Jari "BULLSHIT" Mentula

ManseBody

Tuleeko sitä suurta voittoo koskaan? Jätkä on piikittäny perseensä neulatyynyks ja ähissy tuhansia tunteja salilla! Aina on sanonu, että ens vuonna kovassa kunnossa lavalle, mutta puheet on jääny puheitten tasolle.

Ikää jo 39-vuotta ja palumboismikin on alkanu: jalat ja kädet kutistuu, ja maha kasvaa!

35

2355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BullinWulffi

      Eiköhän ne 9 tonnin viikkotulot lämmitä enemmän kuin joku kuppanen pysti kisoista. Onhan se varmasti mukavampi tehdä töitä omaan tahtiin 9 tonnin viikkotuloilla kuin painaa raksalla sateessa kolmen tonnin kuukausituloilla. Joten eiköhän se 'palkinto' työstä ole tullut. Enemmän tuo tienaa kuin jenkeissä persettään myyvät bodarit jotka samoissa kisoissa ottaa parempia sijoituksia.

      • ManseBody

        Ilman Juttaa ja sen bisnestaitoja Mentula seisois tyhmän näköisenä jonkin lähiöbaarin ovella, ja viraabelihommina raapustelis treeniohjelmia tupakkiaskin takakanteen...

        Bull ei oo saanu "urallaan" aikaseks mitään muuta kuin ISON kasan paskaa.


      • BullinWulffi
        ManseBody kirjoitti:

        Ilman Juttaa ja sen bisnestaitoja Mentula seisois tyhmän näköisenä jonkin lähiöbaarin ovella, ja viraabelihommina raapustelis treeniohjelmia tupakkiaskin takakanteen...

        Bull ei oo saanu "urallaan" aikaseks mitään muuta kuin ISON kasan paskaa.

        Ja ilman Jorma Ollilaa Elop ei olisi saanut Nokialta kymmenien miljoonien kultaista kädenpuristusta. Ilman Steve Wozniakia Jobs olisi jäänyt autotalliohjelmoijaksi. Näillä asioilla on turha spekuloida, lisäksi se on äärimmäisen typerää. Asia nyt vain on niin, että Mentula tienaa kolmessa päivässä sen, minkä normaali työläinen kuukaudessa. Piste.


    • ASDGSAGDSAGD

      Kuntoilulla hurjat tulot!

      Torstai 6.11.2014 klo 01.32

      Huimat tulot viime vuonna koonnut Jari "Bull" Mentula kertoo elävänsä nyt unelmaansa.

      - Rehdisti voin sanoa, että tämä on unelmaa, Teamin Fit Farmin päävalmentaja ja ammattikehonrakentaja Mentula vastaa kysymykseen, miltä viime vuoden ansiotulot 374 485 euroa tuntuvat.

      Mentulalle kehonrakennus oli aluksi harrastus, mutta antoi lopulta paljon. Hän luettelee saaneensa ammatin, elannon ja lopulta hyvän toimeentulon.

      Yhteistyö kannattaa

      Mentulalla on mennyt taloudellisesti hyvin jo jonkin aikaa. Vuonna 2012 hän ansaitsi mukavat 155 752 euroa, mutta viime vuonna jo tuplasti edellisvuotisiin verrattuna.

      Mentula myöntää, että ansiopuolella tapahtui suuri muutos ja ura lähti nousuun, kun hän aloitti valmennusyhteistyön Jutta Gustafsbergin kanssa vuonna 2010. Työpari perusti Team Fit Farmin, jonka valmennusporukka on sittemmin laajentunut huomattavasti. Mentula on Fit Farmin päävalmentaja. Gustafsbergin viime vuoden tulot olivat 177 148 euroa.

      - Pakkohan tässä on olla tyytyväinen. Bisnes menee hyvin, hän kiittää yhteistyötä Jutan kanssa.

      Mentula on ollut alalla 20 vuotta. Hän lähtee edelleen seitsemänä päivänä viikossa aamuisin joko töihin tai salille. Hän valmentaa, suunnittelee ohjelmia ja kehittää kuureja. Lomaa hän pitää usein niin että työt kuuluvat osana päivään.

      - Töitä on tehty kovaa. Ensi vuodesta on Jutan kanssa puhuttu, että lomat otetaan lomiksi.

      Hyvistä tuloistaan Mentula on maksanut myös mojovat verot.

      - Muistaakseni se oli 50 pinnaa. Olen suuri veronmaksaja, hän naurahtaa ja myöntää että valehtelisi, jos väittäisi, etteivät suuret verot harmita.

      - Onhan nää verot ihan järkyttäviä.

      http://www.iltalehti.fi/verot/2014110518809644_vr.shtml

    • ASDGASG

      Kuka vastaa rehellisesti ja sanoo muistavansa nuoren Jari Mentulan Fellmannin auditorion lavalla Lahdessa 17. toukokuuta 1998? En ainakaan minä, vaikka olin paikalla siellä ihan varmasti. Suoraan sanoen tuskin kukaan muu kuin hänen huoltajansa tai treenikaverit, jotka eivät varmasti kovin hurranneet, kun Jari kuulutettiin neljännelle sijalle nuorten yli 80 kilon luokassa. Seuraavat seitsemän vuotta Bull treenasi ja kasvoi Mansen saleilla, mutta kilpailumenestystä ei tullut muuta kuin ainaisen SM-pronssin merkeissä. Ensimmäinen SM-mitali laitettiin hänen kaulaansa vuonna 2000.

      Ei ollut helppo uran alku Valkeakoskelta Tampereelle muuttaneelle nuorelle kehonrakentajalle.

      Vuonna 2007 oli merkitty Mentulan kalenteriin isolla ja punaisella tussilla – the Year of Bull. Matti Halosen valmennuksessa ollut Bull oli kasvanut aivan käsittämättömiin mittoihin ja yleisö joutui aivan hieromaan silmiään nähdessään Jari Mentulan jyräävän yli muiden ja ottavan superraskaan sarjan helpon voiton. Mutta mitä ihmettä, Bull ei voittanutkaan overall-titteliä, vaan sen vei toinen manselainen Jussi Forsgren. Tuomarit selittelivät Forsgrenin olleen viimeistellympi, mutta oikeat bodifanit tiesivät kuka oli illan kuningas – Jari ”Bull” Mentula! Näin jälkiviisaana voidaan sanoa, että se oli todella surkuhupaisa episodi suomalaisessa kehonrakennuksessa.

      Superraskaan sarjan SM-voiton jälkeen Bullin oli pakko tehdä päätös mitä hän aikoo todella tehdä isona, sitten kun hänestä oikeasti tulee iso. Tie oli hyvin selkeä ja se oli ammattilaisuus.

      http://www.bodylehti.fi/?p=1010

    • DSAGDSAGADSDG

      Body SM 2007 -raportti

      Miehet 100 kg

      Raskas sarja ( 100kg) oli ennakkokaavailuissa aika vaisun näköinen. Vain neljän miehen sarjasta odotettiin Bull Mentulan ja Sami Jääskeläisen välistä vääntöä. Lauantaina vetisen ja värittömän näköinen Jääskeläinen oli kokenut yhdessä yössä kovan muutoksen. Sunnuntaina lavalle asteli aivan eri näköinen mies, värit oli laitettu kohdilleen ja ukkoa "kuivatettu" selvästi. Jo pelin selväksi mielessään manannut allekirjoittanutkin sai aivan uutta virtaa. Tästähän tulee vielä kunnon vääntö! No, sitä iloa ei pitkään kestänyt. Niin ikään Mentula oli vain parantanut kuntoaan kuin sika juoksuaan. Kun miehet saatiin vierekkäin, en ollut uskoa silmiäni. Jari Mentula oli kehittynyt valtavasti ja sai Iceman Jääskeläisen näyttämään selvästi pienemmältä. Ja se on sellainen saavutus, että oksat pois. Kaikki Samin tavanneet tietävät, että mies ei todellakaan ole pieni! Mutta kuten kehonrakennuksen kirjoittamaton totuus sanoo, hyvä iso mies voittaa aina hyvän pienemmän miehen. Niin tälläkin kertaa. Pidän Jääskeläisen fysiikan mallista enemmän, mutta lisääntyneen lihan myötä näyttää Mentulan rakennekin melkoisen metamorfoosin läpi käyneeltä. Kun vielä joskus vaivannut vatsan pömpötyskin loisti poissaolollaan, voittajasta ei jäänyt epäselvää. Kullan takuuna toimivat paksut rintalihakset ja vielä paksummat kädet, selkäkin oli saanut kaivattua massaa. Kuten reidetkin, jotka olivat kasvaneet kokoa ja erottuivatkin hienosti. Kun kireyskin oli sillä mallilla, että pakaroista saattoi erottaa lihassäikeitä, voi vain todeta mestaruuden menneen oikeaan osoitteeseen. Ja raskaan sarjan sana "raskas" sai aivan uuden merkityksen. Seinäjoen Jukka Pekkalan matkaan lähti pronssi ja neljäs sija pääkaupunkiin Kai Soinin mukana. Kelpo kunnossa ollut kaksikko jäi kuitenkin selvästi kahden kärkimiehen jalkoihin taistelussa mestaruudesta.

      http://www.jkkuntofitness.fi/bodysm07.php

      • shtsdrhbs

        Hitto tuossa videossahan Mentula vielä näyttää ihan bodarilta! Nykyään näyttää rantapalloksi pursonneelta pahanlaatuisesta palumboismista kärsivältä sairaalta ukolta.


    • Jarkkossi

      Täysin ylivoimaisesti suomen kovin bodari. Massaa on huomattavasti enemmän kuin kellään muulla. Menestys ammattilaisena ei ole ollut hääviä, mutta silti reippaasti ykkönen suomalaisessa bodyscenessä. Muut suomalaiset bodarit kun laitetaan Jarin viereen niin eivät näytä juuri miltään. Taso on aivan eri luokkaa näyttävyydessä ja siitähän hommassa on kyse, vaikkakin joillain olisikin parempaa menestystä ammattilavoilla. Savolaisella oli aikoinaan vieläkin hurjemmat massat ja vaikka paljon Jaria lyhempi onkin niin olisi ollut samaa tasoa jos vierekkäin olisivat seisseet. Saapa nähdä onnistuuko Wilenius kasaamaan Mentulan massoja, olisi kova sana ammattilavoilla.

      • mallijakireyspuuttuu

        Jari ollut jossain kunnossa viimeksi 2007, joten älä puhu paskaa. Ollut sen jälkeen joka kisassa viimeinen. Ja Wileniuksella alkaa niistä aineista näköjään pää olemaan jo niin sekaisin että kohta sekin varmaan tekee Mentulat.


    • Muscledork

      Aloittaja tuskin tarkoitti suurella voitolla ykkössijaa neljän osanottajan sm-kisoissa.

      Suunta on ollut jo vuosikausia huipulta alas mutta nyt jätkät kehitytään.

    • Vihtyy

      Näin se menee

    • Ravintoensinkuntoon

      Sitä Bullin kuntoutumista on nyt odotettu jo 15 vuotta. Silloin 2007 kun kunto oli parempi kuin nykyään oli Ufs ravinteilla osuutta asiaan, sitten on ollut Fastia ja Fitfarmia ja kunto on mennyt vaan huonompaan ja maha kasvanut kun ruuansulatus ei toimi kunnolla huonojen ravinteiden takia.

      • Ourama

        Insuliini ja kasvuhormooni sitä pötsiä turvottaa. EIkä siihen auta mikään laihduttaminen...


    • jaaaaanne

      "Ikää jo 39-vuotta ja palumboismikin on alkanu: jalat ja kädet kutistuu, ja maha kasvaa!"

      voi voi heikkopoikaa siellä nyt... kertoisitko miten 39 vuoden ikä liittyy jalkojen ja käsien kutistumiseen? tai mahan kasvuun?
      eikö koskaan mahakaan saisi kasvaa? kasvaahan se voimanostajillakin, eli entä jos jari vaihtaakin alaa joskus niin maha ei saa kasvaa?
      taas näitä urheilutalojen homoja.

      • rtshsgtrfdstghs

        Voisko ripulijaskajanne tajuta sellasen käsitteen ku palumboismi joka johtuu siitä, että kroppa alkaa pettää eikä näin ollen pysty enää käsittelemään myrkkyjä joita tiettävästi päivittäin ruiskitaan.

        Mutta ethän sinä niillä 13v läskiaivoilla voi sellaista käsittää. Koska läskissä ei ole ajatuskykyä ollenkaan. Joten suksi läskipää hevon vitun helvettiin!


    • GASDGASDG
      • bisley

        Tuloksethan ovat noususuhdanteessa! Koko ajan ylöspäin. Samaa vauhtia edeten ykkössija on odotettavissa noin 30 vuoden päästä.


    • DSGSAGDASGASGA
      • Anonyymi

        Ei huono, mutta nyt Mentulalla on ollut 10 vuotta aikaa kasvaa ja hankkia riittävä kisakireys! Jäädään odottelemaan.


    • SDGASADGASGD

      Miehen tavoitteet ovat korkealla, vaikkei hän tunnustaudukaan kilpailufriikiksi. Vahvuutensa hän nimeää kysyttäessä nopeasti. Raajat ovat hyvät, mutta poseerauksessa on vielä kehitettävää.

      - Selkä tahtoo mennä köyristäessä liian pyöreäksi. Tärkeintä on nyt vakiinnuttaa paikkansa sarjassa, kilpailla ja tehdä itsensä tunnetuksi. Olen varautunut siihen, että tämä on pitkä prosessi. Mister Olympia -kisoihin olisi hieno päästä.

      http://www.savonsanomat.fi/viihde/olympia-vuoren-valloitus/1014130

      Valitettavasti kaikki ei mene niin kuin käsikirjoituksessa ja Bull tiimeineen valitsi mahdollisimman vaikean kilpailun ammattilaisuran debyyttikisaksi vuonna 2009 – New York Pro. Nykin kisassa Bull oli täysin statisti kahdesta syystä, ensiksi hän oli Euroopasta ja toiseksi Nykin kisa on yksi kovimmista ammattilaiskilpailukalenterissa. Ehkä siinä oli myös jotain sellaista ”täältä tullaan maailma”-meininkiä ja siksi debyytti ja sen jatko-osa Tampassa, Floridassa, päättyi hyvin surullisiin sijoituksiin – DNP (did not place).

      http://www.bodylehti.fi/?p=1010

      Jari Mentula laskeutuu portaat alas. Hän kutsuu paikkaa pyhäksi.

      Ensin raivoa kerätään polvien ojennuslaitteessa. Päänahan suonet heräävät eloon kuin supersankarilla, ja raaka murina ravistelee salin seiniä.

      Jokainen sarja on elämän ja kuoleman kysymys.

      - Rähinä päälle! Töitä nyt, ylös vaan!

      Aina kun viimeinen toisto on runtattu, Mentula ponnistaa väkisin ylös. Kipu reisissä vie miehen hetkeksi hämärän rajamaille.

      Ympärillä on treenikavereita, joiden kanssa hän on nostanut miljoonia kiloja rautaa.

      Voimanostaja Tero Kivinen kertoo, ettei Mentulan kroppa istunut luonnostaan kehonrakennukseen, jossa tavoitellaan lihasten koon lisäksi niiden mahdollisimman täydellistä symmetriaa.

      Menestys on vaatinut äärettömiä uhrauksia.

      - Sitä lihasta on pitänyt tehdä raa'alla perusduunilla. Niin paljon, ettei sitä ole tässä maassa kellään, Kivinen sanoo.

      http://www.iltalehti.fi/fitnessvoimailu/2015061219783897_bs.shtml

    • pimeetähommaa

      Tiesittekö tämän tuosta kakkaongelmasta?
      Kaikille vaan tiedoksi että hyvin monella roinaajalla on tuo sama ongelma. Hormonit tuhoavat ne kehon omat systeemit ja elimistö ei toimi normaalisti sillä seurauksella että suolta ei keho pysty kontrolloimaan normaalisti.

      Kakka on siis housussa monella muullakin horkkaajalla kuin Jarilla.

      • Jarkkkooo

        Itse käsitin tuo oli lähinnä vitsi mitä Mentula sanoi. Kyllä se paska rupeis sieltä housujen altakin aika komeesti pian haisemaan ja en kyllä paskan hajua ole koskaan salilla haistanut 30 vuoden urallani. Tietenkin jos ajatellaan paskan tuloksi kunnon pierut jossa kyllä paskahiluja lentää housuihin niin sitten. Eri asia on patsastella lailla puolen kilon köntsä housuissa.


      • Ulkovessa

        Yleensähän näillä kavereilla on foliolla vuoratut kompressiohousut joten kyllä ne lastit siellä pysyy helposti vaikka sitten seuraavaan kertaan varten tai ihan muuten vaan ilman että muut sitä huomaavat.


      • horkattuhoosuolistoa
        Jarkkkooo kirjoitti:

        Itse käsitin tuo oli lähinnä vitsi mitä Mentula sanoi. Kyllä se paska rupeis sieltä housujen altakin aika komeesti pian haisemaan ja en kyllä paskan hajua ole koskaan salilla haistanut 30 vuoden urallani. Tietenkin jos ajatellaan paskan tuloksi kunnon pierut jossa kyllä paskahiluja lentää housuihin niin sitten. Eri asia on patsastella lailla puolen kilon köntsä housuissa.

        Nyt täällä yritetään sitä Bullin kakkaongelmaa jo vitsiksi kääntää. Tajutkaa nyt, että sillä roinaamisella on aina hintansa. Bull joutuu koko loppuikänsä treenaamaan vaipat jalassa.


    • BullshitMentula

      Elän unelmaani! Paskon housuihini!

    • FDHDFSHFDSHFDSH

      Jari "Bull" Mentula tienaa satojatuhansia euroja collegehousuissa

      http://www.hs.fi/raha/a1435286826030

      Jari Bull Mentula kihlasi tyttöystävänsä kauniilla ja arvokkaalla sormuksella juhannusaattona.

      Pariskunnan vasempia nimettömiä koristavat nyt näyttävät kihlasormukset, jotka on hankittu tilaustyönä. Arvokkailta vaikuttavien sormusten hintaa tiedusteltaessa Bull pyörittelee diplomaattisen vastauksen.

      – Kyllä niiden arvoksi yhteensä tulee viisinumeroinen luku, hän paljastaa.

      – Karaatteja en muista, mutta Marun sormuksessa on yksi iso, ainutlaatuinen timantti, jonka lisäksi vielä pienempiä rinnalla. Ei siihen olisi isompaa timanttia mahtunutkaan!

      http://www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/bull-mentula-kihlasi-rakkaansa-upealla-sormuksella-isoin-timantti-joka-saatiin/5193424

    • KylläNäinOnMarjat

      Ei mentulan kannattaisi enää edes kutsua itseään AMMATTILAISkehonrakentajaksi...

    • silkkaaaa

      Siis jos on lihakset aidolla ruis/kaurapuurolla saatu, niin......

      • sivuvaikutuksia

        ...silloin ei olisi roid guttia.


    • Anonyymi

      Tää "Bull's all out" on kans mitä suurin vitsi ja suoranainen kusetus! Haluaisin nähdä sen tavallistakin tyhmemmän ilmeen, kun joku yleisöstä kysyis suoraan, että miten vitussa tollanen steroideja vetävä narkki voi neuvoo ketään tavallista pulliaista rasvanpoltossa.

      • Anonyymi

        No siksi että roinasta ei ole mitään hyötyä. Ne ketkä käyttää omaavat hyvät geenit, sitten pitää olla sitoutunut bodailuun, ruokaa pitää saada oikein ja se pitää olla juuri oikeanlaista, liikkeet pitää tehdä oikein siis lihaksella, ei jänteellä.
        Mutta roinan hyötyjä liioitellaan, hyöty on marginaalinen.
        Bull tietää sen ja siksi hyvä valmentaja. Paras.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No siksi että roinasta ei ole mitään hyötyä. Ne ketkä käyttää omaavat hyvät geenit, sitten pitää olla sitoutunut bodailuun, ruokaa pitää saada oikein ja se pitää olla juuri oikeanlaista, liikkeet pitää tehdä oikein siis lihaksella, ei jänteellä.
        Mutta roinan hyötyjä liioitellaan, hyöty on marginaalinen.
        Bull tietää sen ja siksi hyvä valmentaja. Paras.

        Bull on opettavainen esimerkki siitä että vaikka roinaa vetää valtavia määriä niin ei silti pääse huipulle. Miksi kukaan naturaali edes menisi Bullin valmennukseen?


      • Anonyymi

        No kun ei se roinaaminen auta mitään. Siitä ei ole mitään hyötyä.
        Kaikki kehitys on haardwörkkiä, dedikeizönii, säkcrifäizii.
        Eksä tajuu.
        Pitää tehdä lihaksella, pitää olla oikeet vaatteet, pitää murista ja röhkiä. Paskat pitää olla housussa kun kyykätään, paskat pitää olla housussa kun penkataan.
        Hauista pitää tehdä koko päivä.
        Tajuuksä.


    • Anonyymi

      "Kuka vastaa rehellisesti ja sanoo muistavansa nuoren Jari Mentulan Fellmannin auditorion lavalla Lahdessa 17. toukokuuta 1998"


      Minä muistan kuinka ihmettelin Mentulan todella laihaa olemusta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe