naisten tekemät aloitteet

miesujo

Olen ujo ok näkönen ikisinkku mies. Esim. Baareissa tulee välillä tilanteita jossa nainen tulee viereen ja sanoo moi ja siihen vastatessa jos ei heti heitä siihen jotain juttua perään niin nainen jää tyhmänä kattomaan että kerro nyt jotain tarinaa. Ite jäätyy niin herkästi tuossa tilanteessa ja olettais, että on se alotteen tekiä kumpi vain nii olis miettiny valmiiks sen toisenkii sanan. Eikai se nyt aina voi olla miehen tehtävä pitää keskustelua yllä. Välillä tuntuu, että naisille pitäis riittää pelkkä viehättävänä oleminen. Joo että tämmöstä no onhan se kiva saada joskus huomioo vaikka ei sen pitemmälle johtaiskaan.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syvämies

      Diippiä settiä....

    • ätmel

      On se ylemmän tason miehillä helppoa, kun ei tarvitse muuta kuin odottaa naisten aloitteita. :-/

      • 80970897

        Helppoa joo, sikäli kun osaa ottaa tilanne haltuun.. jos ei osaa, niin tough luck!


    • nimimerkkiiii

      Mutta ulkonäöllä ei ole väliä, jos suuta ei saa auki nii ilman jää.

    • Höömyllevinkki

      Terapiaan! Terapiassa voit käydä läpi näitä vaikeita tilanteita ja vahvistat muutenkin sosiaalisia taitojasi. Elämä on elämistä eikä säästelyä varten. Mitätäpä jos kolmevitosena alkaisit vihdoin elää.

    • Ex--PUA

      Totta. Jos miehenä lähestyt naista, niin siltikin joudut aloitteen tekijänä keksimään stooria, jonka täytyy saada toinen mukaan.

      Sitten myös kokemuksen puute tuossa näkyy; koska noin ei yleensä käy miehelle, ei siihen osaa vastata.

      Itse saan aika hyvin lähdettyä mukaan jos tuollainen tapahtuu, mutta kyllä Se silti aina yllättää yhtä paljon. Tietysti vielä jos nainen on super hawt!

    • scrg

      Nainen on oma-aloitteisesti moin sanoessaan jo henkisesti kiivennyt mount everestin laelle, niin voisit sinä sentään auttaa sen sieltä alas. Älä nyt ole akka:)

    • yksin-nukkumaan

      Naiset tekee aloitteita vain kännissä sillä epätoivon hetkillä valomerkin jälkeen jolloin tajuavat että kukaan ei ole tullut iskemään

    • miesjaoikeatvalinnat

      Naisten kans ei pidä alkaa millekkään,olen itsekkin työssäkäyvä 30v mies enkä ole ikinä sekaantunut naisiin en myöskään miehiin. Mutta sen tiedän et naisiin sekaantuessa v1ttu tulee pidemmäs juoksus erittäin kalliiksi..kaikenlisäksi ovat niin avuttomia että pienimmätkin käytännön hommat kaatuu miesten harteille,miksi siis alkaa kenenkää omaishoitajaksi?

    • Edwardo_ja_läpy_olalle

      Jos et ole satumaisen komea tai rikas, niin eipä ne naikkoset jaksa kauaa mitään toteemipaalua katella. Tuskin sinäkään innostut sinänsä kauniista naisesta, jos sielu on ontto ja yhdessä on hauskaa vain naidessa.

      Puhumaton mies ei ole kovin kovaa valuuttaa oikein missään muussakaan tilanteessa, joten kielenkantoja olisi hyvä aukoa veliseni. Tuskin sieltä pelkkää kuraa valuu?

    • Eipä nainen selvinpäin tekisi aloitteen, yleensä ovat olleet aikamoisessa kännissä.

    • Ujomies26v

      Minulle ei ole kuin ehkä 2-3 kertaa tullut baarissa nainen juttelemaan ja kerran pystyin ihme kyllä ihan kiitettävästi pitämään keskustelua yllä. En silloin oikeastaan joutunut pahemmin miettimään mitä seuraavaksi sanon vaan juttua tuli aika helposti kun nainen oli minun onnekseni melko puheliasta sorttia.

      Voi kumpa naiset lähestyisivät minuakin paljon useammin eikä vain suunnilleen kerran viidessä vuodessa. :( En kyllä montaa tilaisuutta hukkaisi jos naiset vaan lähestyis paljon useammin. Osittain saa kyllä varmaan itseäänkin syyttää kun ei tule baareissa juurikaan käytyä.

    • Naiset just sellaisia suosivat baarissa, jotka eivät mielellään kovasti usein baareissa pyöri.

    • mies25-vuotta

      Viimeks just kun olin baarissa niin nainen tuli jotai ehdottelemaan. Oli aika jurrissa ja annoin pakit sille.

      • Rööa

        Olisit harjoitellut juttelua ja pussaamaan pääsyä. Miksi torjuit heti?


    • menetetyttsäänssit

      Jos ei ole luonteva naisten hauskuuttaja, niin parempi toimia kuin jäädä siihen jotain änkyttämään. Sillä se kiinnostus tulee nopeesti testattua. Vähän vyysisyyttä peliin.

    • helka

      "olettais, että on se alotteen tekiä kumpi vain nii olis miettiny valmiiks sen toisenkii sanan"

      Ensinnäkään "Moi":n sanominen ei vielä ole aloite, jos aloitteella tarkoitetaan jotain mikä suurin piirtein johtaa haluun solmia parisuhde keskustelukumppanin kanssa. Nainen voi olla kiinnostunut sinusta tai hän voi olla vain halunnut vaihtaa paikkaa baarissa. Nonverbaalinen viestintä antaa vinkkejä, kummasta on kysymys.

      Toiseksi: yleensä ihmisten ei tarvitse miettiä valmiiksi "sitä toistakin sanaa". Vuorovaikutus alkaa siitä, kun toiseen saa kontaktin, ja jatkuu aina omanlaisenaan. Ihmisen viereen voi siirtyä ja tervehtiä häntä ihan ilman mitään sen kummempaa agendaa. Ujona ihmisenä sinun on hyvä tiedostaa, että ei-ujot ihmiset eivät tosiaan mieti etukäteen, mitä sanoa, vaan toimivat spontaanisti ja reagoivat sitten sen saamansa palautteen/vastauksen mukaan.

      • Tarkkojaak

        Minun mielestäni kannattaa miettiä aiheita etukäteen. Taitava stand up -koomikko heittää samat läpät illasta toiseen (toki välillä ajaa sisään uutta materiaalia, mutta aina valmiina samat läpät jotka vaan toimii).
        Stand up -koomikko vaikuttaa niin spontaanilta ettei moni usko niiden heittävän samoja vitsejä kuin näkee youtubesta niiden kaksi eri keikkaa =) Harjoittelun tulosta.


      • Tarkkojaak kirjoitti:

        Minun mielestäni kannattaa miettiä aiheita etukäteen. Taitava stand up -koomikko heittää samat läpät illasta toiseen (toki välillä ajaa sisään uutta materiaalia, mutta aina valmiina samat läpät jotka vaan toimii).
        Stand up -koomikko vaikuttaa niin spontaanilta ettei moni usko niiden heittävän samoja vitsejä kuin näkee youtubesta niiden kaksi eri keikkaa =) Harjoittelun tulosta.

        Tuolla tavallako olet päässyt tuloksiin?

        Vaikea kuvitella, että naisen mielenkiinto heräisi siitä, että joku tulee 'heittämään läppää' asioista, jotka eivät mitenkään liity tilanteeseen, juuri siihen hetkeen ja juuri kyseiseen naiseen. Mutta jos se sinulla toimii niin opeta toki näitä muita lisää.


    • Tarkkojaak

      Kuten aloittaja kertoo, komeus on vain suht pieni tekijä viehätysvoimassa.
      Pelimiesoppaat ovat täynnä vinkkejä (ei komistautumiseen) vaan - tottakai - keskustelemiseen!
      Suosittelen: The Game -kirja ja Mysteryn opit haltuun!
      En väitä tuota miksikään autuaaksi tekeväksi, mutta kun menestystä ei tähän mennessä ole tullut niin suosittelen tutustumaan lämpimästi.

      • Edwardo_ja_munateoria

        Älkää nyt viittikö koko ajan aliarvioida ulkonäön merkitystä, kun jokainen nyt näkee sen merkityksen parivalinnassa. Statusta omaavat ja muutenkin sosiaalisilta taidoilta tekijämiehet toki voivat saada omaa ulkoista tasoaan laadukkaampaa seuraa. Mutta kun verbaalinen viestintä vähenee ja lahjat heikkenee, niin millä muulla sitä tehdään vaikutusta kuin ulkoisella olemuksella ja ns. kunnollisuudella. Ei tavallisen näköinen kiltti mies mallivaimoa saa, vaikka kuinka toivoisi asian olevan niin.


      • Edwardo_ja_munateoria kirjoitti:

        Älkää nyt viittikö koko ajan aliarvioida ulkonäön merkitystä, kun jokainen nyt näkee sen merkityksen parivalinnassa. Statusta omaavat ja muutenkin sosiaalisilta taidoilta tekijämiehet toki voivat saada omaa ulkoista tasoaan laadukkaampaa seuraa. Mutta kun verbaalinen viestintä vähenee ja lahjat heikkenee, niin millä muulla sitä tehdään vaikutusta kuin ulkoisella olemuksella ja ns. kunnollisuudella. Ei tavallisen näköinen kiltti mies mallivaimoa saa, vaikka kuinka toivoisi asian olevan niin.

        Miksi tavallisen näköisen miehen pitäisi saada mallin näköinen vaimo? :o


      • Ylgnfnhg

        Mitä tarkoitat tavallisen näköisellä? Miestä joka ei usko itseensä ja kulkee hartiat lysyssä? Miestä joka ei ole vaivautunut opettelemaan muotia ja pukeutuu pari numeroa liian suuriin vaatteisiin? Kuvitelkaapa Robin surulliseksi epävarmaksi muodista ymmärtämättömäksi. Netissä on paljon kuvia Christiano Ronaldosta, jotka eivät ole niin mairittelevia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      2003
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      255
      1702
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      248
      1640
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      56
      1598
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1438
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1373
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1197
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      284
      1194
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1183
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      41
      1097
    Aihe