Kokemuksia Skytec Oy:n ajo-opetuksesta?

Ajoleidi

Hei,

Harkisten autokouluun menemistä ja eteen tuli hinnoiltaan melko edullinen Skytec Oy Leppävaarassa. Yrityksestä kerrotaan näin:
"Skytec Oy tuottaa alihankintapalveluna erilaisia palveluja sekä välittää työntekijöitä projekteihin ja tarvittaviin töihin. Ilman toimitilakuluja yritys pystyy tarjoamaan palveluja, kuten autokoulutunteja edullisemmin. Yritys tarjoaa myös autokoulupalveluja sekä konsultointia myynnin ja markkinoinnin saralla."

Onko kellään kokemuksia opetuksen laadusta? Kiitos!

24

962

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyytyväinenasiakas

      Itse olen juurikin kyseisessä autokoulussa ja olen kyllä tyytyväinen. Opetus on ammattitaitoista ja rennon asiallista toimintaa muutenkin. Omasta puolesta voin suositella kyseistä firmaa kaikille.

    • Kabba96

      Olen tällä hetkellä ajamassa ajokorttia Skytecillä. Ihan asiallinen ja mukava opetus.
      Vaikea toki verrata muihin autokouluhin, koska en ole niissä ollut....

    • erikoista
    • mumminlahja

      tuli vähän myöhään tämä vastaukseni, mutta varoitukseksi kaikille uusille harkitsijoille. Maksoin pojanpoikani autokoulun, jonka hän aloitti huhtikuun 27. päivänä. Ajokorttia hänellä ei ole vieläkään. Vanhempi pojista suoriutui ajokoulusta muutamassa viikossa kunnollisessa autokoulussa. Älkää siis menkö halpaan hintaan!!! Mistään ei löydy puhelinnumeroa tähän autokouluun. Mitään kunnollisia selityksiä pitkälle opetusajalle ei tule, ja minua kyllä hirvittää pelkkä ajatus, ovatkohan nämä oppilaat saaneet kunnollista opetusta.

      • mummonkaveri

        Mummi, älä kehtaa nolata mummoja.

        Trolleja pyörii näköjään nyt kun uusi toimija tuli alalle


    • Huidi

      Yksi kokemus on ja se jätti pahan maun Skytecistä.
      Ostin Grouponin kautta lahjakortin ajokortin syventävään vaiheeseen. Yritin varata aikaa ilmoituksessa mainitulle teoria-ja ratatunnille. Eipä tullut minkäänlaista vastausta useiden päivien ja useiden meilien jälkeen ko. paikasta. Ja yhteydenotot siis vain sähköpostitse, joka vähän jo etukäteen arvelutti. Onneksi sain peruttua lahjakortin ja nyt sitten normiautokouluun vaan. Harmi sinänsä.

    • joojoo...xx

      Protesti: Skytec Oy,
      TurkuY-tunnus2350129-7
      TalousalueTurun talousalue ja Ahvenanmaa
      OsoiteVanha Littoistentie 
      20540, Turku
      Häiriöpäivämäärä3.8.2015

    • onkorättiseuraava

      Alennuskuponkeja kaupannut Groupon lopetti ja jätti asiakasyritykset pulaan

    • Neveragainn

      Hei pakko varoittaa tästä kyseisestä autokoulusta nyt täälläkin!! Sain juuri ajokortin kyseisestä paikasta, mutta helppoa se ei ollut... Ensinäkin ajotunteja sai suunnilleen kerran kahdessa viikossa ja opettaja oli täysi kusipää! Aluksi kaikkki meni hyvin, mutta hetikun joku asia oli vähänkin vaikeaa minulle, alkoi hirveä huuto ja haukkuminen. Lauseet menivät suurinpiretin näin: "mitä vittua sä oikein ajattelet" "mikä vittu sua vaivaa" "mä todella toivon et sä et sitä korttia saa" yms. Itkuhan siinä tuli ja inssi vedettiin sitten hirveässä shokissa kun sitä ennen oli saanut kunnon haukut ja ahdistuksen. Mielestäni autokoulun opettajan pitäisi kestää jossei kaikki ole heti täydellisiä ajamaan, eikä viedä toiselta luottoa omaan ajotaitoon. Ajotunneille meno tuntui painajaiselta. Monet yö unet hänen takiaan menetettyä olen erittäin tyytyväinen että pääsin juuri tuosta helvetistä pois ja sain sen kortin.
      Kuulostaa ehkä liioitetulta, mutta tarkoitan joka sanaa ja haluan vain varoittaa, sillä olen kuullut että en myöskään ole ainoa jota näin on kohdeltu.
      Onneksi on mahdollusta suorittaa kakkos vaihe jossain muualla, koska tonne en enää palaa.
      Ps. Sain myöhemmin tietää että siellä on myös mahdollistavaihtaa kyllä toiseen ajo opeen joka ilmeisesti on todella mukava! Itseäni suoraan sanottuna ärsyttää kun en tätä silloin tajunnut...

      • Kamalakokemus

        Minulla on kyseisestä paikasta ja henkilöstä täysin samat kokemukset! En suosittele kenellekään tätä autokoulua...


      • Leppis555

        Olen tyytyväinen saamaani opetukseen. Kaikki toimii ja ajotunnit rullaa kivasti. Suosittelen. Ps. En ymmärrä, että täällä haukutaan ja mollataan. Lienevät kilpailevien autokoulujen omistajia?


      • EipäOllutAsiallinen
        Kamalakokemus kirjoitti:

        Minulla on kyseisestä paikasta ja henkilöstä täysin samat kokemukset! En suosittele kenellekään tätä autokoulua...

        Jep, sama täällä. Suoritin pää kylmänä koko perusvaihe. Ajo ope:n sarkasmi satelee heti kun tekee pienen virheen. '' Mont kertaa mun pitää kerrata sulle ? Pitäiskö mennä takas Vermoon opettelemaan ?''. Maksaisin mielummin enemmän jos tietäisin että tää oli tällästä.


    • nooo

      kerro nyt enemmän sun kokemuksista

    • Tiesittekös

      Tiesittehän että asiakkaalla on oikeus vaihtaa niin opettajaa tai jos niikseen tulee niin myös autokoulua. Jos menee sukset ristiin opetuksenantajan kanssa niin huutaa HEP, KESKEYTÄN. Saa dokumentit (jotka ovat asiakkaan omaisuutta) saadusta opetuksesta, ne kourassa vaan seuraavaan paikkaan.

      Älkää hyvät ihmiset kärvistelkö ja kärsikö, vaan viheltäkää peli poikki ja vaihtakaa!! Se on ihan sallittua :)

    • Eikannata

      Opettaja on aivan kamala! Huutaa, haukkuu ja nälvii, kun jotakin ei heti osaa. Kuulemma kuusi vuotias lapsikin osaa nämä asiat. Opettajan takia tunneille meno jännitti kamalasti, pelotti valmiiksi jos se räjähtää. Jos yrität puolustautua, alkaa kahta kamalampi huuto. En todellakaan voi suositella!

    • Kamalakoulu

      Oikeasti kamala kokemus. Ruma ja haukkuva opettaja. Stressi, stressi, stressi ((( älä mene ajo-opetukseen Skytecin kouluun. Maailman huonoin kokemus!

    • WALD0

      Mikä teitä ripoo, joa otatte kaiken paheksuvasti. Vähän aikaan sitten aloitin. Aivan loistava opettaja.

      Opettaja itsekin sanoo: "voitte nukkua tunnilla, jos ei kiinnosta mutta älä sitten valita lopuksi, että et osaa."

      Opettaja on hauska, rento ja huumorintajuinen. Ja sitä varten ollaan tunnilla. Tyhmiä tai vääriä kysymyksiä ole.

      Myös pitää ymmärtää se, että jos ja kun saa sen ajokortin, ja sinä eräänä päivänä ajat sitä autoo yksin. Sinä olet, se joka on ratissa. Sinä olet se joka tekee päätöksiä ratissa.

      Jos opettaja ei ole tiukka, ethän sinä opi mitään. Ja jos sinua jännittä, voit nätisti sanoa, että tämä on ensimmäinen kertani, elä hauku minua tsi tuomitse, haluan vaan oppia.

      Nyt kaksi kurssia on ollut takana. Aivan mahtavaa on ollu. Sitä varten siellä ollaan, että opitaan. Onhan siellä muita, jotka puhuu tunnilla. Ja se häiritsee muita, jotka ei kuule opettajaa.

      Jos ette tykkää opetuksesta, voitte aina vaihtaa autokoulua ja sanua et ootte mennyt nämä asiat läpi.

      Toivotan kaikille onnea ajokortin hankkimiseen.

      Peace, I'm out

    • Skytecinasiakas

      Oletan, että kaikki tarkoittavat J-alkuista miesopettajaa. Kyllä itsekkin tykkäsin teoriatunneista, niistä ei ole pahaa sanottavaa. Pääsin kirjalliset ja inssin molemmat ekalla läpi.
      Silti en ole opetuksen laatuun tyytyväinen, olisin varmasti saanut jossakin toisessa autokoulussa parempaa vastinetta rahoilleni. Jännitin ajamista ja opettaja tiesi sen. En pidä siitä, että ajotunnilla minulle huudetaan ja solvataan. Se ei vaan kuulu hyviin käytöstapoihin, eikä ihmisiä kohdella niin, varsinkaan asiakasta. Olo oli entistä jännittyneempi ja kurja. Itse ostin grouponin kautta palvelun, joten tuskin paikkaa olisin voinut vaihtaa enää kesken kaiken. Skyteciin en aio kakkosvaiheessa mennä.

    • Skytecjyrää

      Aivan paras autokoulu sekä opettaja hän on sivan lahjakas ja ihana. Ja kaikki ylläolevat kommentit ovat täyttä hevospaskaa.

    • Vermo45min

      Itse suoritin Skytecin kautta ajokortin vuodenvaihteessa, enkä todellakaan suosittele. Opettajasta jäi sen verran karmeat kokemukset, että en edes auton rattiin uskaltanut mennä ajokokeen jälkeen pitkään aikaan. Jatkuvaa haukkumista, nälvimistä ja moittimista lähes jokaisella ajotunnilla. Vaikka lupaavatkin halvat hinnat, on opetuksen laatu ja siitä saama hyöty todella paljon itse opiskelijasta kiinni. Nykyäänhän toimivat uudella nimellä, kun taisi edellinen viritys mennä osittain Grouponinkin takia nurin.

      • jbvcfghj

        Ajele sinä vaan hevosilla! Oot kateellinen autokoulun omista Espoosta!


    • hnngh

      Kävin autokoulun Skytecin kautta viime vuonna ja pakko kyllä vähän kertoa, millainen kokemus se oli. Ilmoittautuminen ja yhteydenotot sinne menivät hyvin, niistä ei mitään erityistä. Samoin teoriatunnit olivat hyviä ja se opettaja tosiaan osasi kertoa asioista hyvin, esim. riskeistä ja osasi olla myös huumorintajuinen. Niistä jäi paljon mieleen.

      Teoriatuntien jälkeen suoritin parin-kolmen viikon jälkeen teoriakokeen, jonka jälkeen pääsin ajotunneille. Tuossa se vissiin poikkeaa muista ajokouluista, kun ajotunneille pääsee vasta hyväksytyn teoriakokeen jälkeen. Ainakin itselläni oli näin.

      Ensimmäiset ajotunnit meni hyvin sen opettajan kanssa. Tosin pari kertaa kävi niin, että tehtiin, esim. liikkeellelähtöjä ja parkkeeraamista sen yksi tai kaksi kertaa, ja sitten se olikin siinä. Itse en ollut niistä vielä ihan kärryillä kunnolla silloin. Ensimmäinen ajotunti oikeassa liikeenteessä oli jotain ihan kamalaa. Muutenkin jännitin ajamista ja sitten kun en heti tajunnut/osannut tehdä jotain, niin alkoi se jäätävä huutaminen, solvaaminen ja haukkuminen, niin kuin täällä muutkin ovat saaneet vissiin samaa kohtelua... Koita siinä keskittyä ajamiseen, kun jännittää ja siinä vieressä se opettaja räyhää. Koitin sanoa kerran takaisin, mutta sieltä tuli vain kahta kauheammin takas :D.
      Ja siis tota haukkumista kuului aika monellakin tunnilla ja monet kerrat lähteny itku kurkussa pois sieltä ja ajotunneille meneminen tuntui aina ihan kamalalta. Jännitin niitä ajotunteja enemmän kuin itse ajokoetta. Ja tiedän, että olen autokoulun jälkeen se, joka tekee niitä päätöksiä ratin takana ja olen vastuussa kaikesta mitä teen.

      Opettaja oli (onneksi) liian kiireinen pari tuntia ennen ajokoetta, joten pääsin toisen opettajan opetukseen, joka oli siis täysin erilainen! Hän oli tosi mukava ja rauhallinen. Jos teillä on mahdollisuus vaihtaa opettajaa niin kannattaa!

      Ammattitaitoista porukkaa on kaiken puolin, mutta se yksi voisi kyllä vähän miettiä miten asiakkaitaan kohtelee... Mutta en kyllä suosittele.

    • Noloatoimintaa

      Näiden viestien perusteella lähettäisin juuri tälle kyseiselle autokoulun opettajalle terveisiä, sillä selvästi hän tällä käy! On todella noloa kirjottaa tänne omia positiivisia "asiakkaiden" kommentteja, joista näkee selvästi, että opettaja on ne tänne itse kirjoittanut. Kukaan ei mielestäni kirjoittaisi tuommoisia kommentteja kyseisestä paikasta. Miehillä toki voi olla erilaiset näkemykset, sillä uskon opettajan olevan naisvihaaja. Olisi mukava tietää kuinka moni negatiivisen kokemuksen omaava on mies. Meni sitten myös vaihtamaan yrityksen nimeä... hyvä veto varmasti kun kokemukset yrityksestä on niin huonoja.

    • Miguzi

      Eräs hyvät tuttuni kävi myös tämän autokoulun. Niin kuin täällä on kerrottu, opettaja on todella ärsyttävä, huutaa ja haukkuu. Todella ammattitaidotonta opetusta. Ei missään tapauksessa voi suositella. Huijaustakin harrastavat.

      Ja kaikille tiedoksi, että tämä Skytec Oy lopetti toimintansa ja aloitti Vantaalla nimellä Autokoulu Wise. Joten älkää langetko tähän ansaan.
      Ehkä olisi järkevämpää vaan opettajan muuttaa käytöstapoja eikä aina vaihtaa firman nimeä..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 171
      5042
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4563
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2921
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1710
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe