VIINANEN JYRÄHTI RÄKYTTÄJILLE!

wdwdwede

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vajavaasontaa

      ei tämä maa nouse väärillä leikkauksillakaan vaan syöksyy syvälle suohon jos vain duunarien eläkeläisten lapsiperheiden eli heikompiosasten maksettavaksi kaikki esim maajussien miljardeihin olla koskettu hus kii sipilä kaluu törsien luutakin. ,räksä se vinkku on, katto nyt tekoses kun viime lamas ajoit väärillä päätöksillä suomen suohon,on paree pitää pää kiinni kun ei mitään tajuu ilman pillerii.

    • tympääntynyt

      siinä vasta meillä vanha räksyttäjä. pitäis vaan turpansa kiinni. mr. markkaa ei devalvoida. vielläkin maksellaan 90 luvun EK.N "tekaistua" lamaa ja pankkitukia.

    • kohta-olen-kommunisti

      Suomen valtion velka kasvoi Viinasen ja Ahon toimien takia 60 miljaardiin markkaan joten pitäisi tuo porvaridementikko turpansa kiinni. Ennen sitä Suomi oli lähes velaton eli velkaa oli vain pari miljaardia.
      Suomi ajettiin tahallaan tilaan, jotta voidaan liittyä Euroopan Unioniin ja Globaaliin markkinatalouteen. Ja tavoitteena on ajaa Suomi osaksi liittovaltiota DEMARI, KOKOOMUS, VIHREÄT akselilla.

      • ååååwww

        Minun eläkkeeseeni ei ole vielä kajottu. Räkytän sitten vasta, kun se tapahtuu.


    • tottatöriseehän

      Viinanen on kokenut politiikko ja on siinä oikeassa että suunsoitolla ei saada mitään aikaa, totuushan on että kun perussuomalaisen nyt meni hallitukseen suunsoitto on moninkertainen verrattuna edellisen hallituksen vastaavaan aikaan.

      • taukki-mikä-taukki

        Tuo onkin ainoa asia minkä Viinanen osaa. Pankkikriisin toimet salattiin ja syyttömät yrittäjät panttiin maksumiehiksi. 15000 tuhatta veti itsensä naruun, mutta kirkko lopetti laskemisen kun päästiin yli 5000. Koivistokin alkoi muutama kuukausi sitten nähdä luurankoja kaapissaan kun vaipanvaihtajat taitaa olla harvassa.


    • lfkhfs

      Viinanen pitäköön vinon suunsa kiinni. Koivisto on muuten porvari kuten nykyinen Suomen pankin johtaja Erkki Liikanen.

      • kysynpä_vaan

        No mitä vikaa on porvareissa? Naapurimaassa on vallankahvassa kgb-kommari ja siinä vasta riesa Venäjälle ja koko Euroopalle!


      • kfjgfds

        Hyvä opiskelijat! Tätä lisää!


    • vinksvonks

      Viinasen aivot on jo mädäntyneet. Vanha katkera räksyttäjä. Miks tommonen höyrypää saa olla vapaana. Hourula on sen oikea paikka.

    • nöyryyttämaalle

      Kyllä maa- ja metsätaloudesta pitää pystyä leikkaamaan . Edes se kansallinen tuki pois , se pienin osa koko paketista .

      • gökgfs

        Sipilä ei niihin koske koska Laaninen kieltää heti.


      • känsällinen-tuki
        gökgfs kirjoitti:

        Sipilä ei niihin koske koska Laaninen kieltää heti.

        Siinäpä hiukan tietoa kansallisen tuen maksamisperusteista jota "rikas Ruotsi" ei maksa.

        Suomen maatalous siirtyi EU:n toimivaltaan 1.1.1995.

        EU:n talousarvio on vain runsaat 2 kertaa Suomen talousarviota suurempi. Itävallassa on 8,6 miljoonaa asukasta. Itävallan talousarvio on suurempi kuin EU:n talousarvio.

        Maatalous on EU:n tarkimmin säännelty ja tarkimmin valvottu toimiala. Maatalouden osuus EU:n lainsäädännöstä on 50 %. EU:n satelliitit valvovat Suomen peltolohkojen kokoa ja käyttöä, EU:n tarkastajat tekevät valvontakäyntejä Suomen maatiloilla ja jokaisen tuotantoeläimen korvassa on EU:n korvamerkki, jonka numerosarjan avulla jokainen kaupassa myytävä lihapakkaus voidaan jäljittää eläinkohtaisesti tuotantotilalle saakka ihmiselle vaarallisten eläintautien varalta.

        EU:n yhteisen maatalouspolitiikan (YMP) ylimpiä päätöksentekijöitä ovat EU:n neuvosto (ministerineuvosto) ja Euroopan parlamentti. YMP:n täytäntöönpanosta vastaa Euroopan komission maatalouden ja maaseudun kehittämisen pääosasto yhteistössä komission tuotantoalakohtaisten hallintokomiteoiden (joissa jäsenvaltioilla on edustus) ja jäsenvaltioiden maatalousministeriöiden kanssa.

        Suomessa kansallista tukea maksetaan siitä syystä, että Espanja, Portugali, Italia ja Kreikka asettivat Suomen jäsenyysneuvotteluissa vuonna 1994 Suomen EU-jäsenyyden ehdoksi sen, että Etelä-Suomessa ei makseta mitään EU:n maataloustukea. Komission neuvottelijat vetivät mielivaltaisen rajaviivan Etelä-Suomen poikki ja yrittivät poimia yksittäisiä kuntia pois EU-tukien piiristä vetämänsä rajaviivan pohjoispuolelta.

        Samaan aikaan Ruotsille hymyiltiin maireasti, koska Ruotsi on YMP:n suurimpia nettomaksajia. Ruotsille myönnettiin täydet EU:n maataloustuet koko maahan, epäsuotuisten alueiden korotetut maataloustuet koko maahan ja Ruotsille myönnettiin oikeus maksaa kansallista tukea.

        Etelä-Suomelta kiellettiin EU:n maataloustuki ja Suomessa epäsuotuisten alueiden tukea maksetaan vain 62. leveyspiirille saakka eli Jyväksylän korkeudelle saakka. Ruotsissa 600 km etelämpänä.

        Suomen virkamiesneuvottelijat Veli Sundbäck ja Antti Kuosmanen hakivat YMP:n ylimmältä päätöksentekijältä EU:n neuvostolta päätöksen, jonka mukaan Etelä-Suomen kansallinen tuki on pysyvää, koska se korvaa Etelä-Suomelta kielletyn EU:n maataloustuen.

        Kaikki teollisuusmaat ja kehittyvän talouden maat maksavat maataloustukea: USA, Kanada, Sveitsi, Norja, Islanti, EU/ 27 jäsenvaltiota, Australia, Korean tasavalta ja Japani. Niiden lisäksi Brasilia, Etelä-Afrikka ja Intia. Maailman suurimmat tilakohtaiset maataloustuet maksetaan Korean tasavallassa, Sveitsissä, Norjassa ja Islannissa.

        Tanska lakkasi vuoden 2013 alussa vaatimasta YMP:n määrärahojen leikkaamista,koska suuri enemmistö Euroopan parlamentissa kannattaa YMP:n määrärahojen korottamista.


      • kauppiaan

        Kauppiaan poika taas yrittää tapansa mukaisesti kusettaa.


      • siihenollaanmenossa
        kauppiaan kirjoitti:

        Kauppiaan poika taas yrittää tapansa mukaisesti kusettaa.

        Venäjällä ei ole tukia enen boikottejakaan makseltu. Ruoka maksaa lähes saman kuin Suomessa, mutta tavallisen kansan palkka on n 400 euroa kuukaudessa. Mitä maksaa ruoka nyt?


    • KovaaAjoa

      Suomen kermaperseet nyt valittavat joka asiasta. EI muuta kuin oikeita leikkauksia näiden näpertelyjen ja indeksijäädytysten sijaan. Läskin pitää tummua ja tanner tömistä.

      • ölgfkgf

        Sulta heti kaikki rahat ja kiinteä oamisuus velationvelanhoitoon. Älä yhtään urputa vaan luovuta pois kaikki vaan tai nenäsi siirtyy niskanpuolelle.


    • Viinanen

      Viinanen on ikänsä ollut väärällä alalla.

      • kfhds

        Kyllä se on sitten epämiellyttävän näköinen rokonarpinaama.


      • maalimanmestari

        Niin onkin. Roskapöntön penkojien kuningas.


    • Toivotalkoissakokoajan

      Antaa tulla lunta tupaan ja jäitä porstuaan! Niin kauan tuetaan hyviä veljiä kunhan vaan peukalo heiluu!

    • muinais_jäänne

      ja itte räkyttää, tutiseva ukko

    • iippovinetto
    • viinanenonoikeassa

      Joten vassarit, demarit ja äärrrkoopee turppaat nyt kiinni!

      Emme ota Kreikan kohtaloa!

    • Hölmölävol3

      HAHHAAAAHHHHHAAAAAHHHHHAAAAAAAA.......BBBBBBBBUUUUAAAAAHHHH......................
      "Suomi ei devalvoi"............

      Tätähän se on. Nyt haetaan uutta nousua sosialismin muodossa "porvareitten" toimesta. Nämä "porvarit" ne vaan haluaa lisää niiltä jotka vielä itse elättävät itsensä ja maksavat nettoveroja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3013
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2354
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2092
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1933
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. 161
      1231
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe