Missä ne muut "maailamalle valkeudeksi

Herätykseksi

ja maalle suolaksi" kutsutut piileksii? Kun täällä näyttää olevan vain niitä maailmalle valkeudeksi soihdut sammuneina, maalle suolattomina, pimeydessä nukkuvia, oman, Raamatun UT vastaisen uskonsa puolesta puhuvia ja kiivailijoita.

Niitä Ei Kristuksen Jeeusksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riitävää, aopstolista seurakuntaa ja seurkuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdolistavan Krist. vaihtohdon rakentamisesta kiinnostuneita.

Että missähän ne Kritsuksen Jeeusksen apostolisiin seurakunta virkoihin ja eri palvelusten tehtäviin ja avustajuksi kutsutut on. Kun ei näy eikä kuulu?! Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille....

Niin kuin näkyi ja kuului vanhurskaan, (Jumalan mielen mukaisen) Nooan aikanakin, Hänen perhekunnan sitä pelastukseksi vaihtoehtoa, Nooan arkkia rakentamisesta.

Jeesuksen nimessä... etsivä. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa. Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan rakentavaan yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu. Niitä muita kutsutuja, perään kuulutteleva / etsivä.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Watchman.Nee
    • katopapeiliin

      Missä itse piileksit!!!!!!!????? Syyttäjä!

      Massapostittelet vain sekavia viestejä nettipalstoille. Mitä se sellainen on?

      • imitaattori

        Hän imitoi Jeesusta ja siksi kun ei ole näkevinään srk. hän toistaa viestiään.


      • Herätykseksi

        Kertokaahan nyt sitten ns. "viisaat" / asiantuntijat, missä näette niitä kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavasti eläviä, vasta Oikeasti Kristillisiä, ne Raamatun UT mukaisen Kirtsillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi, käytännön arkielämässä osoittavasti / todistavasti eläviä, yhtenä jäsenistönään YHTÄ olevasti, kaikessa yhtäpitävästi, keksinäisessä rakkaudessa ja huoenpito yhteydessä elävästi toimivia / vaikuttavia seurakuntia?!

        Laittkaa luettelo paikkakunta osoitteineen tänne. Että me niitä etsivätkin, niitä apostolisia seurakuntia rakentamaan kutsututkin aisimme tieätää.

        Jeesuksen nimessä... etsivä. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä, puhuva ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


      • Herätykseksi

        No mihin ne viisaat asiantuntevat katosi.

        Joiden piti laittaa niitä Kristuksen Jeesuksen apostolisten paikallisten seurakuntien osoitteita tänne?

        Jeesuksen nimessä... niitä ositteita odotteleva. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä, puhuva ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • Ihmetellen.katsoin
    • Kuuntelin.mielelläni

      Puhehan oli hyvä. Ajattelin ensin, että onko tuon aloittajan. Mutta ei ollut sama mies.

    • Herätykseksi

      Ei vain kuulu mitään niistä asian tuntevista, joiden piti laittaa tänne niitä Kristuksen Jeesuksen apostolisten paikalliseurakuntien osotteita?!!

      Jeesuksen nimessä... odotteleva. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

      • jari-pekka-65

        Ei seurakunnalla ole osoitetta. Ei tyhjä rukoushuone ole seurakunta. Ei seurakunta ole sidottu mihinkään osoitteeseen. Seurakunta ei ole paikka x jossakin, vaan seurakunta on yhteisö. Kaikki Jeesuksen omat. Ja me voimme kokoontua vaikka missä.


      • Herätykseksi
        jari-pekka-65 kirjoitti:

        Ei seurakunnalla ole osoitetta. Ei tyhjä rukoushuone ole seurakunta. Ei seurakunta ole sidottu mihinkään osoitteeseen. Seurakunta ei ole paikka x jossakin, vaan seurakunta on yhteisö. Kaikki Jeesuksen omat. Ja me voimme kokoontua vaikka missä.

        Olihan niillä apostolisten alkua seurakuntienkin aikana osoiteensa, joihin apostoli lähetteli niitä opetukseksi kirjeitä ja joissa vieraili. Näin kuuluisi olla edeleenkin. Vaan kun jostain SYYSTÄ (synneistä) Jumalan sanan vastaiskuuksista johten ei vielä, sitten apostolisten alkuseurakuntien ole. Kun kaikki krist. kuntalaiset maailmalle valkeudeksi soihdut sammuneina, maallen suolattomina vain edeleenkin nukkuu. Vaikka herätykseksi pasuunat on pauhannut jo pidemmän aikaa.

        Jeesuksen nimessä muituttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, ei nukkuva palvelijansa ja seuraajansa.


    • Näkökulmaa

      Aloittajalle tiedoksi.
      Saatoit olla oikeassa Markku Veilosta.
      En silloin tiennyt että hän kaatelee ihmisiä,jotakin muutakin on havaittu ristiriitaisuuksia hänen opetuksissaan,mutta en nyt välitä asiaa sen tarkemmin tutkia,vältän mieluummin kokonaan kuulemasta "kaatajien opetuksia.

      Aloituksen asiaan "missähän ne Kritsuksen Jeeusksen apostolisiin seurakunta virkoihin ja eri palvelusten tehtäviin ja avustajuksi kutsutut on"

      Heitä on nyt vähän,mutta sitten kun Jumalan puhdistaa omansa niitä tulee olemaan paljon.
      Silloin ilmeisestikin alkaa viimeinen herätys.

      Mal.3:
      1 Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni. Ja äkisti on tuleva temppeliinsä Herra, jota te etsitte, ja liiton enkeli, jota te halajatte. Katso, hän tulee, sanoo Herra Sebaot.

      2 Mutta kuka kestää hänen tulemisensa päivän, ja kuka voi pysyä, kun hän ilmestyy? Sillä hän on niinkuin kultasepän tuli ja niinkuin pesijäin saippua.

      3 Ja hän istuu ja sulattaa ja puhdistaa hopean, hän puhdistaa Leevin pojat, saa ne puhtaiksi kuin kullan ja hopean ja sitten he tuovat Herralle uhrilahjoja vanhurskaudessa.

      14 Te sanotte: "Herran palveleminen on turha; ja mitä hyötyä siitä on ollut, että me olemme hänelle suorittaneet säädetyt tehtävät ja että olemme vaeltaneet murheellisina Herran Sebaotin kasvojen edessä.

      15 Nyt me kiitämme julkeitten onnea. Ne, jotka tekevät sitä, mikä jumalatonta on, ne tulevat raketuiksi. He kiusaavat Jumalaa, mutta pelastuvat."

      16 Silloin myös Herraa pelkääväiset puhuvat toinen toisensa kanssa, ja Herra tarkkaa ja kuulee; ja muistokirja kirjoitetaan hänen edessänsä niiden hyväksi, jotka Herraa pelkäävät ja hänen nimensä kunniassa pitävät.

      17 Ja he ovat, sanoo Herra Sebaot, sinä päivänä, jonka minä teen, minun omaisuuteni. Ja minä olen heille laupias, niinkuin mies on laupias pojallensa, joka häntä palvelee.

      18 Ja te näette jälleen, mikä on ero vanhurskaan ja jumalattoman välillä, sen välillä, joka palvelee Jumalaa, ja sen, joka ei häntä palvele.

    • Herätyys

      No ei sitten täältä löydy ketään Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävällä tavalla, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, Oikeasti Krist. kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesti ja perustalta toimivaa vaihtoehtoa rakentaviin virkoihin ja eri palvelusten tehtäviin, tai avustajiksi kutsuttua.

      Mihin, ketä ja mitä palveleviksi kutsuttuja olette? Kun ette kaikkivaltiasta Kristusta Jeesusta ja Hänen kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi asiaa, tarkoitusta ja tavoitetta? Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan rakentaviksi? Joka edellyttää Raamatun UT mukaisuudessa ja perustata YHDEKSI jäsenistö verkostokseen, jokaista jäsentään myöden yhtä oleviksi ja kaikessa yhtä pitäviksi, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteyteen eläviksi ja toimiviksi / vaikuttavksi, paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuisesti Totuudessa YKSI mielisesti / yksimieliseen saumattomaan yhteistyöhön järjestäytymisen / yhdistymisen.

      Jos nyt joku herää, ja haluaa lähteä tälle kaikille hyväksi, Jumalan valtakunta yhteys / yhtenäisyys Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä Kristuksessa Jeesuksessa, kaikessa täydellisyys päämäärä tielle. Voi antaa siihen kutsumuksen / armoituksen, tai halun osoittavaa / todistavaa palautetta.

      Jeesuksen nimessä... niitä muita tähän em. mukaiseen, vasta Oikeasti Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva,kutsuttu / armoitetttu palvelijansa ja seuraajansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      956
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      923
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      840
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      741
    5. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      737
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      697
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      692
    9. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      108
      684
    10. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      630
    Aihe