Narsistin kosto, osa 1

Helmi99

Olen osoittanut tämän kirjoitukseni narsistille, joka on vainonnut minua jo toistakymmentä vuotta. Tämä on samalla "opaskirja" narsisteille...

Vihaatko syvästi jotain ihmistä? Haudotko kostoa jotain ihmistä kohtaan? Haluaisitko ryhtyä kiusaajaksi, mutta et oikein tiedä miten aloittaa? Tässä muutamia vihjeitä kaikille psykopaatti/sosiopaatti/narsisteille ja muille luonnevikaisille kiusaajille. Näillä ohjeilla onnistut varmasti kostamaan ja tuhoamaan uhrisi elämän.

Aivan ensimmäiseksi tarvitset tietysti ympärillesi mahdollisimman laaja-alaisen ja asiaan mieluummin jo aikaisemmin perusteellisesti tutustuneen hovin, ettei sinun tarvitse aivan kädestä pitäen alkaa opettamaan kaikkein alkeellisimpia kiusaajan taitoja. Kaikki suomalaiset ovat kyllä yleensä huomattavan pitkälle edistyneitä näissä taidoissa, joten sinun tuskin tarvitsee ihan alkutekijöistä lähteä liikkeelle.

Tässä muutamia yleisluonteisia esimerkkejä siitä, millaisia ihmisiä kannattaisi hoviinsa hankkia:
Jos tunnet itsesi lisäksi muita uhrin vihamiehiä, kaikillahan niitä on, ehdota, että yhdistätte voimanne.
Pyri myös uhrin sukulaisten tuttavuuteen. Kyllä sieltä jokunen löytyy, jolla on jotain hampaankolossa uhria vastaan. Heistä voi olla mittaamattoman paljon hyötyä ja siitä joukosta saattaa löytyä sellaista kieroutta, petollisuutta ja kaksinaamaisuutta että kateeksi käy. Myös henkisen väkivallan tietotaito saattaa olla aivan huippuluokkaa.
Esimerkiksi joku yhteistyökykyinen kumppani siitä talosta, missä uhrisi asuu, olisi todella käyttökelpoinen apu. Hankkiudu sen vuoksi tällaisten yhteiselle asiallenne hyödyllisiksi katsomiesi ihmisten kaveriksi.
Toivottavaa olisi, että joukkoonne kuuluisi myös patologinen valehtelija, tai joku muu, joka täysin uskottavasti valehtelee ihan mitä tahansa nyt yhdessä keksittekään. Ja joka samaan hengenvetoon kertoo olevansa äärimmäisen rehellinen ja luotettava ihminen, jonka sanaan ehdottomasti voi luottaa, sillä eihän hän raukka edes osaa valehdella.
Joku tietotekniikkaan hyvin perehtynyt yksilö, nörtti, olisi todella tärkeä apu.
Jos vain suinkin mahdollista hanki hovisi jäseneksi joku sellaisen viraston tai laitoksen työntekijä, jonka työpaikalla käsitellään ihmisten tärkeimpiä tietoja.
Tämän jälkeen sinulla on koossa mainio joukko samanmielisiä ihmisiä, joilla on yhteinen päämäärä. Joukossa tyhmyys tiivistyy. Ei kun siis lyötte viisaat päänne yhteen! Keksitte varmasti yhdessä monenlaisia hauskoja konsteja uhrin kiusaamiseksi, piinaamiseksi, mustamaalaamiseksi, häpäisemiseksi, nolaamiseksi, naurunalaiseksi saattamiseksi jne. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Tarvitsemistasi apuvälineistä kännykkä on ykkönen, aivan loistava keksintö. Se on jokaisen narsistin tärkein ja hyödyllisin apuväline. Sen vuoksi onkin niin tärkeää, että hoviisi kuuluu joku tietotekniikalle omistautunut tyyppi, jos et itse ole sellainen. Huomaat miten valtavasti uhrisi kännykkä helpotta sinun elämääsi, sillä sen jälkeen kun olet asentanut uhrin kännykkään vakoiluohjelman voit kuunnella kaikki uhrin puhelut ja lukea tekstiviestit. Voit myös seurata uhrin liikkumista, sillä kännyköissähän on onneksi tämäkin ominaisuus. Näin pääset todella vaivattomasti sisään uhrisi elämään ja tiedät kaiken hänen asioistaan. Jos sinussa on vähänkään vainoojan vikaa sen parempi. Samalla voit tyydyttää vallanhimoasi, sillä uhrisi on täydellisesti sinun otteessasi, vaikka luuleekin elävänsä omaa elämäänsä...

Jos olet jo vuosikymmeniä helvetillisesti kiusannut uhriasi, etkä enää ole pelkkä aloittelija, uhrisi saattaa lähteä etsimään itselleen apua. Torpedoi päättäväisesti kaikki hänen yrityksensä heti alkuunsa. Uhrin kännykän avulla saat tiedon esim. jokaisesta uhrisi sopimasta tapaamisesta, ja voit puuttua asioiden kulkuun, jos ne eivät sinua miellytä. Mukavaa on myös soitella puheluja uhrisi nimissä.

Muista myös hakkeroida uhrin tietokone niin voit paitsi seurata uhrisi tekemisiä lähettää hänen nimissään sähköpostia.
jatkuu

10

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helmi99

      jatkuu Narsistin kosto, osa 2

      Nämä ohjeet on laadittu erityisesti uhrin varkaaksi lavastamiseen, mutta niitä voi tietysti soveltaen käyttää monessa muussakin samantapaisessa kiusaamisessa. Tarvitset vain hiukan sinnikkyyttä ja jonkin verran kykyä toimia suunnitelmallisesti. Loppujen lopuksi varkaaksi lavastaminen on aivan lapsellisen helppoa ja yksinkertaista ja varma tapa tuhota jonkun elämä.

      Joten, jos siis tunnet jonkun, joka, sanotaan nyt vaikka on päässyt selville hämäristä puuhistasi tms., ja jolle haluat kostaa, toimi seuraavasti:

      Seuraa uhria.Tee se itse, tai käytä uhrin kännykän tietoja apunasi. Mieluummin kuitenkin maksa seuraamisesta jollekin, jota uhri ei tunne. Varasta esim. jonkun lompakko kaupassa, missä uhrisi on ostoksilla, tai mitä tahansa missä tahansa uhri nyt sattuu liikkumaankin. Varasta mieluimmin invalidilta, lapselta, vanhukselta tai kadulla kerjäläiseltä. Se saa uhrisi näyttämään todella halveksittavalta. Häivy hiljaa paikalta.

      Voit myös harkita ammattilaisen palkkaamista avuksesi (yhtään väheksymättä, olethan sinäkin toki alan ammattilainen). Häneltä käy varastaminen näppärästi eikä esim. jollekin huume- tai kaljaveikolle edes tarvitse paljon maksaa, etenkin, jos tyyppi on kaverisi.

      Toista sama eri tilanteissa ja eri paikoissa mahdollisimman usein. Eli aina kun vain mahdollista. Parhaan tuloksen saavutat kun jatkat tätä vuosikausia. Siten uhrisi saa niskoilleen kilometrien pituisen listan "varkauksia". Uhrisi näyttää sarjavarastajalta.

      Kirjoita nettiin. Syytä teoistasi uhriasi. Sano motiiviksesi esim. halusi varoittaa ihmisiä tästä kavalasta konnasta. Paheksu uhrin järkyttävää käytöstä. Kauhistele uhrin viekkautta.

      Kuvaa uhria, jos mahdollista, ja laita kuvat nettiin.

      Voit myös laittaa jonkun hovisi jäsenen kirjoittamaan nettiin kaikki syytökset uhriasi kohtaan ja kirjoitat itse uhrisi nimissä esim. Facebookissa. Se sopiikin sinulle parhaiten, sillä haluat aina itse piileskellä jossain näkymättömissä ja teetät muilla, itseäsi tyhmemmillä hovisi jäsenillä, kaikki sellaiset työt, joista voi joutua vastuuseen. Jos olet uhrisi sukulainen osaat kirjoittaa erittäin uskottavasti uhrisi nimissä.

      Olisi mahtava juttu, jos tietäisit, missä uhri on työssä. Ota siis selvää asiasta! Uhrin työpaikalla voi hyvinkin olla joku pahassa rahapulassa oleva tai muuten rahalle perso uhrin työkaveri, ehkäpä ihan työpaikkakiusaaja, josta voit saada taitavan, jopa kokeneen, apurin uhrisi kiusaamiseen.

      Onnistut varmasti, pientä korvausta vastaan siis tietenkin, suostuttelemaan jonkun mukaan hauskaan kepposeen eli lavastatte uhrin varkaaksi työpaikalla. Syytätte uhria. Uhri on täysin ymmällään, jos onnistutte niin hyvin, että hän saa potkut työstä varastamisen takia. Jos ette aivan niin hyvin onnistuisikaan, voitte kuitenkin myöhemmin väittää niin. Ei uhriltasi koskaan mitään kysytä. Yrittänyttä ei laiteta. Harmittelette kaikille yhdessä, että kaikenlaisia sitä työhön palkataankin.

      Jos nyt sinä itse satut olemaan työpaikkakiusaaja ja uhrisi on työkaverisi, noudata erityistä varovaisuutta, ettei käy niin, että joku, kaikkein pahimmassa tapauksessa uhrisi, näkee sinun varastavan.

      Sen vuoksi on äärettömän tärkeää, että saat kokoon mahdollisimman monta varkautta, jotka voit laittaa uhrin syyksi. Noudata em. toimintaohjeita.

      Jos taas sinä itse olet uhrin sukulainen niin älä jätä yhtään tilaisuutta käyttämättä vaan varasta vaivihkaa jotain aina silloin kun uhrisikin on paikalla. Syytä jälkeenpäin teoistasi uhriasi, tuota kavalaa ihmistä.
      Kummastele vilpittömästi ihmeissäsi sitä miten uhrisi aina onnistuukin varastamaan. Sukulaisena voit myös väärentää erilaisia asiakirjoja, joiden avulla osoitat miten petollinen ihminen uhri on.

      Tässä vaiheessa voitkin vain istuskella kiikkustuolissa. Tunnet hyvin ihmisluonnon ja tiedät, että sen jälkeen kun uhrin kuva on nettiin levitetty
      löytyy laajasta ihmisjoukosta aina joku oma-aloitteinen, yritteliäs tyyppi, joka tunnistaa uhrisi ja päättää ottaa tilaisuudesta vaarin. Kaikkien tunnistama syyllinenhän kun on jo valmiiksi paikalla.
      jatkuu

    • Helmi99

      jatkuu Narsistin kosto, osa 3

      Näin olet fiksuna ja näppäräsormisena veijarina luonut uhrillesi varkaan maineen, josta tämän on, kuten tunnettua, mahdotonta päästä eroon. Uhrisi saa niskoilleen kaikki mahdolliset varkaudet aina Englannin suuresta junaryöstöstä jokaiseen tulevaan ryöstöön ja varkauteen mitä maailmassa tullaan koskaan tekemään. Uhrisi on suorittanut joukon niin typeriä varkauksia, että jokainen vähälläkin älyllä varustettu ihminen ymmärtäisi heti jäävänsä kiinni ja paljastuvansa, mutta uhrisi omaa selvästi niin vähäiset hengenlahjat, ettei tällaista ymmärrä. Uhrisi vaikuttaakin röyhkeältä ja häikäilemättömältä idiootilta. No, rikollisethan ovat tyhmiä.

      Päivitä jatkuvasti nettiä. Tilanne on netin ansiosta täysin sinun hallinnassasi ja vallassasi.

      Sinä, jos kuka, tiedät miten paljon maailmassa varastetaan. Voit aivan huoletta pyytää kaikkia niitä kirjoittamaan nettiin "todistuksen", että joskus on jossain joltakulta varastettu jotain silloin kun uhrisikin on ollut paikalla. Uhrisi entiset vihamiehet huomaavat tilaisuutensa koittaneen ja kirjoittavat mielellään uhristasi kaikenlaista pahaa... Tiedät, että listasta tulee todella pitkä.

      Sinulla ei ole pienintäkään pelkoa siitä, että joku kertoisi uhrillesi mitä hänen selkänsä takana puuhaillaan. Saatikka epäilisi onko koko asiassa mitään perää. Yksikään ihminen ei sitä tule koskaan tekemään. Olethan luonut aukottoman tarinan, josta ei heikkoja kohtia löydy. Ainoa, joka voisi osoittaa tarinasi valheeksi on uhrisi, mutta hän ei onneksi tiedä asiasta mitään koko asiasta. Pidä siis tarkkaan huoli siitä, että kaikki tapahtuu uhrin tietämättä.

      Ihmiset ovat ylen kiitollisia sinulle, koska ilman sinua kukaan ei olisi tiennyt miten ovela ja epärehellinen ihminen uhrisi on. Huomaat pian, että olet tehnyt yhteisölle suuren palveluksen. He ovat saaneet ikioman syntipukin! Joista paikoin onkin huutava pula. Kanssaihmiset saavat kohteen, jota vihata ja joille osoittaa halveksuntansa ja mikä tärkeintä, tuntea itsensä paremmiksi ihmisiksi. Syntipukit ovat siis todella tarpeellisia.

      Kukaan ei tuhlaa aikaansa sen miettimiseen miksi juuri uhristasi levitetään pahansuopaisia juoruja. Saattaisi ajatella, että edes joku miettisi miksi uhri on otettu silmätikuksi. Tai mistä yleensä on kysymys.

      Mutta kuten tiedät, ei kukaan sellaisia kysele, ja ihmisethän nyt mielihyvin uskovat ihan mitä tahansa, kun se heille totuutena markkinoidaan, runsaiden "todisteiden" kera. Harvassa ovat muutenkaan ne ihmiset, jotka kykenevät ajattelemaan omilla aivoillaan. Joten älä turhaan yliarvioi ihmisten älykkyyttä!

      Sinun onneksesi ihmiset ovat laumasieluja ja uskovat hanakasti kaikkea pahaa muista ihmisistä. Sitäpaitsi totuushan nyt ei ketään kiinnosta. Valheesi ovat vain uhrisi ongelma. Mitä suurempi vale, sitä helpommin se uskotaan.

      Kenenkään mielestä siinä ei ole mitään outoa, että asiaa käsitellään vain netissä, eikä kukaan kysele miksi asia on pidettävä niin tiukkaan salassa. Kukaan ei ihmettele sitäkään miksi uhrilta ei kukaan kysy mitään. Kaikki vain "uskovat".

      Totuushan on aivan liian yksinkertainen että sitä kukaan ymmärtäisi. Eiväthän ihmiset tunne sinun, narsistin, pakkomielteisyyttäsi, kostonhimoasi, älykkyyttäsi, manipulointitaitojasi ja sitkeyttäsi uhrin vainoamisessa. Uhrisi elämän tuhoaminen on sinulle kokopäivätyötä. Voit käyttää vuosia kostosi suunnitteluun.

      Koston suunnittelu on aina ollut sinun lempipuuhaasi. Se on tuonut kaipaamaasi mukavaa vaihtelua tylsään arkipäivään ja samalla olet voinut käyttää terävää järkeäsi tärkeän ja hyödyllisen asian hyväksi. Oletkin jo jättänyt jälkeesi suuren joukon ihmisiä, jotka ovat kostonsa saaneet: sukulaisia, työkavereita, tuttavia, naapureita ja muita tiellesi osuneita tyyppejä, jotka eivät ole sinua tarpeeksi kunnioittaneet vaan ovat, tietämättään, sinua verisesti loukanneet.
      Kekseliäänä ihmisenä olet tehtaillut näille moukille kostoa koston perään: ilkivaltaa, kiusantekoa, rikoksia.

      Katsele (vahingon)iloisena sivusta syyttömän uhrisi pyristelyä valheittesi verkossa. Tarkkaile huomaamatta, esim. autosta käsin, uhrin liikkeitä. On uskomattoman upea tunne kun huomaat miten tottelevaisesti ihmiset kiertävät uhrin kaukaa. Liikuttuneena panet merkille, miten sinun valheesi ovat muuttuneet totuudeksi, miten sinun ponnistelusi uhrin maineen tuhoamiseksi ovat tuottaneet hedelmää. Huomaat myös miten taitavasti olet ohjaillut ihmiset ajattelemaan ja toimimaan niinkuin tahdot: uhri on paha ihminen, josta tulee pysyä kaukana.

      Uhrin hulluksi leimaaminen kuuluu jokaisen aloittelevankin narsistin välttämättömiin perustietoihin ja -taitoihin. Täytyyhän sinun, herranen aika, varmuuden vuoksi suojella kallisarvoista mainettasi uhrin mahdollisia syytöksiä vastaan. Uhrisi melko varmasti tuntee sinut ja tietää tekemisistäsi aivan liikaa.

      Varsinkin jos olet uhrin sukulainen, tai vaikka vain esität sellaista, voit rohkeasti väittää ihan mitä tahansa. Kaikkihan sen tietävät, että tokihan nyt sukulaisen puheita pitää uskoa.
      jatkuu

    • Helmi99

      jatkuu Narsistin kosto, osa 4

      Sitten joskus aikojen päästä uhri alkaa ihmettelemään ovatko kaikki ihmiset tulleet hulluiksi vai mistä sukulaisten, tuttavien ja ympäristön vihamielinen, töykeä ja järjestön käytös johtuu. Sen vuoksi hän saattaa epäillä ja aavistella, että hänestä juorutaan tms. ja tekee sinun suureksi riemuksesi sen virheen, että kysyy asiasta joltakin. Sillä sitähän nyt ei taatusti kukaan kerro.

      Uhri on entistä enemmän pihalla, masentuneempi, ahdistuneempi ja epätoivoisempi. Hänellä ei ole pienintäkään käsitystä siitä, mistä on kysymys. Hän onkin ainoa...

      Kiusaamisesta puhutaan paljon, mutta eihän sitä onneksi kukaan koskaan tunnista. Voit aivan huoletta kiusata uhriasi vaikka vuosikymmeniä toisten silmien alla. Kuten tunnettua Suomi pitää kiusaamisen kärkisijaa maailmassa, sillä jokaisella suomalaisella on iästä riippumatta poikkeuksellisen vahva (lastentarha-, koulu-, työpaikka-, perhe-, vanhainkoti- jne.) kiusaajageeni. Sen vuoksi saat luultavasti todella helposti, kiitos netin, koko kansan vankkumattoman tuen puolellesi uhrisi kiusaamisessa. Jokainen kynnelle kykenevä miettii kuumeisesti mielessään miten voisi tuoda oman, merkittävän panoksensa tähän yhteiseen projektiin. Suomiko muka kiusaajien yhteiskunta?

      Kukaan ei epäile hetkeäkään ettetkö juuri sinä ole se, joka puhuu totta. Valehtelitpa sitten mitä tahansa. Yllätät itsesikin kun huomaat miten helppoa se on, ja miten halukkaasti ihmiset uskovat mitä uskomattomimpia valheitasi, nekin, jotka ovat vuosia uhrisi tunteneet. Demonisoi uhrisi mahdollisimman perusteellisesti. Käännä valkoinen mustaksi ja musta valkoiseksi eli keksi mahdollisimman paljon kaikkea pahaa sanottavaa uhristasi samalla kun kehut itseäsi niin paljon kuin kehtaat. Vähättele myös jokaista uhrisi hyvää tekoa, jos sellaisia nyt onkaan.... Tarkoitushan on, että kaikki vihaavat ja halveksivat uhriasi yhtä paljon kuin sinäkin. Vaikka eihän kukaan enempää voi vihatakaan.

      Olet ylpeä älykkyydestäsi ja kyvystäsi manipuloida suuria ihmisjoukkoja: sinä vetelet narusta ja koko ympäristö toimii täysin tahtosi mukaan, käskyjäsi noudattaen, kuin sätkyukot. Kukaan ei tiedä olevansa vain nappula sinun pelissäsi.

      On erittäin tärkeää, että hankit suuret joukot "todistajia", jotka vannovat jokaisen valheesi ja väitteesi todeksi. Vaikka se tulisikin vähän enemmän maksamaan. Kyllä se pitkän päälle silti kannattaa. Suomalaisten paljon mainostettu rehellisyyshän on pelkkää hölynpölyä ja lasten lorua. Pitkän kokemuksesi perusteella tiedät, että kyllä jokainen on ostettavissa kunhan hinnasta sovitaan.

      Valehtelulla ja taitavalla manipuloinnillasi harhautat viranomaisiakin, jos saat jonkun kiinnostumaan asiasta. Psykopatia ja narsismi ovat kuitenkin sen verran tuntemattomia viranomaispiireissä, että onnistut helposti puhumaan kenet tahansa puolellesi.

      Hanki puolellesi jokainen ihminen uhrisi lähipiiristä: sukulaiset, ystävät, tuttavat, ja ennen kaikkea ja tietysti ainakin ne, joilta uhrisi hakee apua. Toimintatapoihisi ovat aina kuuluneet lahjonta, kiristys ja uhkailu ja näillä konsteilla olet aina saanut tahtosi läpi mitä ikinä sitten olet ihmisiltä halunnutkaan.

      Todellinen tarkoituksesi ei, tietenkään, ole koskaan ollutkaan uhrin "oikeuden eteen saattaminen vastaamaan teoistaan". Pakkomielteesi on aina ollut vain uhrin maineen mustaaminen. Suurin pelkosi on ollut vain se, että uhrisi saisi tietää asiasta. Hänhän on ainoa, joka tietää totuuden. Kukaan ei kuitenkaan koskaan kysy häneltä mitään....

      Erityisesti jos olet uhrin sukulainen sinulla on koko ajan ollut muitakin, yhtä tärkeitä tavoitteita, sillä yhtä tärkeää kuin saada kaikki uskomaan, että uhrisi varastelee, on koko ajan ollut se, että kaikki uskoisivat uhrillasi olevan mielenterveysongelmia. Olet jo pohjustanut asiaa kirjoittelemalla uhrisi nimissä kaikenlaista typerää facebookissa. Uhrisi vain kuvittelee, että hänestä jotain juorutaan. Hän on selvästi vainoharhainen. Uhrillasi saattaa olla jonkin verran säästöjä, ja toivot tätä kautta pääseväsi uhrin säästöihin käsiksi. Siitähän eivät sivulliset tietenkään mitään tiedä, sillä sinähän niitä naruja vetelet....
      jatkuu

    • Helmi99

      jatkuu, Narsistin kosto, osa 5

      Kurja juttu, mutta sitten kun henkihieveriin rääkätty uhrisi tappaa itsensä joudut suureksi harmiksesi etsimään uuden uhrin. Kiukuttaahan se tietenkin vietävästi kun kaiken vaivannäkösi jälkeen röyhkeä uhrisi pelkkää ilkeyttään ja vain sinun kiusaksesi, niinkuin aivan hyvin tiedät, tekee sinulle noin katalan tempun.

      Älä kuitenkaan turhan pitkään harmittele kohtaamaasi vastoinkäymistä. Päinvastoin, voit lämpimästi onnitella itseäsi. Saavutithan kuitenkin suhteellisen pienellä vaivalla ja kohtullisin kustannuksin tavoitteesi. Uhrin maine tuli mustattua, ja ihmiset käyttäytyvät juuri niin kuin olit jo vuosia sitten suunnitellutkin: ryhtyvät kaikin keinoin kiusaamaan uhriasi. Sinun on helppo julistaa uhrisi vainoharhaiseksi, kun hän alkaa epäilemään, että hänestä juorutaan. Pääset käsiksi uhrisi säästöihin...

      Olet kiitollinen kaikille niille, jotka auttoivat sinua päämääriesi saavuttamisessa. Vaikkakin lainkaan ymmärtämättä, mistä oikeasti oli kysymys. Erityiskiitoksen saavat kaikki kiusaajat, sillä ilman heidän sisukasta apuaan ja tukeaan et olisi koskaan onnistunut tavoitteitasi saavuttamaan.

      Uhrin elämä tuli tuhottua ja hän päätti poistua tästä vihamielisestä maailmasta.

      Muista uhriasi vielä tämän kuoleman jälkeenkin. Selitä, että hänellä oli tietysti tunnonvaivoja kun hirveästi oli varastanut. Hyvä kun kuoli. Kaikki ovat samaa mieltä kanssasi. Maailmasta tuli kertaheitolla paljon parempi paikka.

      Sinä puolestasi mietit onnellisena ja tyytyväisenä miten hyvä ihminen sinä oletkaan! Olet viimeisen päälle rehellinen, hyvämaineinen, yhteisössäsi arvostettu. Sinussa ei ole mitään vikaa. Sinulla on puhdas omatunto. Et ole koskaan tehnyt mitään väärää. Etkä ikinä mitään pahaa kenellekään.

      Uhrisi taas sai vain sen minkä ansaitsikin. Kostosi.

      Sinun kunniallisen elämäsi kulissit ovat edelleen tukevasti pystyssä ja voit kaikessa rauhassa jatkaa kostoretkiäsi ja rötöstelyäsi rikollisella tielläsi. Tapasi mukaan, tietysti, jonkun toisen nimiin.

      Lohdusta itseäsi sillä tiedolla, että kyllä se uusi uhri löytyy. Onhan se aina ennenkin löytynyt! Varmasti vielä maailmasta löytyy kilttejä ja arkoja ihmisiä, jotka eivät osaa pitää puoliaan. Juuri sellaisesta saat kaikkein sopivimman uhrin.

      PS. Jos sinulla ei ole nettiä turvaudu vanhoihin, hyviksi havaittuihin keinoihin: jaa solvauskirjeitä postiluukkuihin, ja, olitpa sitten mies tai nainen, ryhdy perinteiseksi, vanhan hyvän ajan juoruämmäksi!
      Loppu

      • qwertyui8776

        Kiitos! Oli loistavasti kirjoitettu. Täydellinen kuvaus narsistin pahuudesta. Itse olen myös ollut sellaisen kohteena enkä olisi ikinä päässyt irti ilman keskustelupalstalla saatua vihjettä naristi-sivuistoista. En ollut edes tiennyt narisimista mitään.
        Onnea sinulle, että olet selvinnyt!!!!!


    • selviän.kyllä

      Voimia sinulle. Tulkitsen että olet nainen. Olen mies. Psykopaatti-sadistin häiriköinti maksaa myös rahaa. Tänäänkin.

    • up-Up

      Up Nosto

    • HyväTarina

      Huh.

      • kohtalo.toveri

        Huh, voi hyvä tavaton. En ole ollut varma jos oma kisaajani on narsisti mutta tuon kaiken luettuani olen nyt täysin varma asiasta. Kaikki tuo on toteutunut myös minun elämässä. Voimia sinulle


    • Selviytyjä1

      Hyvä kirjoitus. Kuin oma tarinani reilun parinkymmenen vuoden takaa. Ette saaneet minua itsemurhan partaalle teinipellet. Väitän ettei lynkkaajistani tullut yhteiskuntakelpoisia. Ainakaan minun silmissä - koskaan. Luusereita. Minusta tuli sitten teinien vihaaja. Olin ihan liian vahva henkisesti teille, sori.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    4. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe