Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Akan paikka

justt

Akan paikka on antaa tyydytystä miehelleen! Pikku raukat luulee pätevänsä töissä. Todellisuudessa ovat siellä perseen keikuttajana. Kotona on niiden paikka. Liikaa on annettu "tasa-arvoa " aloille. Kaapin paikka on ja pysyy. Näin on ollut jo aikojen alusta....ja tulee olemaan. Nyt on vaan poikkeusajat kun heikot saa nk.valtaa. vahvat ottaa sen takas taas kohta. Sitten naiset saavat taas sen paikan mikä niille kuuluu. Miehen alaisuuteen.

17

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perinteisyystyperää

      Olen täysin eri mieltä. Ei ole oikein että naiset jäisivät kotia ja vain miehet käivisit töissä. Pelkkää elämän tuhlaamista eikä mitään muuta koska tuloksena on että miesten pitäisi lopulta tehdä nykyisimpiä pidempiä, jopa 12 tunnin työpäiviä.

      Traditionalismi/perinteiset sukupuoliroolit kuuluvat romukoppaan ikiajoiksi. Traditionalisimi on loppujen lopuksi suunnilleen samankaltainen asia kuin feminismi, eli naiset, lapset suojeluun ja miesten pitäisi aina uhrata itsensä naisten ja lasten hyväksi. Traditionalismi ja feminismi ovat molemmat sellaisia asioita mitä ei olisi minun mielestäni koskaan saanut tapahtua. Itse kannatan todellista tasa-arvoa tai sitten osittaista paluuta luonnonlakeihin.

      • 3332344545

        Minä nainen kun menin aikoinaan naimisiin, taisi olla melkoinen vahinko, sain kuulla mieheltäni, joka paljastui todella suureksi sovinistisiaksi seuraavaa: 1. naisen paikka on kaulimen ja hellan välissä 2. kun olen pomo töissä niin olen pomo myös kotona ,.....oli pakko ottaa ero, kun lääkäri sanoi joidenkin miehen aiheuttamien vammojen jälkeen, tässä on sinulle todistus, mene poliisiaseman kautta. Sen tein ja sinne jäi sovinisti.


    • adgjlll

      Tollaset kusipäät pitäisi vain hirttää palleista ja heittää rovioon

      • sdfghjkljhgfds

        RASISTI!!!!! Sharia-lakia ei saa arvostella. Tulevaisuudessa pääsi katkotaan tuollaisista puheista. Muslimeita täytyy kunnioittaa.


    • ghnfhnh

      Tollaset Syyrialaisille hyssäriksi!

    • ironiajyrää

      Jutun ironia on siinä, että aloittajalla ei ole naista. Joskus on ollut, mutta akka jätti, kun ei jaksanut aloittajan idiotismia. Uutta akkaa ei koskaan tule saamaan.

    • akanpahalainen

      Onhan noita sukuja joissa akat hoitavat kaiken. Mies vain ryyppää tai ryyppää ja on lisäksi mielenterveysongelmainen ja matkatöissä tai sitten mies lähtee kiitämään kun lapsi on tosi pieni. Mies ei siten ole edes kotona kun on ryyppäämässä, mielisairaalassa, matkatöissä tai vain lähtenyt. Akka elättää itsensä, pennut ja vielä äijänkin päälle. Tai mies on narsisti joka pyörittää neljää eukkoa yhtäaikaisesti haaremissaan-eihän siihen voi nyrkin ja hellan väliin yhtä ottaa kun muiden kolmen pitäminen ei sitten onnistu. Äidillä ja mummoilla kokemusta ensimmäisistä, itsellä haaremiheikistä.Eipä kovin enää keski-iässä juolahda mieleen ottaa ketään äijää huusholliinsa söhläämään. Semminkin vielä kun matkatyöläisenä pysyvää kotiakaan ei oikein ole. Eilen oltiin Mikkelissä-huomenna en tiedä missä...

    • IltooVoon22

      Mene kotiin kasvaan ja karvottuun

    • Ei.se.ole.niin.justt

      Akan paikan tietää ystävämme JUSTTiinsa,
      miehekkäänä pukeutuu kalsareihin mustiinsa.
      Ottaa rälläkän, hioo koko kesän,
      Pellistä värkkää itselleen pesän.

    • Pöntöt.jää.ilman

      Pelko voi hiipiä monella jannulla,
      jos rupee rouvalle suutaan soitteleen.
      Rouva voi vetäistä paistinpannulla,
      turha on alkaa alapäätä koittteleen.

    • Tervon_kouluttama

      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288336750150.html?id=1524133
      "- Jos ei mies tule ihmisten ajoissa kotiin, menetän yöuneni. Nuorempana soitin kaikki kapakatkin läpi. Kyse on naisten ikiaikaisesta ongelmasta, ja kyllä minäkin olen saanut osani siitä huolesta, Kati Tervo kertoo IS:lle. "

      Hyvin on Tervo muijansa kouluttanut, kun on saanut tämän sisäistämään Tervon dokaammisen "naisten ikiaikaiseksi ongelmaksi".

    • AllahillaOnSuuri

      No kyllä nämä asiat pikkuhiljaa korjaantuu parisataatuhatta kehitysmaa muslimi äijää lisää suomeen niin kyllä nainen löytää pikkuhiljaa oman paikkansa.

    • hjuuyytttree

      Arpi auki tai tulee kyrpä kyljestä sisään.

    • Aboriginaali
    • feministityttö

      Vitun idiootti! Naiset ei oo alempiarvosia kuin miehet. Aina että muka miehet olisi parempia vaikka vedetään vaan kaljaa sohvalla. Ja feminismi EI ole miesvihaa vaan miesten ja naisten, kaiken ikäisten ja myös transujen,homojen lesbojen jne. tasa-arvon kannattamista!

      • Inshallah

        RASISTI! Tuo ei ole Sharia-lain mukaista.


    • totta.puhut

      Asiaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1944
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      79
      1685
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe