"haloslaiset" keräsivät jalkaväkimiinat armeijalta

Historia_toistuu

Puoli vuotta ennen talvisodan syttymistä Suomen polittinen johto perui ruutitilauksen englannista eikä hankkinut armeijalle (miehille) aseita ja vielä ylisti toimintaansa "viisaaksi". Puolen vuoden päästä miehet joutuivat rintamalle tapettavaksi jopa ilman käsiasetta.

Muutama vuosi sitten "haloslaiset" keräsivät jalkaväkimiinat armeijalta pois ja väittävät ollensa viisaita "klobaalissa maailmassa" ja nykypolitikot supistavat armeijaa.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myyrän.miinat

      Halosen, Suomen vihaajan johdonmukaista politiikkaa. Ensin maamiinat poistettiin, sitten puolustusstrategisesti tärkeitä maa-alueita myytin hiljaa ja hissuksiin.
      - Halonen toivoi jo julkisessa vappupuheessaan 1970-luvulla Suomen rauhanomaista liittämistä Neuvostoliittoon.
      - Demarit valitsivat kommareista poikkeavan rauhanomaisen vallankumouksen.
      - Aamulehden toimittajat selvittivät 2007, että Halonen toimi DDR:n tunnustamiskomiteassa huomattavasti laajemmin kuin aiemmin oli uskottu. Jos tämä olisi tiedetty ennen presidentin vaaleja 2000, Halosta ei olisi valittu, ja 2006 Halonen oli juuri ehditty valita uudelleen.
      - SAK oli valinnut 1970 lakimiehekseen vakaumuksellisen vasurin, Tarja Halosen, jolle uskottiin heti erittäin luottamukselliset ja arka-luonteiset DDR-Stasi -yhteydet. Nämä olivat Neuvostoliiton KGB:n suorassa komennossa ja raportoivat sinne kaiken. SAK masinoi myös lakkoja ja yhteiskunnallista rauhattomuutta.
      - Halonen ei ole suurten joukkojen villitsijä eikä palopuheiden pitäjä jo puhevikansakaan takia, vaan hiljainen toimintasolu, tehokas myyrä juristin koulutuksella.
      - Kansan yhtenäisyys ja puolustustahto tuli tuhota lokaamalla uskonto, koti ja perinteiset arvot
      - Homouden ja eläinseksin vapauttaminen 1970-luvulla oli askel tähän suuntaa. Pienten lasten äidit oli jo mustattu "siivellä eläjiksi", jos halusivat ja uskalsivat hoitaa lapsensa itse. Lastentarhan opettajatkin valittiin poliittisin perustein. Kommunistien tai SDP:n jäsenkirjalla ohitti muut virkaa hakeneet.
      - Halosen ja Arajärven luomus avioliittolaiksi astui voimaan 1987. Se oli käytännössä avioerolaki, jossa syyllisyyskysymykset sivuutettiin, mikä on toisaalta hyväkin. MUTTA samalla lasten ja pienten lasten äitien oikeudet ja sosiaaliturva unohdettiin. Huoltajuus, tapaamisoikeudet, elatusavut ym. sysättiin viime kädessä oikeuslaitoksen niskoille. Elatusapupinnareille aukesi taivaan portit. Väkivalta painettiin maton alle sekä pedofiilien, homojen ja laillistettu eläimiin sekaantujien petos ja kaksoiselämä hyväksyttiin ja sai jatkua ilman seurauksia.
      - DDR:n Stasi-listat, ns. Tiitisen listat salattiin. Niitä oli tuhoamisyrityksistä huolimatta onnistuttu pelastamaan DDR:n, Itä-Saksan kaatuessa.
      - Koiviston konklaavin dokumentit salasi Halonen v. 2002 presidentin valtaoikeuksin (www.google.fi). Pankit olivat saaneet vapaat kädet 1990-luvun laman tiimoilla. Lapsiperheiden ja yrittäjien omaisuus siirtyi pilkkahinnalla uusille omistajille. Iso osa kansaa jäi silti elinikäiseen velkaorjuuteen. Tämän viimeisteli Lipponen.
      - Koiviston tarkoitus oli pelastaa pankit, mutta pitkäaikainen sosiaali- ja terveysministeri, sittemmin oikeusministeri ym., Halonen näki tilaisuuden verettömään kansanmurhaa, jonka tarkoitus oli ennen kaikkea tuhota Suomen yrittäjäpotentiaali. Iso osa kansasta lamaantui ja syrjäytyi. Masennus levisi ja näkyi monenlaisena oireiluna kouluissakin. Kouluateria saattoi olla päivän ainoa lämmin ateria.
      - Halonen valittiin vahingossa Suomen presidentiksi v. 2000. Presidenttiehdokkuus toteutui piilostalinistien nopealla ja tehokkaalla yllätysoperaatiolla ohi Ahtisaaren. Ylen vaalikeskustelu oli reporadion aikaisten piilostalinistien käsikirjoittama näytelmä. Suuri osa kansaa, ja ensin Ahokin, ottivat sen todesta. DDR:stä ja STASI-listoista ei kyselty.
      - Halonen on nimittänyt mm. oikeuslaitoksen ja poliisin korkeimpiin virkoihin suosikkejaan ohi pätevämpien hakijoiden, mistä on noussut kohu useamman kerran.
      - Ja tietysti, kun Neuvostoliittoon yhdistyminen ei ehtinyt toteutua, Suomen maiden myynti sai tapahtua kaikessa hiljaisuudessa, jopa strategisesti tärkeitä maa-alueita myytiin. Halonen oli presidentin ominaisuudessa myös puolustusvoimien ylipäällikkö 2000-2012.

      • Taso_hyvin_heikko

      • Hyvävelipalkinto

        "- Halonen on nimittänyt mm. oikeuslaitoksen ja poliisin korkeimpiin virkoihin suosikkejaan ohi pätevämpien hakijoiden"

        ...ja tästä hauskana esimerkkinä Lääkelaitoksen irtisanoutumiset aiheuttaneen Hyssälän nimitys Kelan johtajaksi. Pätevämmillä ei ollut sille paikalle mitään mahdollisuuksia, kun Vanhanen meuhkasi paikan kuuluvan keskustalle.


      • jos-tietoa-on
        Hyvävelipalkinto kirjoitti:

        "- Halonen on nimittänyt mm. oikeuslaitoksen ja poliisin korkeimpiin virkoihin suosikkejaan ohi pätevämpien hakijoiden"

        ...ja tästä hauskana esimerkkinä Lääkelaitoksen irtisanoutumiset aiheuttaneen Hyssälän nimitys Kelan johtajaksi. Pätevämmillä ei ollut sille paikalle mitään mahdollisuuksia, kun Vanhanen meuhkasi paikan kuuluvan keskustalle.

        Oikeuslaitoksen korkeimmat virkamiehet ovat myös mahdollisesti koolle kutsuttavan VALTAKUNNANOIKEUDEN juristijäseniä. Korkeimman oikeuden presidentti Koskela toimisi syyttäjänä. Että sillai....
        Esim . Koskelolla on vain oikeustieteen kandidaatin tutkinto.
        - Kerropa kuka oli Hyssälää pätevämpi KELAAN ja millä perusteella pätevämpi?


      • JombenrakasHVjohdolta
        jos-tietoa-on kirjoitti:

        Oikeuslaitoksen korkeimmat virkamiehet ovat myös mahdollisesti koolle kutsuttavan VALTAKUNNANOIKEUDEN juristijäseniä. Korkeimman oikeuden presidentti Koskela toimisi syyttäjänä. Että sillai....
        Esim . Koskelolla on vain oikeustieteen kandidaatin tutkinto.
        - Kerropa kuka oli Hyssälää pätevämpi KELAAN ja millä perusteella pätevämpi?

        HV:ni Paloheinästä ei vain ymmärrä mielentilastaan johtuen vaan kirjoittelee mitä sattuu.


    • Muna Matti Vanhanen pääministerinä ehdotti jalkaväkimiinojen käyttökiellon hyväksymistä, syöttiläspaskiaispuolueen ja ankara valehtelu on näämmä tehnyt hyvää paskiaissyöttiläiden joukoissa.

      Tolliskomaan paskiaiset, siis mustanpörssin kauppiaat ja viljanpiilottaja esiintyvät täällä kuten siellä Tolliskomaassa olisi isänmaallisia ihmisiä! Kattia kans:
      SYÖTTILÄSMAAKUNNAN, SIIS ETELÄPOHJANMAAN KANSA EI IKINÄ PYSTY ITSEÄÄN ELÄTÄMÄÄN.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      30
      2604
    2. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      144
      1917
    3. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      189
      1881
    4. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      145
      1682
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      129
      1661
    6. Sähköauto ei saastuta

      Koska sähköautossa ei ole saastutusputkea kuten polttomoottoriautossa. Saastuttajille tulee mätkäistä kunnon saastutusv
      Maailman menoa
      322
      1376
    7. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      186
      1334
    8. Älä nainen leikistä suutu!

      Ja kyllä täytyy kritiikkiäkin kestää, mm. ylipaino, se että oot köyhä jne jne Melko tutulta mieheltä
      Ikävä
      115
      1213
    9. Olisitko oikeasti

      valmis kohtaamaan kaivattusi?
      Ikävä
      96
      1091
    10. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1064
    Aihe