Masentaa ihan oikeasti uutiset tästä maailmasta!

Onko_yritystäkään_enää

Nähdään ihan kaikkialla että täysin laittomuuden hyväksyvät mellastaa tässä maailmassa miten tahtovat ja kansakuntien viranomaiset sitten pyrkivät edes jotenkin toimivallallaan ja toimillaan tähän vastaamaan, ja mitä tästä kaikesta sitten ymmärtää se demokraattisissa kansakunnissa elävä kansakunta, hyvin hankala enää mitään sanoa, mutta oma mielipiteeni on varmuudella, että hyvin vähän, mutta ei tämän pidä ....

24

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itseasiassa tilanne on muuttunut paremmaksi kun mitä se ennen oli mutta uutisointi on nykyaikaistunut sen verran että globaali nopea uutisointi on mahdollista.

      Ei ennenvanhaan asiat ollut paremmin, et vain kuulu niistä koska niistä tapahtumista ei uutisoitu.

      • Juuri näin. Ja jopa toiseen potenssiin.


    • oiniitäaikoja

      On mahdollista katsoa missä on parannettavaa.
      "ennen" riitti että kaatoi hirven ja eleli sen ruhon vieressä muutaman viikon makoillen nuotiolla. Onko se parempi vai huonompi on tietenkin jokaisen korvien välissä. Saattoi opetella kalastamaan ja sama juttu. Kalasteli ja eleli rauhassa kunnes naapuri tuli ja ryösti ruokasi ja terveytesi.
      Nyt kansainväliset yrityksen ostavat "velaksi" yhtiöitä jolloin velka oikeuttaa kansainvälisiin "yritystukiin" kansa maksakoon verot onhan "luotu työpaikkoja" Työpaikojen luonti on uskomushokema, rahansiirroista vaietaan. Onko nyt parempi kun on työpaikkoja eikö olisi myös aiheellista saada siitä palkkaa. No tietenkin yritysjohtajan en niinkään perusta siitä palkanmaksusta enkä ainakaan veroista, olemmehan suuressa velassa tuntemattomille? emoyhtiöille laillisesti

    • a---a

      Voisitko hiukan tarkemmin määritellä, mitä tarkoitat laittomuudella? Mikä mielestäsi on laitonta ja miksi?

      • Lahkouskovaisten kielenkäytössä sanoilla laki ja laittomuus on oma uusmerkityksensä, kuten lukemattomilla muillakin tutuilla sanoilla. Lahkouskovainen tarkoittaa niillä "Jumalan lakia", jonka hän uskoo löytyvän raamatusta ja jota hänen oma lahkonsa tulkitsee oikein. Maallisen lain kanssa tällä laittomuudella ei siis ole välttämättä mitään tekemistä. Itse asiassa maalliset lait voivat olla "laittomia", kuten nyt tasa-arvoinen avioliittolaki – ja itse asiassa rikoslakikin siitä lähtien kun siinä ei enää mainittu homoutta rikoksena. Jostain syystä kiihkouskovaiset eivät kuitenkaan jaksa kamppailla homouden palauttamiseksi rikosten joukkoon, eikä sen osalta kansalaisaloitteesta edes puhuta.


    • Eiupseerinmurheita

      Täysin turhaa masentua asioista ja aiheista, joista ei juurikaan ymmärrä mitään eikä ainakaan pysty niille mitään tekemään. On parempi huolehtia niistä asioista, joille itse pystyy ja kykenee tekemään jotakin, vaikuttamaan niihin, ja iloitsemaan siitä, että pystyy ja kykenee.

    • ennenoliiloistaaikaa

      Venäläisiä ei aiemmin neuvostoliiton aikana masentanut ollenkaan. He olivat iloisia ja hauskoja. Sitten kaikki muuttui. Äkisti. Tuli Gorbatchow . Kansalaisille kerrottiinkin yhtääkkiä lähes kaikista onnettomuuksista. Kansalaiset ajattelivat. On tuo Gorba paha mies kun on alkanut tapahtua kaikkea kamalaa, onnettomuuksia jne ? Mutta ei mikään muuttunut. Aiemmin Neuvostoliitossa ei saanut kertoa jos lentokone onnettomuus tapahtui. Kertoa sai uutiset vain jos onnettomuudessa kuoli ulkomaisia henkilöitä. Ellei. Niin Neukkulaiset ei tienneet koko onnettomuudesta mitään.

    • Raamatussa_Paavali

      Raamatussa Paavali opettaa ahneuden olevan pahimpia laittomuuden muotoja, sillä rahan halu on kaiken pahan alku ja juuri, mutta tässä laittomuuden salaisuuden aikakaudessa on ahneudesta tehty ihan välttämätön ja hyväkin asia, ja tietysti pedon merkkiin liittyy myös selvästi ja pahat ihmiset tahtovat hallita ihmisiä rahan avulla tietenkin, ja vastapuolta pyritään rangaisemaan taloudellisilla pakotteilla ja sanktioilla, ja nähdään selvästi tässä tämä ihmisten mielenlaatu sekä ahneudessa että myös lähimmäisiin suhtautumisessa ja rakkaudettomuudesta ja peräti vihasta voidaan selvästi esittää tässä.

      Toki kun tulee se lopullinen laittomuuden salaisuuden huipentuma on pedon merkin lisäksi myös pedon kuvan kumartaminen tehty ihmisille pakolliseksi, sillä tämän maailman ruhtinas eli paholainen eli Saatana eli Jeesuksen vastustaja tahtoo ihmisten antavan kunnioitusta itseään ja valitsemalleen laittomuuden ihmiselle, kuten esitetään Babylonian kuninkaasta ja kerrottu muutenkin mitä kaikkea tähän liittyy ja Jerusalem keskeisessä asemassa tuossa lähitulevaisuuden ajassa.

      Tietysti rahan halun lisäksi on paljon muitakin laittomia asioita ihmisten elämässä, ja keskeisimpiä jo mainitun rakkaudettomuuden Jumalaa ja lähimmäisiä kohtaan lisäksi on tietysti valheiden hyväksyminen ja Jumalan totuudellisen ilmoituksen hylkääminen ja seksuaaliset synnit ja vääristymät ja kaikenlainen pahuus sanoissa ja ajatuksissa toisiaan kohtaan. Ihmisten keskuudessa vahingon ilo ja valheelliset juorut ovat yleisiä ja samoin kaikenlainen muunkinlainen lähimmäisten halvekseminen ja yhteiskunnallisten asioiden epäoikeudellisuuden hyväksyminen laajasti ja nimenomaan päättävien ja asioita esilläpitävien ihmisten sydämissä. Ihmisten keskusteluissa ei pyritäkkään korjaamaan epäkohtia eikä välitetä epäkohdista, sillä koskettavat vain vähäistä osaa ihmisistä, niistä heikoimmissa asemissa olevista, ja tämä on Sodoman synti, samoin leivän yltäkylläisyys ja kiittämättömyys Jumalaa kohtaan tästäkin asiasta, toki laajemminkin.

      • a---a

        Hevonhumppaa. Kysyin avaajalta, mitä hän tarkoittaa laittomuudella, en pyytänyt joltain sekavalta kertakäyttönimimerkiltä typeriä loruja mielikuvitusolennoista.


      • synti_laittomuutta

        Tämä aikakausi kuin Nooan ja Sodoman, ja Herran päivä on lähellä. Tietysti surullista ihmisten kannalta että pilkkopimeää Jumalan tuntemisen suhteen on maailmassa tässä ajassa niin paljon, ja ihmiset itse ajattelevat että ihan hyvin minulla menee, näinhän vain harvat Israelissakaan palasivat Jeesusta kiittämään vaikka saivat parantua moninaisista vaivoista ja tietysti surullista ihmisten ymmärtämättömyys Jumalan palvelemisen sijaan Pyhässä Hengessä.


      • synti_laittomuutta kirjoitti:

        Tämä aikakausi kuin Nooan ja Sodoman, ja Herran päivä on lähellä. Tietysti surullista ihmisten kannalta että pilkkopimeää Jumalan tuntemisen suhteen on maailmassa tässä ajassa niin paljon, ja ihmiset itse ajattelevat että ihan hyvin minulla menee, näinhän vain harvat Israelissakaan palasivat Jeesusta kiittämään vaikka saivat parantua moninaisista vaivoista ja tietysti surullista ihmisten ymmärtämättömyys Jumalan palvelemisen sijaan Pyhässä Hengessä.

        Ihmiset viisastuvat siinä määrin että kamelinkasvattamistarinoilla ei ole sijaa yhteiskunnassa.


    • Yhteiskunnissa_ei

      Yhteiskunnissa ei edes pyritä korjaamaan epäkohtia vaan masentuineita "hoidetaan" lääkkeillä ja osoittaa yhteiskunnan täydellisen kyvyttömyyden tekemään parannusta juuri mistään erittäin huonostakaan laittomuudesta, päinvastoin lisätään laittomuutta täysin valheellisella ja petollisella uutisoinnilla ja jopa arvovääristymien hyväksymisillä.

    • Tietysti_suuri_osa

      Tietysti suuri osa yhteiskunnan ihmisistä ei edes ymmärrä sitä yhteiskunnan laajaa arvopohjan huonontumista, sillä pikkuhiljaa tai koko ajan maailmassa ovat hallinneet mammonajärjetelmien suuret virtaukset, ja näin ihmiset eivät edes ymmärrä pitää sitä huonona.

      Tietysti vapaus ideologioissa ja uskonnoissa on erittäin hyvä siinä mielessä, että Jumalan on erittäin helppo, ja myös meidän ihmisten nähdä, ketkä kannattavat ja edustavat näitä erilaisia näkemyksiä missäki asioissa, ja toki ei aina helppoa ihmisten olekaan toimia oikein Jumalan tahdon mukaan erinäisissä vaikeissa asioissa, jos ikäänkuin on valittavana vain kaksi huonoa vaihtoehtoa tässä maailmassa, sillä yhteiskunnissa ei toimi Jumalan antamat hyvän lupaukset ja vanhurskaan opetuksen mukaiset asiat tietenkään.

      Valtaapitävät johtavat ihmisiä oman mielensä mukaan ja sitten ihmiset saavat palvella Jumalaa tahtonsa mukaan, ja näin on ehkä hyväkin, vaikka Jeesus kyllä opetti apostoleille, että tekisivät yksittäisten ihmisten opetuslapseuttamisen lisäksi myös kansoista eli kansakunnista opetuslapsiaan. Jos ja kun ihmiset eivät tahdo Jeesusta Herranaan pitää, niin tietenkin näin Isä Jumala sen suo jokaiselle vaikka tahtookin hyvää antaa ja Jumalan valtakuntaan monet pelastaa sen kadotuksen sijaan, näin se on varmuudella.

      Kun ihmiset rakastavat mammonaa ja jättävät Jeesuksen Jumalan toisarvoiseen asemaan, niin on heidän oma valintansa tietysti ja Jumalan pitkämielisyys ja hyvyys ei siitä ole kärsinyt tai heikentynyt, vaan odottaa niitä ja antaa lupauksiensa täyttyä niille, jotka valtakuntaansa etsivät ja tahtovat häntä lähestyä ja kunnioittaa ja elää yhteydessään hyvää elämää. Jumalan rakkaus on hyvää ja ihmisten sydämet saavat tehdä mitä itse hyväksi näkevät itsekukin.

      Valitettavasti lähitulevaisuudessa tämän maailman paholainen pyrkii tuottamaan ihmisille suurta tuhoa ja onnistuukin, sillä ihmisten hyljätessä Jeesuksen Jumalan eivät voi myöskään turvata ainoaan Jumalaan, joka on suojanaan paholaista vastaan. Näin se menee nykyään ja lähitulevaisuudessa nähdään paljon selvemmin se suuri ero Jumalaa pelkäävän ja Jumalan hyljänneen ihmisen välillä.

    • Suomessakaan_ei_ennen

      jätetty omia kansalaisia kuten tässä nykyisessä ajassa on tehty ja erittäin laajoille vähemmistöille vaikka toki hiljaisuudessa on monet kärsineet ja tiedotusvälineet on valjastettu kaikenlaiseen muuhun laajasti ja ihan viranomaisten taholta myös, eikä enää löydy todellista lähimmäisen rakkautta yhteiskunnan päättäjien taholta vaan hyväksytään yhteiskunnan täydellinen rakkaudettomuus ja jopa laittomuus, kuten Sodoman synti on juuri tämä. Näin asia on täydelleen ja pahemmaksi menee ja nopeasti.

    • hal.li.tuk.sel.le

      Raamatussa Paavali opettaa ahneuden olevan pahimpia laittomuuden muotoja.

      Nyt rikkaat ahnehtivat loputkin köyhien roposet. Varakkaat on vapautettu valtion velkataakasta. Tämä hallitus ajaa loputkin pienituloiset kurjuuteen ja leipäjonoihin, eikä masentuneilla ihmisillä ei ole varaa edes ostaa masennuslääkkeitä. Sairaat kuolevat hoidon puutteessa ennen aikojaan. Surullisinta on, että lapset ymmärtävät jo nuorina olevansa nk rupusakkia, koska perheet asuvat slummialueilla, lapsilla ei ole rahaa harrastaa mitään, he eivät pääse luokkaretkille, heillä ei ole varaa opiskella, eikä mahdollisuutta päästä pois sukunsa köyhyyden kierteestä.
      Meille uskotellaan, että nuoret ovat terveempiä ja elävät pitempään kuin vanhempansa. En usko, sillä köyhistä perheistä tulevien nuorten paineet ovat niin kovia, että he eivät tule kestämään sitä.

      Tätäkö me haluamme?!!!! Osoitan sormeni Sipilän, Soinin ja Stubin suuntaan. Teillä on valtaa vaikuttaa yhteiskunnan kehitykseen.

      • jäsen_

        Totta puhut. Yhteiskuntamma on täysin sairas.

        aspergerinfo.foorumi.eu


    • Tietysti_toimeentulo

      yhteiskunnassa kuuluu suhteellisen tasapuolisesti kaikille, mutta tätä ei monet halua aivan selvästikkään ja tietysti surullista tällainen Sodoman henki.

    • Raamatussa_hyvää

      evankeliumia ja Jeesuksen lupaus työtätekeville ja raskautuille levosta. Tartu kiinni iankaikkiseen evankeliumiin Jeesuksessa, ja et kadu, kun Jeesus tulee ja nimesi on Jumalan elämänkirjassa. Rakasta Jeesusta ja kaikkia lähimmäisiäsi, sillä siten voit elää täyttä elämää ja sydämesi ja aivosi ja munuaisesi ovat lämpimiä ja hehkuvat Jumalan rakkauden tulta.

      Jos rakastat mammonaa ja tämän maailman turhuuksia, niin eivät kannata sinua pitkälle, jos nimeäsi ei ole Jeesuksen elämänkirjassa, etkä pysty pääsemään Jumalan tuhatvuotiseen valtakuntaan armahdettuna syntisenä. Jeesus on hyvä, ja ihmiset tässä maailmassa etsivät lähinnä omaansa.

    • Ilo_Herrassa

      Ilo Herrassa Jeesuksessa on Jumalan lasten voimavara turvata Isään.

    • Jumalan_profetiat

      Raamatussa ovat Jumalasta ja vaikka sisältävät hyvinkin voimakasta, niin autuaina saamme ne tuntea ja siten myös valona ja suolana olla, eikä tarvitse turvautua mihinkään ihmisten mielistelyyn.

    • silkoaroskaa

      raamattu on paimentolaisten satuilemaa paskaa

    • Herätykseksi

      Niin;

      Ihmiskunnalta (kaikkia eri krist. kuntia myöden) näyttää tosiaan olevan Totuuden, ns. "PALLO" hukassa. Sen osoittaa ja todistaa se, etteivät osaa tai edes halua elää ja toimia Oikein, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalla hyväksi tavalla ja tarkoituksella. Turvalliseksi ja turvatuksi, kaikinpuoliseksi oikeasti ja kestävästi hyvinvointi elämäkseen ja tulevaisuudekseen.

      Vaan elävät, toimivat ja vaikuttavat toisiaan vastaan, toisilleen tuohoksi kilpailelvasti, taistelevasti ja sotivasti. = pirun hyväksi ja puolesta, kukin itselleen toisilleen tuomioksi, erilaisiksi onnettomuuksiksi, katastarofeiksi, sodiksi, pahoiksi sairauksiksi ym. vitsauksiksi, syystä (kaikki vääryys ja pahuus) kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatyun UT) opetsuten ja ohjeiden VASTAISUUKSILLA pahaksi / kärsimyksiksi seuraamuksia synnyttävällä ja tuottavalla tavalla, niitä kirouksina ylleen vetävästi.

      Tiedostus valineethän niistä pahemmista ja suuremmista, SYYSTÄ pahaksi, kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi seuraamus tapahtumista ja asioista, päivittäin useista erilaista todisteeksi ja VAROITUKSEKSI väärin eläimistä ja toimimisista uutisoi.

      Ihmisten ja ihmikunnan kansakuntien elämä kun on sitä; "sitä; saa mitä tilaa". Oikeuden mukaisuuden Lain alaisuutta. Hyvästä ja oikein elämisestä hyväksi, mutta pahasta, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta = kaikille hyväksi Jumalan Sanan vastaisesti elämästä PAHAKSI seuraamuksia.

      Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisesti / kaikiin nähden puolueettomasti, vain kaikille hyväksi tavalla, tarkoituksella ja tavoiteella elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa. Missä on kaikki muut, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" Kristuksen Jeeusksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi kutsutut?!

    • ttkkl

      Jeesushan sanoi, että viimeisinä aikoina on niinkuin Nooan aikoina! Lukekaa lisää assiasta Evankeliumeista!

    • Taasyksiulos

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 166
      4616
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      118
      4207
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2770
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1615
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe