Tätäkö kaipaamme Suomeen ?

hyi_helvetti

39

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PikkuHuligaanit

      No, nämä on verrattavissa mamujen ääriryhmiin. Onneksi eivät sentään raiskaile ja ryöstele tai käytä käsikranaatteja, pommeja ja tuliaseita, kuten islam-vastineensa.

      • sairastaeihaukuta

        Jos sääli ei olisi sairaus, sanoisin että olet säälittävä.


      • Mutiaisenrynkyttämä

        Äitisi oli säälittävä kun sinut teki kusipää


    • nnnnnnm

      "Uusnatsit mellakoivat väkivaltaisesti Jyväskylässä: Ryntäsivät Sokokselle, pahoinpitelivät sivullisia – 30 otettu kiinni" Joo näin sivullisen silmin natsit oli rauhallisempia kuin poliisit ole siinä pikku lasten kans kun pippurisumutetta ruiskittiin minne sattui, kuitenkin oltiin kaupan sisällä asiakkaana. Eikä sielä sivullisia hakattu eli pikkasen liiottelua nuo otsikot,pari tyyppiä sai vain turpiinsa vittuuko piti niille huudella.

      • raukatnatiharjoittelij

        Niitä natsialeikkiviä jätkiä oli koko joukko yhden kimpussa. Siis YHDEN kimåussa. Miksi? Eivät uskalla raukksipojat käydä päälle mies miestä vastaan.


      • älykäpiö

        Opettele edes kirjoittamaan:)))))))))))))))))))))))


      • Otsaanlaukaus

        Hyvin näytit ymmärtävän joukkoraiskaaja somaleitten kulta!


      • apinattakaisinsomaliaan
        raukatnatiharjoittelij kirjoitti:

        Niitä natsialeikkiviä jätkiä oli koko joukko yhden kimpussa. Siis YHDEN kimåussa. Miksi? Eivät uskalla raukksipojat käydä päälle mies miestä vastaan.

        Ottivat somaleista mallia jotka joukkoraiskasivat nuoren tytön


    • Noloja_ovat

      Vaakunaleijonaa häpäisevät junttiapinat vauhdissa. Valitettavasti samaa roskasakkia näkee Helsigissäkin jopa päivävalossa.

      • kukkahattutuomarit

        Odotan innolla mitkä tuomiot näille pahoinpitelijöille annetaan. Ehkä taas kerran kukkahattutuomarit paijaavat päähän ja sanotaan soosoo pojat. Tuhmia olitte!


    • phyihitto

      Nämä olivat niitä Immosen kavereita, täysiä turakaisia. Kun monikulttuurisuutta vastusti päivän varoajalla 15 000 ihmistä, niin Immosen kaverit saivat40 kokoon viikon varoajalla. Monikulttuurisuus ilmaukseen lähtivät presidentti ja pääministeri tervehdyksensä, näitä Immosen hengenheimolaisia poliisi patukoi ja pani 30 suoraan putkaan.
      Tosi säälittävää porukkaa, tuollaisia sitten verovaroin elätetään, varmaan ovat peruspäivärahalla.

      • Mies-59v-Helsinki

        Vastustan myös monikulttuurisuutta. Mitä pitää äänestää, jos jo Persut lipsuvat periaatteestaan?


    • cccx

      Tässä on tuo "viaton sivullinen"
      Jyväskylän oikeudenkäynnistä
      Lupasimme Jyväskylän tammikuisen kirjastopuukotusoikeudenkäynnin jälkeen julkaista lisää tietoa myös antifasisti Arto Savolaisesta, jonka pahoinpitelystä Vastarintaliikkeen aktivisti tuomittiin. Kuten kirjoitimme, Jyväskylän kohuttu vuoden 2013 yhteenotto alkoi, kun Savolainen sekä Gurbanovin ystävä Juuso Lahtinen yrittivät fyysisesti estää aktivistien pääsyn julkiseen keskustelutilaisuuteen. Kahakan aikaan paikalla oli kolme kansallismielistä ja 10–15 vasemmistolaista. Savolainen käytti tilanteessa laitonta teleskooppipamppua, minkä vuoksi pahoinpitelystä tuomittu aktivisti piti tätä silminnäkijöiden mukaan kauempana veitsen avulla.
      Mediassa Savolaista kutsuttiin ”järjestyksenvalvojaksi”, vaikka hänellä ei ollut tehtävään vaadittavaa pätevyyttä. Pitkän rikosrekisterinsä vuoksi hän ei edes voisi saada järjestyksenvalvojakorttia. Tapahtuman järjestänyt vasemmistolainen Jyväskylän yhteiskunnallinen opisto kuitenkin valehteli julkisuudessa nimenneensä ”vastuullisimmat henkilöt” vartioimaan tapahtumaa. Syyttäjä vaati kuitenkin oikeudenkäynnin aikana Savolaiselle ehdotonta vankeustuomiota tämän poikkeuksellisen ruman rikosrekisterin vuoksi. Savolainen oli aiemmin suorittanut jo ehdottoman vankeustuomion. Asiasta kiinnostuneena Kansallisen Vastarinnan toimitus vieraili tammikuussa Jyväskylän käräjäoikeuden kansliassa pyytämässä tietoa Savolaisen historiasta.
      Arto Savolainen ja Juuso Lahtinen.
      Arto Savolainen ja Juuso Lahtinen.
      Pitkän odottelun jälkeen käräjäoikeus lähetti postitse tietoja ”vastuullisen ovimiehen” ja rasisminvastustajan saamista tuomioista. Vuonna 2013 Savolainen tuomittiin petoksesta ja väärennyksestä. Hän laati väärän asiakirjan toisen ihmisen nimissä ja yritti varastaa tämän verkkokaupasta tilaaman postipaketin. Samana vuonna hänet tuomittiin myös toisesta petoksesta sekä varastetun omaisuuden kätkemisrikoksesta. Vuonna 2012 Savolainen tuomittiin varkauden yrityksestä. Hän oli tunkeutunut satunnaisen asunnon autotalliin ja etsinyt varastettavaa omaisuutta. Mitään arvokasta ei ryöstöretken aikana löytynyt, mutta Savolainen jäi silti kiinni.
      ”Järjestyksenvalvoja” on ehtinyt myös osallistua ilkivaltaan. Vuonna 2010 hänet tuomittiin vahingonteosta, sillä hän oli rikkonut taidemuseon ikkunoita. Samana vuonna Savolainen syyllistyi ”poliittiseen” ilkivaltaan. Hän, Mikko Tapani Honkaniemi, Mari Helena Kirveslahti, Ella-Villiina Makkonen, Maura Anna Amalia Nurmi, Eija Marita Ojaranta, Jukka Mikael Vuorio ja Aura Helinä Yliselä tekivät ilkivaltaa mielenilmauksen yhteydessä Jyväskylän torikulman liikekeskuksessa ja niskoittelivat poliisia vastaan.
      Savolainen on tuomittu vuonna 2006 huumausaineiden laittomasta hallussapidosta, myymisestä ja käyttämisestä. Samassa yhteydessä Savolainen sai tuomion ampuma-aserikoksesta. Vuonna 2010 Savolainen sai jälleen huumetuomion jäätyään kiinni amfetamiinin hallussapidosta. Samalla hänet tuomittiin toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Vuonna 2012 Savolaiselle annettiin tuomio väärennöksestä ja huumausainerikoksesta. Savolainen oli käyttänyt väärää lääkemääräysasiakirjaa yrittäessään hankkia huumausaineiksi luokiteltuja lääkkeitä. Antifasisti yritti hankkia väärennöksellään Jämsän apteekista 200 kappaletta Diapam-tabletteja.

    • Niinpä. Tähän mennessä kuolonuhreilta on Suomessa vältytty, mutta ilmeisen väkivaltainen "liike" tuo natseja leikkivä poikasakki on. Onneksi poliisi on ajan tasalla ainakin jotenkin ja lehtitietojen mukaan. Äärimmäisyysajattelu on vaarallista ja sitähän nämä natsikokelaat harrastavat. Ja kun eivät yksi uskalla/pärjää, niin tässä tapauksessa on pitänyt olla isolla joukolla yhden kimpussa.
      Säälittävää surkeutta.

      • Seriffiherännyt

        Somaliraiskaaja isolla porukalla naisen kimpussa. Et tietenkään mitään kun suvaitset pakkomamujen teot.


    • valkoinen666

      Oikeata touhua ja menoa,pataan vaan raiskareille ja pedoille.

      • Niin... nythän on se Pukinmäkeläinen kymmenvuotias pikkupoikakin haukuttu raiskaajaksi. Ilmeisesti eräiden mielestä ihonväri riittää aina ja poikkeuksetta törkeän syrjinnän syyksi.


      • voetokkiinsa

        Raiskari,raiskuri....Suomi-Savo-Suomi sanakirjan mukaan raiskaaja.


    • Tässä vielä helmikuinen Hesarin juttu kommentteineni. Tilanne siis on kärjistynyt ja jatkuu yhtä vaarallisena, kuin aiemminkin - ellei vaarallisempana. Nämä tyypit ovat vaarallisia, kun ovat ryhmässä, jossa hulluutensa tiivistyy väkivaltaisiksi teoiksi milloin milläkin keksityllä syyllä.

      HS 17.2.2015:

      "Äärioikeistolaisen Suomen vastarintaliikkeen aktiivi joutuu tänään tiistaina vastaamaan syytteeseen henkilörekisteririkoksesta Keski-Suomen käräjäoikeudessa Jyväskylässä. Syytteen mukaan mies oli kerännyt muistitikulle tietoja yli 300 ihmisen yhteiskunnallisesta, poliittisesta ja uskonnollisesta vakaumuksesta.

      Mitä tietoja muistitikku sisälsi?

      Poliisin esitutkinnan mukaan 29-vuotias jyväskyläläismies oli kerännyt, ryhmitellyt ja tallentanut muistitikulleen yli 300 henkilön valokuvat ja arkaluonteisina pidettäviä tietoja heidän yhteiskunnallisesta, poliittisesta ja uskonnollisesta vakaumuksestaan.

      Henkilötiedot oli jaettu noin kymmeneen pääryhmään, jotka oli nimetty muun muassa oikeistoksi, vasemmistoksi, juutalaisiksi, rotupettureiksi ja eliittiseuroiksi."

      - Mistähän syystä ko henkilö on näin paljon nähnyt vaivaa löytääkseen ja ryhmitelläkseen ihmisiä mahdollisesti omien näkemystensä puolesta ja vastaan oleviksi? 300 henkilön taustojen selvittely on työläs homma ja tuskin sitä kevyin perustein kukaan tekee. Motiivi olisi hyvä tietää varsinkin, kun hän luokittelee ihmisiä mm pettureiksi. Myös juutalaisuus jostain kumman syystä on syy lokeroida ihmisiä - miksi?

      "Millainen syytetyn tausta on?

      Jyväskyläläismies on toiminut Suomen vastarintaliikkeeksi kutsutussa uusnatsiporukassa. Sen nettisivustolla hänet on nimetty ryhmänjohtajaksi."

      - Ryhmänjohtajan tehtävä lienee johtaa ja ohjeistaa muita vastaavaan toimintaan.

      "Mies oli osallisena myös Jyväskylän kahden vuoden takaisessa kirjastopuukotustapauksessa."

      - Henkilö on siis varsin vaarallinen muille ihmisille, jotka sattuvat ajattelemaan hänen kanssaan toisin. Samoinhan toimii esim ISIS -järjestö.

      "Satojen ihmisten tietoja sisältänyt muistitikku löytyi juuri kirjastopuukotuksen poliisitutkinnan yhteydessä."

      "Käräjäoikeus tuomitsi kuukausi sitten hänet kirjastopuukotustapauksesta sakkoihin muun muassa avunannosta kokouksen estämisen yritykseen ja lievästä ampuma-aserikoksesta."

      - Vaikka en välttämättä kannata rangaistusten koventamista ainoana rikollisuutta suitsevana toimena, niin joskus ihmettelen kuinka halpa ihmishenki Suomessakin on.

      "Mies joutui ensimmäisen kerran käräjille jo alaikäisenä, kun hän pahoinpiteli kaverinsa kanssa heille tuntematonta polkupyöräilijää ja yritti vapautua vartijan ja poliisin otteesta rimpuilemalla."

      "Mikä on Suomen vastarintaliike, jossa syytetty toimii aktiivisesti?

      Suomen vastarintaliike on uusnatsiliike, jonka jotkut jäsenet ovat syyllistyneet väkivaltaan. Sisäministeriö on luokitellut "organisoidun, demokratianvastaisen ja militantin" Suomen vastarintaliikkeen "potentiaalisesti vaaralliseksi".

      Liikkeessä on arvioitu olevan muutamia kymmeniä jäseniä. Ryhmän aktiivit ovat muun muassa jakaneet lentolehtisiä ja liimanneet julkisille paikoille tarroja."

      - Toivottavasti arvio pitää paikkansa ja porukka on näinkin pieni. Kuitenkin organisoitu ja tavoitteena ilmeisesti värvätä lapsista lähtien henkilöitä riveihinsä.

      "Suomen vastarintaliike on verkostoitunut veljesjärjestöihin muissa Pohjoismaissa. Liikkeen päämäärä on yhteispohjoismainen kansallissosialistinen tasavalta, joka ei kuuluisi Euroopan unioniin."

      -Päämäärä kuulostaa kaukaiselta ajatukselta, mutta niin kuullosti ISIS'inkin toiminta kunnes saivat jalansijaa huonosti järjestäytyneissä maissa. No meillä täällä on kuitenkin järjestäytynyt yhteiskunta ja heikommassakin asenassa olevilla on elämisen mahdollisuudet, joka estää osaltaan ihmisten halua liittyä tällaisiin ryhmiin, jotka yrittävät nakertaa yhteiskuntaa sisältäpäin.

      • SVLonHYVÄ

        Turkissa äärivasemmisto tekee pommi iskuja. Kokoomus haluaa helppoa rahaa perustaen vastaanottokeskuksia ja haalimalla pakkomamuja suomeen. ISIS on islam saastaa . Kansallismielisyys ei ole sillä näitä vihervasuri suvakkeja on estettävä toimimasta. IKEA ruotsissa puukotti nuorukainen tappaen. Ns tekninen vika pakkomamun tekoja. Travellerin tyyppiset saastat lähetettävä sinne mistä somalit suomeen saapuu .


    • kakslahkeinen

      Sateenkaari länkyttäjä iski jälleen,etkö pääse enään poistamaan viestejä,nyppiikö se?Lukutaidottomiakin vielä kaiken lisäksi.

    • rakulaleijona

      http://www.suomenmaa.fi/etusivu/7590296.html. /. Suomi tukee ja kouluttaa isis taistelijoita,tämä on sitä maahanmuutopolitiikkaa.

      • rapulakarhua

        Tälläisiä möläytyksiä tulee kepulipoliitikolta joka lukee vain Iltiksen otsikot.
        Sekä juntilta joka lesaa junttilehteä;)


    • kurvinkundi1

      Tässä poikien kummiaksi: https://www.youtube.com/watch?v=kiDTDWg0pUI

      Hyvä pojat. Jyväskylästä on hyvä jatkaa kohti Hellsinskiä. Hakataan matkalla kaikki viherpunikkihomot. Kalliossa niitä paskiaisia asuu ihan liikaa, yksiskin on liikaa.

      • lidlistälisää

        Kalsarikänni:))))))))))))


      • hyi_tytöt_yäk

        Se on hyvä että nuori on löytänyt kaltaistaan seuraa. Poikien kanssa kaikki on hauskempaa.


    • Moskeijooooooo
    • IlmankosKokoomusHaluaaPa

      AVH-Satalinna Oy omistajat Puheenjohtaja Heiska Virve Marjaana ,
      Toimitusjohtaja Heiska Mauri Henrik
      Varsinainen jäsen
      Heiska Mauri Henrik
      Ansiotulo 2012: 33 940 €
      Pääomatulo 2012: 885 196 €
      Veroprosentti 2012: 32 %
      Pakolaiskeskusten ylläpito kannattaa.

      • ilmankosjooo

        Paikka on ollut nykyisellä omistajalla n.5kk. Eli,tulot on jostain muualta.
        AVH-Satalinna Oy:llä on 250 osaketta,ketkä ne omistaa ?


      • 1.3MiljAikaHalvallaMeni

        Nyt tulossa 260 turvapaikan hakijaa. Olisi kiva tietää todella osakkeitten omistajat.


    • ttyuiuikjohu

      GOOGLE : LINDAN JA JENNYN TARINA.

    • 666.666.666.666.666

      Tekninen vika jonka aiheutti nuorukainen ikeassa. Eli pakkomamu puukotti ihmisen kuoliaaksi.

      • Paskasakkia

        Oli vielä äitiltä nihrannut pään irti keittiveitsellä vitun nekrut


    • EDUSKUNTA322

      miten tämä liittyy helsinkiin? vittu toi tapahtu jyväkylässä, saatanan klovni.

      • Totuuskoskee

        joukkoraiskaaja somalit


    • IkeanOvessaMustiltaPääsy

      Pöly Västeråsin IKEA-puukotuksen ympärillä alkaa laskeutua, ja tiedämme jo syylliset: kaksi afrikkalaistaustaista muslimia. Kyseiset epatot olivat olleet samassa pakolaiskeskuksessa ja tutustuneet siellä toisiinsa. Ja kun muslimeista on kyse, niin jätettäköön loppu juridisista syistä sekä aivan puhtaasti häveliäisyyssyistä kertomatta.

      No. Kun ruukinmatruuna kuuli ensimmäisen kerran Västeråsin puukotuksista, hän sanoi mielessään: Rakas J-la, anna sen olla uusnatsi! Syystä, jotka lukijat varmasti arvaavatkin.

      Ikävä kyllä ei ollut, vaan ruukinmatruunan pelot kävivät toimeen. Hyökkääjät olivat maahanmuuttajia ja kyseessä olivat ns. nopean rikastuksen erikoisjoukot. He olivat nyysineet keittiötarvikeosastolta teräaseita ja olivat hyökänneet satunnaisesti valikoituneiden uhrien kimppuun, surmaten kaksi ja haavoittaen, ja lisäksi yksi hyökkääjistä oli haavoittunut. Mikä merkittävintä, he olivat koko ajan huutaneet muslimien sotahuutoa Allahu akhbar!

    • Hasumukaan

      Somalit jos osaatte edes lukea niin painukaa takaisin somaliaan koko eurooppa vihaa teitä en edes kehtaisi asua teinä suomessa jossa olette ....ette mitään pelkkää ilmaa vaan

      • onnikalla

        Maalainen,opettele kirjoittamaan !! Kotona suonlaidassa on rauhallista harjoitella,palaa sinne.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      313
      2859
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2203
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1243
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe