Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Avioero ei aina ole synti,tässä uskoville selvitys

uskova

https://youtu.be/oJaOr9c0eZQ Katsokaa video,teksti jää kesken.


MINÄ, YAHUSHUA HA MASHIACH (YAHUSHUA MESSIAS) myönnän
teille PYHÄN avioeron, heille, jotka tarvitsevat sitä

Kirjoitettu/lausuttu RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki) voitelun alla apostoli Elisabeth Sherrie Elijah Nikomian kautta

Annettu 22. toukokuuta, 2009
Julkaistu 27.toukokuuta, 2009





* * * * * * *

Rakastettu perhe YAHUSHUA ha MASHIACH:issa,
Minulla on uusi valtuus nöyrtyä ja jakaa jotakin menneisyydestäni uusimman profetian 111 kera. Minun täytyi kirjoittaa kaikki tämä ja uskoutua miehelle nimeltä Stephen, joka tuli Nikon ja minun luoksemme avioliittoa koskevaan neuvontaan, vaikka hän itse on kristitty avioliittoneuvoja. Voitelu tuli julki kuulla tämä uusi profeetallinen viesti «MINÄ, YAHUSHUA HA MASHIACH (YAHUSHUA MESSIAS) myönnän teille PYHÄN avioeron, heille, jotka tarvitsevat sitä».

Olkaa hyvät ja kestäkää kanssani kun jaan tosi tarinan siitä, mitä tapahtui minulle ex-aviomieheni kanssa maailman silmissä. Tämä sisällytetään tulossa olevaan omaelämäkertaan, ellei hurmio tapahdu tätä ennen. Voi, kuinka rukoilen ja anon, että hurmio tapahtuu Rosh haShanahina 2009! Jaan, mitä hyvin harva ihminen tietää, ja halusin pitää sen näin. Kathrynyahilla on täysityö saada minut laittamaan elämäni paperille ennen avioliittoani, koska en pidä muistella kipua siitä, millaista elämäni oli. Teen tämän vain auttaakseni muita tottelevaisuudessa YAHUSHUA MASHIACH:ille.

Kyyristyn kun viholliseni lukevat tämän ja kuinka he tulevat käyttämään sitä aseena vastaan minua. Tiedän, että se, minkä YAH käski minua kirjoittamaan, vapauttaa muita ja tiedän, että YAH sanoi minulle kauan sitten, kärsin helvetistä säädetyssä avioliitossa, saadakseni voitelun tulla käytetyksi päästääkseni muita vankeina pidettyjä vapaaksi. Tämä kerrottiin minulle n. 10v. sitten. Ymmärrän nyt, saatuani profetian 111, kuinka totta tämän. Yksikään pastori ei ole opettanut tätä aiemmin, niin että tietäisin, jälleen olen ensimmäinen YAHUSHUA ha MASHIACH:in valitsema profeetta puhumaan tätä julki, jotta pyhät tietäisivät, että heidän rukouksensa on kuultu ja niihin on vastattu.

Ensimmäistä kertaa tajuan nyt, miksi YAHUSHUA sanoi minulle vuosia ennen kuin tapasin rakastetun Nikoni, että olin jo eronnut enkä koskaan ollut naimisissa ex-mieheeni taivaan silmissä, mutta koska avioliittosopimus allekirjoitettiin tämän niin nuoren teini-ikäisen toimesta tuohon aikaan, YAHUSHUA:n itsensä täytyi tehdä se nollaksi, tyhjäksi ja voimattomaksi taivaasta, allekirjoittaen sen YAHUSHUA:n omalla nimellä Hänen vuodatetussa veressään, jotta voisin olla anteeksiannettu. Tämä koskee kaikkia, jotka ovat menneet naimisiin miehen tai naisen kanssa ilman taivaan säädöstä ja siunausta.

Kun luette osan todistustani, joka julkaistaan vasta nyt, muistakaa sanat, jotka YAHUSHUA puhui minulle 21 vuotta sitten kun tämä Ministeriö aloitti: «Jos kärsimys ei olisi ollut suuri, tämä Ministeriö ei olisi suuri.» Tiedän, ettei kärsimykseni ollut turhaa, viinirypäleeni murskattiin, jotta YAHUSHUA ha MASHIACH voisi tuoda julki UUDEN VIININ, joka on voitelu, olemaan siunaus kaikille, jotka tulevat ottamaan vastaan ja ottamaan osaa taivaan tuoreeseen mannaan. Kiitos kaikille, jotka auttavat tukemaan tätä Ministeriötä, sillä tavoitamme maailman 4 nurkkaa YAHUSHUA MASHIACH:in kunniaksi, ylistykseksi ja loistoksi!

Tarvitsemme vielä lisää kääntäjiä tulemaan esiin ja kääntämään profetiat tavoittamaan lisää vieraita maita. Jos tunnette olevanne johdettu tarjoutumaan vapaaehtoiseksi, olkaa hyvät ja lähettäkää minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Kuinka ihmiset, jotka eivät puhu englantia, saavat siunauksen kun YAHUSHUA puhuu avioerosta ja siitä, onko se synti.

«JOS KÄRSIMYS EI OLISI OLLUT SUURI, TÄMÄ MINISTERIÖ EI OLISI SUURI!»

Ex-aviomiehelläni oli partneri rakennustoimissa, hänen nimensä oli John. John eli Tammy -nimisen naisen kanssa. Identtiset kaksospoikani Jason ja Jonathan olivat 1-vuotiaita. En ollut koskaan aiemmin ollut lomalla. Exäni ei ollut koskaan aiemmin ottanut minua mukaan lomalle ja pelkäsin mennä minnekään hänen kanssaan, koska hän aina löysi keinoja pahoinpidellä ja terrorisoida minua varsinkin ajaessaan. Hän kiihdytti tahallaan, joskus niinkin kovaksi kuin 150km/t tai kun hän todella halusi terrorisoida, hän kiihdytti ja sitten ajoi niin lähelle rekan puskuria kuin voi päästä.

Minulla oli avioliito, joka oli puhdasta helvettiä. Hän eli terrorisoidakseen minua ja todistaakseen, että hän voisi viedä elämäni milloin tahansa hän halusikaan ja kuitenkin hän kutsui tätä rakkaudeksi. Joka kerta kun tulin raskaaksi, se tapahtui raiskauksen seurauksena. Sain keskenmenoja ainakin 10 kertaa pahoinpitelyn seurauksena. Ok, takaisin siihen, mitä halusin kertoa teille.

Eräänä päivänä exäni tuli kotiin ja sanoi, että hän vie meidät lomalle Disneylandiin Floridaan, ajamme sinne. Hän näytti minulle esitteitä ja käski minua poimimaan hotellin Disneylandissä, jossa halusin yöpyä. Hän oli todella niin ystäväll

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietysti_Jeesus

      on antanut eron mahdolliseksi haureuden tähden.

    • Jeesuskauneinnimi

      Kathrynyah. Ihana nimi. Mitä kaunista on tuleva....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe