kelallekin vasikointilomake

nfbndndndndk

62

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Je_suis_Pavlik

      Pavel Trofimovitš Morozov (ven. Па́вел Трофи́мович Моро́зов; 14. marraskuuta 1918 Gerasimovka, Tobolskin kuvernementti, Venäjän SFNT – 3. syyskuuta 1932 Gerasimovka, Uralin alue, Neuvostoliitto), paremmin tunnettu diminutiivinimellä Pavlik, oli neuvostoliittolainen nuorukainen, josta neuvostopropaganda teki hänen varhaisen kuolemansa jälkeen marttyyrin.

      Vuonna 1932 julkistettu tarina kertoo, että 13-vuotias Pavlik Morozov oli ilmiantanut oman isänsä viljan piilottamisesta kulakkien kanssa, minkä takia tämä joutui vankilaan ja hänet ammuttiin myöhemmin. Vihastuneiden sukulaisten väitettiin surmanneen Pavlikin. Pavlikista tehtiin määrätietoisella kampanjoinnilla esimerkillinen nuorukainen, joka oli asettanut neuvostomaan edun oman etunsa edelle. Hänen tarinastaan tehtiin elämäkertoja, näytelmiä, patsaita, sinfoninen runo, ooppera sekä vaille ensi-iltaa jäänyt ja sittemmin kadonnut elokuva (Sergei Eisensteinin Bezhinin niitty). Pavlikin tarinalla vaikutettiin neuvostoliittolaisiin lapsiin ja innostettiin heitä ilmiantamaan vanhempansa.

      Myöhempi tutkimus on kyseenalaistanut koko tarinan todenperäisyyden, ja varmuudella tiedetään, ettei Pavlik ollut pioneeri (toisin kuin kuvassa).

      Kirjallisuutta
      Družnikov, Juri: Informer 001: The Myth of Pavlik Morozov. Herndon: Transaction Publishers, 1997. ISBN 1-56000-283-2.
      Kelly, Catriona: Comrade Pavlik: The Rise and Fall of a Soviet Boy Hero. Granta Books, 2005. ISBN 1-86207-747-9.

    • ErittäinHyväAjatus

      Kela on aivan oikeassa avatessaan tuollaisen palvelun. Osa kansalaisista kuuluu rottajoukkoon joka asettaa itsensä niin lain, kuin muidenkin ihmisten yläpuolelle ikään kuin mitkään määräykset ei koskisi heitä.

      • lldldddlflflxlf

        mutta eihän se herra jumala kelan tehtävä ole poliisiksi ruveta! poliisihan nämä tällaiset asiat hoitaa. jos viranomainen ei luota toiseen viranomaiseen, miksi kansa luottaisi senkään vertaa?
        kelalla ei myöskään ole yhtä hyviä tiedonsaantioikeuksia kuin poliisilla, pakkokeinoista nyt puhumattakaan.


      • orgmummeli

        Olen täysin samaa mieltä. Tämä on täyttä DDR:n ja ent neukkulan touhua!

        Kyllä valvontaa nykyaikana pitäisi harjoittaa jollakin muulla tavalla.
        Esim. viranomaisten yhteistyöllä samoin maiden. Kysykää Pentakonista jollette itte osaa.


      • merikotka7

        Jos osa kansalaisista kuuluu rottajoukkoon, niin voidaanko sen perusteella olettaa, että jokaisessa on jotain rottamaista.

        On tää vittu pelletouhua, kiitos rottien ja rottien kaltaisten viranomaisten.


      • PoliisillehanSeMenee
        lldldddlflflxlf kirjoitti:

        mutta eihän se herra jumala kelan tehtävä ole poliisiksi ruveta! poliisihan nämä tällaiset asiat hoitaa. jos viranomainen ei luota toiseen viranomaiseen, miksi kansa luottaisi senkään vertaa?
        kelalla ei myöskään ole yhtä hyviä tiedonsaantioikeuksia kuin poliisilla, pakkokeinoista nyt puhumattakaan.

        Kelan tehtävä on vahtia ettei siltä saa tukia väärin perustein. Jos joku luikuri löytyy niin asia siirretään poliisille.


    • KerrostaloKyttääjä

      Hieno homma että rikolliset sossupummit pannaan vastaamaan teoistaan. Toivottavasti tämä elvyttää vanhaa kerrostalokyttäysperinnettä uuteen kukoistukseen.

    • KelanIlmiAntaja

      Minä olen välillä tehnyt ihan vapaamuotoisen ilmoituksen Kelalle kun olen nähnyt ja kuullut jonkun olevan töissä ja sairaulomalla samaan aikaan. Tulee hyvä mieli kun käräyttää noita yhteiskunnan tukiaisia hyväksikäyttäviä rottia ja kun kuulee heidän saaneen kunnon sakon sekä joutuneen maksamaan väärin saadut rahat takaisin. Kela on aina muistanut kiitoksella hyvin täytetystä kansalaisvelvollisuudesta.

      • Ddr_agenttiko

        Vai olet nähnyt ja kuullut :D
        Taidat olla melkoinen naapurikyttääjä :D
        Liekö muuta teekään kuin kyttäät muita :D


      • kyyläpahalle

        Pelkkä pahkakasahan sää oot.


      • KelanIlmiAntaja
        Ddr_agenttiko kirjoitti:

        Vai olet nähnyt ja kuullut :D
        Taidat olla melkoinen naapurikyttääjä :D
        Liekö muuta teekään kuin kyttäät muita :D

        Jonkun on puolustettava lakia ja järjestystä tässä maassa. Muutenhan rikolliset toimisivat aivan vapaasti.


    • SuomiNousuun

      Suomi on pelkkää katkeruutta ja vitutusta.

    • lgkhfds

      Hyvä juttu.

    • rswert444

      Sosiaalisempaa on että työt saa arpomalla

    • eimitäänväliä

      Esim, mamujen ja mustalaisten asuntojen "harmaa" eteenpäin vuokraaminen kuriin ? Saavat tuplahyödyn kun kaupunki tarjoaa asunnon täysillä tuilla jne, ja sitten sen vuokraa vielä eteenpäin ja saa harmaata tuloa vielä käteen . Tämä vain yksi esimerkki monista väärinkäytöksistä , joita ei viitsitä edes tutkia .

      • orgmummeli

        Kuinkahan monesta maasta näitä etuuksia nostetaan yhtä aikaa?

        Milläs lomakkeella sitä valvotaan?


    • miten_on
    • vaihtoehtoliike

      Voiko lomakkeella antaa ilmi ammattitaidottomat virkailijat? Tylyjen kanssa tulee vielä miten kuten juttuun, mutta vääristä neuvoista ja pieleen lasketuista etuuksista kärsii koko vartalo nälkäkuoleman uhalla.
      Tarkemmin ajatellen koko laitoksen voisi lakkauttaa yhdessä sostoimistojen ja työkkärien kanssa. Valtiovarainministeriö osaisi kyllä panna ilman mitään virallisia välikäsiä jokaisen tilille katto- ja leipärahan, millä äänestäjä pidettäisiin elävien kirjoissa niin kauan, kun hän osaa äänestää oikein.

    • WinWin

      Hei. Olen eroamassa vaimostani ja etsin halpaa asuntoa. Jos kuulut toimeentulotuen piiriin ja asut puolisosi kanssa yhdessä, myös sinä olet oikeutettu omaan yhteiskunnan maksamaan asuntoon. Koska käyn itse työssä en ole oikeutettu mihinkään tukiin joten haluaisinkin vuokrata halvan asunnon sellaiselta toimeentulotuen asiakkaalta joka ei asuntoa itse tarvitse. Näin me molemmat voitamme. Minä saan asunnon halvemmalla ja toimeentulotuen asiakas saa muutaman satasen ylimääräistä kk:ssa! Kyse on siis ns. win,win sopimuksesta jossa ainoastaan kasvoton yhteiskunta häviää.

      • rrtbyb

        Hieno kreikkalainen ajattelutapa.


    • orgmummeli

      Kusipäille taas yksi kiusatekoväline.
      Kuka on vastuussa perättömistä ilmiannoista ja kiusanteosta?

      • PorvariOnPorvari

        Ei kukaan. Lastensuojelussahan tämä systeemi on jo käytössä. Käytännössä sossuntädit tekevät vuositasolla paljon turhia yllätysvierailuja perheisiin, joiden ainoa synti lienee se, että lapset kiljuvat liikaa hiekkalaatikolla naapurin eläkeläissedän mielestä.

        Mitään ei seuraa, koska ilmiantopuhelimeen voi kuka tahansa soitella, nimettömänä. Kunhan tämä tulee käyttöön, tullaan näkemään valtaisa ilmiantovyöry naapurin nuorista työttömistä tai yksinhuoltajaäideistä. Odottakaahan vain :D

        Eikä se koske vain työttömiä, koska kukapa sen tietää, kuka on osa-aikatöissä öiseen aikaan tai sapattivapaalla. Siellä soivat puhelimet 24/7, kun jokaista naapuria epäillään sosiaalitukien väärinkäytöstä, kun en ole nähnyt sen käynnistävän koslaansa kuuden aikaan aamulla. Jokainen on syyllinen ennen kuin toisin osoitetaan. Jämptisti!

        Itse epäilen, että tämä kokeilu tulee loppumaan ennen kuin se alkoikaan ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että KELA:n ylityöllistetyillä tanttaroilla ei ole yksinkertaisesti resursseja selvittää kaikkia ilmiantoja. Joukossa on varmasti ihan oikeitakin väärinkäytöksiä, mutta ne tulevat hukkumaan kansan pelkän kyttäysmentaliteetin aiheuttamiin ilmiantoihin, kun sadat tuhannet aktivoituvat valvomaan naapureitaan ja toisiaan.

        Itse asiassa tästä voi tulla varsin hupainen sekoilu ihan vain sen vuoksi, että joku hyväpalkkainen työssäkäyvä voi saada pian Kelalta postia, missä hänen työttömyystukensa ilmoitetaan lopetettavaksi väärinkäytösten vuoksi. Kunhan nämä omituiset sekoilut, jotka ovat KELA:n ominta alaa, päätyvät lehtiin, tämä kokeilu tullaan hylkäämään "kaikessa hiljaisuudessa".

        Tosin, siitä olen varma, että vahinko tapahtui jo. Kelalla on muutenkin kyseenalainen maine, mikä näkyy mm. tavassa käsitellä sairaseläkkeitä; pyörätuolipotilaita pidetään työkuntoisina ja toisen käden onnettomuudessa menettäneitä kyvyllisinä jatkamaan entistä työtään. On todennäköisempää, että KELA:n tukia myönnetään liian vähän kuin että niiden väärinkäytökset aiheuttaisivat suuria kustannuksia. Kyttäys on nykyiselläänkin erilaisten lomakkeiden ja rekistereiden vertaamisineen niin ahkeraa.

        Mutta se lienee varmaa, että ilmiantojen tarkastaminen aiheuttanee lisää byrokratiaa ja varmasti luo tarpeen palkata lisää työvoimaa, jos ei sitten oteta niitä työtunteja mm. juuri noista eläkepapereiden käsittelystä. Vitsikästä menoa, mutta tämän puolestahan suomalaiset äänestivät :D


    • Hyvää.Kesää

      Me asumme vaimomme kanssa paratiisinomaisessa paritalonpuolikkaassa eräässä turkulaisessa lähiössä. Vain vaimo ja hänen lapsensa ovat kirjoilla tässä asunnossa. Oma, niin ikään yhteiskunnan maksama yksiöni sijaitsee viereisessä kerrostalolähiössä. Se toimii pelkästään kannabis kasvattamona josta saan seitsämän kasvin sadon n. puolen vuoden välein. Yhdestä kasvista tulee 200-250 g ruuti kuivaa kukkaa myyntiin mutta koska kysyntä on niin valtavaa, myyn osan jo hieman kosteana joten tuotto on vieläkin parempaa. Yksi gramma kannabista maksaa 15€ gramma joten saamme puolivuosittain ylimääräisen 25 000€ tilin. Toki poltan itsekin vähän mutta ihan mukavasti on toimeen tultu kun tulee tuota toimeentulotukea minulle ja vaimokkeelle ja hänen saamat erityis ja harkinnanvaraiset tuet vielä päälle, ja totta kai lapsilisät ja elatusmaksut yms, yms.

      Ps. Ja virolaisilta naapureilta saa ostettua halvat oluet ja viinat, että kyllä kesä taas maistuu takapihan patiolla! En voi käsittää miksi joku viitsii käydä pienipalkkaisessa duunissa? Onko kyse masokismista tai muusta vastaavasta?

      • EI-Veroille

        Ja sitten poliitikot puhuvat vielä syrjäytyneistä työttömistä?! Työttömillä menee hyvin hyvinvointi Suomessa jossa kustannettaan ilmaiset asunnot, sähköt, vedet, hammaslääkärit, lääkärit ja lääkkeet joilla työttömät voivat myös rahoittaa hulppeaa elämäänsä myymällä ilmaisia viihdekäyttöön soveltuvia lääkkeitänsä eteenpäin.

        Tämän päivän syrjäytynyt ja huono-osainen on se kuluttavaan ja pienipalkkaiseen duuniin huijattu tai pakotettu uhrilammas joka repii itsensä täysin uuvuksiin vain siksi että mustalaiset voivat jatkaa porskuttamistaan.


      • mioioioinmmio
        EI-Veroille kirjoitti:

        Ja sitten poliitikot puhuvat vielä syrjäytyneistä työttömistä?! Työttömillä menee hyvin hyvinvointi Suomessa jossa kustannettaan ilmaiset asunnot, sähköt, vedet, hammaslääkärit, lääkärit ja lääkkeet joilla työttömät voivat myös rahoittaa hulppeaa elämäänsä myymällä ilmaisia viihdekäyttöön soveltuvia lääkkeitänsä eteenpäin.

        Tämän päivän syrjäytynyt ja huono-osainen on se kuluttavaan ja pienipalkkaiseen duuniin huijattu tai pakotettu uhrilammas joka repii itsensä täysin uuvuksiin vain siksi että mustalaiset voivat jatkaa porskuttamistaan.

        Ihan vähän aikaa sitten olivat sosiaalidemonien kukkahattutädit vaatimassa että myös laittomasti maassamme oleville romaaneille pitäisi oikeuttaa ilmainen terveydenhuolto.

        Mikään ei ole mukavampaa kuin toisten rahojen vastuuton jakaminen.. .


    • Tasa-arvoa

      Tiesittekö että romaaninainen saa joka toinen vuosi myös vaaterahaa toimeentulotukena koska hänen kulttuuriinsa kuuluu tuo kallis hame johon hänellä ei toimeentulotuen asiakkaana olisi muuten varaa.

      Tavallinen kantasuomalainen nainen EI ole oikeutettu vaaterahaan koska hänen kulttuuriinsa ei kuulu tuollainen kallis hame. Ilmastolliset olosuhteet ovat kuitenkin sellaiset ettei kukaan voi elää Suomessa ilman vaatteita kuin korkeintaan kesällä, jos silloinkaan. Kyllä valkoisetkin naiset vaatteensa tarvitsevat vaikkei se kulttuuriin kuuluisikaan.

    • Elämä-jatkuu

      Mitä hyötyä on mistään ilmiantolomakkeista kun kiinni jäämisestä ei seuraa minkäänlaisia sanktioita? Kiinni jääminen kuuluu sos.pummin ja huumeiden myyjän arkipäivään. It is name of the game.. .

      • PorvaritOrjakaalereita

        KELA voi lopettaa tukien maksamisen, kokonaan. Aika monella on menetettävää, paljonkin. Varsinkin niillä tukien saajilla, joilta voi lähteä asunto ja leipä.

        KELA:n asiakkaat roikkuvat löyhässä hirressä vanhaa sanontaa lainaten. Ovat hädänalaisessa asemassa ja helposti kiristettävissä minkä tahansa taakse tai millä tahansa.

        Ihminen, joka on töissä tai jollain muulla kuin yhteiskunnan tukien muodossa kustantaa elämisensä, on vapaa kuin taivaan lintu verrattuna siihen mitä elämä on tukiviidakossa. Tukiviidakossa ovat voimassa viidakon lait.

        Uskokaa pois, että Porvari-Suomessa KELA ei ole mikään suojeleva äiti vaan orjakaalerin ruoskaa heiluttava päällikkö.


    • Maksoin-veroja-45-vuotta

      MUTTA totuushan on, että suomessa on liian paljon Joutopummi-luusereita jotka käyttävät hyödyksi sosiaalista järjestelmäämme alkaen opiskelijoista työttömiin ja nuorisorikollisiin (nuorisotyöttömät). Paljon on myös rikollisia YH äitejä jotka nostavat tuki euroja mutta asuvat kiinteässä parisuhteessa hyypiöön joka ei ole kirjoilla samassa kämpässä. JOTTA on ihan oikein että tuota suomalaista häpeällistä rottalaumaa aletaan seuraamaan ja heidät annetaan ilmi välittömästi.

      • Suomi.Tänään

        Aivan OIKEIN ! Meilläkin jäi vaimo työttömäksi joten erosimme, tietenkin vain papereilla että saimme ilmaisen yhteiskunnan maksaman asunnon sähköineen ja vesineen. Nyt on sauna ja kaikki. Jos jään itsekin työttömäksi niin minäkin otan tällaisen asunnon ja vuokraan sen virolaisille harmaantalouden työntekijöille.


      • ccfcfcfghvgvh
        Suomi.Tänään kirjoitti:

        Aivan OIKEIN ! Meilläkin jäi vaimo työttömäksi joten erosimme, tietenkin vain papereilla että saimme ilmaisen yhteiskunnan maksaman asunnon sähköineen ja vesineen. Nyt on sauna ja kaikki. Jos jään itsekin työttömäksi niin minäkin otan tällaisen asunnon ja vuokraan sen virolaisille harmaantalouden työntekijöille.

        Miksi virolaisille vuokraat! Vuokraa minulle, suomalaiselle työläiselle joka ei saa asumistukea eikä mitään. Palkka ei meinaa riittää enää muuhun kuin vuokraan.


      • Totuus-Suomesta
        ccfcfcfghvgvh kirjoitti:

        Miksi virolaisille vuokraat! Vuokraa minulle, suomalaiselle työläiselle joka ei saa asumistukea eikä mitään. Palkka ei meinaa riittää enää muuhun kuin vuokraan.

        Vuokraan virolaisille koska virolaiset maksavat enemmän! Yhteen yksiöön asutetaan jopa kymmenen liettualaista, latvialaista, romanialaista, moldovalaista, puolalaista, romanialaista tai ukrainalaista pimeän työn tekijää jotka työskentelevät telakoilla ja rakennustyömailla 2€ palkalla.

        Suomalainen ei kelpaa töihin koska maksaa veroja ja palkkavaatimus on siksi niin korkea eikä suomalainen työläinen kelpaa asuntoonikaan asumaan koska ei kykene maksamaan samanlaista vuokraa kun balttianmaan ihmiskauppiaat. Mieluumin vuokraan toimeentulo ja asumistuen maksaman asuntoni vaikka virolaisille huorille niin voin saada luontaisetuna ilmaisen kierroksen aina silloin tällöin. Tavallisesta suomalaisesta ei saa kuin harmia!


      • Hus.hus

        Suomalainen verollinen osa-aikaduunari ei kelpaa muuhun kuin rahoittajaksi meidän toimeentuloasiakkaiden elämään, ei muuhun!


      • Roistojen-maa
        Hus.hus kirjoitti:

        Suomalainen verollinen osa-aikaduunari ei kelpaa muuhun kuin rahoittajaksi meidän toimeentuloasiakkaiden elämään, ei muuhun!

        Kaikkein hölmöintä on säilyttää luottotietonsa Suomessa sillä niistä ei ole muuta kuin haittaa! Jos esim. opiskelet niin luottokelpoisena sinut velvoitetaan ottamaan opintolainaa jonka joudut maksamaan joskus takaisin. Jos olet tehnyt tuottoisan petoksen ja menettänyt luottotietosi, olet oikeutettu toimeentulotukeen joten opiskelu on ilmaista. Sama toistuu toimeentulotukien luukuillakin joissa luottokelpoisuuttasi käytetään hyväksi ja joudut maksamaan esim. kalliit hammashoitosi omasta pussistasi kun taas niille, joilla luottotietoja ei enää ole, ovat oikeutettuja ilmaiseen toimeentulotuen tarjoamaan hammashuoltoon.


      • T-yök
        Roistojen-maa kirjoitti:

        Kaikkein hölmöintä on säilyttää luottotietonsa Suomessa sillä niistä ei ole muuta kuin haittaa! Jos esim. opiskelet niin luottokelpoisena sinut velvoitetaan ottamaan opintolainaa jonka joudut maksamaan joskus takaisin. Jos olet tehnyt tuottoisan petoksen ja menettänyt luottotietosi, olet oikeutettu toimeentulotukeen joten opiskelu on ilmaista. Sama toistuu toimeentulotukien luukuillakin joissa luottokelpoisuuttasi käytetään hyväksi ja joudut maksamaan esim. kalliit hammashoitosi omasta pussistasi kun taas niille, joilla luottotietoja ei enää ole, ovat oikeutettuja ilmaiseen toimeentulotuen tarjoamaan hammashuoltoon.

        Miksi suomalaisen pitää ylipäätään ottaa vastaan mitään pienipalkkaista duunia jossa menettää kuulonsa ja muunkin terveytensä ulkomaalaisten kasvottomien osakkeenomistajien hyväksi? Antaa virolaisten tehdä kun järjestelmä on luotu tällaiseksi. Kalastellaan, käydään teattereissa, elokuvissa, panostetaan ruoantekoon ja muuhun elämänlaatuun. Käydään kävelyllä ja uimassa, ja nauttikaamme kesästä. Antaa hölmöjen tehdä työt josta työläinen ei hyödy mitään!


      • Aivan-iiihhanaaa
        T-yök kirjoitti:

        Miksi suomalaisen pitää ylipäätään ottaa vastaan mitään pienipalkkaista duunia jossa menettää kuulonsa ja muunkin terveytensä ulkomaalaisten kasvottomien osakkeenomistajien hyväksi? Antaa virolaisten tehdä kun järjestelmä on luotu tällaiseksi. Kalastellaan, käydään teattereissa, elokuvissa, panostetaan ruoantekoon ja muuhun elämänlaatuun. Käydään kävelyllä ja uimassa, ja nauttikaamme kesästä. Antaa hölmöjen tehdä työt josta työläinen ei hyödy mitään!

        Kaikkein hölmöintä on kärsiä huonosta omasta tunnosta tai alemmuuden tunteesta siksi koska ei ole töissä! Ilmainen asunto, ilmaiset sähköt, ilmaiset vedet, ruoat, lääkärit ja lääkkeet. Ihanaa leijonat, ihanaa! Tämä on oikeaa lottovoittajan elämää. Ei mikään ihme että Allan Hagert, mustalaisten edesmennyt kuningas hehkutti että on lottovoitto syntyä Suomeen!


    • KallistaLeikkiä

      Taas yksi turha lomake muiden lomakkeiden sekaan. Kuka tai ketkä tarkastavat onko ilmianto oikea vai onko kyseessä entisen tyttöystävän kosto joka yrittää vaikeuttaa entisen poikakaverin elämää? Entä mitä seuraa aiheettomasta ilmiannosta? Antakaa kun arvaan, ei mitään!

    • Aloita.Tänään

      Jos on tiukkaa niin diagnosoi itsesi sairauseläkkeelle sillä sitä maksetaan myös lauantaipäivästä ja se on joka tapauksessa enemmän kuin kelan maksama peruspäiväraha. Puhu itsellesi viihdekäyttöön soveltuvat lääkkeet jotka voit myydä kovalla voitolla eteenpäin.

      Aloita samalla myös kannabiksen viljely josta saat sellaiset lisäansiot joita et saa edes hyväpalkkaisesta työstä. Oikeudesta on tullut ennakkopäätös jossa seitsämän kasvia lasketaan tehtäväksi vielä omaan käyttöön joten kiinni jäädessäkin tuomio ei ole missään suhteessa saatuun hyötyyn joka minimissään 50 000€ vuodessa! Kuluja ei ole kun yhteiskunta maksaa asumis, vesi ja sähkökulut. Jos on mahdollisuus niin suosittelisin saman tien suurempaa satoa, nopeaa myyntiä ja sen jälkeen pientä taukoa että jäljet jäähtyvät.

      Virallisesti ei kannata asua yhdessä sillä yksin asuvalla on oikeus omaan huoneistoon. Toisen puoliskon huoneisto kannattaa vuokrata edelleen tai istuttaa täyteen kannabista josta voitto moninkertainen verrattuna vuokratuloihin.

      Pää asia on ettet jää surkuttelemaan toimettomana omaa kohtaloasi vaan toimit ja otat tilanteen haltuun.

      • Good.Life

        Yhdestä 40 mg morfiini pilleristä saat milloin vain 80€ puhtaana käteen. Myy vaikka yksi päivässä niin pärjäät kun viitsit vähän laskea menojasi. Kaikkein parhaimman tuoton saat kun teet vaihtokauppaa ryyneilläsi. Itse sain yhdenkin kerran 20 käsintehtyä itämaista mattoa kahdesta "moposta" eli morfiinista jota saan "koviin" nilkkakipuihini. En halua kehua mutta myin matot edelleen n. 500€ kappale hintaan, joten laskekaa siitä työläiset! Tuo kaikki tuli suurin piirtein neljän tunnin pikku vaivalla mutta hiki ei tullut koska narkit kantoivat matot sisään ja ostajan avustaja ja hänen avustajansa kantoivat matot ulos.


      • New-Life

        Kannabis on myös siitä ihmeellinen kasvi että se lisää sosiaalista elämää ja estää syrjäytymistä. Laita viljelmä pystyyn ja ihmettele sitä uusien ystävien määrää jotka soittavat jo 08.00 ovikelloasi pullapitko kainalossa ja kahvipaketti kädessä.. !


      • kxkxnkxxbkxkxkd
        New-Life kirjoitti:

        Kannabis on myös siitä ihmeellinen kasvi että se lisää sosiaalista elämää ja estää syrjäytymistä. Laita viljelmä pystyyn ja ihmettele sitä uusien ystävien määrää jotka soittavat jo 08.00 ovikelloasi pullapitko kainalossa ja kahvipaketti kädessä.. !

        juu ja saisi sinipukuisia ystäviäkin. ne tosin tulisi sisään koputtamatta, karmit kaulassa..


      • ktuygutftyjt
        kxkxnkxxbkxkxkd kirjoitti:

        juu ja saisi sinipukuisia ystäviäkin. ne tosin tulisi sisään koputtamatta, karmit kaulassa..

        Matala profiili ja hyvä käytös niin sinipukuisia ei kiinnosta, ja vaikka kiinnostaisikin, ei heidän tarvitse tietää. Suurimmalla osalla kannabiksen käyttäjistä ei ole mitään tekemistä poliisin kanssa. Kyseessä on ihan tavallisia työssäkäyviä kunniallisia kansalaisia.

        Menkää Hollantiin Amsterdamiin niin voitte itsekin todeta kuinka hienot pukupääliset herrat ja rouvat käyvät rentoutumassa viiden tähden coffee- shopeissa työpäivänsä päätteeksi. Kyse on siis aivan tavallisista ihmisistä suurista johtajista työläiseen. Hollanissa myös poliisi voi käyttää kannabista. Vappuna jolloin Hollanin kuningattarella on syntymäpäivä nautitaan hollanissa hyvistä viineistä olueista ja kannabistuotteista. Mm. USA:n nykyinen presidentti Barack Obama on tunnustanut käyttäneensä kannabistuotteita yliopistoaikoinaan.. .


      • EläkeläisLääkäri

        Minä kirjoitin itseni työkyvyttömyyseläkkeelle B-lausunnolla jo vuosia sitten ja mikäs tässä on nyt ollessa eläkepappana vaikka ikää ei vielä ihan hirveästi ole.


    • Valkoinen.Neekeri

      Sodassa tyhmimmät saatiin huijattua sankaritekoihin. Tämän päivän hölmöimmät ja hyväuskoiset saadaan puijattua pienipalkkaisiin duuneihin josta saatava palkka riittää hädin tuskin vain siihen, että on varaa käydä duunissa!

    • hhbhihijonjni

      Työnteko kannattaa aina, mutta kenelle se kannattaa, onkin kokonaan toinen juttu.

    • Ei-ihme

      Ei mikään ihme että työläiset kadehtivat toimeentulotuen asiakkaita joilla suuremmat ja kalliimmat asunnot jne, jne. Työläinen kituuttaa hädin tuskin tilistä tiliin vain äärimmäisillä säästötoimilla. rahaa ei jää syömiseen ja elämiseen kuin 200 jos sitäkään.

    • ykmstdksryksrk

      Näillä kaikilla terrorismi ym käräytys-kanavilla on vaan tarkoitus valvoa lopulta kaikkea pahemmin kuin DDR aikanaan. Näin hyväuskoiset lampaat viedään kohti orjuutta. Suurin ongelma tässä on se että kun maa on rikkaampi kuin koskaan niin mihinkään ei enää tahdo rahaa olla.. joku ne rahat vie ja joku jättää kertomatta totuuden kansalle. Miksi se joku tämän tekee.. siinä alkuun miettimistä ja viisaimmat ehkä alkaa ymmärtämään mihin maa on menossa ja kenen toimesta. Avainsanoja on nukke.. velka....

      • Anonyymi

        Nukettaa... Kyllä se vannoutuneen rikollisen elämä vaan olisi niin ihanaa mutta tyhmät eivät tajua alkaa rikollisiksi. Vai mitä Olli?


    • olisi.reilua

      Perättömästä "ilmiannosta" pitäisi antaa tieto asianomaiselle jotta se voi nostaa syytteen kunnianloukkauksesta.

      • afgargrg

        Suomesta tulee pikku ameriikka jossa ihmiset nostavat tai uhkaavat nostaa syytteitä toinen toisiaan vastaan ja jossa rikollisia puolustavat asianajajat ovat niitä joita peljätään ja kunnioitetaan.


      • Anonyymi

        Minkähän sortin eläviä ne perättömiä ilmiantoja tekevät loppujen lopuksi ovat? Narsisteja, sosiopaatteja, psykopaatteja yms.?


    • TukienVäärinkäyttöLoppuu

      Käsittääkseni KELA:n on tarkoitus järjestää vapaaehtoisille kursseja kuinka sosiaalitukien väärinkäyttäjät tunnistetaan. Kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti eläkkeellä oleville joilla on muutenkin aikaa tarkkailla kanssaihmisiään. Tarkkailutoiminta on monelle hyvää viriketoimintaa muutenkin. Monessa maassa on saatu tämänkaltaisesta toiminnasta hyviä tuloksia.

      • nnxnffbfnfkfkn

        minä voisin ilmoittautua kelalle kyylävasikaksi, mutta saisikohan siitä hommasta työmarkkinatuen päälle ylläpitokorvauksen?


      • KELANvirkailija
        nnxnffbfnfkfkn kirjoitti:

        minä voisin ilmoittautua kelalle kyylävasikaksi, mutta saisikohan siitä hommasta työmarkkinatuen päälle ylläpitokorvauksen?

        Ei voida maksaa rahaa mutta maksusitoumus kauppaan pienelle rahasummalle on mahdollista jokaisesta kiinnisaadusta tapauksesta. Toivottavasti tämä kannustaa ihmisiä rehelliseen toimintaan.


      • Anonyymi

        Voipi joskus joku umpiluupää stalkkeri joutua viruketoiminnastansa linnaankin.


      • Anonyymi
        nnxnffbfnfkfkn kirjoitti:

        minä voisin ilmoittautua kelalle kyylävasikaksi, mutta saisikohan siitä hommasta työmarkkinatuen päälle ylläpitokorvauksen?

        Puheittesi mukaan olet harjoittanut thaikkuhieromojen vasikoimista niin kauan kuin olet omia pesänjakajiasi kaupitellut.


    • ykuikuiykyuuky

      VAROITUS: Pienipalkkainen työ on huijausta, eikä sitä pidä ottaman vastaan koska siitä saatu korvaus ei aina riitä edes työssäkäyntiin! Et menetä kuin aikaasi ja terveytesi samaan aikaan kun sinulle tuntemattomat roistot tekevät tiliä kustannuksellasi.

    • Mieti-Kahdesti

      Jos työn ja toimeentulotuen erotus on vain parisataa tai jopa niin, että erotus kallistuu toimeentulotuen eduksi, ei työtä kannata ottaa vastaan.

      Työläinen elättää työllänsä osakkeen omistajat, firman omistajat ja terävimmän johtoportaan, välistä vetävän varamiespalvelun jonka tehtävänä on poistaa irtisanomissuojasi, pyhäkorvaukset jne. Sitten tulevat vielä verot jolla duunari rahoittaa Kreikkaa ja pitää sossua pyörimässä että mustalaisetkin saisivat leivän pöytäänsä työläisen palkalla. Työläinen ei saa työstänsä kuin asbestoosin, kuulovaurion, kulumat niveliin, vesikellot käteen ja saakelin pahan mielen.

      • ExTkLääkäri

        Sen takia valitsin itsekin ansiosidonnaisen päivärahan. Aika menee mukavasti lenkkeillessä ja kalastellessa. Syksyllä on tarkoitus mennä metsälle..

        Elämme vain kerran joten kannattaa miettiä arvostuksiaan. Onko ihminen tehty todella vain työtä varten. Omasta mielestäni ei.


    • Hieno_homma

      ilmoitan kaikki sukulaiset ja muutkin vittumaiset ihmiset.

      • Kos-ta

        Älä ilmoita heitä kelalle vaan ilmoita heidät pienipalkkaiseen työhön jonnekin sateiselle savimontulle tai piikkareiksi purkutyömaille.. .


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      328
      3048
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2253
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1675
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      194
      1588
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1385
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1273
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe