seksuaalisuuden hyväksymisestä

PreerikKötli

Voiko pride yhdistää laajemmin erilaisuuteen. Vissiin olisi kysytty samaa? Probleema on se, että jokainen on erilainen, mutta enemmistö tekeytyy samanlaisiksi, eivätkä anna vapautta toisilleen. Erilaisuus on suuri haaste. Ei ole helppoa eikä tulee koskaan olemaan. Vapaudessa kun sitä tavoittelee ja se on nimenomaan tahtoa olla oma itse ja kulkea omaa polkuaan, on parasta se, että tuntee tekevänsä oikein ja elävänsä, vaikka asia, mitä tavoittelee, voi muuttua taisteluksi. Ympäröivä maailma ei suvaitse ja vapauden tavoittelusta tulee taistoa. Ei hyvää - väkivalta, mutta ei voi muutakaan. Jokaisella on oikeus elämään ja olla niin kuin tahtoo. Tätä on Rainbow. Jokainen joutuu läpikäymään erilaisuuden kriteereja, ei voi muutenkaan selvitä elämästä, olitpa suomalainen, homo, tyhmä, taiteilija, vanha tai mustalainen. Kun ihminen syyttää muita ihmisiä, eikä hyväksy omassa elämässään tapahtuvia muutoksia, niin ihmisestä ei koskaan tulee onnellista eikä menestyvää. Ihminen on elävä kuollut, varsinkin kun tahtoo tehdä tahallista pahaa toiselle. Siksi pitää ensisijaisesti elää omaa elämäänsä, mikä ei tarkoita, etteikö eläisi muiden ihmisten kanssa. "Hoidetaan ensin oma piha kuntoon ja sitten näytettään muille". Oma piha tarkoittaa omaa sieluaan. Ihminen on sielua uskontokunnasta riippumatta, ihon väristä, yhteiskunta asemasta, iästä ja sukupuolesta. Siinä on riittävästi haastetta elämään, eikä pahanteko kannata - toisen kiusaamista. Homoilla on suuri rooli yhteiskunnassa, jossa on paljon väkivaltaa. Homous on silta, joka voi yhdistää erilaisia lähtökohtia, jotka eivät muutenkaan kohtaisi. Ja koska ne eivät kohtaa, niin siitä syntyy väkivaltaa yhteiskuntaan. Homoilla on taitoa yhdistää ja aikansaada rauhaa. Ja paljon muuta. Homoilla on, mielestäni, älyä enemmän kuin pihviheterolla. Yleistän. Päämäärä on rauha ja yhteiselo eikä väkivalta ja rasismi. Rainbow - erilaisuus leviää kaikkiin yhteiskuntaalueisiin. Sateenkaarea löytyy yllättävistä paikoista: kirkon mainoslehdistä esim. Eli sateenkaari on paljon suurempi juttu, mitä tiedostetaan.
-----------------------------------------------------------------------------------
Eletään 2000 luvun uuden alkua ja seksuaalisuus on tapetilla. Emme kulje muuta tietä, ennen kuin seksuaalisuus on opittu. Pride on sosiaalista tutkimusta. Ei tarvitse olla paha ollakseen ihminen missään olosuhteissa. Liikaäly sysää seksuaalikysymykseen. Luonnollinen rehellinen elämä ja globaalikokemus tasapainottaa ja kehittää.
-----------------------------------------------------------------------------------
Kaipaan Samba karnevaalien kaltaista suurta sateenkaarta, jossa kuitenkin kaikenlaiset taiteet esillä, jossa ihmiset saavat osallistua vapaasti ja olla luovia, että ei tarvitse enää seurata muiden esityksiä, mutta tehdä itse ja nauttia, antaa pois egonsa, tunteensa, vihansa, äglönsä. Jokainen tanssii ja laulaa, soittaa ja tekeytyy miksi haluaa - puvut, meikit, kulissit. Kaipaan musiikkia läpi yön ja rytmiä, että mikään ei maksaisi hevon vittua enää vaan olet vapaasti tuleva ja menevä ja oikeutettu kulttuuriin. Väriä kaipaan. Että turvatoimijat itse alkaisi tanssia ja ottaisi aseensa pois, että poliisi pussaisi toisiaan ja tanssisi balleriina mekoissa. Tätä kaipaan. Että poliitikot alkaisi pyörittää piruettiä ja akrobatiaa. Jossakin maassa oli tapana, luin, että rikkaat tekeytyivät köyhiksi ja elivät köyhän elämää ja köyhät asettuivat päiväksi rikkaiden saappaisiin.
--------------------------------------------------------------------------------
Juuttuu paikkaan. Miksi en työllisty? Koska ei ole liikettä. Turhaa on pitää kiinni vaijerilla, jos kunta ei hengitä maailmaa. Turha kunnan on pummata apurahaa EU:lta jos kunta on tiukkapipo ja rasisti. Mikään ei toimii. Sateenkaari on vapautta ja edistystä. Kun vapaus hyväksytään, niin kunnan talous kohenee. Nuorissa tulevaisuus. Vanhoista ei kannata välittää jos ovat niin pahoja. Että on vanha ei tarkoita, että saa tehdä pahaa. Vanhan ihmisen yhtä lailla on edelleen käytävä koulua ja perusparannettavaa itseään. Hulluja ja idiootteja pitää kuskata maailmalle, kuten Arto Paasilinna kirjoitti, että maailma astuu heidän sydämeen. Hullu paranee ja idiootista tulee onnellinen. Turhaa on pitää rajoja, jos niiden sisällä on tyhjyyttä. Elämä on läsnä hetken. Sitten sitä ei ole. Kannattaa elää nykyaikaa ja ottaa kaiken irti. Japanissa on saari, jossa on suuri määrä tosi vanhoja ihmisiä. Japanilainen syö riisiä, tofua, vihanneksia ja kalaa. Japanilainen pyöräilee ja hoitaa oman maatilkunsa, puutarhansa, kasvattaa itse vihanneksensa. Japanilainen tekee työtä ja kasvattaa perhettä. Hän elää tosi vanhaksi ja ajaa polkupyörää ja harrastaa edelleen seksiä. Harrastaako teidän mummonne seksiä? Koska viimeksi mummo imi kyrpää? Mummo ja ukki ovat ihmisiä, jos ovatkin syvästi uskonnollisia, vielä suuremmalla syyllä. Miksi vanhukset homostuvat? Koska eivät ole saanet. Siksi mummon on oltava rento ja annettava ukille pillua. Miehellä on vaikea olla, jos ei seksiä. Mies tul

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PreerikKötli

      Mies tulee hulluksi. Niin myös mummo. Japanissa vanhuuden ajan seksi on kanssa yksi tae, miksi pariskunnat pysyy yhdessä pitkään. Toinen asia on seksi invalidien kesken. Ihminen on fyysinen. Ihmisen tila, kipu syvenee, jos hän ei saa kosketusta eikä kontaktia. Vammaloissa hoidokkeilla on tarvetta tavalliseen suhteeseen. Parisuhteet voivat muodostua. Toiset tykkäävät toisista. Miksi ei anneta heille tilaa läheisyyteen?! Saatanan säännöt, lekurit ja idiootit. Ihmisillä on oikeutta läheisyyteen. Se on heidän lääkkeensä, ainoa parantumisen keino - läheisyys. Koska valtio ei salli, niin seksi on kiellettyä.
      -----------------------------------------------------------------------------------
      Pridiä väsyttää vihaa. Miksi pitää olla vihaa? Miksi joku haluaa vihata toista? Millä oikeudella? Millä rakkaudella? Miksi joku haluaa tappaa lasta? Miksi joku haluaa raiskata naista? Miksi joku haluaa, että köyhä kipuilee? Miksi joku haluaa ajaa toisia pois? Miksi joku tahtoo pitää maata ja kartuttaa omaisuutta kun itsellään on liikaa sitä, eikä hän koskaan elämänsä aikana tulee käyttäneeksi sitä? Miksi hyvään sanaan pitää sanoa pahasti? Miksi katseeseen pitää kääntyä pois? Miksi jalankulkijaa pitää ohittaa väkivaltaisesti? Miksi sairasta pitää karttaa? Miksi uutta pitää tuhota? Miksi kukaan ei puhuu? Miksi kukaan ei uskalla? Miksi pitää puolustautua? Miksi ei voi tehdä runsaita lahjoja? Miksi emme tekisi kaiken yhdessä? Miksi emme tulisi niin sosiaalisiksi, että kutsuisimme toisia yökylään ja pitäisimme huoltaa? Miksi pelkäämme fysiikkaa? Miksi eroamme? Miksi häpeämme? Miksi petämme lapsiamme? Miksi emme anna anteeksi? Miksi emme tee yhteistyötä? Miksi pelkäämme pientä mulkkua, isoa tissiä, leveää lantiota, imelää kehoa? Olemmeko perversseja koska pelkäämme ja kasvatamme sitä itsessämme kunnes silmien alle muodostuu silmäpusseja, alamme alkoholisoitua ja huutaa kassajonossa, vasikoida poliisille ja lyödä lapsia? Siksi kerromme ongelmistamme, että ystävä antaisi elintärkeän neuvon. Naiset ovat jumalia tässä - avunannossa. Pelkäämme köyhyyttä, vaikka emme vielä ihmismuistiin ole nälkää nähneet. Pitää mennä oppimaan kehitysmaihin. Vastuumme tää. Kuka pelkää tyhjyyttä. Ei ole varmuutta ruoasta. Mitä se on? Kun kerran heitämme hyvää ruokaa jätteeseen!! Nirso länsi. Älä heitä ruokaa, tyhmä länsi, senkin pervo. Anna köyhälle.
      ------------------------------------------------------------------------------
      Isämme ja äidimme, papamme ja mammamme - imekää toisiltaan kyrpää ja pillua, naikaa toisiaanne kuin voitte, niin kauan kuin haluatte ja siellä missä haluatte. Näyttäkää hyvää esimerkkiä teidän tyhmille, pelkääville, alistetuille, vainoharhaisille lapsillenne, kuinka saadaan Elämän mittaista Orkkua ja jos ette ole vielä saavuttaneet sitä, niin ottakaa opiksi kuinka teidän lapsenne saa squattingin ja megahappeningin. Loputonta elämän koulua se - orkuilua. Älä hyvä, mammapappa rupea rajoittaa Jeesuksen nimissä lastasi, koska itse olet tyhmä esteellinen. Kyllä tosi vanhoilla kyrpä voi seistä ja tosi vanhoilla pillu voi kostua. Se on elämän juhlaa. Pahempi skenaario on se, että mikään ei toimii. Eikös? Ettekös kaipaa läheisyyttä, Pertit ja Eevat? Ettekös ole ylpeitä, että kaikki toimii? Ja olette energeettisiä jopa 100 vuoden paikeilla. Kertokaa ny salaisuutenne lapsillenne, mitä oikein teette, että jaksatte Otolla rahoja nostaa 105 vuoden iässä! Saako mummo orkun? Mummoilla kun tosi kauniit rinnat jopa myöhäisessä vanhuudessa. Rinnat pysyvät pyöreinä. Eivätkö rintaruokkineet? Ihmisen keho kaunis aina. Itsessään kaunis ja jumalainen. Luonnollinen keho on kaunis. Sitä kaunistaa tavallinen luonnollinen elämä ja yksinkertainen mentaliteetti, eikä pahuus ja viha. Pahuus ja viha rumentavat.
      ---------------------------------------------------------------------------------
      Euroopassa alaston eläkeläinen avasi ikkunan ja kauniit rinnat olivat pehmeät ja täyteläiset. Alhaalla kaupunki ja liikenne. Se oli kaunis näky, joka jäi ikuiseksi ajaksi muistiin. Että seinien sisällä on elämää ja että vanha ihminen nauttii omasta kehostaan.
      --------------------------------------------------------------------------------
      Kirjasta luin, että jopa hyvin pieni vauva voi saada orkun kun hieroo itseään. Se ei ole rangaistavaa. Ei kannata kiinnittää huomiota ja rangaista. Orkku on normaalia. Pieni vauva voi saada orkun kun äiti rintaruokkii. Pippeli voi nousta, pimppi laajeta. Se on yliluonnollista rakkautta, eikä pahuutta. Suomessa ei ole läheisyyttä yhtä lailla kuin muissa maissa. Suomessa lääketieteen menot ovat ylisuuret koska ihmisillä ei ole rakkautta, läheisyyttä. Äidit eivät rintaruokki enää ja jättävät lapsia yksin kouluun. Masentavaa. Yrjöttää, itkettää. Se ei ole elämää vaan rikosta ihmisyyttä kohtaan. Länsimaat ovat autistiset perverssit! Miksi synnyin tänne?! Ennen 10 ikävuotta veikkaan, että jokainen lapsi on itsetyydyttänyt itseään. 10 vuotta on rajapyykki. En teidä kuinka laajasti tästä puhutaan mediassa, mutta seksuaalitutkimuksissa kirjo

    • PreerikKötli

      kirjoitetaan siitä. Seksuaalitutkimuksia lukee kuin Raamattua keskiajalla, koska ihminen on unohtanut kuka on ja kaikki on hänelle perverssiä. Hän syyllistää toisia, koska itse on epävarma. Japanissa jopa omat äidit aiheuttivat lapsilleen orkun. Lapsille syntyi häpeää aikuisena, mutta sellaista se on elämää, jossa elämme fyysisesti ruumiissamme. Se ei ole Jeesuksen vastaista, jos on rehellinne. Alkuperäiskansat ovat parasta kulttuuriperintöä meille, koska heissä on aitoa ihmistä. Minä olen looginen enkä osaa olla yhtään. Kärsin mielenterveys ongelmista, poten yksinäisyyttä ja olen tyhjän päällä. Missä onni? Kaikki alkaa perheestä ja rakkaudesta jo silloin kun isä ja äiti päättävät aikansaada lasta. Miksi nykyvanhemmat eivät voi saada lapsia? Tyhmää. Missä on paratiisi maan päällä? Sateenkaari 2000 on sitä, mitä Suomessa elettiin vuosisatoja kun elettiin pientalouksin, mutta nyt Maapallo on yksi talous. Haaste se. Mutta se toteutuu. Pikkuhiljaa. Jos vanhempi syyllistää lastaan seksuaalikokeiluissas, niin lapsi saa häpeää, jota kantaa pitkään. Se vaikuttaa koko elämään. Ei saa syyllistää eikä estää lapsen luonnollista elämää, mutta ei saa alistaa häntä pahuudelle, vaan suojella siitä.
      ----------------------------------------------------------------------------------
      Eläimillä on todettu yksilöllisiä tapoja paritella, jotka eroavat eri aikoina, paikkoina ym, puhumattakaan ihmisestä. Jokainen on yksilö ja itsenäinen. Jokainen kehittyy eri tavoin. Seksuaalisuus on itsensä tuntemista ja hyväksymistä. Tilataan nyt seksuaaliterapeutti kaupunkiin! Missä tapahtuu avoin seksuaalisuutta käsittelevää seminaari?! Seksuaalisuudella ei ole standardia, vaan se vaihtelee erittäin paljon jopa yhden maan sisällä. Koko maapallo sisältää erittäin erilaisia tapoja ymmärtää seksuaalisuutta, ihmistä. Väsyttää Suomen yksijumalallisuus. Intiassa kun on miljoonia lainaan, jos Suomi neidillä on puutetta. Kirjallisuutta suomeksi ym kirjastoista, netistä. Kun on sujut itsensä kanssa, niin onni seuraa perässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe