Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mistäkö johtunee

eräänlainen

Autossani on semmoinen ongelma jotta kun lämmitinlaite on täysillä niin moottori pakkaa kiehumaan . Jos puhallin ei ole täysillä puhaltaen lämmintä moottori ei keitä. Mista johtuu ?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paaliin.vaan

      Auto on rikki.

    • selvähomma

      Todennäköisesti sähkövika. Ehkä moottorin maadoitus kaapeli hapettunut ja lämpömittari näyttää väärin kun sähkö kuormitus lisääntyy.

    • BratwurstOnMakkara

      Se on ominaisuus Bratwursteissa, joten ole huoleti.

    • ghfc

      Mitä tapahtuu, jos pidät a) puhaltimen täysillä, mutta pienennät lämmön määrää puoleen b) puhaltimen täysillä, mutta suljet kokonaan lämmityslaitteen kierron eli säädät kylmimmäksi. Onko ilmastointilaite? Onko vuotoja missään?

    • tulitässämieleen

      Jospa siinä on sellainen vika, että kun läimmityslaite on täysillä, ohjautuu kaikki jäähdytysneste lämmityslaitteen kennolle, jonka teho ei riitä moottorin jäähdytykseen. Normaalisti vain osa nesteestä kiertää lämmityslaitteen kautta.

      • nurinpäin

        Samansuuntaisia ajatuksia. Mutta mikä ihme tämän tekee? Termostaatti väärän tyyppinen tai asennettu jotenkin väärin niin, että lämmityslaitteen kierto (mikä toimii aina, termostaatin asennosta riippumatta) jäähdyttää sitä ja huijaa termarin sulkeutumaan, vaikka jäähdytysneste on liian kuumaa?

        Normaalistihan homman pitäisi mennä just toisin päin - käytöohjekirjoissakin kehotetaan laittamaan lämpö täysille, jos moottori ylikuumenee. Tällöin lämmityslaite auttaa osaltaan jäähdyttämään nestettä.


      • Mmmmjaaa

        1) Termostaatti on rikki
        2) Jos termostaatti on asennettu väärinpäin, niin sen anturi luulee koko ajan ettei moottori lämpene, koska siihen vaikuttaa koko ajan jäähdyttäjän puoleinen lämpötila, josta taas johtuu ettei termostaatti aukea ollenkaan päästääkseen kierron myös jäähdyttäjän kautta. Termostaatin palkeen pitää olla moottorin puolella.
        3) On sekin mahdollinen, että jäähdyttäjä on osin/kokonaan tukossa ruosteesta/kattilakivestä, jos siellä on kesäisin käytetty pelkkää vettä ( näinhän tietysti ei ole tehty ).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe