Danielin unet tuhat ja yksi

mustahevonen

Minäkin 40 vuotta sitten uskoin ja luulin että Raamatussa on ristiriitaisuuksia tulkitessa erilaisia ennustuksia tai profetioita.
Nyt tiedän ettei siellä mitään ristiriitaisuuksia ole (kaikki on selvinnyt) olen ottanut asioista selvää.

Jos tahdot tietää miksi Kristinusko on vain yksi tuhansista ja taas tuhansista uskonnoista , ja miksi Jeesus tulloo ihmiset valehtelloo voinen valoittaa kertomuksillani myös tuota puolta.

Räpylät ovat Raamatulla kun hallitusvaloja vannotaan , vaikka kirja kieltää vannomisen tykkänään !
Räpylät ovat liipasimella jos Muhammedista kuva piirretään , vaikka tuon arvoisia kirjoituksia on maailma pullollaan , vertaan totuus arvon perusteella noita kirjoituksia ja niitten sanomaa.

17

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mustahevonen

      Nämä palstat ovat sellaisia jotta kaikki tietävät aina paremmin kuin kukaan muu , siksikö tämäkin viesti on jäänyt lukematta ?

      Kukaan ei ole pystynyt näyttämään minulle Jeesus Nasaretilaista Danielin kirjasta.
      Voitko sinä sen tehdä ?

      • Uneksuomiasi

        Ei kannata edes yrittää, sillä mitään et ota vastaan.
        Luulet tietäväsi, mutta et tiedä totuutta, eikä kanssasi kannata edes uskovan yrittää keskustella.
        Jatka vaan laulelemista: Kuulkaa korpeimme kuiskintaa...


      • mustahevonen

        Nyt on laulu muuttunut Raatteentie balladiksi.

        Ja Kristillisen Sionismin aiheuttamaksi pakolaistulvaksi mm, Tornioon .

        Raatteeseen ja Juntusen rantaan hyökkäsi 2 Divijoonaa ja siitä selvittiin.
        Nyt on laitettu vartioon 30 hengen "Divisjoonat" Tornioon ja siitä ei selvitä.

        Pään sisällä oleva uskon Islamin uskonaate on tuhoksi Kristilliselle Sionismille,-
        en kannata tuota kumpaistakaan , mutta kun se ei näy päällepäin niin Suomalaisen näköisenä ehkä kosto osuu minuunkin.
        Ja toisaalta Islamistin näköinen ei aina ole Muhamettilainen.

        Mutta pitäisi valtamedian edes yrittää kertoa miksi , AL AKSA on niin tärkeä saada tuhottua kunhan Islamilainen maailma on ajettu niin alas ettei "VAARAA" ole.


    • offi10001

      Ketkä ovat vääriä profeettoja ! Nehän ovat niitä jotka uniään ja näkyjään kertovat ja selittävät niitä Raamattuun vedoten , vetävät jakeita kuin taikuri hatusta ,- pupuja korvista , vale ei uudistetulla valheella totuudeksi muutu, Jeesuksen piti tulla n, 2000 vuotta sitten ja se ennustus meni metsään ,- sen jälkeen on mennyt tuhansittain metsään ja jokainen tulevakin profetia menee metsään. Varokaa vääriä profeettoja , ne sekoittavat viisaankin ja älykkään ihmisen ajatukset. On tehty hienoja oppeja , ettei valhe paljastuisi ja uudet sukupolvet tuuditetaan korvasyyhyllä valhe profetioitten uneen.

    • penttiz1

      Daniel. 2:29 Kun sinä, kuningas, olit vuoteessasi, nousi mieleesi ajatus, mitä tämän jälkeen on tapahtuva; ja hän, joka paljastaa salaisuudet, ilmoitti sinulle, mitä tapahtuva on.
      2:30 Ja tämä salaisuus on paljastettu minulle, ei oman viisauteni voimasta, ikäänkuin minulla olisi sitä enemmän kuin kenelläkään muulla ihmisellä, vaan sentähden että selitys ilmoitettaisiin kuninkaalle ja sinä saisit selville sydämesi ajatukset. >> Jakeen lisätiedot
      2:31 Sinä näit, kuningas, katso, oli iso kuvapatsas. Se kuvapatsas oli suuri, ja sen kirkkaus oli ylenpalttinen. Se seisoi sinun edessäsi, ja se oli hirvittävä nähdä.
      2:32 Kuvan pää oli parasta kultaa, sen rinta ja käsivarret hopeata, sen vatsa ja lanteet vaskea.
      2:33 Sen sääret olivat rautaa, sen jalat osaksi rautaa, osaksi savea.
      2:34 Sinun sitä katsellessasi irtautui kivilohkare - ei ihmiskäden voimasta - ja iski kuvapatsasta jalkoihin, jotka olivat rautaa ja savea, ja murskasi ne.
      2:35 Silloin musertuivat yhdellä haavaa rauta, savi, vaski, hopea ja kulta, ja niiden kävi kuin akanain kesäisillä puimatantereilla: tuuli vei ne, eikä niistä löydetty jälkeäkään. Mutta kivestä, joka oli kuvapatsaan murskannut, tuli suuri vuori, ja se täytti koko maan.
      2:36 Tämä oli se uni, ja nyt sanomme kuninkaalle sen selityksen.
      2:37 Sinä, kuningas, olet kuningasten kuningas, jolle taivaan Jumala on antanut vallan, voiman, väkevyyden ja kunnian
      2:38 ja jonka käteen hän on antanut ihmiset, missä ikinä heitä asuu, ja kedon eläimet ja taivaan linnut, asettaen sinut kaikkien niiden valtiaaksi: sinä olet se kultainen pää.
      2:39 Mutta sinun jälkeesi nousee toinen valtakunta, joka on halvempi kuin sinun; ja sitten kolmas valtakunta, joka on vaskea ja joka hallitsee kaikkea maata.
      2:40 Ja neljäs valtakunta on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki.
      2:41 Ja että sinä näit jalkain ja varvasten olevan osittain savenvalajan savea, osittain rautaa, se merkitsee, että se on oleva hajanainen valtakunta; kuitenkin on siinä oleva raudan lujuutta, niinkuin sinä näit rautaa olevan saven seassa.
      2:42 Ja että jalkojen varpaat olivat osaksi rautaa, osaksi savea, se merkitsee, että osa sitä valtakuntaa on oleva luja, osa sitä on oleva hauras.
      2:43 Että sinä näit rautaa olevan saven seassa, se merkitsee, että vaikka ne sekaantuvat toisiinsa ihmissiemenellä, ne eivät yhdisty toinen toiseensa, niinkuin ei rautakaan sekaannu saveen.
      2:44 Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti,
      2:45 niinkuin sinä näit, että kivilohkare irtautui vuoresta - ei ihmiskäden voimasta - ja murskasi raudan, vasken, saven, hopean ja kullan. Suuri Jumala on ilmoittanut kuninkaalle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva. Ja uni on tosi ja sen selitys luotettava."
      2:46 Silloin kuningas Nebukadnessar lankesi kasvoillensa ja kumartui maahan Danielin edessä ja käski uhrata hänelle ruokauhria ja suitsutusta.
      2:47 Kuningas vastasi Danielille ja sanoi: "Totisesti on teidän Jumalanne jumalien Jumala ja kuningasten herra ja se, joka paljastaa salaisuudet; sillä sinä olet voinut paljastaa tämän salaisuuden."
      2:48 Sitten kuningas korotti Danielin ja antoi hänelle paljon suuria lahjoja ja asetti hänet koko Baabelin maakunnan herraksi ja kaikkien Baabelin viisaitten ylimmäiseksi päämieheksi.
      2:49 Ja Danielin anomuksesta kuningas antoi Sadrakin, Meesakin ja Abednegon hoitoon Baabelin maakunnan hallinnon. Mutta Daniel jäi kuninkaan hoviin.

      Jeesus toi valtakunnan joka on iankaikkinen valtakunta ja se tulee musertamaan kaikki muut valtakunnat ja Jeesus on se kivi ja vuori ja Hän sanon että jos teillä olisi uskoa sinapinsiemenen verran niin te voisitte sanoa tälle vuorelle heittäydy mereen ja se tekisi sen. eli Jeesukselle ja meri on ihmiskunta ja silloin tulisi rauha .

    • offi10001

      Jeesus on väärä vastaus, hän ei esiinny Danielin kirjassa laisinkaan . Alle 20 sivuinen Danielinkirja on askarruttanut ihmisiä paljon ja paljon on siitä syntynyt vääriä tulkintoja ja profetoinnin keinoin on siitä sepitelty lukemattomia harha tulkintoja. Avaan nuo jakeet yksi kerrallaan, kiitän jo etukäteen mielenkiinnostasi Danielin unet tulkintaa kohtaan. Dan.2:29. Sinä kunigas on Babylonian kuningas Nebugadnessar ja kertojana esiintyy Daniel , joka pakkosiirtolaisena valittiin kuninkaan hoviin nuorukaisena opettelemaan Babylonian tapoja, kieltä ja palvelemaan kuninkaan hovissa.

    • offi10001

      Dan.2.30. "TÄMÄ SALAISUUS ON PALJASTETTU MINULLE !" Sanoo Daniel . Hän henkensä säilyttämisen uhalla joutui selittämään hullulle kuninkaalle Babylonian kuninkaan olevan sen kuvapatsaan kultainen pää. Siis Babylonian maailmanvalta.

    • Kirjakääröt

      Dan.3:25 Biblia (1776). Hän vastasi ja sanoi: katso, ja minä näen neljä miestä vallallansa käyvän tulen keskellä, ja ovat kulumatta; ja se neljäs on niinkuin Jumalan poika.

      • offi10001

        Raamatun käännöksissä on huomattavia eroja jakeitten tulkinnassa Dan.3:25. pitää myös lukea asiayhteydessä sekä useista käännöksistä vertailemalla. Katson tuon myöhemmin.


    • offi10001

      Dan.2:31. -35. Kuvaa minkälainen kuvapatsas oli , siitä on kristinuskossa esitetty hyvin ideoituja kuvia,- mutta selitykset ovat olleet virheellisiä ja näistä on aiheutunut suurille ihmisjoukoille pettymyksiä , kun julkeat saarnamiehet ja naiset ovat käyttäneet ihmisten herkkäuskoisuutta omien tarkoitusperien saavuttamiseen . Esim menestysteologia ja ns, karismaattiset liikkeet.

    • offi10001

      Dan.2:36. "Tämä oli se uni ja nyt sanomme kuninkaalle sen selityksen." Danielin kirja on koottu useista samanlaisiata teksteistä jotka kertovat täsmälleen samasta ajanjaksosta juutalaisten historiasta. Sen asian ymmärtää sen jälkeen kun on poistunut Kristinuskon harhaprofeettojen opista ,- tai ei sellaiseen ole joutunutkaan. Uskovat ovat sokeita asioille joista heille on jo ehditty opettaa "varma totuus iankaikkisen Jumalan pojasta ". Niin tässä on Nebugadneessarin uni ja sen selitys luvussa Dan.2.36. -

    • offi10001

      Dan.2.37. - 38. Nebukadneessar oli patsaan kultainenpää , ( jonka patsaan hän myös kerrotaan rakentaneen) hallitsi n 605 eaa- 562 eaa. Rakensi mm, Istarin portin, kukisti juutalaisvaltion Juudan vei kansaa pakkosiirtolaisuuteen . Näistä jakeista on viittauksia Hes.Dan. ja Jeremiaan jakeiden viitteet eivät välttämättä ole oikein kohdistettuja koska Raamatun kääntäjät eivät ole olleet perillä Danielin kirjan, todellisesta sanomasta ( Ja näin ollen ovat koittaneet kaiken yhdistää Jeesus Nasaretilaiseen vaikkei Danielin kirja kerro hänestä.)

    • offi10001

      Dan.2:39. "Mutta sinun jälkeesi (Nedukadneessarin) nousee toinen valtakunta, joka on halvempi kuin sinun, ( Meedia) ja sitten kolmasvaltakunta, joka on vaskea ja hallitsee kaikkea maata. (Persia) Katso historiasta , koska juutalaisten näkökulmasta nämä on muistiin kirjoitettu !

    • offi10001

      Dan.2:40."Ja neljäs valtakunta on tuleva luja kuin rauta, musertaa ja murskaa kaiken kuin rauta murskaa, niin se on murskaava ne kaikki." Tämä on Aleksanteri Suuren ( Kreikka ) eli tässä Magedonia ! Sevyyden vuoksi ettei tätä sekoitettaisi kristinuskon lukemattomiin harhaennustuksiin. Kats, taas historiasta , vertaa sitten myöhemmin ja ihmettele kuinka ihmiskuntaa on erehdytetty väärillä profetioilla !

    • offi10001

      Dan.2.41. - 43. Kertoo kuvapatsaan jaloista ja varpaista, ne ovat Egyptin Ptolemaos ja Syyrian Seleukos kuninkaita . Ja ihmissiemmenellä sekaantuminen on näiden kuningashuoneitten keskinäisiä avioliittoja ja siitä huolimatta eivät nämä Seleukokset ja Ptolemaiokset yhdisty samaksi vallaksi vaan pysyivät erillään kuin kuvapatsaan jalatkin pysyivät. Tarkemmin tuolla Dan. 11. luvussa kerrotaan noiden kuningas huoneitten vaiheita.

    • offi10001

      Dan.2.44. " Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistamaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta."- ( Juuri näitten Seleukosten ja Ptolemaiosten aikana, juutalaiset perustivat Makkabien hallitseman juutalaisvaltion.) "Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti.) Taas on pilvin pimein Raamatun kohtia pistetty viitteeksi jakeen loppuun jotta te eksyisitte ! Jos ette tunne tarkkaan tuota Makkabien valtakautta niin älkää närkästykö selitykseeni, sillä kertomukseni on vakaa ja tosi !

    • offi10001

      Dan.2:45. "niinkuin sinä näit että kivilohkare irtaantui vuoresta - ei ihmiskäden voimasta - ja murskasi raudan,vasken,saven,hopean ja kullan. Suuri Jumala on ilmoittanut kuninkaalle ( siis Nebukadneessarille) uni on tosi ja sen selitys on luotettava." Danielin kirjan kirjoitusajankohta ja sen kirjoittajista ei ole varmaa tietoa , kuin on myös laita muidenkin V.Tn osalta .Dan.2:46.-49.Kertoo kuninkaan korottaneen Danielin suureen arvoon, koska kaldean papisto ei osannut antaa selitystä unennäylle jonka kerrotaan Nebukadneessarin nähneen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe