Stargate sg1 vai stargate atlantis?

sga

Minusta atlantis.

4

<50

  Vastaukset

  • Kumpi on parempi vai? No aika tasoissa mennään, Atlantis ehkä kuitenkin voittaa lopulta. Mutta molemmat kannattaa katsoa ja oikeassa järjestyksessä, koska Stargate maailman tarina menee eteenpäin siitä mihin Stargate SG-1:n tarina loppuu. Tai oikeastaan SG-1:n kauden 8-10 ovat saman aikaisia Atlantiksen 1-3.kausien kanssa. Sitten Atlantiksen 4. ja 5. kausi jatkaa. Siitä sitten tarina jatkuu Stargate Universessä pari kautta. Niin ja tietty SG-1:n pari leffaa pitää muistaa: "The Ark Of Truth" ja "Continuum".

   Hyviä sarjoja!

  • Atlantis on parempi. Etenkin SG-1:en vanehmmissa jaksoissa pistää silmään tietyt lavastejutut, eli jossakin kaukaisuudessa galaxin toisella puolella, missä SG-1 käy eka kertaa, voi siellä näkyä joku iso 24" putkimonitori, taisi olla se jakso missä se yksi "alibaba" tekee SG-1 tyypeistä omat robotit ja nämä robotit ei tajua että ne on robotteja :)

   • Joo se oli se eka kauden jakso "Tin Man". :) Sit ne kaksoisolennot (robotit) tulevat takaisin 4. kauden jaksossa "Double Jeopardy".


  • Stargate universe

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   84
   2452
  2. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2206
  3. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   165
   2005
  4. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   97
   1958
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1253