Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tunnusta rakkautesi Oriveteen

I.love.Orivesi

"Tunnusta rakkautesi Oriveteen

Kokoomuksen valtuustoryhmä esittää Orivedelle markkinointikampanjaa, johon pyrittäisiin sitouttamaan kaikki kuntalaiset. Kampanjan teemaksi ehdotetaan I love Orivesi.

Tärkeä osa kampanjaa olisi kuntalaisten osallistaminen kuvaamaan Oriveden paikkoja ja tapahtumia ja julkaisemaan niitä sosiaalisessa mediassa. Kaupunki voisi lanseerata kilpailun, jonka avulla innostetaan ihmisiä kuvaamaan kauniita paikkoja ja mukavia kokemuksia. Teeman ympärille olisi myös helppo koota maksullista materiaalia, jota kuntalaiset voisivat käyttää eri tilanteissa.

Aloitteen on allekirjoittanut 9 kokoomusvaltuutettua." OS 17.6.2015 s3

Mitäs sellaisista pienistä ongelmista kuin tapot, perheväkivalta, lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset, koulukiusaaminen, päihdeongelmat, vandalisointi, työttömyys jne.

Mielestäni tällainen vastuuton kampanja ansaitsisi vastakampanjan. Valitettavasti en ole hurahtanut sosiaaliseen mediaan, käytän lähinnä tätä keskustelufoorumia. Vastakampanjaan riittäisi Orivedellä aineistoa!

15

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuusorivedestä

      Täysin samaa mieltä. Etenkin kun paikallislehtikin ongelmista vaikenee tai ohittaa pienellä jutulla. Moni tallaaja ei edes tiedä kuinka pahoja ongelmia on, kun kaikki tuupitaan maton alle.

      • Miksetsittenkerro

        Voisit kertoa kun kerta tiedät! Vai oletko höpöhöpö porukkaa??


    • niinmitä

      kerro sinä, kun näemmä tiedät.

      • paljonpahaa

        Lehdestä saa vaan lukea kivoista kesätahtumista. Missä ovat asiat jotka koskettavat oriveden työttömien, alkoholistien, narkkareiden, perheväkivallan uhrien, mielisairaiden tilannetta jne.? Onko niitä koskien tehty montaakaan valtuustoaloitetta? Eikö jo nyt ilman höpöhöpö kampanjoita somessa ole paljon kivoja kuvia Orivedestä joita luvat kysymällä voisi käyttää markkinointiin? Totuus sieltä toisesta päästä olisi paljon tärkeämpi tuoda julki.


    • PäkäPässi

      Mää rakastan Päkää...on niin kiihottavan näköinen nortti huulessa ja ääni on silläin sopivasti kähee

    • Mavaankysyn

      Kuka on Päkä?

    • tammamuori

      Jäi vähän hämäräksi....
      miksi ihmeessä kukaan haluaisi maksaa jostain mainosmateriaalista?
      Taitavat olla sekoomuksessa aika sekaisin?

    • juunääspäivää

      Heitetään veikkaus kauan orivesi pysyy vielä itsenäisenä kaupunkina? Itse veikkaan että viiden vuoden sisällä on liitetty osaksi tamperetta. Tampereen tulevan kaupunginosan eli oriveden nimi ehdotus voisi olla mämmilä.

      Mä en ny oikee älyä mitä järkeä tossa I love Orivesi jutussa on? Hyödyttää ketä? Vai onko sen tarkoituksena joku hyväksyttävyyden haku, egon pönkitys, vai joku muu mikä?

    • OrivesiOnPop

      Orivedellä menee huonosti vain niillä jotka ovat oman huonosaisuutensa itse vartavasten hankkineet...

    • kakluuni

      Olikos tän ketjun anti ympätty paikallislehden pääkirjoitukseen vai kuvittelenko? Lähde oli kyllä unohdettu mainita, mutta ei tuo Orivedellä ole niin justiinsa.

      • orivesisentään

        sä olet outo! tyypillinen orivesiläinen!

        TÄÄ ON AVATTU KUUKAUSI SITTEN JA LÄHDEKIN ON LAINAUKSEN LOPUSSA.

        keskisen eilinen pääkirjoitus on ton huuhaa-ehdotuksen eunukkimaista aisankannattelua. lehden pääkirjoitukset yleensäkin ovat sitä. miten lehden pääkirjoitukset voi olla noin vajakkimaisen sisällöttömiä.


      • kakluuni

        Anteeksi? En viitannut, etteikö tässä ketjussa olisi lähdettä, vaan kritisoin pääkirjoituksen tuovan pointteja tästä keskustelusta ikäänkuin omana ajatteluna manitsematta sitä, että aihetta on täällä ruodittu ja selvästi on vaikutteita napattu. Olen samaa mieltä, että pääkirjoitukset ovat ympäripyöreää mielenkiinnotonta tuubaa ja jutuissa saisi olla pippuria ja tutkivaa otetta.


    • hhjklkki

      Joku voisi perustaa firman jossa myydään tiehidasteita joissa lukee "i love orivesi". Sitten vielä liikennekameroita jotka ottaa kuvan jos hymyilet tarpeeksi levästi tämän "i love orivesi" logon lukiessasi. Orivesi julkaisee joka viikko lehdessä kuvan leveimmästä virnistyksestä ja palkitsee hänet "hyvinvoiva orivesi -liikkeen" lahjakortilla.

    • kaale2

      Muita ideoita: tatska ikuisesti ihoon raapattuna: I love Orivesi ja koska kylä eläköityy voisi hautakivistä, joihin on naputettu" I love Orivesi, ihana paikka kuolla" saada roimat alennukset. Myös lentopalloilijoiden shortsien takamukseen voisi sponssata hymyilevän slouganin. Jos revitellään, niin vaikka tekstillä "Orivesi ei todellakaan oo pyllystä" tai "Orivesi-hymy pyllyyn

      • valheellaonlyhyetjäljet

        Keinotekosuus ja positiivisuuden päälleliimaamismeininki paistaa tästä kampanjasta ja tietyistä politiikoista kilometrien päähän. Jos asiat eivät ole hyvin, niin ei vaikeneminen niistä oo mikään ratkasu


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe