Lipposen takia Suomi USA:n pakotelistalle?

nolo-päätös-uralle

Nyt se nähdään miksi Paavo "Finland is number one" Lipposen USA:n kainalossa kyörääminen ei auttanut kun samaan aikaan Lipponen itse sponsoroi suomalaisvenäläistä taloudellista yhteistyötä (sinänsä aivan oikeaa toimintaa). Nyt Suomi on joutumassa yhä suuremmassa määrin USA:n pakotelistalle.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ertqertert

      Suomesta ei joutunut pakotelistalle muuta kuin joku ryssä Rotenberg, joka on saanut Suomen passin, ja lisäksi joku mafian kanssa kauppaa käyvä itäsuomalainen "liikemies"

      • dfgererer

        Suomessa toimivia firmoja joissa on suomalaisia työntekijöitä on jo joutunut pakolistalle. Lukuisat investoinnit uhkaavat kaatua, mm. Teemu Selänteen kaavailema jäähalli Kirkkonummelle.


      • reterre
        dfgererer kirjoitti:

        Suomessa toimivia firmoja joissa on suomalaisia työntekijöitä on jo joutunut pakolistalle. Lukuisat investoinnit uhkaavat kaatua, mm. Teemu Selänteen kaavailema jäähalli Kirkkonummelle.

        Ne on ryssän firmoja joissa ryssät työskentelee. Joutaakin maasta pois sellaiset. Hyvä USA!


    • taavi_tuhmelo

      Mikä on pakotelista?

    • sdfesdfsdfs

      Täällä ei ole ollut kovin hyvää käsitystä siitä minkälaista "kumppanuus" todellisuudessa Yhdysvaltojen talouspoliittisen eliitin kanssa on - siitä ottaa pienempi kumppani hittiä tuon tuostakin.

      Britannia on entinen suurvalta mutta joutui luopumaan korkealuokkaisesta lentokoneteollisuudestaan erikoiskumppaninsa kertoessa mitä koneita armeija jatkossa pelkästään käyttää. Britannia on pitkäli menettänyt teollisuutensa kumppanuuden seurauksena.

    • valintojenmaailma

      Suomen pitäisi irtaantua Venäjän vaikutuspiiristä niin kauas kuin on vain mahdollista. Aletaan tekemään kauppaa ennemmin vaikka Kiinan, Intian ja Turkin kanssa jos onnistuu. Venäjän-kauppa voitaisiin kuolettaa kokonaan jos samat tuotot saa muitakin reittejä pitkin.

      • SuomipoisUkrainasta

        Niin juuri. Emmehän halua enempää pakotteita osaksemme.
        Voisiko joku vielä ystävällisesti kertoa, miten Suomen kaupalliset suhteet Venäjään vaikuttavat USA:n asettamiin pakotteisiin?
        Ehkä Suomen pitäisi lopettaa sotatoimensa Ukrainassa?


      • valintojenmaailma
        SuomipoisUkrainasta kirjoitti:

        Niin juuri. Emmehän halua enempää pakotteita osaksemme.
        Voisiko joku vielä ystävällisesti kertoa, miten Suomen kaupalliset suhteet Venäjään vaikuttavat USA:n asettamiin pakotteisiin?
        Ehkä Suomen pitäisi lopettaa sotatoimensa Ukrainassa?

        Jos kaveeraamme liikaa tekopyhien ja väkivaltaisten roistovaltioiden kuten Venäjän kanssa niin siitä tulee seuraamuksia. Kauppasuhteita ym. veljeilyä Venäjän kanssa tulee karsia kovalla kädellä jos panoksena on kansamme itsenäisyys ja tulevaisuus. Pakotelistalle joutuneet venäläiset tai venäläismieliset liikemiehet tulee potkia ulos Suomesta jotta Suomea ei aleta pitää Venäjän pikku satelliittivaltiona joka piilottelee talousrikollisia minkä kerkiää.


    • mouhau

      Tässä taas esimerkk siitä miten monikulttuurisuus johtaa aina hankaluuksiin, köyhyyteen, kurjuuteen, sotiin, kiristyksiin, jatkuvaan vittuiluun, valehteluun, varastamiseen, kieroiluun, talouden ja kulttuurin ryöstämiseen, tukahduttamiseen ja lopulta tuhoamiseen. Suomi on nyt tiellä, joka johtaa tuhoon. Nousua ei ole tulossa. Ensin jenkit auttoivat Nkian tuhoon soluttaumalla ja lopulta valtaamalla johtopaikat ja päätösvallan itselleen. Muuta tarkoitusta heillä ei ollut kuin Nokian ryöstö ja tuhoaminen. Samaan aikaan Ollila jakoi haastatteluaj vittuaine ilme kasvoilaan ja runkkaili tiedetysti homoklubeissa pienä eväänsä. Ja nyt: Luuletteko m ihan oikeasti, että Rotenbergit ovat Suomen ystäviä, tekevät hyviä tekoja Suomea kohtaan? Ne, jotka luulevat ovat halpamaisia pässejä eli hjallis pallis harkimoita, tämän maan todellisia moukkia. Suuri kusetus ja kassan tyhjennys nyt käynnissä. Hallitus sen takaajana.

    • USAonSika

      Tällä ei ole mitään tekemistä monikulttuurisuuden kanssa. USA yrittää vain saada meitä ahtaalle jotta liityttäisiin Natoon.

      • USAonmitäon

        Niin, paras keino saada toisen mielenkiinto heräämään on jonkun sortin diskriminointi ja toisen sisäisiin asioihin puuttuminen. Eihän suurvalta voi olla väärässä. Natot ja kaikki. Kyllä me varmaan taas ollaan itse väärässä ja meidän täytyy hattu kädessä mennä pyytämään anteeksi sitä, että joku meistä on asetettu pakotelistalle. Kuka käski meidän mennä osallistumaan Venäjän toimintaan Ukrainassa.


    • alkaaollasitäpaitsi

      Nordstreamiin voi suhtautua varauksella.

    • ohion

      Poliisi ampui miestä päähän rekisterikilven takia.

    • KysynVaan

      " Pakotteita ei ole tarkoitettu pysyviksi, mutta ne ovat yksi vahva työkalu kriisin ratkaisemiseksi, hän totesi lehdistöpuhelussa."

      Pakotteet ei ratkaise yhtään mitään. Sen sijaan maailmasta tulee koko ajan turvattomampi. Koko ajan sotaisampi.
      Kyllä olisi monta kertaa ollut aihetta laittaa Usa samanlaisiin pakotteisiin. Samoin moni muu maa.

      "Niin yksinkertaista kun se onkin , että Putin vetäisi miehensä pois Ukrainan alueelta niin pakotteet loppuisivat ja Venäjän talouskin parantuisi."

      Jos venäläiset (ja samalla toivottavasti myös kaikki muut vieraat kansalaiset) lähtisi ukrainasta - luuletteko että Ukrainassa vallitsisi rauha ja kaikki olisivat tyytyväisiä ja kehittäisivät maataan yhtenä kansana ahkerasti ja rehellisesti tulevaisuuden menestystä varten.
      Niinkö todella luulette? Että siellä olisi kaikki hyvin jos venäjää ei olisi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe