Voimailu tuhoaa seksielämäni

UivaBodari

Onkohan tällainen normaalia? Treenipäivänä minua ei huvita seksihommat lainkaan sanotaanko seuraavaan 5-10 tuntiin, eikä tämänkään jälkeen lähellekään niin paljoa mitä silloin jos ottaaa pitemmän vaikka viikon treenitauon. En ole mielestäni ylikunnossa, ei ole koskaan ollut sellaisia merkkejä. treenaan 3-5 kertaa viikossa, muta kun treenaan niin teenaan todellakin tosissaan, kuvailisin sitä Yatesin Heavy Duty treeniksi ilman roinaa. Olen myös välillä tehnyt kevyemmin pitkiä sarjoja 20-30 toistoa läpi koko treenin vaikkakin teen myös nämä loppuun asti. Ei mitään vaikutusta, treeni kuin treeni niin se syö seksihalut. Syö kyllä miestä pahasti kun tietää, että salipäivänä ei sitten himota lainkaan ja hyvä jos seuraavanakaan päivänä.

Olenko yksin asian kanssa vai onko muilla samoja kokemuksia. Mitään steroideja tms. en ole koskaan käyttänyt.

49

4047

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eiköhän tuo ole tyypillistä vaikka harva sitä myöntää.
      20v aktiiviaikana viikon viimeinen treeni oli perjantaina ja kyllä siitä jollakin tapaa palautui lauantai-illaksi mutta ero oli suuri siihen verrattuna, että välissä olisi ollut muutama huilipäivä.

      Aloittaessani 6-kymppisenä aloin saada treeneihin tehoa mutta 63:n tietämissä mave- ja kyykkypainotteisina päivänä ja seuraavian, hihat ja muukin olivat tyhjät.
      Myös palautukset viruivat -3:een minuuttiin. Kävin salilla 5krt/vko.
      Tein vain lyhyehköjä perus- ja maksimivoimatreenejä.

      Tilanne normalisoitui alettuani käyttämään korvaustestoja 63:na. Samat ovat käytössä vieläkin 71:nä eikä mini annostus ole aiheuttanut mitään lieveilmiöitä.
      67v eukon saan kiinnostumaan "seurustelusta" pari kertaa viikossa.
      Oma latautuminen on nopeampaa.

      • bulkkersson

        Olen huomannut samaa ongelmaa, mutta ei kyllä liittynyt treenaamiseen vaan ylipainoon. Oletteko tikissä vai ns. "bulk"-tilassa?


    • Ihan normaalia. Sitä paitsi joku on joskus sanonu, et "Jos treenin jälkeen on vielä pillu mielessä, niin sillon et oo treenannu kunnolla." Viisaita sanoja ;)

    • hu1k

      Sama täällä, ja tätä on jatkunu yli 10 vuotta. En oo mikään poikanen enää. Ja siis tuo ei haluta = ei seiso.

    • rweata

      tuskinpa se treenaamisesta johtuu.

    • nainenenne

      Tapailin joskus miestä joka treenasi ahkerasti salilla myöskin tuon n.5 krt viikossa. Hänellä sama vika kun sinulla, ennen treenejä ei voinu harrastella kun sitten ei jaksa treenata ja treenin jälkeen ei tee mieli. Kyllä oli turhauttavaa.. Enään en tapaile miehiä jotka treenaa noin usein, koska minulle kahdenkeskinen yksityiselämä on tärkeää.

    • srht

      Aivan varmasti kova treeni vie lisääntymistarpeen. Kovan treenin jälkeen ei huvita tehdä mitään muuta kuin nukkua, tosin sitäkään en pysty ihan tekemään kunnolla ja seuraavana päivänä väsyttää. Vasta lepopäivän jälkeen pystyn nukkumaan kunnolla. Syöminenkin on treenin jälkeen vastenmielistä ja siinä tahtoo mennä pitkä tovi että saan ruoat nieltyä. Kuntosalitreeni on tosi paskamaista hommaa kaikin puolin.

    • huilaamaan

      Jo kauan sitten tuntemani nainen sanoi " treenaaminen on miehisen voiman hukkaan heittämistä " se siitä , voiko sen selvemmin sanoa .

    • tyttöystäwä

      kyllähän tuossa on perää. kova tereeni vie halukkuutta tai ainakin jaksamista lemmentouhuissa. sen olen huomannut. treenaava mies ei jaksa.

      • dhcg

        Tuppaa se lh:n eritys laskemaan kovissa rasituksissa, joten testot kyykkää toviks ja sillä se. Suosittelen lyhentämään treenejä. max 45min, niin voipi asiat muuttua.


    • duunarikukki

      Joku tuhkis vai?

    • Meneehän ne halut kun pumppailee salilla päivät pitkät muiden pokikien kanssa.

    • ettäjotta

      salin jälkeen kyllä seksille, kovemman aerobisen pelin esim sulkapallon jälkeen jossa sykkeet käy maksimissa niin kiitos mutta ei

    • Jotkutekeeniinkokoajan

      On se. Ää pidä huolta lihoistasi, niin, että himosi jää pysyviksi

    • syrtkhggsrhsd

      Se on normaalia. Veri pumppautuu toisiin paikkoihin ja keho käy sen verran ylikierroksilla, että eteen ei ota. Keho toimii niin, että elintärkeät toimintokyvyt suojataan ensimmäisenä. Sen jälkeen voi ajatella pornoseksi hetkiä.
      Joku vitun kukkahattu oli poistanu tän viestin jo tuosta mutta laitetaan nyt uusiksi.

    • Sinkkiä

      Kannattaa huolehtia riittävästä sinkin saannista. Sinkki osallistuu mm. testosteronin tuotantoon ja rankka treeni lisää sen tarvetta

    • Punttijumi

      Ei johdu itse treenistä.
      Normaalisti seisoo ja kunnolla kunnon punttitreenin jälkeen.

    • Tiiki

      Itse treenannun kovaa yli 20 vuotta. Voimailussa kilpailen EM tasolla, ja kyllä ihan normisti panettaa treenin jälkeen.
      Oma treeni ei tarvitsekaan maksimia hapenotolta, niin se voi olla eri. Jotkut tyhmät tekee "bodausta" jollain 20 toiston sarjoilla ja supersarjaa perään.

      Naisista taas uskonkin, että ne ei jaksa mitään treenin jälkeen.

    • Pakkopulla24h

      Seksihaluista lähtee liikenteeseen treenaaminen. Kun ei ole seksihaluja, niin ei treenatuta.

    • hööööööö

      Voihan helkatti menkää töihin. On teillä murheet. Tai joutoaikaa. Tai molemmat.

    • hepppi

      EI ihminen ole pohjaton jos antaa kaikkensa salilla niin ei voi "antaa" kaikkea sängyssä. Tarkoitan siis seksiä!

    • NaturalBoogie

      Kuten edellä joku tiesi, testojen niiaus jonkun aikaa saliharjoittelun jälkeen on yleistä. Niin itsellänikin. Jos unet olleet samalla hieman vajaat pari-kolme päivää, ei halut nouse. Yleensä parin päivän huilin, l. palautumisen jälkeen libido (tms.) on koholla. Näin minulla ollut vuosia elimistön toiminta. Lisättäköön vielä, että lihastreeni pitää teston eritykseni ja siten halut ihan mukavalla tasolla noin niin kuin yleensä.

      • srht

        > lihastreeni pitää teston eritykseni ja siten halut ihan mukavalla tasolla noin niin kuin yleensä.

        Pitää eli vähentää vai lisää? Mistä tiedät että lihastreeni pitää? Oletko kokeillut olla ilman?


      • NaturalBoogie

        Asiasta voit toki guuglettaa, jos et usko. Tosin, netistä on löydettävissä tukea mille tahansa totuudelle. Olen joskus ollut puoli vuotta sohva - herkut - kalja - kuurilla, joka halujen sijaan nosti vain läskin määrää.


      • NaturalBoogie

        Kerronpa vielä siltä kantilta, että salipäivän iltana ei yleensä tule **ttu mieleen. Heti voimailun jälkeen kyllä kelpaa yhdyntä. Jos ei univelkoja tai muita, seuraavana päivänä veitikka toimii kyllä.

        Tää jutustelu tuntuu taas vähän siltä, että jos ei ole panokone, joka ampuu desilitran spermaa 5 kertaa päivässä, on sairas - etenkin silloin, kun harrastaa kuntovoimailua.


    • kannattaafuntsia

      Kokemukseni mukaan urheilijat on pääsääntöisesti surkeita sängyssä. Etenkin pumppaajat. Ne odottaa, että eukko tulee ja hoitaa homman. Olen kuullut bodareista, jotka eivät jaksa kotona muuta kuin maata sohvalla ja syödä.

      Nykyinen kumppani oli suhteen alussa himourheilija (fillarointia esim. talvella 2 h joka päivä) ja siihen vielä salit yms. päälle. Väsytti selkeästi, vaikka innokas olikin. Nyt urheilu on vähentynyt, vaikka harrastaakin kyllä edelleen ja on hyvässä kuosissa (ei mikään kehonrakenteja luojan kiitos!). Seksiä saan niin paljon kuin haluan ja kyllähän minä haluan. Suhdetta takana lähes 10 v ja seksi on edelleen lähes päivittäistä.

    • Ravinto_koutsi

      Ravinnon optimointi tässä tärkeää. Matalat hiilarit, matalat rasvat (ravinnosta) laskee hormonitasoja. Tähän vielä yli pitkät treenit ja määrällisesti paljon on huono juttu. Yleensä volyymitreenit tappaa libidon monella. Kaikki vedetään tappiin, niin ei ihmekään. Ehkä huonot unet vielä ja liian vähän lepoa ylipäätänsä. Suosittelen valmennuksen ottamista. Mahdollisesti hormoonitasojen mittaus lekurissa.

      Proteiinia 2g/painokilo
      Rasvaa 1g/painokilo
      Hiilareita säätämällä saadaan joko lihasta tai sitten ollaan miinuksilla ja poltetaan rasvaa.

      Naturaalille 3-4 treeniä isoilla liikkeillä. Tunti max. Kannattaa kokeilla matalavolyymistä ohjelmaa, pari sarjaa kaikki irti suoria sarjoja Savolaisen Maken tapaan. Moni treenaa Pro kehonrakentajien jaoilla ja kauheasti työtä, kun kroppa ei ole totutettu siihen vielä. Pakkotoistolla on paljon juttua tästä. Omat tasot vedetään kellariin liian kovilla treeneillä ja jos vielä ravinto ei tue harrastusta, niin..

      • LossiaAjanut

        Itse treenaan juuri noin, että jokaista liikettä mitä teen niin teen 1-2 maksimisarjaa. Jos se ensimmäinen maksimisarja on ollut kova ja onnistunut niin ei ole mitään järkeä tehdä enää toista. Termistöä kun en tiedä niin ovatko nämä juuri niitä suoria sarjoja?


    • e3trhntyjmu

      Jaa mulla taas päinvastoin. Salilla katselee hyvän näköisiä nuorten naisten perseitä niin kyllä seksi maittaa oikein hyvin.

      • VeteranBuilder

        Ja ikää oli alle 20 veikkaan?


    • Derppiina

      Mulla lähtee halut jos on treenannut niin kovaa että lihakset on ihan heikkoina/kipeinä = ei jaksa harrastaa seksiäkään.

    • Ei-se-treeni

      Ei minua treeni ole koskan estänyt, mutta työ on eri asia.

      Treenasin vähintään 2 h per päivä 7/7. Sillä ei ollut vaikutusta. Ei myöskään toimitotyöllä. Vaan annas olla, kun painan yli kahdentoista tunnin työpäiviä ruumiillisessa työssä. Ei tee mieli muuta kuin nukkua.

    • Dia_Bam_Muskle

      oletteko hinttapuleja kaikki?

    • nukkuuu

      ainakin treenaavan miehen naisena voisin sanoa että kuulostaa aika tutulle. Jos mies menee salille töiden jälkeen niin ei kannata kotona edes turhaan ehdottaakkaan mitään. ei mies ei jaksa.

    • bodybodysexysexy

      Treenaa enempi vaimon kanssa punkassa. Siellä punkassa voi harjoitella eri asennoissa ja samalla esim. vaikka käsipunnertaa kun painaa ylös ja alas ;D

      Sitten voi muutenkin touhuta kuin punkassa, ottaa vaimon syliin kun ite seisoo ja samalla harrastaa seksiä ja tekee kyykkyliikettä, jolloinka vaimon paino on ylimääräisenä kyykkäämisessä.

      Yhdistä molemmat eli treeni ja nainti ;D

      Vähemmätkin lihakset muuten riittää, ei tarvi olla ällö bodari vaan tarpeeksi lihas-ainesta ja kyllä naiset tykkää.

      • PenisLöystyy

        Hyvässä treenissä saadaan pumppi aikaiseksi, ilman tätä on aika turha odottaa lihaskasvua. Ylläpitävään treeniin riittää varmaan "pumpitonkin" treeni. Jos sillä naimatreenillä saat pumpin aikaan niin taitaa pumppi kalusta kadota ja tästä ei taas vaimo tykkää.


    • Setämies666

      Jengi sauhuaa aika lujaa, mutta laitetaan nyt yks vakavakin vastaus joukkoon. Itseeni treenillä on kahdensuuntainen vaikutus: kevyesti - keskiraskaasti kuormittava treeni nostaa seksihaluja. Vastaavasti raskaiden-erittäin raskaiden treenijaksojen aikana seksi ei juurikaan ole mielessä ja kova treeni vaikuttaa myös yleiseen jaksamiseen. Harrastan triathlonia ja teen sivussa lajia tukevaa saliharjoittelua. Yleisesti ottaen hyvä aerobinen kunto nostaa kyvykkyyttä seksin suhteen, vaikeampi sanoa mitä tekee puhdas saliharjoittelu. En koe sitä millään tavalla ongelmaksi, että raskaimpien jaksojen aikana seksihalut laskevat. Näitä jaksoja nimittäin on vähemmän. Jos seksihalut tuntuvat jatkuvasti katoilevan treenaamisen seurauksena, arvioisin kriittisesti treenin kuormittavuutta. Se voi olla liian iso. Ikää löytyy 30 vuotta ja olen mies.

    • butterflyroses

      Sama voi päteä myös kovaa treenaaviin naisiin - mikä nyt kullekin on kovaa ja kovaa...sen verran kovaa, että saa energiat purettua...tosin seksihalut kasvaa treenaamisen myötä, pitää löytää vain sopiva balanssi ja päästä kunnolla palautumaan välillä eli nukkua, ja pitää välipäiviä...kyllä treenaaminen voi olla myös kiitollinen seksin korvike...yöunetkin on taattu. Käyttää miehiä silloin kun tarvitsee. Lomilla huomaa kun ei treenaa, niin tekee koko ajan mieli...seksihän on parasta hyötyliikuntaa. Mulla ei ole ollut kovaa treenaavia miehiä, eivät ole treenanneet, mutta hyviä sänkypuuhissa, sen sijaan ainakin yksi kokemus bodarista, täysin surkea, ei mitään kestävyyttä, joo., ei kiinnosta. Kova fyysinen kunto ei siis merkitse sitä, että on hirveät muskelit, päinvastoin, fysiikka voi olla todella hyvä kundeilla, jotka eivät kuntosalilla käy, jotenkin luonnostaan vain lihaksikkaita ja hyväkuntoisia, miehillä kuin norm on jo luonnostaan enemmän lihasmassaa kuin naisilla, ettei hirveästi tarvitse treenata, pysyy yllä aika helpostikin, jos vain katsoo mitä syö.

    • Guatemala

      Etsi superfoodit jotka nostattaa seksuaalisuutta.

    • Pan0pupu

      löpetä se reenääminen ni älkää seksikin lyistää

    • Puukotuksenhoitoalue

      Oletko kohtalotoveri?

      Aika vanhanaikanen
      Aika rikollinen
      Aika ammattitaidoton
      Aika hyvin mainostettu
      Aika ajattelematon
      Aika välinpitämätön ihmisestä
      Aika vaativa
      Aika sairaalloista
      Aika kun ihmisestä voi silloin nopeasti jättää
      Aika sairaan, ihanaa
      Aika paljon keskittymistä vaativaa
      Aika paljon perheen yksityis-elämään tungettelemista
      Aika paljon perheen, vaatima, oikeus-taisto, lapsen hengestä
      Aika paljon, uskonnollisuuden siivittämää, kaipuu seksuaaliterapia vapauteen
      Aika paljon vankina pitämisen ohjelman muistettavan, kaltainen
      Aika vähän psykiatristen sairauksien kanssa tekemisissä, oleva laji
      Aika sähkötön
      Aika paljon kerjäämisen kaltainen
      Aika paljon vääristelty, fysiologisesti
      Aika paljon välinpitämätön ihmisestä
      Aika paljon on kuolemankuriirin, muistuttavaa rakentelemistaan
      Aika paljon oli psykoottista vivahdetta
      Aika paljon on kuolemankuriirin, kuolemantuomioiden kaltaista
      Aika paljon on vain ylipainoisten ihmisten virheellisen, ryhmä-hoidon kaltaista
      Aika paljon on aikaa vaativaa, yli¨ painoisen hoidoksi
      * vain

      Aika paljon ihmiskaupan sävyttämä
      Aika paljon miehen empatiaton käsittämä
      Aika paljon vääristeltyä, tarpeena, tarpeena lain, yhden ryhmän, yksikön tavoittama
      Aika paljon uskonnollisen pakkomielteisyyden, osallistumattomuuden, demokratia
      Aika paljon perhe-rauhaamme loukkaava, vanhempien pakkotyönä

      Tunniste, mies, verkosto, lasten pakkotyö: - Voitti!
      Nainen: Me ollaan, seksuaaliväkivalta, sairaalassa, perehtyminen, lasten seksuaalinen alistaminen, lasten seksuaalinen, alistaminen hyväksikäyttö
      Tämä ei ole, itsetyydytys masturbaation hutteriitti-ohjelma, tai siihen liittyvä

      - "Ei se saa tätäkään!"
      Ulkopuolinen nainen, hyvin tumma, ylikeskimittainen


      Kyllä. Kun tämä kuntoutustarve on olemassa, te ette saa toimia, väkivalta.

      Te ette saa rankaista, absurdi origo, kasvojen osin, ulkoisen vuorovaikutuksen, ohjelman käyttö.
      Isi lätkii näitä tuleen sulle.

      Kun, hänen äitinsä oli, mulkvistin, kätyri, kääntymässä, uskoon.

      Terveisin: "Neger-lover"
      Kiinnitän tässä huomiota, lisäksi, että useat ihmiset, eivät ole Aasialaisperäisiä.
      Pahoittelen, äidin nussimis-kommentointi

      Holhooja, tumma, mies tuntomerkit, näköhavainto: Ray:n rahapelit, sininen tikkiliivi, mustat farkut, yli keskimittainen laiha, tumma villapaita
      Aamupäivä, lenkkeily: Siniset shortsit, tunniste: mahdollinen inkeriläisyys
      Entä, jos minulla, on tämä kansainvälinen sairaala?
      Entä, jos tässä onkin kysymys, hyvinvointi ja huolehtiminen, ettei palvelijaksi tekemisen ostoyritystä, ettei kehon olemuksesta, ostaminen, sovi omaksutettavaksi?
      - "Onko sulle sattunut jotain?"
      Ja mitä teette?
      Ei.

      - Ai, työhön hakeutumisen, esteellisyys?
      Kyllä on.

      Pyyntö: Ole sitten ammatti.
      Kyllä. Olen siis teloitettu, ensin.
      Kts. Fasismin käyttökielto, Aasian kielteisyyden, ohjelma
      Kts. Kun tämä on kansainvälinen.
      Allekirjoittanut, Perheen isosisko: En saa toimia, niin.
      - Ei kukaan, tarvitse tätä solarium-lifelinea, sitä haluaa, tehdä, noin kaksi sadasosaa.
      Mies: Onko se noin pahalta tuntunut?
      Miten voitte loukata meitä noin ja halventaa?
      Miten voitte, loukata ja halventaa vanhempia, kaikki seudulla asuvat, ovat heidän lapsiaan?

      Mies: Kaksi sadasosaa... ? Ai, haluaa elää.
      Kts. SPR:n päivä
      - Ai.
      Kts. Erityis-sosiopatia, rikosilmoitus, ei koske lajin, harjoittajaa
      Erityis-sosiaalipsykiatria: Hengellisen, tasapainoisuuden refleksin seurailu, sisimmällinen
      Hengellisen, sisimmällisen tasapainoisuuden, refleksin seurailu, julkeava
      Miksi käytätte tätä työtä?
      Miksi käytte työssä kristillisiin perheisiin, hyökäten?

      Ja sitten on semmoinen asia, että teidän pitää, olla vähän aikaa, hoidossa...
      Eräs mies

    • OnkiellettySeuraaSinde

      Täällä ei ole mitään oikeutta olla epätodellisuuden kuplan-tila, pitkä-aikainen origoton.

      Et saa käyttää: perhe-uhka Pirkko Junttila esittely.
      Et saa käyttää: perhe-uhka sen luominen, palvomisen ja pyytämisen oikeuttaminen.
      POIKKEUS: Synnytys -osasto, henkilökunta tai muu kehonosa, sisimmällinen tasapaino
      SYY: Painostamisen jumalkäsityksen pitkä-aikaisen, ohjelman käyttö
      Ongelma: Vainoaminen, tai muu sen kaltainen, vainoharha, seuraileminen elämys
      SYY: Perheen tappo sen yrittäminen, fantasiamaailma lapsen kasvatuksen pyytämisen oikeus.
      - Jumalauta, mä en olekaan, tähän työhön. Meterologian vaihtelut sisimmällinen naiseus. Nainen, länsi-rannikko, yli 50- vuotias, vanhempi, tai muu vainoaminen, uskonto katolilaisuudeton, ihmiskäsitys, ihmiskäsityksen vaihto: Kuolema, kasakka.
      Vain miesten yleiskunto-noston pyytämisen oikeuttamiseen.
      - En ole.
      Ihmis-rotu: Kasakka, käyttö-kielto, ihmisen lähestyminen, seksiterapiattomuuden, oikeus
      Yleis-asia


      Mies: Mä olen käsittänyt tämän ihan väärin, tässä ei olekaan, tätä ammattia.
      Häntä ei tarvitse, hävittää.
      Ette saa käyttää, hänen henkilösuoja, sukupuolenvaihto-tilaan.

      EI tämä ei ole hävittämistä.
      Ei tämä ei oikeuta sellaista.
      En tämä on infrastuktuuri-rakennelmaan.
      Ei tämä on nykyaikasen infrakstruktuuri-rakennelmaan.

      - Ei, en tarvitse.
      SYY: Kipuun, kuolemaantuomittu, lapsenkasvatuksen pyytämisen oikeuttamisena,


      Kaupunki: Se pitää viedä, teloitettavana, heille vahingoitettavaksi, se ei saa missään käydä vahingoitettava.
      Ei uskonnollinen asema, syy Rottweiler-rotu, sukupuolenvaihto-tila, aggressiopoistoton, sosiaalityöntekijän lapsen palvominen, syrjintä, sen käyttö, erityis-kaupunkialue, oikeus evätty, ulkoisen vuorovaikutuksen, ohjelman pakkomielle, seurailu, maskuliinisuuden täyttymys, koskettelu, naisena ulkoinen

      vangin pito, häkin ohjelma
      Seksuaaliterapiaton
      Väärinkäsitys
      Naisen alistaminen

      SYY: Synnytys-osasto: onnistumisen elämyksettömyyden, ympäristön rakennelman kielto
      Sukupuolenvaihdoksellisuus, ihmisen eri arvoistamisen oikeuttamisen pyytäminen, kokoon tavoittelu, omaan etuun tavoittelematon sisimmätön, hektisyys, sisimmätön, koolla kilpailu, oikeuttaminen tai sen pyyntö: Uskonto
      Onko Juhalla, sähkömiehellä, mahdollisesti, eläinrotu, ihmis-suhdevekoston sijasta?

    • Kehonylävartalonturva

      Koska ajattelitte, luvata yleiskunto-noston pyytämisen oikeuttamiseen, miehenä, eläimellisesti, kehitysvammaisen.

      Koska sairaala, on ainoita Euroopassa, eikä sijaintipaikkaa, ole julkisesti, tiedossa perheelle.

      Ei esiintyen, sosiaalityöntekijän lapsen palvontana, maskuliinisuus, sen täyttymys, esittävin, nopein ja hektisin tuntein, pakkosterilisaation sen vanhentuneen muodon-tila, ulkokultaisuus, teennäinen ja epäaito, kivun tuotto, myös naisen kehon olemukselle.
      SYY: Tekemänsä, toimenpiteen, himosta.

      - Ei. He eivät, ole sellaisia.
      - Ei. He erottavat, että se tila, on virheellinen.

      Siis, te ette saa, hakea, apua heille.

      Terveisin, Kätkyt-kuolleen isosisko, omaan etuun tavoittelemisen, osallistumattomuuden laiminlyönti, palvelijaksi perheelle palvonta,

      Kts. Moukaririnki-ohjelma, teloituksen perusta, omaan etuun tavoittelu, aggression käytös-häiriön oikeutuksen pyyntö, miehenä, uskonnollisuus, laiminlyönti: näkymättömyys oikeus
      SYY: Inhon tunteiden täyttymyksen, käyttö, erityis-ohjelma: kehon alavartalon osin, vitsi: Osaatko itsetyydystä?
      Kohde: Lapsityö-voimaverkosto, terapia, tai ohjaus: lapsityövoimaverkosto, hyväksikäyttö
      Ei te ette ole sairaalaan.
      Albinismin käyttö, lapsen tappamiseen, ostaminen: Seksiolohavittelu, tai sen oikeuttamisen pyyntö, erityis, ylikasvaneisuus, ylikokoisuus ei koskaan harraste, albiinon tyttölapsen, syliiin lapsen tappaminen, hysterian levittäminen, tai muu osallistumaton: kivun tuoton oikeus, tai naisen kehon olemuksen käyttö: kivun tuoton, tai erityis-mieltymys
      Erityis-ohjelma, vankina pito, pureskelemisen väline: uskonto, deja vu:n kaltainen
      Erityis-ohjelma, persoonakehitysohjelmaan osallistumattomuus, deja vu-peilistö kieleenpureskeleminen henkiparantamisen välineeseen pakottaminen, tai muu; ihmiskäsitys, sen vaihto, tai sen oikeutuksen pyyntö, eri ihmiskäsityksien käyttö pakkotyöhön, sisimmätön, origoton, julkisen rasismin oikeuttamisen pyyntö, lapsityövoima-verkoton käyttämisen tarpeen aiheuttaminen, muu tasapainottomuus: Flash-normiton, kehon olemus, kohde, tai käyttö: luukato, osteoporoosin kaltainen, bakteeristo, sen ulkoinen käyttö, mieltymys tai havittelu: luukuumeen levittäminen, synnytykseen tapon yritykset, tai matkustaminen, aggressiopoistoton, osallistumattomuus demokratiaan, tai käyttö: halventava ihmisen eri arvoistaminen, vainoharhainen, seuraileminen, päällekarkaavuus, ryhmätoimimaton, kotiin eristäytyminen, perhe-mania, kodin asumisen ulkopuolinen, erityis-seksuaaliväkivalta sairaala maininta, laiminlyönti: Työyhteisön, toimimaton, ryhmä ammattitaidoton, kodin ulkopuolella asuminen, perhe-olosuhde.

      Tuntomerkki, kellon aika: Tumma mies, pitkä, mainoslehti, mainoskuva: s. K-Citymarket, tai Anttila, ilmestymispäivä, eilen tuote, Playboy-hajuste, tai rahantavoittelu, konkurssien käyttö, vankina pidon ohjelma tai sen käyttö: s. 9, myös sisareen kohdistuva, palvelijatarve, yleis-nimike: Sisarus-suhteen halventaminen
      - Katso, kun mä en osaa, sitä läheisyydetön, asia, teema, tai mikä, se nyt oli, töissä.
      - Tai muun muassa koko mun, älyllisyyden rakentumattomuus, kehon olemuksen, osalta, kotoa peräisin, tai kaupunkiasumisesta, tai muusta, sen kaltaisesta, johtuen, ulkopuolista, ihmistä, vierasta, tuntematonta, tai kodin ulkopuolista, sen kodin miljöön, ulkopuolista kohtaan.
      Ei tämä ei kehonrakennuksena, laji.
      Mies, kaupunki: Ja lapsityövoima-verkoston, osin, mä en jaksa mitään töitä, ikinä.
      SYY: Persoonakehitys-ohjelmaan osallistumattomuus, tai laiminlyönti: tuhoaminen, arvojen osilta, sen pakkomielteinen kehitys, tai hyväksyttäminen, feministisyyden osa-alueeton, kivun tuotto, ihmisen seurailun, oikeuttaminen, tasapainottomasti, kehon olemukseltaan.
      Mies, tumma: - "Ja mihin tämä, sairaala sijoitetaan?"

      Pankkitoimihenkilö: Katso, kun sä olet, vedonnut, tähän deja vu-peilistö, kieleenpureskelun valuuttaan.
      - Ei näitä saa... Nainen
      Kaupunkilainen, pankki-toimihenkilö nainen: Pidä, lomaa....
      Ei täällä ei saa säännöin valvoa, järjestyshäiriöiden, aiheuttaminen, tai niiden, seurailun oikeuttamisen pyyntö, seksiterapiattomuuden oikeuttaminen, painostaminen tai muu sellainen, kehon olemuksen päälle, painon asettaminen käyttäytymisen vaihteluiden puuttuminen, tai muu ymmärrettävä: eri ihmiskäsityksin, pakkotyön teetättäminen, uskontona, sen ihanteena toimiminen, haave, tai muu käyttäytymisenvaihteluiden puuttumisen, seksiterapiattomuus, oikeutuksen havittelu, oikeuttamisen pyytäminen, rotuviha, ja rotusyrjintä, tarkoitukseen.
      Nainen, kaupunki: Mä vihaan sua.
      Tänään alkoi siis, Spr nälkäpäivä, -kampanja.
      Tänään alkoi, Rintasyöpätutkimuskeskuksen kansainvälinen; Roosanauha-kampanja.

      Muun muassa seksuaalisuudettomuuden kielto.
      Muun seksuaalisuudettomuuden käyttökielto, lapsen kasvatuksen pyytämisen, oikeutus, sen kielteisyyden ohjelma.
      Mies: Mä en, saakaan, käydä täällä....
      Hysteerikko, sen täyttymys
      Hysteerikkko, nainen
      Sen levittämisen, täyttymykseen
      palvelijan oton*

      Ja mihin tämä tulee tämä sairaala?
      Eräs toinen mies, tuntematon

    • PalvelijaksiSinde

      Oletko sä vieläkin ottamassa: sakotus-järjestelmä, yksilapsisen perheen, äidin palvonta?

      Vastaus: Allekirjoittanut, perheen isosisko Sini
      Kyllä

      Nainen: Menen heti, sairaalaan.
      Te ette pääse, tänne.

      Kts. Fysioterapia käyttö, ja yleinen, hallusinaatio-järjestelmä
      Ei yleis-sivistys, ja sen siirtämisen ohjelma: arvo, hyvinvointi, myös muita ihmisiä varten.
      SYY: Terveyden osa-alueiden pitkä-aikainen säilyttäminen
      Ei ongelma.

      Kaupunki, nainen hammashoito-verkosto: Häviän, heti...
      Mistä nämä tehdään?
      Tunteiden, ja tuntemusten arvomaailma

      Kaupunki: nainen
      - Että kun te ette mitään muuta, ole halunneet, tehdä.
      Ei voi.

    • Suojuoksija

      Tämä on tuttu juttu.

      Ei se ole legendaa, että kovaa urheilevat eivät oikein suoriudu sängyssä. Treenitauon aikana ovat varmasti sitten kovassa panokunnossa kun testoarvot palaa normiksi. Näin on itsellänikin. Välipäivinä voi panettaa, mutta treenipäivänä ei kyllä tee mieli.

      En tiedä miestä se johtuu, mutta kova treeni todellakin vähentää väliaikaisesti testotasoja. Ehkä keho yrittää tuolla tavalla varoittaa, että nyt menee liian kovaa ja paukkuja pitää säästää seuraavalle "metsästysreissulle", näin niinku evolutiivisesta näkökulmasta ajateltuna.

    • Ongelmatämäkin

      Ihmiskeho vastustaa tuollaista hullunkiilto silmissä treenaamista, maksa arvot huutaa hoosiannaa ja niin edespäin. DNA vaurio ja nopeampi vanheneminen myös todennäköistä. DNAta suojaa telomeeri ja se pysyy terässä aktiivisuudella, ei salilla yritettävällä itsemurhalla jota paljon harrastetaan. Ainoa treeni joka ei ole vaikuttanut potenssiin kielteisesti on HIT,Heavy Duty tyyliset minimi määrän treenit. Jos ei ole kehonrakennus kisaan menossa niin kannaattaako itseä tuhota treenaamalla on hyvä kysymys itsekullekin tykönään.

      • Puskajussit

        Maksa vauriot jne. ja vanheneminen johtuu roinasta, ei treenistä.


    • Anonyymi

      Samaa olen huomannut. Nyt varmaan 2vk taukoa salilta ja kulli kokoajan kovana... alkaa melkein jo ihmetyttää että mitähän ihmettä kun vehje toimii näin hyvin.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe