Miksi ihmeessa olette sinkkuja? Lähtekää nyt ihmeessa ulos ihmisiä tapailemaan.
Arvoisat sinkut
17
<50
Vastaukset
Arvoisa puhemies, lähden nyt käskystänne ulos haukkaamaan happea, mutta ei ole minun syyni, että ihmisiä tuskin siellä kauheasti näkyy....
- nirso-ätmi
Minä en vaan halua rumaa naista koska en vaan kiihotu sellaisesta. Naisen pitää olla kaunis jotta voin tuntea itseni mieheksi joka oon saavuttanut jotain.
- Eivainpystyenää
Ei kiitos.
Turpaan on tullut liikaa.
Pilaisin vain senkin naisen elämän. - Kilttiatm
Ei kannata ottaa riskiä että tulee nolatuksi menemällä ulos.
- tyuiooiuytyuiopiu
Käyn koko ajan ulkona. Minä en halua seurustelukaveria samasta kaupungista joten sekään ei auta.
- fweat
Ja mihinkähän siellä ulkona pitäis mennä?
Kivasti kahvilaan joka on täys naisia jotka jonottaa sun pöytään istumaan?
Kirpparille kattoman käytettyä romua ja ämmät taas jonottaa keskustelemaan jostain vitun sokerikiposta?- juutinpurija
Kirpparille tietty :D!
- kakkossmiess
Arvoisat kehitysvammaiset ja yli 55-vuotiaat työttömät. Lukekaa Hesaria ja Monsteria siellä on lukuisia avoimia työpaikkoja.
Arvoisat köyhät, lototkaa ja ostakaa arpoja. Voittamalla saa rahaa ja paljon. - zxvfggdggv
Katsoin ulos ikkunasta. Ei näy naisia. Turha mennä ulos.
- fluuranpäivä
Sinkku olen koska olen kotikissa ja perhetyttö. Ei ole tullut vastaan sopivaa kumppania. Kaiken maailman vonkaajia ja törppöjä olen kohdannut. Mukavia miehiä kohtaan myös lähes päivittäin, koska olen miesvaltaisella alalla. En halua yhdistää työtä ja vapaa-aikaa keskenään.
- dadadadaadaaa
Yksinäinen loppuelämä kissojen kanssa....=^.^= (???)
- eivaanole
nyt on rahat vähissä pakko painaa töitä reilusti,jotta voi matkustaa ihanien naisten luokse.suoessa ei ole.olen aina kadehtimut kaveriani luulin hänen saaneen suomen ainoan huippunaisen.olin väärässä ei ollutkaan poikkeava näistä k-päistä. joko ruma tai tyhmä molempia ei voi saada. no 2 kk hommia vielä niin lähden sinne missä on parempia.
- Aito_DarkFear
Minä se kun en yksin ulos mene, ihmisethän saattaisivat ajatella negatiivista, että tiedä säkin se SAATANA
Tiedoksi vaan sullekin VITUN SAATANAN PERKELEEN KIRVEENTERÄN ALLE KUULUVALLE LANTA-AIVOLLE JA ALI-IHMISELLE SE ASIA, ETTÄ MULLA SITÄ KUN ONKIN HYVÄLAATUINEN JA TUUHEA TUKKA IHAN KUTEN SITÄ JOKAISELLA SUVAITSEVAISELLA EUROOPPALAISELLA MIEHELLÄ PITÄÄKIN OLLA SAATANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SULLA SITÄ VITTU ITSELLÄSI VITTU ONKIN VITTU VAAN JOKU VITUN SAATANAN VITUN RUMA JA KALJUUNTUNUT JUICE-TUKKA SITÄ SUN VITUN RUMAA AHDASMIELISTÄ PERSUJUNTIN PASKAPÄÄTÄSI VITTU KORISTAMASSA SAATANAN VITTU PERKELE!!!!!!!!! KUN EIPÄ SITÄ VITTU TOLLAINEN VITUN SAATANAN PERKELEEN TALVISODAN JUOKSUHAUTOIHIN JÄMÄHTÄNYT AHDASMIELINEN MILITARISTIPASKAJUNTTI OLE VITTU VOINUT KOSKAAN EDES NIITÄ FINA-TABLETTEJA PERKELE SYÖDÄ SEN OMAN AHDASMIELISYYTENSÄ TAKIA!!!!!!!!!!!!!! ETKÄ SÄ VITTU OLE KOSKAAN VARMAAN EDES HARKINNUT SITÄ HIUSTENSIIRTOON MENEMISTÄ, KUN EIPÄ NE SUN AHDASMIELISET PERSUJUNTTIKAVERIT KUITENKAAN HYVÄKSYISI SITÄ FINA-TABLETTIEN SYÖNTIÄ JA HIUSTENSIIRTOA SEN HEIDÄN OMAN AHDASMIELISYYTENSÄ TAKIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÄ SITÄ KUN ASUNKIN YKSIN ITSE OMASSA YLI 60 NELIÖN KAKSIOSSA, ETTÄ TIEDÄKIN VAAN SÄ VITUN SAATANAN TAPPOLISTALLA OLEVA ALI-IHMINEN SE SAATANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 TOLLAINEN VITUN SAATANAN PERKEELEN TAPETTAVA HUORAPERSEALI-IHMINEN SITÄ SAATTAAKIN VITTU JOKU AAMU HERÄTÄ PUUKKO SELÄSÄ TAI KIRVES OMASSA PÄÄSSÄÄN, KUN MÄ SEN TULEN TOLLAISEN SUN KALTAISEN VITUN PASKA-AIVON PÄÄHÄN VIELÄ JOKU PÄIVÄ TÄYSILLÄ LYÖMÄÄN SAATANA!!!!!!1 TÄYTYYHÄN SITÄ TAPPAA TÄSTÄ MAASTA TOLLAISET SUN KALTAISET VITUN SURKEAT PASKALÄJÄT JA ALI-IHMISET SAATANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÄ SITÄ KUN EN MIKÄÄN VITUN NEITSYT-MIES OLEKAAN, TOISIN KUN SÄ SITÄ ITSE VITTU VARMAAN OLETKIN SAATANAN!!!!!!! MUTTA EIPÄ SE SUN NEITSYYS ENÄÄ KAUAA TULE KESTÄMÄÄN, KUN MÄ SITÄ TULENKIN SUT JOKU PÄIVÄ KOTIISI VIELÄ KIRVEEN KANSSA TAPPAMAAN SAATANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SIINÄ SITÄ HÄVIÄÄ MYÖS SE SUN NEITSYYS, KUN SE HENKI LÄHTEE TOLLAISELTA VITUN SAATANAN TAPPOLISTALLA OLEVALTA PASKA-AIVOLTA JA ALI-IHMISELTÄ SAATANAN!!!!!!!! EI MUUTA KUN VEDETÄÄN VAAN PUUKOLLA KURKKU AUKI TOLLAISELTA VITUN PASKALÄJÄSSÄ ASUVALTA ALI-IHMISELTÄ SAATANA JA KAIKILTA TÄMÄN PALSTAN VITTUPÄILTÄ SAATANA!!!!!!!!!!!!!!!!1 TÄYTYYHÄN SITÄ TAPPAA TÄSTÄ MAASTA KAIKKI HUONOT IHMISET, ETTÄ SAADAAN TÄTÄKIN PALSTAA PAREMMAKSI SAATANA!!!!!!!!!!!!!!!!!
PALJON SITÄ OLISIKIN TEITÄ TAPETTAVIA ALI-IHMISIÄ TÄLLÄ PALSTALLA, EI SIINÄ EDES YKSI LENTOKONELASTI RIITTÄISI, VAIKKA OLISI KOLMENSADAN HENKILÖN JUMBOJETTI SAATANA!!!!!!!! KYLLÄ SITÄ PITÄISI NIIN PALJON TAPPAA TEITÄ VITUN SAATANAN ALI-IHMISIÄ SAATANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hyvä vinkki, elämä on netin ulkopuolella! Viime käynnistäni palstalla taitaa olla toista viikkoa koska olen ollut ulkona, ihan konkreettisesti ulkona. Olen retkeillyt, tutkinut luontoa, tavannut ihmisiä. Ulkoilu tekee hyvää mielelle ja keholle vaikkei kumppania tarttuisikaan mukaan tai sellainen olisi edes haussa. Elämästä kannattaa nauttia oli sinkku tai ei.
- sinkkumies30
Panin yhtä työkaveri naista neljä kertaa ja se ei sitten halunnut ulkoilla eikä seurustella.
- arvoisa-sinkku
Kävin ulkona. En tavannut yhtään ihmistä. Mitä teen seuraavaksi?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mira Luoti ja Julkkisselviytyjät 2017 - Ketä kuumottaa juuri nyt?
HS: Tässä ohjelmassa Mira Luoti kertoi kokeneensa seksuaalista väkivaltaa "PMMP-yhtyeen Mira Luoti kertoo Ylen uudessa711956- 1001849
- 1421753
- 971421
Törkeä eläinsuojelurikos Sonkajärvellä
Pohjois-Savossa Sonkajärvellä noin 40 kissaa ja reilut 10 koiraa on jouduttu lopettamaan kaltoinkohtelun vuoksi, kertoo351369MESTARI SIVALTAA JÄLLEEN
https://www.is.fi/politiikka/art-2000011436243.html Suomen ainoa Mestari lausuu tosiasiat Sannasta , Tuomiojasta ja hil3171255- 601219
Jotkut ihmiset pelkäävät syöpää sairastavaa
On hauskaa, kun kertoo jollekin, että "minulla on syöpä". Jotkut käyttäytyvät kuin se olisi tarttuva tauti. Eivät uskall1301102Julkisuuden henkilön päiväin päätös
Sitä vaan, että kyllä nyt kaikki tietävät kuka oli Eemeli Peltola (kansanedustaja, joka päätti päivänsä eduskuntatalossa2761056Kuulin juttua että Jeesus on kopioitu krishnasta
Pitääkö paikkansa että kertomukset ovat samat kummankin uskonnon kirjoissa446953