Canespro nail kokemuksia?

kynsisieni

Onkohan kukaan kokeillut Canespro nail tuotetta kynsisienen hoitoon? Onko paketti ollut tehokas tai onko siitä saatu minkäänlaista hyötyä?
Itse ostin juuri kyseisen tuotteen ja nyt käyttänyt sitä neljä päivää. Vielä ei kynnestä juuri huomaa paranemisen merkkejä, ehkä kynsi on hivenen vaaleampi jo? Kynnen hoito on siis ihan alku metreillä vielä ja olen varautunut usean kuukauden kestoiseen pitkäjänteiseen kynnen hoitoon. Alkuun ajattelin käyttää tätä tuotetta kolmisen viikkoa jonka jälkeen jatkan esim. Oliiviöljyllä kynnen hoitoa. Yritän myös pitää kynnen kuivana, puhtaana ja lyhyenä. Tiedän että kynsisienen selättäminen ei ole mitään pikajuoksua. Olisikin mukava kuulla onnistuneista kynsisienen hoito yrityksistä! :)

20

16655

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peukaloine

      Kaksi viikkoa nyt käytössä ja toisen ukkovarpaan kynsi lähti juuri melkein kokonaan. Toista vielä pehmitellään, mutta on sekin hieman jo ohentunut. Suosittelivat apteekissa Canesten emulsiovoidetta kynsipohjan hoitoon kun vaurioituneet alkeet on poistettu. Nyt sitten siis aloitin laittamaan sitä.

    • gloria100

      Mitä sun kynsille nyt kuuluu.t.utelias

    • Suolainenuu

      Mulla lähti jo ekan 24h hoidon jälkeen puolet kynnystä pois kun oli niin hauras :) toivottavasti tällä saan vihdoin kynnen parannettua ja aloitettua taas uintiharrastuksen

      • PARANTUMASSA

        Mulla on ollut kynsisieni pari vuotta. Välillä sain pois, mutta vuosi sitten se ilmaantui uudelleen ukkovarpaisiin ja siitä kaikkien varpaiden kynsiin :(

        Kesäkuun alussa 2015 aloin käyttää canespro nail'ia.

        NYT olin paljon huolellisempi kuin aikaisemmin. Levitin voidetta eri topsitikulla kaikkiin varpaisiin - siis joka varpaan kynteen oma topspuikko! Laastarien kanssa olin yhtä tarkka - samoin pehmenneen kynnen pois raaputuksen kanssa. Käytin myös kynsien desifiointiaineena 3% vetysyperoksiinia joka kynteen erikseen topsilla levittäen. Desinfioin käsiääni myös desifiointiaineella, kun käsittelin kynsiä. Kuukauden kuluttua kaikki kynnet pilannut kynsisienellä saastunut kohta oli pois raaputettu. Osa kynsistä oli tynkiä : (

        Sen jälkeen olen levittänyt heinä- ja elokuun canesten sienen hoitoon tarkoitettua voidetta topsilla erikseen joka kynteen. Samoin olen käyttänyt 3% vetysuperosidia joka päivä. Kädet ole aina desifioinut myös. Kun olen leikannut kynsiä, olen käyttänyt VAIN kertakäyttöisiä kynsiviiloja JOKAISEEN KYNTEEN OMANSA. Olen siis hionut kynsien pinnat ja lyhetänyt kynnet viilaamalla, jonka jälkeen olen vetysuperoksoinut kynnet, ananut kuivua ja sitten canesten voidellut.

        Nyt alkaa näyttämään tässä elokuun puolivälissä jo kohtuu hyvältä. Kaikki muut kynnet ovat tavallisen näköiset paitsi ukkovarpaiden kynnet eivät ole vielä kasvaneet kokonaan entisen kokoisiksi.

        Ajattelin varmuuden vuoksi käyttää canesten voidetta ainakin tämän ajan elo-syyskuun, jolloin käytetään sandaaleja ; )

        Tämä on ollut AINUT TAPA, jolla olen saanut kynsisienen paranemaan!


      • KeijoXX

        Kai olet desinfioinut kenkäsi ?!


    • Saiturinpörssi

      Lisää kokemuksia kaipailen.

      • minävuan

        Mulla oli kyllä vaan parissa kynnessä sientä, mutta näyttäis kyllä parantuneen...Jee. ..käytin ensin tuota prota, niin pitkään, että niitä sienikynsii ei ole jäljellä kuin tyngät ja nyt edelleen rasvaan kynsiä vuorotellen canestenilla ja lamicililla, ehkä vois jo lopettaakin, mutta haluan olla varma, että tuo kasvanut on tervettä kynttä. Ps.ei auttanut se lakka kynsiin, eikä se suun kautta lääkityskään, ei treepuuöljy, ei pihkasalva...


    • Uteliassieni

      Hei kuuluuko tuota siis levittää kokokyn ellä vai vaan esim kärkeen jos vain se kynnen kärki on sienessä?

    • Claire49

      Mitäs toi Canespro Nail -hoito maksaa? Olispa ihanaa jos sais tuolla hoidettua. Ostan heti kun pääsen 'maisemiin'

      • Hhh00

        Kävin juuri ostamassa apteekista maksoi 33€..kallis lysti, mutta jospa tällä lähtee..tietääkö kukaan, että estääkö kuuri uimisen? Jos nämä laastarit ovat vedenpitäviä..


    • ArvoE

      olen käyttänyt lähes kuukauden, ei mitään merkkejä että kynsi paranisi!!!!!!!!!

    • Uber1318

      Käytin sitä pakkauksen ureavoidetta viikon verran. Sai aika paljon raaputtaa ennenkuin vaurioitunut osa irtosi. Lähti myös ihan paloja kyllä,, mutta vain siitä missä kynsi oli todella sienen pehmentämä. Vaurioituneen kynnen osan kohdalle jäi kyllä sellaista pehmeähköä pohjaa ohuesti. Koko kynsi ei siis irronnut. Nyt olen käyttänyt Canesten voidetta niihin paikkoihin pari viikkoa ja terveeltä näyttävää kynnen kasvua on alkanut näkyä pottuvarpaissa, muissa ei. Voiteen olen kyllä levittänyt ihan sormella hieroen ja sen jälkeen pessyt kädet ja kynnet kynsiharjalla. Pari kertaa olen käyttänyt käsidesiä. Pottuvarpaiden kynsi uusiutuu kokonaan kerran vuodessa eli odottelen kovasti, että edes puoli kynttä olisi tervettä kasvua kesään mennessä. Nythän kynnet, tai niiden paikat ovat ällöttävän näköiset eikä kehtaisi laittaa sandaaleita ainakaan.
      Kuulin, että kengät joita pitää paljaassa jaloissa , voisi laittaa muovipussissa pakastimeen muutamaksi päiväksi ja sen jälkeen niissä ei olisi sientä.

    • Sienestäjä

      Canesten hilseilyttää varpaiden ihoa?!

    • niin_vähästä_kiinni

      Vain sisäisesti nautittu kuuri tepsii. Minulla oli kynsisieni vuosikymmenet. Kokeilin 1990-luvulla kaksi kertaa pillerikuuria, mutta tulin pahoinvointiseksi ja kuurit oli pakko keskeyttää. Sitten kaikenmaailman ulkoisia sotkuja, mutta niistä ei ollut mitään hyötyä. Syksyllä 2016 lääkäri kehotti kokeilemaan uutta sisäistä kuuria, hän kertoi että siitä ei ole haittavaikutuksia. Otin kuurin, ei tullut pahoinvointia ja sieni parani lähes 30 vuoden harmituksen jälkeen.

      • Anonyymi

        Hei "niin vähästä kiinni": olisin kiinnostunut tietämään, mikä lääkekuuri poisti kynsisienen ? Itselläni ei ole mitkään sisäiset kuurit auttaneet, ja nyt ostin tuon Canespron, josko se auttaisi ? Terv. jo hiukan lannitunut ... ?!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei "niin vähästä kiinni": olisin kiinnostunut tietämään, mikä lääkekuuri poisti kynsisienen ? Itselläni ei ole mitkään sisäiset kuurit auttaneet, ja nyt ostin tuon Canespron, josko se auttaisi ? Terv. jo hiukan lannitunut ... ?!

        - lannistunut ... ?!


      • Anonyymi

        Muakin kiinnostaa mitkä pillerit tepsi?


      • Anonyymi

        Mikä sisäinen kuuri?


    • Anonyymi

      Kuulostaa olleen hyviä kokemuksia tästä Canesprosta kynsisienen hoidossa. Itselläni pikkuvarpaassa sekä kahdessa viereisessä Tuo on ollut kiusana jo pari vuotta. Tänään aloitin Canespro-hoidon ja päivitän etenemistä tänne vaikkapa viikon kuluttua, jotta tästä kokemuksestani olisi ehkä apua myös muille kynsisienen kanssa kamppaileville ja eri hoitokeinoja puntaroiville.

    • Anonyymi

      Ukkovarpaiden kanssa on ollut sieniongelmaa. Kynsi oli taittunut kuprulle. Nieltävät lääkkeet eivät toimineet. Canespro alkoi vaikuttaa parissa päivässä. Kynsi pehmeni ja sitä oli helppo leikata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1749
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1262
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      76
      1086
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe