Ei tasa-arvoa ole

näinnäin

Miehet ja naiset ovat erilaisia. Ei voida tasapäistää. Armeija on kyllä vähän räikeä, missä vois petrata. Jos naiset joutuisivat palvelemaan maataan ilman palkkaa 6kk- vuosi tai vieläkin enemmän.... niin kyllä olisi valtava haloo. Miehet tekevät kiltisti, niinkuin kaikki muutkin hommat. Miehet tekee enemmän töitä, enemmän vastuuta ja ansaitsevat vähän paremman palkkansa. Tossukka kulttuuri kyllä kasvattaa päätään edelleen. En ymmärrä naisten tasa-arvo vaatimuksia. Meidän miesten pitäisi vaatia tasa-arvoa.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DingDingDing

      Te naiset, me miehet. Sillä välin kun sinä ruikutat että sukupuoli sitä ja toinen tätä, monet miehet ja naiset tekevät töitä tasa-arvon eteen. Tasa-arvo ei ole tasapäistämistä. Huvittavaa kuitenkin, miten vastustat tasapäistämistä ja tasapäistät naiset yhdenlaisiksi ja miehet toisenlaisiksi :D Yksilöt ovat yksilöitä.

    • näinnäin

      Höpö höpö...feministit tekevät töitä "tasa-arvon" hyväksi. Kaikki on erilaisia, mutta selkeämpi ero on kyllä eri sukupuolella. Sukupuolten mukaan eri tehtävät menee...esim armeija suomessa on reilusti epäoikeudenmukaista. Sen esille tuominen on tasa-arvo työtä. Sukupuoli sitä ja toinen puoli tätä. Näin se menee.

      • DingDingDing

        Niin, vain miehille pakollinen asevelvollisuus on epätasa-arvoinan. Siksihän senkin eteen monet valveutuneet miehet ja naiset tekevät töitä, jotta järjestelmä tasa-arvoistetaan. Esimerkiksi feministisessä vaaliohjelmassa tämä oli esillä.

        Kyllä ne erot sukupuolten sisällä ovat niin valtavia, että lähes poikkeuksetta niiden kautta yksilöä tarkasteltaessa päädytään metsään.


      • feministinen.ajattelu
        DingDingDing kirjoitti:

        Niin, vain miehille pakollinen asevelvollisuus on epätasa-arvoinan. Siksihän senkin eteen monet valveutuneet miehet ja naiset tekevät töitä, jotta järjestelmä tasa-arvoistetaan. Esimerkiksi feministisessä vaaliohjelmassa tämä oli esillä.

        Kyllä ne erot sukupuolten sisällä ovat niin valtavia, että lähes poikkeuksetta niiden kautta yksilöä tarkasteltaessa päädytään metsään.

        Feministisessä ohjelmassa asevelvollisuuden tasa-arvo saavutetaan lakkauttamalla asevelvollisuus ja armeija.

        Mahtava oivallus.

        Työelämässä tasa-arvo tietenkin saavutetaan lopettamalla työt.


      • NäinMeillä

        "Kaikki on erilaisia, mutta selkeämpi ero on kyllä eri sukupuolella."

        Päinvastoin. Ihmisten erot saman sukupuolen sisällä ovat suuremmat kuin miesten ja naisten keskiverrot eroavat toisistaan.


      • keke336234

        ja paskapuhetta. Näkeehän sen ny helvetti jo kilometrin päästä, että miehillä ja naisilla on yksi kokonainen kromosomi eri!


    • mahdoton_se_tasaarvo

      Silloin kun alettiin järjestää naisille mahdollisuutta mennä armeijaan, oli kauheasti vastustusta. Ei ämmät voi inttiin mennä ei ne pärjää jne jne, eikös sekin ole tasa-arvottomuutta ja mitä sitä nyt sitten siellä valittamaan kun ei meinannut aluksi naiset edes kelvata...On faktaa että naiset on fyysisesti heikompia ja esim tekniikan aloilla miehet pärjää usein paremmin. Olen aikaisemminkin sanonut, että jos mies hoitaa firmalle enemmän rahaa niin tottakai hänen pitää saada palkkaakin enemmän! Tuosta että naiset ei pärjäisi 6-9kk:tta armeijassa olen eri mieltä. Pitäähän olla paikka missä pikku pojista kasvaa MIEHIÄ (tai ainakin pitäisi) ihan rauhassa ilman "akkoja". Ja muistuttaisin kaikkien feministien kuningatar vetoumuksesta: raskaus ja synnytys, sitä ei miehet kestäisi..Lisäksi kun naiset joutuu kärsimään kuukautisista ja vaikka mistä koko elämänsä, sanonpa vaan että pitäkää te pikkupojat, jotka elvistelette armeijalla (nykypäivän intti on lepokoti) suunne supussa vaan. Naiset on eriasioissa miehiä "parempia".

