Joko alkaa valjeta Suomalaisille että meitä

iioooo

Kreikka kusetti meitä ,Timo Soini oli taas oikeassa.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 19-9

      Paljonko olivat ne Urpilaisen hyväksymät takuut, jotka Suomi joutuu nyt maksamaan ?

      • Kohtuus

        Voitais myös sanoa, Soini oli tälläkertaa oikeassa, kohtuus turhassa kehumisessakin.


    • perskeko

      Jutta hommasi vakuudet joten 926 miljoonaa euroa tulee ainakin
      takaisin kun muut maat jäävät pahimmassa tapauksessa kärsi-
      mään takuusummat. Timo Soini lupasi torstain eduskunnan kyse-
      lytunnilla pitää kiinni vakuuksista ja myönsi Jutan hyvän työn.

      • Suomalaisten_omia

        Ne oli suomalaisten omia rahoja sulkutilillä

        Järjestelyä ei normaalisti kutsuta vakuuksiksi vaan tuottojenvaihtokaupaksi

        .


    • Antipersux

      Jos et millään tajua niin Kreikka on ajautumassa nyt sellaiseen kuseen että oksat pois. Jos kansanäänestys sanoo ei EU:lle ja sen tekemälle sopeutusohjelmalle, niin sen jälkeen maa ajautuu täydelliseen kaaokseen. Tästä kertoo hyvin jo sekin että kreikkalaiset tyhjentävät kiireen vilkkaa omia pankkitilejään. Kreikan perSSut ovat ajaneet maan sellaiseen siltaan että aivan hirvittää.

      • Ettajuavieläkään

        Et ole tajunnut vuosiin edellisellä nimimerkilläkään että kreikka on on ollut kusessa koko ajan ja kreikan kansa kärsinyt. Varoufakis kertoi dokumentissa että raha on valunut Ransakalaisille ja Saksalaisille pankeille. Muistatko kuka on kreikan valtiovarainministerin lisäksi näin sanonut? Kreikassa ei ole perSSuja eikä Paavo Arhinmäki olisi perSSujen vaalijuhlassa ollut juhlimassa. Vasemmistoliiton puheenjohtaja Arhinmäkihän oli tämän puolueen voitonjuhlissa ja kehui kuinka kreikka sai parhaan mahdollisen johtopuolueen. Ja oletko todella sitä mieltä että syriza on se joka ajoi kreikan siltaan? Että edelisillä hallituksilla ei ole mitään tekemistä kreikan ja euron kriisin kanssa?


    • palkansa

      SDP MÖHLI SUOMEN RAHAT. RINNE JA URPILAINEN, ARHINMÄKI JA KATAINEN OIKEUTEEN.

    • saadaan.nähdä

      Jos olisi noudatettu Soinin mallia hoitaa Kreikan kriisiä, eli nostettu kädet silmille ja huudettu Iik! Olisi jouduttu hallitsemattomaan kaaokseen. Onneksi järkevät ihmiset ovat tehneet työtä, että tästä selvitään. Soini ei ole ollut oikeassa missään vaiheessa, eikä ole edelleenkään. Ei ole järkevää politiikkaa päästää valloilleen massiivista, koko Euroopan kattavaa pankkikriisiä ja kuvitella olevansa siltä suojassa kun sulkee ovet ja ikkunat.

      • Soini: kädet silmille ja jarrut pohjaan.


      • Valtioiden_ei_kuulu
        pepep kirjoitti:

        Soini: kädet silmille ja jarrut pohjaan.

        .

        Valtioiden ei kuulu pelastaa toisia valtioita holtittomalta rahankäytöltä

        Ilmeisesti siellä on edelleen 5-vuotiaan tasolla olevat johdossa

        .


      • Valtioiden_ei_kuulu kirjoitti:

        .

        Valtioiden ei kuulu pelastaa toisia valtioita holtittomalta rahankäytöltä

        Ilmeisesti siellä on edelleen 5-vuotiaan tasolla olevat johdossa

        .

        .




        .


    • mölisevä_persu

      Takiaispullukka on ollut viimeisen vuosikymmenen aikana milloin mitäkin mieltä. Takiaispullukan mieli on vaihdellut kuin PMS-oireisen naikkosen mieli.

      Kun on vuosien ajan jatkuvalla syötöllä montaa mieltä samasta asiasta, jälkikäteisarvioinnissa löytyy aina joku mielipide, joka on ollut lausimisajankohtana väärä, mutta esimerkiksi viiden vuoden kuluttua "oikea".

      Takiaispullukka totesi itse teoksessa "Maisterisjätkä", että olennaista on olla oikeaa mieltä ajassa, ei ennen tai jälkeen.

      Takiaispullukka on ollut kroonisesti väärässä Kreikan suhteen. Hän aloitti mölinän "Kreikan kaatumisesta maanantaina" neljä-viisi vuotta sitten. Jos Kreikan tasavalta ajautuu maksukyvyttömyyteen lähitulevaisuudessa, on aika perusteetonta väittää olleensa oikeassa, jos on mölissyt asiasta ajankohtaisena faktana viimeiset viisi vuotta.

      Ja lopuksi on todettava, että politiikassa ei edelleenkään ole kysymys siitä, kuka on mahdollisesti ollut joskus oikeassa jossain asiassa. Politiikka on asioihin vaikuttamista nyt ja tulevaisuudessa. Takiaispullukan kaltaiset narsistit yrittävät päteä sillä, että ovat MUKA olleet joskus oikeassa.

      • raavituttaa

        Möhömaha-Soini elää menneisyydessä. Kohta se varmaan alkaa huutamaan kekkosta takaisin.


    • Timppasoi

      No takinkääntäjien kuningas Soini , lupaa kaikki ja kaiken Kreikkaan, kuten kaikki persut !

      • Marja199000

        Soini oli oikeassa, mutta valitettavasti on hallituksen mukana lapioimassa Kreikalle lisärahaa. Muuten Audin takapenkille siirtyy toinen pylly.


    • TästäEiHyvääSeuraa

      Soinin mölinä on tarkoitettu vain äänten keräämiseen hänen bluffipuolueelleen. Suomen, Kreikan tai Euroopan kehitys eivät merkitse Soinille mitään, vaan se, saako hän huijarisaarnaajan tavoin puhuttua kannattajia "puolueelleen".

      Soini bluffipuolue on vastenmielinen ilmiö. Se on nostanut valtaan henkilöitä, joiden henkilökohtaiset ominaisuudet, osaaminen ja kokemus ovat tehtäviin nähden riittämättömiä.

    • hyvä-eu

      Onneksi ei tehty 2008-2014 niin kuin Soini sanoi. Nyt on keinoja varautua ja on jo varauduttukin. Kreikan tilanne ei tule tekemään niin pahaa jälkeä kuin Soinin ohjeita noudattaen.

    • Ketku Kutiainen ja naispuolinen ketku URPOlainen tulivat rysselistä, ilmoittivat suuren uutisen Suomen kansalle. Kertoivat rysselissä, että vaikka muut maat pyysivät alennuksia ME EI PYYDETTY EU MAKSUISTA MITÄÄN ALENNUKSIA. Oliko ketkulla mielessä asia, jos menisi pyytämään alennusta näyttäisikö siltä, että Suomi on vaikeuksissa ja ja Ketku ei pääsisi EU.n hommin kun on hoitanut maan asiat huonosti. Juuri ehti rysseliin kun selvisi Suomen mätä tila jonka aiheuttivat Ketkut Kutiainen ja Urpo.

    • Kiitos-Juttan

      Ei Kreikka meitä kusettanut. Tämä oli EU-jutska ja Saksan juoni sillä sinnehän ne rahat lopulta menivät mutta onneksi Suomella on nämä velkatakuut.. !

    • hupipersut

      Persut luulevat että Kreikka lakkaa olemasta konkurssin myötä. Ja että jäljelle jääneet velat hoidetaan pakkohuutokaupalla, jossa naapurimaat ostavat Ateenan.

    • Häpeän

      EU on kusettanut Kreikan kansaa vilpillisten johtajiensa salliessa sen. Kreikan kansa on kyllästynyt rahamiesten kusetukseen. Nyt EU pelkää, että muuallakin kansalle selviää millainen kusetus on käynnissä. Rahamiehet vievät Kreikasta ja Suomesta rahat veroparatiiseihin ja kansan pienituloisilta kiristetään työttömyysturvasta, eläkkeistä ja pienistä tuloista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      196
      3776
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      61
      1428
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      46
      1187
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      51
      1015
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      100
      994
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      62
      960
    7. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      69
      903
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      67
      885
    9. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      83
      842
    10. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      69
      837
    Aihe