Soinia viedään kuin litran mittaa

TarkkailjaPete

Taas viedään Timoa kuin ruotimummoa vaivaistaloon. Stubbihan se siellä EU-areenoilla pitää tiukaa linjaa ja virnistelee TV-lähetyksissä. Hallitus on asettanut tiukat raamit asialla ja missä on meidän Timo? Heiluttelee ulkoasiain- ja eurooppaministerin kuppasta salkkua Iivisniemessä kun muut ovat hommissa.

Ei, ei. Pellejä nämä persut lopultakin ovat.

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jounintorvelo

      Kohta lähtee hallituksesta, kantti loppuu.

      • Ymmärrys_hoi

        "Kohta lähtee hallituksesta, kantti loppuu."
        Sitten taitaa hallituksesta lähteä vähän muutakin. Saattaapa tulla uudet vaalitkin.
        Mikä ei sinänsä taitaisi ollakaan huono vaihtoehto.
        En sitten oikein tiedä, onko se hallituksen kaataminen merkki kantin loppumisesta vai jostain muusta, ehkäpä peräti päinvastaisesta.


      • Ymmärrys_hoi kirjoitti:

        "Kohta lähtee hallituksesta, kantti loppuu."
        Sitten taitaa hallituksesta lähteä vähän muutakin. Saattaapa tulla uudet vaalitkin.
        Mikä ei sinänsä taitaisi ollakaan huono vaihtoehto.
        En sitten oikein tiedä, onko se hallituksen kaataminen merkki kantin loppumisesta vai jostain muusta, ehkäpä peräti päinvastaisesta.

        Persun mielestä parasta on se, mistä Soini pitää.


    • sdfgsdg

      Muuten hyvä aloitus mutta litran mitta ontuu. Kyllä tuossa läskikasassa on useampi litra.

      • SoininVaihtoehto

        Ehkä vertauksen voisi vaihtaa muotoon: "Soinia potkitaan kuin tyhjää tynnyriä...". Ainakin tyhjän tynnyrin sisältö ja kumina kuvaisivat Soinin puheita.


    • hehehhehehe

      Heh,heeh, taataan vaan lainoja, niin saadaan kelat ym sossut kuralle. Loppuu vasemmiston loisiminen..

      • Aiheuttajat_maksajiksi

        "Loppuu vasemmiston loisiminen.."
        Tulemme sitten hakemaan sinulta ja kavereiltasi tukirahat. Sopii aivan mainiosti, kun olette työttömyyden aiheuttaneetkin.


    • sdfgsdg

      Vastaan vielä itselleni yhden kerran, neljännen kerran.

      • LisääVaan

        Hyvänen sentään. Eihän vastaamista ole mitenkään rajoitettu, joten kun asiaa tuntuu riittävän, niin anna mennä.


    • Että_hymy_hyytyy

      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/mediat suomi kreikka-38450

      Näytelmän ensimmäinen osa "Soini uhkaa hallitusta erolla, jos ...". Nyt alkaa näytelmän toinen osa. "Soini tiukkana Kreikan lisälainottamisessa". Kolmas osa on sitten "Me ei yksin voida mitään, Soini vetistelee" ja neljäs ja loppuosa "Persut joutuivat pettymään ja Kreikalle myönnettiin yhteisymmärryksessä lisälaina." Loppuosassa kaikki kolme hyväksyvät Kreikan lainottamisen ja suomalaiset sitten aloittavat tiukan talouskuurin. Miksi Sipilä, Soini ja Stubb eivät nyt vaadi Kreikaltakin yhteiskuntasopimusta?

      Että uskokaa nyt vain tämä ei ole Suomen kysymys. Kreikka kuuluu Natoon, EU:hun ja euroon ja siksi tämä ei ole pelkkä taloudellinen kysymys.

      • YluEurooppalaista

        Väärin, rahoitukseen ei tarvita yhteisymmärrystä.
        Hätärahoitusta ei voi yksi maa estää, se on demokratiaa ei niin toimivassa Euroopassa.


      • Taaskotakkejakäännellään
        YluEurooppalaista kirjoitti:

        Väärin, rahoitukseen ei tarvita yhteisymmärrystä.
        Hätärahoitusta ei voi yksi maa estää, se on demokratiaa ei niin toimivassa Euroopassa.

        Mutta jos hätärahoitetaan, niin Suomen vastuut kasvavat. Eli hätärahoitus pelastaa Kreikan hetkeksi mutta kaataa silti Suomen hallituksen. Ellei takkeja käännetä. Vai mitä?


      • Taaskotakkejakäännellään kirjoitti:

        Mutta jos hätärahoitetaan, niin Suomen vastuut kasvavat. Eli hätärahoitus pelastaa Kreikan hetkeksi mutta kaataa silti Suomen hallituksen. Ellei takkeja käännetä. Vai mitä?

        Todennäköisesti hallitus päätti vastustaa Kreikan lisäpakettia siksi, että pers'loisten viimeiset kunnian rippeet säilyisivät, sillä Suomen kannalla ei ole loppujen lopuksi suurta merkitystä, kun asiasta päätetään. Tällöin kannattaa siis valita kanta, joka vahvistaa hallitusta (ainakin näennäisesti).


    • TarkkailijaPete

      Ja lopputuloksena on tämä: Timo kampaa tukkansa talouskyljyksellä ja tulee itkuisena Ajankohtaiseen kakkoseen kertonaan, kuinka häntä sorsittiin hallituksessa ja oli ihan pakko erota.

      • Erotseuraavattoisiaan

        Pieni lisäys edelliseen: Timo ottaa Juhan mukaan ja kun Timo on saanut asiansa sanottua, niin Juha jatkaa, että nyt kun PS on lähtenyt hallituksesta, hallitus ei ole enää enemmistöhallitus, joten sillä ei ole toimimisen edellytyksiä, joten tästä syystä jätän hallituksen eronpyynnön tasavallan presidentille huomenna.


    • heippaporvarit

      On tällä Kreikka sotkulla hyväkin puoli.Porvarihallituksen Lähtölaskenta on alkanut.

      • näin

        Täyttä sontaa moni kommentti,Sipilä ilmoitti että hallitus ei natise ja on 100 pros yksimielinen Kreikan kriisissä.


      • 3473
        näin kirjoitti:

        Täyttä sontaa moni kommentti,Sipilä ilmoitti että hallitus ei natise ja on 100 pros yksimielinen Kreikan kriisissä.

        Kepu pettää aina.


    • Tiukkalitra

      Aika paljon on litran mitalla sananvaltaa suomalaisessa ja eurooppalaisessa politiikassa. Suomen hallituskin kumartelee litran mittaa kun tämä murahtelee totuuksia! Ja eurooppalaiset valtiot seuraavat litran mitan päätöksiä.

      • TimoWalehtelevaWätys

      • Ähäpaska
        TimoWalehtelevaWätys kirjoitti:

        Soini on Wätys, kuten taas tämä Sipilän lausuntokin todistaa. Eikä siinä auta palstan pöhköpersun valehtelu ja kitinä.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015071220023291_uu.shtml

        Juu siinä ei tarvitse hallituksen natista kun ulkoministeri Soini sanelee mitä tehdään ja muut ovat joo joo miehiä. Eli hallitus yksimielinen ja Soinin ehdotuksen takana. Aivan oikein sanoi Sipilä. Miksi sinä haluat valehdella?


      • soiseliseli

        Stubb ja Sipilä voivat huoletta olla olevinaan Soinin ajatusten takana, jotta hallitus ei tässä vaiheessa kaatuisi. He tietävät ettei Soinin kannalla ole mitään läpimenomahdollisuutta, joten voivat hyvin leikkiä mukana jottei isolle vaaville tule niin paha mieli.


    • TarkkailijaPete

      "Timo ottaa Juhan mukaan..."
      Haa haa, hoo, hoh, heh heh, hih

      Eiköhön tämä mene taas niin päin, että Juha kertoo telkussa mitä tehdään ja Litran Mitta mutristelee suutaan.

      Muistakaamme, että Litran Mitta valitse ihan itse ulkoasiain- ja eurooppaministerin kuppasen salkun, kun se on vähätöinen ja siinä ei ole ikäviä asioita. Nyt on turha huudella hallituksen takarivistä, kun Stubb hoitaa asioita.

      Ei, ei. Pellejä nämä persut lopultakin ovat.

    • VesaKaitera

      Suomi on ottanut tiukan kielteisen linjan Kreikan tekemään lainaehdotukseen, muttei se suinkaan tarkoita sitä, että Suomi pyrkisi työntämään Kreikan ulos eurosta. Uskon, että lopulta Kreikka kolmannen tukipakettinsa kyllä saa, mutta Suomi saa kenties omalle lainaosuudelleen vakuudet. Suomihan oli ainoa euromaa, joka ne Kreikan toisen tukipaketin osalta sai, joten sama saattaa nyt toistua.

      Jos Grexit-vaihtpoehto toteutuu, niin Suomi kärsii siinä skenaariossa pahimmillan noin neljän miljardin euron tappiot. Jos Kreikka pysyy jatkamaan euroalueella, niin tappiomme lienevät tuota lukua pienemmät.

      Jos Suomi saa täysimääräiset vakuudet omalle lisälainaosuudelleen, niin uskon PS:nkin taipuvan Kreikka kolmoseen. Jollei näin käy, niin PS lähtenee hallituksesta. RKP ja Vihreät tulisivat paikkaamaan tilannetta Sipilän hallitukseen. Suomessa ei tule uusia vaaleja ihan vähän aikaan (liian kallista), mutta Kreikassa saattaa hyvinkin niin käydä. Euroalue todennäköisesti esittää uusia kovia leikkausvaatimuksia Tsipraksen hallitukselle, joka ei kokonaisuudessaan voine niitä hyväksyä. Syrizan hajoaminen voi hyvinkin toteutua seuraavan parin viikon sisällä. Siitä voisi Kreikassa tulla hallituskriisi ja uudet vaalit.

    • PeteTarkka

      Taisi tulla Litran Mitalle ensi kertaa tosipaikka eteen. Tai tarkemmin muistellen, se oli jo edellisetn vaalien jälkeen, jolloin Litran Mitta ei uskaltanut lähteä hallitusvastuuseen.

      Niin tai näin, veikkaan, että kohta kuullaan kuinka Dressmannin pikkutakin ompeleet nitisee. Litran Mitta joutuu osallistumaan takinkääntökilpailuun ja uskoisin sen sujuvan ketterästi. Onhan vastapunnuksena se, että pitäisi luopua ministeriaudin kyydistä.

    • Opserveri

      Se Dressmannin pikkutakki on jo selästä halki, takinkääntöjä on thety koko ajan.

      • Wätys.mikä.Wätys

        Nyt Soinia viedään kuin mätää kukkoa. Rampa ankkakin on sankari Wätys Soiniin verrattuna!


    • paskapersut

      Mistä näitä päivystäviä persuja tänne sikiää? Pubit ovat auki jo, miten ne ehtivät täällä päivystää?

      • Sehänselventää

        Silläkös antipersut ovatkin kiihkeimmillään palstalla yöllä pubien sulkemisajan jälkeen???


    • TimoSonni

      Pullukka tarttuu naama punaisena ministeri-Audin takapenkin kauhukahvaan kuin viimeiseen oljenkorteen: menkööt köyhän Suomen kansan viimeiset rahat vaikka Kreikkaan, pääasia ettei henkilökohtainen persu-rahasäiliö ole vaarassa.

    • PetteriTarkkana

      Johan sitä on takki jo käännetty. Kreikalle on saneltu uudet ehdot ja Kreikalla on aikaa hyväksyä matokuuri keskiviikkoon saakka. Sitten on taas rahahanat auki ja tukea virtaa.

      Mutta mitä sanoo meidän Timo - tuo kuuluisa Litran Mitta? Timo ei sano mitään. Pikkutakki repesi kainaloista takinkääntötempun yhteydessä ja nyt pitää kiiruusti ommella.

      Ei taida sopia sama lippalakki melonipäälle ja porkkanalle.

    • Karveliapina

      Tämä laina taputeltiin tälläkertaa näin, nyt on viisaampi keskittyä jo seuraavaan kreikkalainaan, se kolkuttele jo ovella. Tällä menolla vuonna 2022 eduskunnassa keskustellaan jo juhlalainasta kun sadas kreikkalaina tulee täyteen.

    • Älämyypersikoita

      Joo, mutta ku mä olen periaateen mies enkä myy persanderia. Kuinkas tässä nyt näin kävi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      95
      2610
    2. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      191
      1706
    3. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      83
      1655
    4. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      93
      1360
    5. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      77
      1057
    6. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      82
      847
    7. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      36
      844
    8. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      19
      785
    9. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      42
      700
    10. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      35
      696
    Aihe