      • 12kk-armeijassa

        Vai kärsimään kuukautisista ja synnytyksestä. Miksi sitten naisellinen itku on suurimmillaan silloin, kun ei voi saada lapsia vaan voi viettää vapaata ja huoletonta elämää?


      • ZapettaahanSe

        >>Silloin kun alettiin järjestää naisille mahdollisuutta mennä armeijaan, oli kauheasti vastustusta. Ei ämmät voi inttiin mennä ei ne pärjää jne jne, >>

        Tasa-arvoisempaa olisi jos naiset ei pääsis inttiin. Nykyinen tilanne lisää epätasa-arvoa.

        Miehille: Pakollinen, Naisille: Vapaaehtoinen (naisten valinnanmahdollisuudet lisääntyivät).

        Miehillä: Keskeytykseen edellytetään pätevä syy, Naisilla: 45 pv aikaa lopettaa syytä sen kummemmin erittelemättä (käytännössä naiset lopettavat mikäli eivät pääse aliupseerikoulutukseen ja osin tästä syystä naisilla etuoikeus au-koulutukseen).

        Miehillä: Peruspäiväraha, Naisilla: Korotettu päiväraha.

        Miehillä: Ainoastaan lyhyet hiukset, Naisilla: Ei rajoituksia.

        Varmaan muitakin etuoikeuksia löytyy...


    • näinnäin

      Tossukat yrittää päästä naisten pöksyihin imartelemalla naisia. Miehet ansaitsevat paremman palkkansa ja ovat naisia parempia keskimäärin. Syitä on monia. Äitiys, kunnia siitä, on yksi niistä.

    • pekko677

      Naiset ne kyllä jaksaa valittaa enemmän, joka asiasta. Käyttäisivät sen valittamiseen menevän ajan työn ja tuloksen tekemiseen, niin johan olisi naisen euro 1,2€...

    • näinnäin

      Työyhteisössä nainen on kuin heittäisi hiekkaa rattaisiin. Hyviä ne on kotona ja sängyssä. Siinä niiden paikka!

    • määkinhaluun

      Sieltä se lajille ominainen käyttäytyminen vain puskee läpi vaikka kaikki tahot yrittävät älyllisesti muuta väittää.

      Ihminen on kuten useimmat muutkin nisäkkäät lauma-eläin ja laumassa ei ole tasa-arvoa tai "demokratiaa" vaan laumassa vallitsee hierarkkinen järjestelmä - on johtaja-urosta ja -naarasta ja muut vikisevät arvoasteikossa alenevasti. Joissain hyönteis- tai kala-yhteisöissä "tasa-arvo" on voinut toteutua eli yksikään yksilö ei ole toistaan parempi vaan toimii yhteisön hyväksi, mutta ihmis-yhteisössä "tasa-arvo" on kyllä älyllinen mahdottomuus.

      Toki älyllisesti geneettistä järjestelmää voi muokata toisinkin, mutta silti se lajille tyypillinen käyttäytyminen vain puskee läpi.

      Lähimpänä "ideaali-yhteiskuntaa" olimme muutama sataa vuotta sitten, kun heimoyhteisöissä miehen ja naisen ero oli minimaalinen ja heitä kutsuttiin "ihmisiksi" eli häneksi. Mutta sitten vaikutuspiiriin tuli ns. sivistysvaltioiden opit, joissa jopa tuolille määriteltiin genri eli die, der ja das - jotenkin ajattelu vain harhautui väärille raiteille.

      Vielä 1900-luvun alussa nainen sai päättää sukunimensä ja myös omistaa ja periä omaisuuksia ilman miehistä hyväksyntää, mutta itsenäisyyden alussa tämäkin oikeus katosi lainsäädäntöön "sivistysvaltioiden" painostuksen takia.

      Ja silti suomessa on aina ollut voimakkaita naisia kuten Niskavuori-elokuvat todistavat - toivoisi vain, että nais- tai puppelinäkökulman sijaan ihmiset keskittyisivät sanaan HÄN - mikä Suomessa tarkoittaa sukupuolineutraalia ilmaisua kenestä tahansa ihmisestä eli HÄN, joka tarkoittaa ketä tahansa ihmistä.

      Suomen kielessä ei ole koskaan eroteltu sukupuolta eikä varsinkaan annettu esineille sukupuolta kuten ns. sivistysvaltioissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      494
      3581
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      463
      3422
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      141
      3000
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2302
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2170
    6. 210
      1579
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1397
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1280
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      91
      1274
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1090
    Aihe