CAMERON: IHMISIÄ TULEE PARVITTAIN

lisäääääää

CAMERON: IHMISIÄ TULEE PARVITTAIN
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/pakolaisongelma britanniassa pahenee konservatiivipoliitikko haluaa armeijan apuun-39012

Ihmisiä tulee parvittain Välimeren yli etsiäkseen parempaa elämää, haluavat tulla Britanniaan, koska Britanniassa on työpaikkoja ja kasvava talous ja se on uskomaton paikka asua, Cameron sanoi torstaina Vietnamin matkallaan.

Cameronin "ihmisparvi"-kommentti on saanut työväenpuolueen poliitikot ja ihmisoikeusjärjestöt tulistumaan. Pakolaisneuvoston mukaan Cameronin sanat olivat "kamalaa, ihmisarvoa alentavaa kieltä".

25

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • liskonsilmä

      "Cameronin "ihmisparvi"-kommentti on saanut työväenpuolueen poliitikot ja ihmisoikeusjärjestöt tulistumaan. Pakolaisneuvoston mukaan Cameronin sanat olivat "kamalaa, ihmisarvoa alentavaa kieltä".

      Jos Cameron on tyypillinen replitiaani niin parvi voi olla normaali sanastoa bulkki-ihmiiistä.

    • Ihmissirkkaparvet

      Valtava jättiheinäsirkkojen parvi kylvää tuhoa Venäjällä - katso puistattava video
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1438396384616.html
      "Sirkkojen virta alkoi heinäkuun 20. päivän aikoihin.

      Valtava heinäsirkkaparvi on aiheuttanut tuhoa Venäjän eteläosassa. Sirkkojen aiheuttamasta tuhosta kertoo ABC News.

      Sirkat ovat tuhonneet viljelyskasvien satoa syömällä niitä.

      Paikallisen miehen kuvaamalla videolla näkyy, kuinka tuhannet heinäsirkat lentävät kirkon läheisyydessä Stavropolin alueella Achikulakin kylässä.

      – Se oli todella pelottavaa. Jotkut olivat yhtä isoja kuin sinun sormesi. Ne tulivat pilvien lailla, Achikulakissa elävä Lubov Timus sanoi ABC Newsin haastattelussa.

      Sirkkaparvien virta alkoi Stavropolin alueellisen maatalousministeriön mukaan heinäkuun 20. päivän aikoihin".

      --

      * Onkohan äärikonservatiivi Cameron sekoittanut heinäsirkkaparvien virran ja ihmisparvien virrat? Vai pitääkö hän alempiarvoisinaan pitämiään ihmisryhmiä sirkkoina?

      • Herkut

        Reptiliaanit mm. V:n vierailijaliskot pitivät hyönteisistä esim. sirkoista. Onko mustat samanlaista ruokaa?


    • HyvinvoinninUusjako

      Kannattaa totutella pikkuhiljaa siihen että länsimainen riisto alkaa olemaan ohitse.

      Afrikkalaiset haluavat hekin ipodin, mäkkäriin ja muuta hyvää josta ollaan saatu nauttia syntymästä asti.

      Suomalaiset eliitin jäsenet on vähemmistö. Ja en tällä tarkoita mitään Suomalaisittain rikkaita, vaan Suomalaisia. Köyhinkin Suomalainen kun on kuninkaallisen rikas todella köyhien mielestä.

    • rotu-realisti

      Uusi

      Päättäjät ovat myynet sielunsa ahneuksissaan pirulle.

      Välittämättä siitä kuinka tavallinen suomalainen kansa kärsii. Ei tarvitse kuin ajatella vanhusten kohtaloa märissä vaipoissa nälkäisenä.

      Pelko on jo vallannut nin monen - nyt sitten heitettiin virolaiset työtätekevät ulos. Hekin ovat ihmisiä.

      Minusta oli omalla tavallaan hauska se panderolli jossa luki. -> Mikä eroittaa ihmisen eläimestä??? VÄLIMERI.

      Maamme on jo kusessa ja kohta alkaa ne muslimien luvatut teloitukset, meitä vääräuskoisia kohtaan.

      Raiskaukset lisääntyy, kun ei tarvitse pelätä tuomiota. Sen näytti jo tuo Tapanilan kauhistuttava teko. Puhumattakaan siitä tytöstä jonka se sairan kundi poltti.

    • trollimafia

      "työväenpuolueen poliitikot ja ihmisoikeusjärjestöt"

      heh heh heh valheoppositio!

    • rotu-realisti

      KOPIOITU
      Kun vihasaarnaaja Anjem Choudary kävi Suomessa puhumassa radikaali-islamin ihanuudesta niin missä oli vihreät ja vasemmisto silloin? Anjem Choudaryilla on maahantulokielto moneen maahan mutta Suomeen sai tulla levittämään propagandaa ja islamilaista fasismia vittu miten tekopyhiä paskoja vihervasemmisto on, ihan oksettaa että ajatellaan vain valkoisen olevan rasisti ja kaiken pahan alku ja juuri jota HS ja Yle pakkosyöttävät kansalle.
      -------- HANKKIKAA TYÖILLENNE NIITÄ RAISKAUKSENESTOPILEJÄ-----MYÖS POJILLE ETTEI HEITÄ HAKATTAISI.

    • Meinaauskohorjua

      Entäs onko päättäjämme huomioineet sellaisen seikan kun nämä tulokkaat eivät suostu käyttämään ehkäisyä tai uskonnon nimissä kieltäytyvät siitä? Suomen veronmaksajatko maksaa vaan kiltisti kun afrikansarven poika tekee sitä mitä haluaa, kysymättä edes lupaa mitä tekeekin, elikkäs lisääntyvät lyhyessä ajassa moninkertaiseksi ja täten lapsilisät ym. tuet heille tarjotaan ja olemme pian itse vähemmistönä esi-isiemme maassa jossa ikämme asuneet, eläneet, koulumme ja työmme tehneenä ja verot maksaneena. On tämä vaan ihme valtio.

    • Todellakin olisi poliitikon syytä ymmärtää ettei ihmisiä voi tulla parvittain. Vain siivekkäitä elikoita voi tulla parvittain, tai esim. enkeleitä enkelparventietä pitkin.

    • Eräästä kirjasta muuten vasta luin, että Cameron on skottilainen nimi, ja tarkoittaa konkkanokkaa.

    • laumapakolaiset

      Minustakin tuo parvi on vähän huono ilmaus. Paremmin sopis vaikka pakolaislauma. Täähän on ihan jotain keskiaikaista maailmanlopun meininkiä, kun tuhansien pakolaisten laumat vaeltaa euroopassa valtiosta toiseen.
      eilen:
      http://yle.fi/uutiset/tuhannet_pakolaiset_ryntasivat_rajan_yli_makedoniaan/8246716
      tänään:
      http://yle.fi/uutiset/makedonia_paasti_loputkin_pakolaiset_rajan_yli/8247249
      tänään:
      http://yle.fi/uutiset/italian_rannikkovartiosto_pelasti_yli_4_000siirtolaista_valimerella/8247266

      Todella suurissa laumoissa noi vaeltaa.

    • EnoleJuudas

      Taisi ilmeisesti olla sarkasmia tämä pilailu "parveittain". Jessus teitä. Paljon niitä turvapaikanhakijoita kuitenkin on. Yhdelläkään ei ole kova tarve, vaan tulevat pyrkimään tänne elintason kohennuksen ja paremman elämän toivossa.

      Suomella silti valtaa, vaan eivät osaa tai halua käyttää sitä. Löydettävä tähän kykenevä henkilö. Stubbi ym. arkailevat eu.n pelossa mitä muut ovat mieltä ja vastaanhan ei voi sanoa. Naurattaa, pellet.

    • Anonyymi

      https://en.wikipedia.org/wiki/Piggate

      From Wikipedia, the free encyclopedia

      "Piggate" refers to a claim that, during his university years, the former British prime minister David Cameron inserted his penis and/or scrotum into a dead pig's mouth as part of an initiation ceremony for the Piers Gaveston Society at Oxford University.

      The anecdote was reported by Michael Ashcroft and Isabel Oakeshott in their unauthorised biography of Cameron, Call Me Dave, attributing the story to an anonymous Member of Parliament who was allegedly a contemporary of Cameron's at the University of Oxford. Extracts from the book were published in the Daily Mail on 20 September 2015, prior to its publication.

      Downing Street sources responded by saying that Cameron, who was Prime Minister at the time, would not dignify the anecdote with a response while friends reported him saying that it was "utter nonsense". Cameron said later that "a very specific denial was made a week ago".

      Ashcroft and Oakeshott failed to receive a response from the purported owner of a photograph of the alleged incident. No corroborating evidence has been produced to support the anecdote.

      In an interview, Valentine Guinness, one of the Piers Gaveston Society founders, said that as far as he knew, Cameron "may well have attended one of their parties" but was never a member.

      ----------------------

      https://www.thedailybeast.com/david-cameron-accused-of-sex-act-with-a-dead-pig

      David Cameron Accused of Sex Act With a Dead Pig

      ------------

      https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/david-cameron-pig-penis-dead-mouth-oxford-initiation-ceremony-bullingdon-club-a9111246.html

      David Cameron breaks silence on ‘false and ludicrous’ dead pig allegations
      Former prime minister says he found the story hilarious, not embarrassing

      ------------

      https://slate.com/news-and-politics/2015/09/david-cameron-and-the-pig-true-or-not-the-men-of-piers-gav-and-other-drinking-clubs-do-some-gross-stuff.html

      The Horrible Things Oxford Men Do

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/urheilu/a/201708022200300635

      URHEILU

      Olympiasankarin penis palkintopallilla sai silmät pullistumaan - massiivisesta kohusta tänään 5 vuotta: "Tyttöystäväni häpesi pitkään"

      Soutaja Henrik Rummel aiheutti selkkauksen Lontoon olympiakisojen palkintojenjaossa tasan viisi vuotta sitten.

      Perjantai 4.8.2017 klo 7:34

      Henrik Rummelin peniskohusta Lontoon olympiakisoissa on tänään viisi vuotta.
      Soutajan haarovälissä vaikutti olevan poikkeuksellisen paljon täytettä. Kuvasta tuli yksi kisojen suurimmista nettihiteistä.

      Rummel suhtautui kohkaamiseen huumorilla.

      Elokuun neljännestä päivästä 2012 tuli olympiasoudulle kaikkien aikojen julkisuus- ja medianäkyvyysennätys.

      Yhdysvaltain Henrik Rummel asteli nelosen mitaliseremoniaan muun joukkueen kanssa asussa, joka oli tekevä hänen elämästään helvettiä.

      Oikeastaan kyse ei ollut pukeutumisesta, vaan enemmänkin vaatteiden alla piilevästä lihakeskittymästä.

      Kansainvälisen kuvatoimiston valokuvaaja kuvasi ikionnellisen Rummelin, joka katseli kaukaisuuteen kukkakimppu kädessä. Rummelin elin pullotti housuissa varsin juhlakuntoisen näköisenä.

      Julkea näky aiheutti tietenkin runsaasti keskustelua. Ydinkysymys oli se, saiko Rummel erektion olympiapronssin voimasta.

      Kohun keskiöön joutunut urheilija kiisti kaiken. Rummelin mukaan letku oli rauhallisesti lepotilassa. Hän oli halunnut ainoastaan siirtää sen sopivaan asentoon soutamista ajatellen. Tässä tapauksessa valinta osui noin kello yhteentoista.

      Aika siistiä

      Rummel kommentoi tapausta Aftonbladetissa, kun kohu oli laantunut.

      - Se oli oikeastaan aika erikoista, että siitä tuli niin iso juttu. Vaikka minä pidin asiaa hauskana, vanhempani huolestuivat ja luulivat minun nolostuvan asiasta, Rummel kertoi.

      Rummel nauroi, vanhemmat huolestuivat - ja tyttöystävä hautasi pään käsiinsä.

      - Hän ei ollut kovin iloinen, että kuva levisi ympäri maailman. Hän häpesi sitä pitkään, mutta nyt hän on ok asian kanssa. Ei hän tosin pitänyt sitä hauskana.


      Aftonbladet kiitteli Rummelia yhteistyöstä. Penisjuttu oli lehden vuoden luetuin.

      - Aika siistiä. Olenko siis nyt julkkis Ruotsissa? Rummel kyseli.

      Iltalehden tämänhetkinen vuoden luetuin juttu kertoo miehestä, joka antoi 250-kiloisen karjun astua itseensä sikalassa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201701212200057471

      UUTISET

      Poliisi epäilee: Mies ja 250-kiloinen sika parittelivat sikalassa
      Oulun poliisilaitoksen mukaan mies oli tunkeutunut sikalaan myöhään perjantai-iltana.


      Lauantai 21.1.2017 klo 6:16 (päivitetty 23.1.2017 klo 6:00)

      Poliisin tiedotteen mukaan tapaus sattui Oulun poliisilaitoksen eteläisessä osassa. Poliisit saivat asiasta ilmoituksen kello 23.10.

      Sikalanhoitajat olivat tiedotteen mukaan löytäneet sikalasta alastoman miehen, joka oli antautunut noin 250 kiloa painavan karjun astuttavaksi.

      Sikalanhoitajat olivat käskeneet miestä lopettamaan touhunsa.

      Mies oli poliisin mukaan alkanut tehdä lähtöä sikalasta, mutta nostellessaan housujaan jalkaansa hän oli kuitenkin ensin kompuroinut sian lantaan. Vasta tämän jälkeen hän oli päässyt ajamaan autolla karkuun.

      Tuntia myöhemmin poliisi sai miehen kiinni noin neljänkymmenen kilometrin päässä, jossa hänen epäillään ajaneen autolla humalassa ojaan.

      Miestä epäillään alustavasti julkisrauhan rikkomisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/iltv-doc/a/201508250134413

      IL-TV DOC

      Ingo elää parisuhteessa koiran kanssa

      Ingo elää omien sanojensa mukaan tasavertaisessa parisuhteessa koiransa kanssa.

      Tiistai 25.8.2015 klo 13:44

      ”Harrastamme seksiä, jos mieli tekee. Joskus koira tekee aloitteen, joskus minä”, kertoo saksalainen Ingo.

      ”Olen zoofiili, rakastan eläimiä. Eläimen etu on minulle tärkein. Tätä eivät eläinsuojelijat halua uskoa.”

      Saksassa seksistä eläimen kanssa voi saada sakkoja. Suomen rikoslaista eläimiinsekaantuminen poistui vuonna 1971. Se voi silti eläinsuojelulain perusteella olla tuomittavaa eläinrääkkäyksenä.

      Seksin harrastaminen eläinten kanssa on niin tabu-aihe, että sen yleisyydestä ei ole tietoa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mies raiskasi vaimonsa koiran!!

      Syyksi mies ilmoitti, että vaimo vietti enemmän aikaa koiran kanssa kuin hänen!!

      18.06.2015 21:35, 10988 lukukertaa

      http://mvlehti.net/2015/06/18/mies-raiskasi-vaimonsa-koiran/

      Jonathan Medley pidätettiin USA:n Alabamassa, kun häntä syytettiin seksin harrastamisesta vaimonsa koiran kanssa. Miehen mielestä vaimo vietti enemmän aikaa koiransa, kuin hänen kanssaan. Koira on kaksivuotias shih tzu, kertoo The Daily Mail.

      Mies päätti kostaa vaimolleen raiskaamalla tämän koiran.

      “Olemme hoitaneet tapauksia, joissa koira on nälkäinen tai hylätty, mutta emme koskaan aikaisemmin tapausta, jossa koiraa on käytetty seksuaalisesti hyväksi”, kertoi Ricky Morgan Genevan poliisista.

      Miestä syytettiin eläinrääkkäyksestä. Hän selviää törkeästä koiran raiskauksesta luultavasti pelkillä sakoilla.

      Alabamassa ei ole lakia, joka tuomitsisi eläimeen sekaantumisen, joten mies sai syytteen vain rikkomuksesta.

      Koira on eläinlääkärin tarkastuksen jälkeen – raiskauksesta huolimatta – kunnossa. Onneksi.

    • Anonyymi

      https://www.stara.fi/2015/02/08/nekrofilia-kuuluu-ammattiin/

      Karmaiseva paljastus suorassa lähetyksessä: ”Nekrofilia kuuluu ammattiin”

      VIIHDEUUTISET 8.2.2015, 21:30

      Afrikkalaisessa ajankohtaisohjelmassa vieraillut ruumishuoneen työntekijä on tehnyt järkyttävän paljastuksen suorassa lähetyksessä. Mies kertoi, että työskennellessään opetussairaalassa hän harrasti seksiä kuolleiden kanssa.

      Haastattelija oli selvästi osannut varautua miehen paljastukseen, sillä hän kysyi Accran kaupungissa työskentelevältä ammattimieheltä tarkentavia kysymyksiä.

      Mies kertoi kuolleiden kanssa sekstaileminen kuului osaksi opetusta ja hän on tehnyt sitä usein.

      Työntekijä kertoi avoimesti, että kyse on opetusmetodista, sillä sen jälkeen, kun ihminen harrastaa seksiä ruumiin kanssa hän ei enää pelkää kuolleita. Kun kuolleen kanssa on läheisessä kontaktissa, ei kuolleen ihmisen läsnäolo ole enää niin pelottavaa tai vastenmielistä.

      Mies kertoi, että hänen esimiehensä olivat kannustaneet häntä nekrofiliaan.

      Hän myönsi maanneensa ruumiiden kanssa useita kertoja.

      Afrikkalaisessa televisio-ohjelmassa käyty keskustelu on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa.

      Huolestuttavinta keskustelun aiheessa oli se, että työntekijä piti nekrofiliaa luonnollisena asiana.

      On selvää, että vastaava opetusmetodi ei tulisi koskaan saamaan hyväksyntää länsimaissa. Vaikuttaisi siltä, että ruumishuoneella työskentelevien ammatissa on valtavia kulttuurieroja maiden välillä.

    • Anonyymi

      https://www.stara.fi/2015/09/15/nekrofilia-on-yhdysvaltojen-osavaltioissa-yha-laillista/

      Nekrofilia on Yhdysvaltojen osavaltioissa yhä laillista

      VIIHDEUUTISET 15.9.2015, 18:00

      Nekrofilia, eli seksin harrastaminen ruumiin kanssa, on edelleen laillista monissa Amerikan osavaltioissa.

      Aaron Vega -niminen poliitikko on ottanut asiakseen muuttaa lakia Massachussettsissa tiukempaan suuntaan, että nekrofiliasta saataisiin tehtyä laiton ja rangaistava teko.

      45-vuotias Vega ihmettelee Metro-lehden mukaan sitä, miten heidän laissaan voi olla vielä tällainen porsaanreikä. Jos tekijä raiskaa ja surmaa uhrinsa, hän saa näistä kahdesta teosta syytteen. Jos tekijä kuitenkin surmaa ensin uhrin, minkä jälkeen harrastaa seksiä hänen kanssaan, tekijä saa syytteen pelkästään murhaamisesta.

      Vegan mukaan nekrofilian tulisi ehdottomasti olla laitonta ja hän kummaksuu sitä, miten seksi eläimen kanssa on saatu kiellettyä laissa, mutta ei ruumiin kanssa.

      Vega perustelee lakimuutosehdotustaan sillä, että jokainen ihminen varmasti välittää siitä, miten heidän läheistensä ja rakkaidensa ruumiita kohdellaan sen jälkeenkin kun he ovat menehtyneet.

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2016070621854906

      ULKOMAAT

      Ex-pääministeri Blair: "Otan täyden vastuun, tein päätöksen vilpittömin mielin"
      Britannian entinen pääministeri Tony Blair puolustaa päätöstä lähteä mukaan Irakin sotaan vuonna 2003.

      Keskiviikko 6.7.2016 klo 14:12

      Blair sai tänään osakseen kovaa kritiikkiä, kun seitsemän vuotta teossa ollut raportti sodasta julkaistiin.

      - Olivatpa ihmiset sitten samaa tai eri mieltä päätöksestäni käyttää sotilaallista voimaa Saddam Husseinia vastaan, tein sen vilpitömin mielin ja uskoin sen olevan maamme etu, Blair sanoi pian raportin julkaisun jälkeen.

      Hän myös sanoi ottavansa poikkeuksetta täyden vastuun kaikista virheistä.

      - Raportin pitäisi laittaa piste väitteille valheista tai petoksesta, Blairin tiedotteessa todetaan.

      Blairia ja USA:n presidenttiä George W. Bushia on syytetty suoranaisesta valehtelusta. Irakin sota aloitettiin sillä varjolla, että Saddamilla väitettiin olevan joukkotuhoaseita.

      Blairin mielestä Saddamin poistaminen vallasta oli joka tapauksessa oikea päätös. Hän ei myöskään usko, että vallanvaihto Irakissa oli syypää siihen terrorismiin, mikä rehottaa tällä hetkellä Lähi-idässä ja muualla maailmassa.

      • Anonyymi

        Bush oli tuossa Irakin tapauksessa vain hyväuskoinen hölmö.

        Taustallahan hääri, kuten kaikkien pitäisi muistaa, Cheney ja Rumsfeld.

        Ainakin toinen noista miehistä on myös myöhemmin kuuluisuutta nauttineen Dominion äänestyskonefirman taustajoukoissa.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10762
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3053
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      207
      2871
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1666
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      1516
    Aihe