokki.

      • Anonyymi

        Miten joku voi tuota paskaa kehua? Koskaan en ole Seinäjoen ulkopuolella käynyt enkä mene kun kaikki on Seinäjoella paremmin?


      • Anonyymi

        Samburger ei saa edes makkaroita käristettyä.


    • Anonyymi

      Voisi syödä 3 hampurilaista putkeen.

    • Anonyymi

      Jykä Jykä Jykä.Vasta sitten tulee Noposet ja Jerikot ym Sampat

    • Anonyymi

      Jerikon grilli saa jatkajan Päivän paras uutinen.

      • Anonyymi

        Toivottavasti jotain uutta keksivät


    • Anonyymi

      Seinäjoen kristuksenaikojen asuntoalueet.
      On Kaanaa.Jericco.Kapernaumi
      Grilli on vain Jericonmaalla

    • Anonyymi

      Emnen tykkäsin samburgerista,mutta tänään kun kävin ostamassa 2 käristettä niin ne oli huonosti paistettu. Oli kylmiä.. vähän oli väriä mutta aika raakoja oli. Miten vaikeaa on kastaa käristeet rasvaan niin että niistä tulee kunnon käristeitä . Eikä mitään mikro makkaroita!

      • Anonyymi

        On kyllä kumma ku ei rilliltä saa edes kunnon rillattua makkaraa


    • Anonyymi

      Minulla on ystäviä vähän sieltä täältä ympäri Suomea. Kaikki sanovat aina samaa, että seinäjoella on grilliruoka surkeaa kuraa. Eräskin oululainen kaverini, on reissannut ympäri maata, ja kokemusta grilleistä ympäri suomen, niin surkeimmat kokemukset grilliruoan suhteen löytyy seinäjoelta. Samaa on sanoneet myös muut joilla on kokemusta grilliruoista ympäri maan. Mistähän johtuu? He tykkäävät eteläpohjanmaasta kyllä muuten, mutta grilliruoissa on joku mikä aiheuttaa tuon. Ehkä se on sitten se, että eteläpohjalaiset ei tiedä paremmasta, niin laatu on sen takia kuraa, koska makuaisti on eteläpohjalaisella tasoa jätemylly. Ja vain ulkopaikkakuntalaiset huomaavat, että nyt on kyllä jotain pielessä, että miten noita rasvaankastettuja tekeleitä voi edes ihmisille myydä.

      • Anonyymi

        mihusta grilliruoka e-p lla on aivan hyvää


      • Anonyymi

        Meinaatko ettei sjokiset oo koskaan syönyt muualla. Eväät mukana aina. Oot sä pöhölö


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meinaatko ettei sjokiset oo koskaan syönyt muualla. Eväät mukana aina. Oot sä pöhölö

        Kyllä ne syö mutta asenne muuttuu juustoportin ohi mentäes sellaiseksi että kaikki uus ja ihmeellinen on pahaa ja huonoa ja pelottavaa, ja hoetaan joka välis että kyllä sampurkerilta saa parempaa ja äireen läskisoosi on parempaa. Se ulina alkaa jokaisella eteläpohjalaismiehellä, heti mastonkantaman jälkeen. Moni alkaa hokemaan heti juustoportin jälkeen että mennähän jo kotia. Se on sitä peruseteläpohjalaista napanuoran katkeamattomuutta ja mieslapsimaista ulinaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ne syö mutta asenne muuttuu juustoportin ohi mentäes sellaiseksi että kaikki uus ja ihmeellinen on pahaa ja huonoa ja pelottavaa, ja hoetaan joka välis että kyllä sampurkerilta saa parempaa ja äireen läskisoosi on parempaa. Se ulina alkaa jokaisella eteläpohjalaismiehellä, heti mastonkantaman jälkeen. Moni alkaa hokemaan heti juustoportin jälkeen että mennähän jo kotia. Se on sitä peruseteläpohjalaista napanuoran katkeamattomuutta ja mieslapsimaista ulinaa.

        Opettele yhdyssanojen oikea käyttö.


      • Anonyymi

        Jep näin se on. Sama kokemus.


    • Anonyymi

      Missäpäin Seinäjokea on Juustoportti?

    • Anonyymi

      Mä pidän Noposesta, rekkamies hampurilainen oma suosikki ja vakiotilaus joita joskus vetänyt neljäkin putkeen oluen tai parin kanssa, (kyllä muuten alkaa tällaisen 169cm hoikan jätkän kehossa tuntua aika ikävältä mut maku niin MAHTAVA!) ja omistajat mukavia ja kerran oli osa rahoista muistaakseni jäänyt kotiin niin laittoivat hampurilaisen jo tulemaan ku loppuja paria euroa lähdin pyörällä hakemaan ei tuotakaan joka paikassa takuulla suostuta tekemään edes kanta-asiakkaalle, mahtavaa että jouppiinkin saatu hyvä vaihtoehto mäkkärille ja burger kingille joille muuten takuulla raahautuisin kun ei jaksaisi kunnon hampurilaisen takia taittaa matkaa katukokille tai jerikolle joka kerta

    • Anonyymi

      Missä tuo on?

    • Anonyymi

      Ai missä noposen grilli? Joupin S-marketin naapurissa vanhassa kaupparakennuksessa, oliks viimeinen nimi peli areena mut meni kauppa nurin ässän naapuriin tulon takia ja sit tää grilli vuokras tai hommas sen liiketilan

    • Anonyymi

      Olet kokeillut sitä, että käyt eri grileissä tasapuolisesti. Esimerkiksi niin, että vaihdat kerran viikossa grillin toiseen.

    • Anonyymi

      Kyllä Jykä ja Noposgrilli Joupin ässän vieres ovat parhaat.

    • Anonyymi

      Jykä olis muuten hyvä mutta sikakallis ja oikein törkykallis jos tilaa Foodoran kautta.

    • Anonyymi

      Kun syö usein isoja rasvaisia annoksia, kehittyy tyrä. Se on myös varma tapa saada refluksi ongelma. Tähän vielä alkoholi mukaan niin vot.

    • Anonyymi

      Tekis mieli jättihampparia

    • Anonyymi

      Kyllä noilla grillien hampurilaisilla sentäs lähtee nälkä toisin kuin hesen mäkin burgerkingin sapuskoilla.Ainoa joka on hyvä on burgerkingin whopper ja siellä pihvit paistetaan hiilostalla.Tulee hyvä savunmaku.Muillakin grilleillä sen pihvin voi vaihtaa laadukkaampaan.Jykälläkin kun ottaa porsaan leikkeen väliin niin nam
      Monet käyttää Lapuan leivän sämpyläitä jotka on tosi laadukkaita

    • Anonyymi

      Pohjan krilli ja nakki.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      397
      4022
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      218
      1994
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1500
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1335
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      991
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      973
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      125
      937
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe