Tämän takia olen sinkku!(Ehkä loppuelämänikin kai)

TissimiesKohta30

Koska valtaosalla suominaisista on niin pienet rinnat! Ja tykkään itse todella isoista tisseistä! Asiat mitkä vielä kanssa hankaloittavat kumppanin löytämistä ovat luonteiden yhteensopivuudet, pitää olla semmoinenkin jonka kanssa viihtyy tosi hyvin, on tarpeeksi mukava, sopivaa kumppaniainesta ja vielä kaikenlisäksi vähän jotain yhteistäkin, muu kokonaisuus ulkonäössä, että naamakin olisi vähintään ok, eikä kropaltaankaan liian laiha tai liian lihavakaan. Pyöreä persekin olisi mukavaa plussaa.

Kerrankin kun jossain tapaa jonkun naisen jolla olisi kookkaat rinnat, niin sillä ei sitten usein ole joko yhteensopiva luonne, tai tosi kusipäinen, ei ole mitään muuta kiinnostavaa kuin ne tai ei ole sitten kiinnostunut.
Kyllä välillä tosiaan vaivaannuttaa kun saa vähän väliä ignoorata monien naisten katseita tai antaa pakkeja kamalan monelle, mut eihän sitä nyt tarvi, eikä pidäkään aloittaa seurustelua kenenkään kanssa vain? Olisiko se reilua kummallekaan osapuolelle edes? Saatikka olisiko siinä muutenkaan mitään järkeä? Ei.

Välillä vaivaannuttaa joskus kuunnella tämmöisiä että niin kamalan moni hyvännäköinen muija katsoo ja ihailee sinua, mutkun sinä et vaan huomaa tai sinulle ei kelpaa mikään ja lähiomaisistakin jotkut joskus kyselee että mikset sinä oikeasti hanki tyttöystävää? Mut eipä sentään painosta onneksi. Niin nojoo, joskushan on tullut hyviäkin tilaisuuksia mut ujouksissani jänistänyt tai mokannut tai antanut kuvan etten muka olisi ollut kiinnostunut.

Ja kyllä! Annan pakit vaikka olisikin miten hyvät kasvot muuten naisella! Niin mitäs sitten!?

26

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • extissimies

      Mulla oli myös joskus tuollainen tissifetissi.. :D elämä helpottui kun pääsi siitä eroon.

      • AloituksenTekijä

        Onhan täällä suomessa helppo tyytyä pienirintaiseen tai vähätellä niiden merkitystä, jos ei rintavia(varsinkaan hyviä sellaisia kovin usein näe). Toisethan ne sitten tyytyy kanssa johonkin paremman puutteessa ja valehtelee muille kun jopa itselleenkin et joo tämän tyytyväisempi en voisi olla, vaikkei se välttämättä pidä paikkaansa.

        En minäkään niistä aina jaksa yhtä innostunut olla, mutta kyllä ne silti aina on kiihottavampia. Mitäs sitten vaikka haluisinkin lopulta rintavan naisen? Mitäpä se edes muille kuulukaan? Kukapa toisaalta on edes sanonutkaan että pitäisi edes välttämättä löytää joku?


    • dkupit

      Sun pitää ottaa nainen ja kustantaa sille silikonirinnat! Kannattaa aika alkuun kysyy haluisko se silarit ja kannattaa myös kertoa että valitset naista kuppikoon mukaan niin saat olla rauhassa :)

      • AloituksenTekijä

        Ja miksi ottaisinkaan naisen jolle pitäisi silikonit hankkia kun on ihan aitojakin rintavia naisia munlaisille olemassa? Sitä paitsi kun silikonit ei vaan korvaa aitoja! Yhtä vähemmän kiihottavampi se on minulle yhä edelleen kun ennen silareitakin. Kun se on lähinnä se korkea estrogeenin taso/hedelmällisyys, mikä niistä tekee monen silmissä niin viehättäviä.

        Vähän sama kun veisit kauppaankin aidon jalokiven sijasta feikin. Aidon näköinen se feikki voi olla, mutta tarkemmin tarkasteltuaan ei se silti lopulta kelpaakaan.


      • just11111
        AloituksenTekijä kirjoitti:

        Ja miksi ottaisinkaan naisen jolle pitäisi silikonit hankkia kun on ihan aitojakin rintavia naisia munlaisille olemassa? Sitä paitsi kun silikonit ei vaan korvaa aitoja! Yhtä vähemmän kiihottavampi se on minulle yhä edelleen kun ennen silareitakin. Kun se on lähinnä se korkea estrogeenin taso/hedelmällisyys, mikä niistä tekee monen silmissä niin viehättäviä.

        Vähän sama kun veisit kauppaankin aidon jalokiven sijasta feikin. Aidon näköinen se feikki voi olla, mutta tarkemmin tarkasteltuaan ei se silti lopulta kelpaakaan.

        "Tämän takia olen sinkku!(Ehkä loppuelämänikin kai)"

        "miksi ottaisinkaan naisen jolle pitäisi silikonit hankkia kun on ihan aitojakin rintavia naisia munlaisille olemassa?"

        Onko tämä miesten logiikkaa...


    • sinkkumies30

      Minusta pienet tissit on kauniit. En tykkää isoista tisseistä.

    • Kaikilla on jotain, esimerkiksi minä en tykkää isoista, enkä pienistä rinnoista.

    • aikansaelänyt

      Minulla on normaalikokoiset B ja kauniit. Onneksi kukaan ei ole ollut kanssani rintojeni takia, vaikka ovat sanoneet niitä kauniiksi. Itse pidin ehdottomana joskus 18v ruskeasilmäistä ja kiharahiuksista. Tänään en vähempää voisi välitää silmistä ja hiuksien väristä kiinnostukseni kohteissa. Kaikenlaiset fetissit kertovat vain ihmisen mielen rajoittuneisuudesta ja lapsellisuudesta. Silloin ei oikeastaan ajatella ihmistä, vaan jotakin osia joista irrallisina vastaavat jotain ihannekuvaa jostakin.

      • Tätä voisin miehenä kompata, eli näin itselläkin, tietenkin kiinnostukseni on naisia kohtaan, mutta en tunnista mitään rajoittavia "fetissejä" itsessäni....


      • AloituksenTekijä

        "Itse pidin ehdottomana joskus 18v ruskeasilmäistä ja kiharahiuksista. Tänään en vähempää voisi välitää silmistä ja hiuksien väristä kiinnostukseni kohteissa."

        Paitsi että mitäs sitten jos varattuna jostain sitten yhtäkkiä käveleekin vastaan se ruskeasilmäinen ja kiharahiuksinen jätkä, joka ihan luonteen puolestakin vie sulta jalat alta? Voipi olla että suhteelle käykin huonosti tai päädyt ainakin pettämään.

        "Kaikenlaiset fetissit kertovat vain ihmisen mielen rajoittuneisuudesta ja lapsellisuudesta. Silloin ei oikeastaan ajatella ihmistä, vaan jotakin osia joista irrallisina vastaavat jotain ihannekuvaa jostakin."

        Ai kertoo sinun mielestä vai lapsellisuudesta ja rajoittuneisuudesta? Minkäs ihminen nyt oikein voikaan sitten omille mieltymyksilleen? Ei mitään. Sinun mielestä siis vai ihminen voi päättää mistä kiihottuu ja mihin tuntee vetoa? Näin se pätee kai sinun mielestä sitten varmaan homouden ja heteroudenkin kohdalla?

        Minulle ei nyt kelpaa mikä vaan, eikä kyllä varmana sinullekaan? Vai väitätkö sinä tosissaan että sinulle vaikka mikä vaan puiston puliukkokin kävisi?


    • Ilman fetissiä ei olisi seksiin minkäänlaista mielenkiintoa.
      Olisi pelkästään lapsien tekoa varten seksi ilman omia seksifetisseja.
      Seksi olisi yksinpuolista ja tylsä.

    • sdffggw3e4twsdrgf

      Miksi näissä provoissa pitää aina yrittää esittää että olisi saumaa tolkuttomasti, kun kaikki tietää ettei näin ole?
      Mutta allekirjoitan tuon suomalaisten tissittömyyden.

      • AloituksenTekijä

        No mistäs sinä päättelet kuinka hyvin minulla nyt on saumaa naisten suhteen? Ai kun en ole löytänyt vai? Kauneuskin on hei katsojan silmissä! Kuka nyt mistäkin mieltyy.


    • Saumat olisi vaikka mihin, ilman noita mieltymyksiä.

      • Anonyymi

        Hei missä oot


    • Miehellä tässä pitää seisoa eikä naisella.
      Miehelle on tärkeämpi, että naisen vartalo hänelle olisi täydellinen.

    • vihatipunen

      Minäkin olen sinkku lopun elämääni koska niin harvoilla suomalaisilla nelikymppisillä miehillä on pitkät kiharat hiukset. Ja minä kun en muita huoli...vaikka saisinkin.

      • ätmel

        Mä leikkasin olkapäille ulottuneet kiharat hiukseni lukiossa, kun on tuo tukka niin paksu ja työläs hoitaa. :-/


    • Finnmann

      Suomalaisnaisilla on keskimäärin suurehkot rinnat. Varsinkin globaalisti verrattuna. Eurooppalaisistakaan tuskin pienimmästä päästä. Suomalaismiehillä varsinkin vaikuttaisi tänäpäivänä olevan jokin harhaluulo, että muilla olisi jotenkin suuremmat (liikaa pornoa?). Totuus on että rinnat ovat melko isot jo siinä vaiheessa jos on jotain mistä "tarttua." Kun katsoo vaikka alkuperäisheimoja Afrikassa tai Intiassa tms. Lättärintoja tai riippareita ne on. Mikään ei voita pohjoismaista luomua. Puolustukseksi voisi todeta, että naisillakin on vääriä käsityksiä miesten varustuksen koosta. Samoin, kuin miehillä itsellään. 17-20 cm ei ole keskiverto saatika erityisen yleinen. 13 cm lienee aika lähellä totuutta.

      • 65yujhy

        Läskiys tietty kasvattaa kokoa, ei mikään c-kuppi satakiloisella ole mitään.


      • AloituksenTekijä

        No joo joo. Ja minkäs paskatutkimuksen mukaan tämäkin naurettava tieto? Useimmissa Saksalaisissa, Briteissä, Tsekkiläisissä, Venäläisissä, Puolalaisissa, Unkarilaisissa, Romanialaisissa ja Ruotsalaisissa olen kyllä itse nähnyt paljon enemmän rintavia kuin suomalaisissa. Mitä minä olen itse kuullut että olisiko nyt useidenkin kansainvälisten kuppikoko-tutkimusten mukaan Britannia Euroopan isorintaisin maa ja että kuulemma puolalaiset naisetkin kuulemma kanssa tunnetaan keskimäärin tosi rintavina kanssa jotkut. Näin vielä erään tutunkin mukaan, joka siellä asuu.


    • Mutta miksi palstan miehille on niin vaikeaa ymmärtää, että yhtä lailla naisille on vaikeaa löytää sitä miestä, jossa yhdistyisivät sekä ulkonäköön että luonteeseen liittyvät toiveet? Joka päivä ainakin yksi/muutama kirjoittaja jankuttaa siitä, kuinka eivät kelpaa naisille rumuutensa takia ja kuinka luonteen pitäisi ratkaista. Miksi pitäisi? Jokainen meistä haluaa kumppanin, jonka kokee sekä fyysisesti puoleensavetäväksi että luonteeltaan rakastettavaksi.

      Onnea juuri sen sinulle oikean naisen löytämiseen!

    • isot

      Tissien koko kyllä takaa onnistuneen parisuhteen... kumma kyllä ex viihtyi öitä poissa kotoa, vaikka minulla kuppikoko D ja painoa 56 kg.

      • AloituksenTekijä

        En kai minä nyt väittänytkään että ne yksistään takaisi? Vai mistäs niin luit?


    • NiinKenenVika

      Tämä ei yllätä minua. Sinäkin olet sinkku _koska naiset_. Monet muutkin ovat tällä palstalla sinkkuja tai eivät saa seksiä _koska naiset _.
      Sinkkuus ei tietenkään voi johtua omista mahdottomista kriteereistä tai muusta, mitä voisi kehittää. Ei tietenkään. Ympäröivä maailma on niin epäreilu ja kohtuuton, että on luonut suomalaisille naisille sellaiset rinnat, jotka eivät vastaa JUURI SINUN preferenssejäsi. Kyl on rankkaa.
      Me muut joudumme hyväksymään sen, että itsessäkin voi olla vikaa ja sen, että nallekarkit ei valitettavasti aina mee tasan.

    • 4r5t

      Kumppanin löytäminen ei välttämättä ole helppoa. Ilmeisesti tämä totuus on valjennut vasta nyt aloittajalle ja järkytys on ollut niin kova, että valaistumisesta on pitänyt uutisoida tännekin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      2003
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      255
      1702
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      248
      1640
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      56
      1598
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1438
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1373
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1197
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      284
      1194
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1183
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      41
      1097
    Aihe