Pitääkö kukaan rakennekynsistä yms?

Vastatkaa_miehet

Katselin tossa jotain Facebook-seinälläni ollutta keskustelua, jossa muutamat tutut ihkutti kynsiaskartelujaan, siis erilaisia lakkoja ja rakennekynsiä ja mitä näitä nyt on. Olen itse nainen, mutta en yrityksistä huolimatta ole tähän päivään mennessä onnistunut keksimään, mikä niissä niin viehättää. Rakennekynnet vaikuttaa hankalilta ja ovat oikeastaan aika ruman näköiset (miksi ne vielä jätetään lähes aina kärjestä neliskanttisiksi, että näyttää mahdollisimman luonnottomalta?) Lakkaa olen toki minäkin joskus muinoin kokeillut, mutta kun se on kuitenkin lohkeillut viimeistään seuraavana päivänä niin en käsitä, mitä järkeä koko touhussa on. Terveen (tupakoimattoman) ihmisen luonnolliset kynnet ovat mielestäni paljon kauniimmat.

Siksi kysynkin, onko olemassa heteromiehiä, jotka pitävät ihan erityisesti noista vimosen päälle laitetuista kynsistä? Kun itsellä on vähän se käsitys, että miehet joko eivät piittaa noista virityksistä tuon taivaallista tai pitävät niitä rumina. Kiinnostais tietää.

24

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kynsihullu

      Sinulla tyttöpieni tulee olemaan aika ankeat ajat jos kovastikin pohdiskelet miesten mieltymyksiä noin yleisesti.. ;)

      Niitä kynsiä kun on kiva laitella aivan omaksi ilokseen ja harvemmin nuo ovat ketään haitanneet, päinvastoin. Ei niitä kovin moni mies edes katsele mutta kyllähän nuo esim.pääkallot hileillä kynsissä tuntuu hauskuuttavan monia miehiä. :D Kukin tavallaan.
      Eiköhän niitä perusmiehiä riitä sullekin, jotka eivät väliä moisista hömpötyksistä. Mutta ei se ole keltään pois jos jotkut niistä tykkääkin.
      Itselläni kynnet ei pysy kivoina ja siisteinä jos en niitä hiukan lakkaile ja leikittele geelilakoilla ja koristeilla. Hyvin ne pysyy siistinä pihahommissakin kun on vähän niitä tuunaillut aikansa kuluksi. Joku syö pussin karkkia siinä ajassa kun minä leikin kynsilläni.

      On nuo pari exääni tykänneet kun laittelen kynsiäni. Heteroita ovat olleet myös. Tiedän sitten niitäkin, joille on kevyt meikkikin kauhistus. Sellaiset miehet sopivat hyvin aloittajalle varmasti. :)

      • Ap000

        Piristää toki kovasti tällasen nelikymppisen päivää kun oikein tyttöpieneksi sanotaan. Jos nyt kuitenkin luet ajatuksella aloituksen, en ollut kovinkaan kiinnostunut kuulemaan, mitä yksittäinen kynsiensä kanssa puljaava nainen tästä aiheesta ajattelee, se kun ei varsinaisesti yllätä ketään.


    • Eeegeewee

      Eihän noita kynsihommia laittele kuin sellaiset white trash harakat

    • aaronille

      Ovat todella rumat ja luotaan työntävät.

    • Kirvelihyrrä

      En osaa sanoa näin lonkalta, rakennekynsiäkin kun on aika moneen lähtöön. Ensiksikin mitä olen itse näitä nähnyt, niin ne voi laittaa myös siten että ovat luonnollisen ja kauniin näköiset (eli ei tarvitse välttämättä olla sellaiset neliskanttiset ilmiselvät tekokynnet) ja kuten niin monessa muussakin asiassa, eri ihmisillä näyttävät eri asiat hyvältä.
      Sanokoot muut miehet naisten kynsistä mitä sanovat, mutta tunnustan että noin pääsääntöisesti minä olen aina pitänyt pitkiä tai pitkähköjä kynsiä naisilla vetävinä, niin kauvan kuin olen naiskauneutta osannut arvostaa, enkä osaa tätä mieltymystä mitenkään sen tarkemmin perustella tai eritellä mistä se johtuu. Ne vaan saavat mielestäni kädet näyttämään jotenkin sirommilta ja naisellisemmilta. Toki omat luonnollisen pitkät kynnet ovat yleensä sievemmät, mutta jos nainen ei pysty sellaisia kasvattamaan (ja itse haluaa kuitenkin pitemmät kynnet) ovat kunnolla laitetut, hyvin istuvat rakennekynnet mielestäni toimiva vaihtoehto. Kääntöpuolena tässä asiassa tosin myös se, että henkilökohtaisesti en tykkää räikeän punaisesta kynsilakasta yhtään ja muutenkin punainen väri hyppää ehosteissa yleensä häiritsevästi silmille.
      Todettakoon vielä tähän lopuksi se itsestäänselvä asia, ettei kenenkään tulisi mielestäni toimia minun tai kenenkään muunkaan tykkäämisten mukaan, jos ei itse ennestään niin halua toimia, vaan kaikkien ulkonäköön ja muihin asioihin liittyvien päätösten tulisi lähteä siitä, mikä henkilöstä itsestään tuntuu mukavalta ja luontevalta.

    • Eimielellään

      Luonnollisuus on valttia tässäkin. Menee samaan kastiin silareiden, täytettyjen huulien ja jatkettujen ripsien/hiusten kanssa. Näyttää yleensä huonolta.

    • Flekmwkfweweff

      Olen mies enkä pidä rakennekynsistä. Rakennekynnet ovat naisille samanlainen turha paskile kuin ovat vaikkapa auton spoilerit tai yli-isot mauttomat vanteet nuorten miesten autoissa. (ts. pojat tuunaa autoja, tytöt tuunaa itseään).

      Jos sinänsä kivannäköinen tyttö on laittanut rakennekynnet niin minä valehtelen että pidän niistä. Totuus on että minä siedän niitä koska tyty on muuten miellyttävä ja hyvännäköinen, mutta haluan miellyttää koska tyty on laittanut vaivaa ja aikaa asiaan ja se hänelle näyttäisi olevan kovasti tärkeää.

      Oikeasti kaikkein kauneimpia "tuunauksia" on hyvällä maulla toteutettu perusmeikkaus (tai vaikka totaalitikkurilat naamaan jos se tytylle sattuu sopimaan), hiukset puhtaat ja sopivasti laitettu (esim. ihan perus ponnari tai letitetty tukka on täysin riittävä) - eli siis näin miehen kannalta tarkasteltuna sellaisella satasen kampaamokeikalla nainen ei saa yhtään mitään reaalihyötyä ulkonäkönsä suhteen.

      Tekoripset näyttää tietyn rajan jälkeen naurettavalta. Trendimeikit (kuten vaikkapa tää vaaleanpunainen huuliväri) on täysin mautonta. Itseruskettavat aineet saavat tytyn näyttämään porkkanalta. Ei ainakaan minun takiani tarvi ryhtyä kilpavarusteluun, ei sillä saavuta mitään hyötyä.

      Kun verrataan tytyjä joista jokainen on suunnilleen yhtä hyvännäköinen - ja valittavissa on tavallinen peipponen joka on vetänyt vähän ripsaria naamaan ja laittanut tukan ponnarille, toinen on juhlameikeissä oleva kesämekko ja kolmas on tuunattu kaikilla mahdollisilla jatkeilla oleva välineurheilija... näistä kolmesta valitsen sen joka ottaa minuun positiivisen kontaktin. Jatkeilla, pidennyksillä ja tuunauksilla oleva on sitten se naurettavin, mutta voin toki hänetkin ottaa huomioon, saattahan olla että sen muovin alla on joku joka on ihan ok.

    • mahanahka1

      ei ne tykkää, jos rahat on pois kuntosalimaksusta

      • Netti_ärtymys

        Kukin mielipiteensä mukaan, mutta oikeasti hevonkuuseen tuo kaikkinainen turha yleistäminen...


    • Bbvvvvbbb

      Ei kait niitä kynsiä miesten takia naiset laita.

      • Ogålye

        Ei ainakaan pitäisi. Yleisesti ottaen ihmisen tulisi tehdä ulkonäköönsä liittyvät päätökset sillä perusteella mikä miellyttää tätä itseään ja lähtee viime kädessä omasta halusta, eikä tarpeesta miellyttää jotakuta muuta.


      • SusannaXS
        Ogålye kirjoitti:

        Ei ainakaan pitäisi. Yleisesti ottaen ihmisen tulisi tehdä ulkonäköönsä liittyvät päätökset sillä perusteella mikä miellyttää tätä itseään ja lähtee viime kädessä omasta halusta, eikä tarpeesta miellyttää jotakuta muuta.

        Elikkäs tota. Teitkö juuri niin että tuomitsit kaikki ne jotka haluavat miellyttää ulkonäöllään muita ja joille itselleen sinänsä ei ole merkitystä miltä näyttää - kunhan näyttää hyvältä toisten silmissä.

        Ainakin minä olen mieltänyt luontevasti asian niin että naamani on se edustus millä kohtaan toiset ihmiset, naamani on toisia ihmisiä varten. Älä tule kertomaan minulle mikä minulle pitäisi olla tärkeää ja miksi, osaan valita tämän kuule ihan itse.


    • Eipaljoakiinnosta

      Ihan sama jotkut saatn rakennekynnet, onko tai ei.

      • Eipäei

        Minulla on samansuuntainen mielipide silikoneista.


      • Niin.varmaan
        Eipäei kirjoitti:

        Minulla on samansuuntainen mielipide silikoneista.

        Kiinnostaa aika vitun paljon tietää.


    • arvid-son

      Aika laajasti asiasta kirjoitat - toki on eri asia, jos on raflaavat rakennekynnet kuin jos on lakatut, maltillisen pituiset omat kynnet. Pidän siitä, että nainen on huoliteltu ; ei mikään "pakkelipytty", mutta siistin hillitty arkimeikki ja juhlavampi sitten kun on sen aika. Jos naisella olisi lakkaamattomat, röpöreunaiset, hoitamattomat kynnet, niin olisi se jotenkin "noloa", jos muuten olisi huoliteltu. Oma naisystäväni on kerrassaan viehättävä ; vaikka hän eilen seiniä maalatessaan kulki vanhat verkkarit yllä ja pinkeissä kynsissään maalitahroja, nyt hän on taas tiptop kynsiä myöden.

    • 117

      Laitoin häitä varten rakennekynnet ja mies piti niistä kovasti. Valitettavasti eivät sopineet minulle (tai oli huono tekijä), lähtivät irtoamaan yksi kerrallaan alle viikossa. Enkä muutenkaan voi työnkuvan puolesta sellaisia arkena pitää joten kertaluonteiseksi kokeiluksi jäi.

      Mutta mies siis tykkäsi ja kovin on heterolta tähän saakka vaikuttanut.

      • Valheellista

        Varmaan valehteli sulle miellyttääkseen sua.


    • Fkewmfmklwemklwfefwe

      Rakennekynnet näyttää viideltä ällöttävältä mini-kenttälapiolta muikkelin sormien jatkeena. Ainoa käyttötarkoitus mitä keksin noille turhakkeille on kuopia nyssäkästä kokaiinia ja impata sitä nenäonteloon helposti kun on annoskauhat aina mukana.

    • Onhan ne siistit ja tällee, mutta itse en perusta. Ei mulle ole mitään merkitystä onko naisella semmoset vai ei.

    • huolehdi-itsestäsi

      Mitenkäs kun ne ihanat naiselliset venäläiset ja virolaiset naiset kaikki käyttää rakennekynsiä? Huolehtivat muutenkin itsestään täysin eri tavalla kuin suomalaiset.
      Kaikki laitetaan; hiukset, kynnet, kaikki. Vaattet ja kengät heidän oman makunsa mukaan naiselliset. Täällä joka kulmassa kauneussalonkeja, missä kynsistudio, kampaaja, meikkaaja ym.
      Olen asunut ja työskennellyt Tallinnassa nyt yli kolme vuotta, ja kyllä katukuvasta oitis erottaa suomalaisen, niin naisen kuin miehenkin. Valitettavasti.

    • Kakkaaposkelle

      Ottakaa bakteeri näytteet pitkien kynsienne alta. Persettänne pyyhitte ja samalla kakkaa raavitte peräaukkonne ympäristöstä kynsienne alle. Samoilla kynsillä sitten silittelette miestenne poskia.

    • Heteromies

      En tykkää rakennekynsistä. Ovat ensinnäkin rumat ja toisekseen kertovat henkilön huonosta mausta. Luonnollisuus on tässäkin asiassa valttia. Toki jos haen yhden illan seuraa ja muuten kaunis nainen kysyy mielipidettäni rakennekynsistään vastaan todennäköisesti "ihan kivat" vaikka oikeasti ajattelen "ihan hirveät"

    • Valtteriferrarille

      Rumat on. En ymmärrä miksi joku haluaa maksaa niistä. Luonnolliset siistit kädet on paras vaihtoehto.m

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      75
      1453
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1247
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      119
      1207
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1146
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      994
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      80
      801
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      745
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      742
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      376
      722
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe