Väliviikko ohi

Voitätäriemunpäivää

Ihanaa, kun Emmerdaleton viikko on ohi ja pääsee illalla seuraamaan sarjaa. Elämäni oli täysin tyhjää viime viikon. Yöunet menivät ja senkin ajan mitä nukuin näin painajaisia, että Emmerdale loppuu kokonaan. Töissä en voinut keskittyä mihinkään. Vapisin tuskasta koko viikon.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ViiveLyhyemmäksi

      Taidat liioitella vähän. Harmittaa eniten kun meillä ollaan vasta tammikuu 2014 jaksoissa.Seuraan nyky jaksoja ja mietin ja arvailen tulevaa tuhoa kylässä,ketkä pääosa hahmoista lähtee ja kuka jää. Viive niin suuri että ei voi katsomatta pääkohtia spoilereista ja lyhyitä klippejä eniten Cain ja Moirasta.

    • pahataakokotelkku

      Näin se on, saas nähdä lähteekö telkkari päälle kun on ollut yli viikon kiinni?

    • Emmestiina

      Meitä on moneksi.
      Itse olin äärimmäisen helpottunut, kun ei ollut jokailtaista Emmepakkoa. Jo se, että esitysaika on siirtynyt väärään paikkaan, auttaa minua vieroituksessa, samoin vain puolen tunnin esitysaika.
      Harjoittelen eroa pitämällä toosan auki, mutta puuhailemalla muuta. Seuraan enää vain sivusilmin. Ennen pitkää olen tervehtynyt!

    • soapaboards

      Kesätaukojen aikana jäädään aina jälkeen. Ei pysty vielä laskemaan milloin meillä nähdään esim. toukokuu 2014 jaksoja jolloin 2 häät. Milloin palataan 2 jaksoon päivässä?Oliko syyskuun alku vai elokuun puolivälissä? Uudessa Seelannissa näkevät 9 jaksoa viikossa ja viive vain joku viikko.

    • huippuhyvä

      Todella hyvä että Emmis jatkuu ,näin sateisena kesänä HYVÄ SARJA. Oli jo viikossakin vieroitus oireita. Monet nuoretkin tykkävät että on ainoa sarja mitä voi katsoa . Kiitos siitä

    • Voitätäriemunpäivää

      Tunnustus:
      Ensimmäinen vastaaja havaitsikin, että aloitukseni oli liioittelua. Tarkoituksena oli tutkia, onko ketään noin koukussa olevia, että elämä menee sekaisin, kun ei ole viikkoon Emmerdalea. Minun puolesta voisi olla koko kesä ilman Emmerdalea, kun kesällä on kaikkea touhua, mm. pihahommia.

    • postmost

      Minä en enää viikon tauon jälkeen alkanut katsella Emmeä. Alkoi ärsyttää koko sarja ja jatkuvat juonimiset ja negatiiviset asiat.

    • keps

      Jokohan se ensi kuun alussa alkaa taas normaalisti näkymään 2 jaksoa per päivä? Tämä 1 on vähän liian vähän, tänäänkin pitää pantata kokonaan jakso että pääsee huomenna katsomaan heti töiden jälkeen emmerdaleksin.

      • kaksijaksoapäivässä

        Ensi maanantaina 31.8. palataan normaaliin aikatauluun klo 18-19.


      • Mainoksetyli
        kaksijaksoapäivässä kirjoitti:

        Ensi maanantaina 31.8. palataan normaaliin aikatauluun klo 18-19.

        Pitääpä muistaa muuttaa tallennusta


    • dalesparastalaatua

      10 jaksoa viikossa niin päästään parin kk kuluttua toukokuun puoliväliin v.2014. You Tubesta katselin hiljattain Classic jaksoa v.2009 kun Cain saapui kylään takaisin ja alkoi järjestää Debbien asioita. En oikein enää muista tarkkaan sen ajan tapahtumia. En seurannut silloin tiivisti sarjaa. Kun Cain ja Moira alkoivat tapailla ja sarja muuttui muutenkin kiinnostavaksi olen katsonut joka jakson ja muistan hyvin tapahtumat. Boldis ei kiinnosta minua enää.Salattuja en ole koskaan seurannut. Emmerdale ainoa mielenkiintoinen jatkuva pitkä sarja.

    • Kiinnostavinta

      Moira ja Cain taitaa olla tällä hetkellä kiinnostavin pari sarjassa. Odottaa vaan, että koska ja mikä Emmerdalemaiseen tyyliin tämänkin pariskunnan taas erottaa.
      Eihän siellä mikään tunnu olevan pysyvää.

      • vahvastiyhdessä

        Cain ja Moira ovat jo toista vuotta naimisissa.


    • Declan-neverheard

      Vieläkö joku kähisevä kurppa vouhottaa loputtomiin jostain Declanista? Satuin näkemään sarjaa sukuloidessani ja muuta siinä ei tuntunut tapahtuvan.

    • deklantyriminenjatkuu

      Declan ja Charity ovat yhdessä ja kartanoa rempataan tulipalon jäljiltä nyt meillä nähtävissä jaksoissa. Declan on mukana vielä puolisen vuotta.

    • laatuaarvostava

      Huippu sarja muuttuu yhä paremmaksi ja kiinnostavammaksi. Yli 40vuotta kestänyt sarja on todellista laatua huippu näyttelijöineen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      687
      5235
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3554
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3327
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2563
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2399
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1497
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      100
      1398
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1160
    Aihe